-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κλασικες υπερβολες,ελεος πια...ο ενας ανακαλυψε τη πισωκινηση και ξεχασε και τ'ονομα του
E δεν είναι και λίγο πράγμα τώρα η πίσω κίνηση. Τι να κάνουμε αφού έτσι έχουν τα πράγματα?!
E δεν ειναι και λιγο πραγμα να εχεις μια αλφα ρομεο σε σχεσημε μια bmw...Τι να κανουμε αφου ετσι εχουν τα πραγματα?!
ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιου τυπου επιχειρημα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πλακα πλακα ,μιας και αναφερθηκε πιο πανω, αφου το παιδι ειναι αποφασισμενο και για αλφα (αφου εφτασε να σκεφτεται ) , δεν τσιμπαει καλυτερα μια μιτο να κανει τη δουλεια του?και καινουριο αυτοκινητο και πιο γρηγορο και σαφως πιο οικονομικο..
ας αφησει τα αλλα 2 σαπακια
ε οχι και μιτο ρε,1000 φορες να παρει την gt.
εγω θα του προτεινα αν τον παιρνει οικονομικα να κοιταξει και καμια slk 1.8 αυτη με τα 170 αλογα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω θα του προτεινα αν τον παιρνει οικονομικα να κοιταξει και καμια slk 1.8 αυτη με τα 170 αλογα.Γερμανάκιας speaking!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εγω θα του προτεινα αν τον παιρνει οικονομικα να κοιταξει και καμια slk 1.8 αυτη με τα 170 αλογα.
Γερμανάκιας speaking!!!
μπαααα...εκτοσ του οτι ξεφευγει οικονομικα....πολυ κυριλα....20 χρονων ειμαι, οχι 30....θελω κατι πιο σπορ...
-
ενα τετοιο;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/673158/ -
Κλασικες υπερβολες,ελεος πια...ο ενας ανακαλυψε τη πισωκινηση και ξεχασε και τ'ονομα του
E δεν είναι και λίγο πράγμα τώρα η πίσω κίνηση. Τι να κάνουμε αφού έτσι έχουν τα πράγματα?!
Σε αυτές τις ιπποδυνάμεις η πίσω κίνηση είναι μειονέκτημα παρά πλεονέκτημα. Στη γρήγορη οδήγηση αν το χάσεις απλά δεν το ελέγχεις όπως θα έπρεπε και τελικά είσαι πιο αργός.
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο στις δίλιτρες εκδόσεις τους, ενώ την BMW και 1.8 (δεν μου άρεσε).
Το μοναδικό που στη BMW μου άρεσε περισσότερο είναι τα φρένα της και το ελαφρώς καλύτερο δέσιμο της καρότσας....sorry...αλλά μόνο να γελάσω μπορώ. Γιατί ακριβώς είναι μειονέκτημα κιόλας και πως γίνεσαι και πιο αργός?
Στη γρήγορη οδήγηση αν το χάσεις είτε έχεις 110, 130, 170 ή 370 το έχασες και δε μαζεύεται, τέλος! Ένα το κρατούμενο. Δεύτερο...δεν χρειάζεσαι 500 άλογα σε πισωκίνητο για να έχει ουσία, το είπαμε αυτό.
Η πίσω κίνηση σε σπρώχνει από τη στροφή με πιο ουδέτερο τρόπο...χωρίς να σε 'τραβάει' υποστροφικά προς την έξοδο. Τέλος, το πισωκίνητο είναι πιο ζυγισμένο και πιο ουδέτερο...ΓΕΝΙΚΩΣ και σε όλες τις αντιδράσεις του.
Προφανώς δεν έχεις εμπειρία από πίσω κίνηση τόση ώστε να βγάζεις ασφαλή και αντικειμενικά συμπεράσματα. Ζήσε λίγο μαζί της και θα καταλάβεις ότι δε χρειάζεσαι ΠΟΛΛΑ άλογα όπως λες για να σου φέρει χαμόγελο.
Σαν δέσιμο όλα τα BMW έχουν αυτή την αίσθηση βράχου και στιβαρότητας πλαισίου. Γιαυτό οι αριθμοί περί ακαμψίας δεν έχουν τόσο ουσία.
Στα άλογα που είναι και τα δύο, πιο διασκεδαστική, πιο ουδέτερη και πιο στιβαρή είναι η 318i (E46). Πιο όμορφη είναι η GT. Προσωπικά το μοτέρ αυτό της GT (1.8 ) δε θα το ήθελα όμως. Αν μιλάγαμε για τη 2λτ, αλλάζουν τα πράγματα...αλλά από την 1.8 η Ε46 είναι καλύτερη.
Μην γελάς και πολύ και ξεκόλλα από το ότι είσαι ευτυχής κάτοχος BMW (και εγώ Alfa Romeo). Καλή είναι, αλλά μη λέμε ότι η πίσω κίνηση είναι πιο 'καλή' επειδή ... έτσι.
Το ΜΧ-5 σου προσφέρει χαρά, η 318 μια απορία το γιατί έδωσε κανείς τόσα χρήματα γιατί μόνο τις αρετές της πίσω κίνησης δε νιώθεις.
Η πίσω κίνηση σε αυτές τις ιπποδυνάμεις (των 1800 κυβικών) είναι σχεδόν ανούσια. Ούτε να διασκεδάσεις μπορείς, ούτε να παίξεις με την ισχύ, και σε γλυστερό οδόστρωμα έχει πλάκα.
Α, και από πισωκίνητα έχω εμπειρία από 525 του 1989 (θεέ και κύριε- ο χάρος αλλά με φοβερά φρένα για την εποχή και σασί γρανίτη) για έναν χρόνο, λίγο από 320 (καλό αλλά δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσα λεφτά περισσότερα από την GT-στην ΕΛΛΑΔΑ, έτσι?), λίγο από 310Ε46 (delete...) και Lexus IS200 για μια εβδομάδα (καλό!!. Η Άλφα μου καλύτερη -
Κάτι που δν ανέφερε κανείς και αν κάνω λάθος διορθώστε με η GT ανήκει στην γενία των Άλφα που είχαν πολύ παρεμβατικό VDC που δν απενεργοποιούνταν .
-
Παντως ειναι δεδομενο πως αυτη η bmw δεν παει ειτε ετσι ειτε αλλιως . Στο ζεπερφς που κοιταξα λιγο h 318 ti που ειναι σημαντικα ελαφρυτερη με 143 αλογα εχει σχεδον 10 δευτερολεπτα τα 100 και 31 γεματο το 1000αρι... Φανταστειτε την μαουνα την κουπε....
-
Η 318i που συζητάμε δε βγάζει 143 άλογα?
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μην γελάς και πολύ και ξεκόλλα από το ότι είσαι ευτυχής κάτοχος BMW (και εγώ Alfa Romeo). Καλή είναι, αλλά μη λέμε ότι η πίσω κίνηση είναι πιο 'καλή' επειδή ... έτσι.Καλά όχι κι έτσι...πιστεύω εξήγησα το γιατί.
Το ΜΧ-5 σου προσφέρει χαρά, η 318 μια απορία το γιατί έδωσε κανείς τόσα χρήματα γιατί μόνο τις αρετές της πίσω κίνησης δε νιώθεις.
Η πίσω κίνηση σε αυτές τις ιπποδυνάμεις (των 1800 κυβικών) είναι σχεδόν ανούσια. Ούτε να διασκεδάσεις μπορείς, ούτε να παίξεις με την ισχύ, και σε γλυστερό οδόστρωμα έχει πλάκα.
Α, και από πισωκίνητα έχω εμπειρία από 525 του 1989 (θεέ και κύριε- ο χάρος αλλά με φοβερά φρένα για την εποχή και σασί γρανίτη) για έναν χρόνο, λίγο από 320 (καλό αλλά δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσα λεφτά περισσότερα από την GT-στην ΕΛΛΑΔΑ, έτσι?), λίγο από 310Ε46 (delete...) και Lexus IS200 για μια εβδομάδα (καλό!!. Η Άλφα μου καλύτερηΔε σου φτάνουν δηλαδή τα 143 άλογα? Πρέπει να οδηγήσεις μια 118i που έχει παραπλήσιο βάρος και ίππους για αν καταλάβεις.
Επαναλαμβάνω ότι η πίσω κίνηση δεν είναι μόνο παντιλίκια! Είναι το ζύγισμα και η αίσθηση.
Η πίσω κίνηση σε σπρώχνει από τη στροφή με πιο ουδέτερο τρόπο...χωρίς να σε 'τραβάει' υποστροφικά προς την έξοδο.
Καλά χαλαρώστε λίγο εσείς με τα πισωκίνητα...
Στην ιδια ΔΗΜΟΣΙΑ διαδρομή δυο παραπλήσιας ιπποδύναμης (και βάρους) αμάξια θα πηγαίνουν ίδια, είτε έχουν την κίνηση εμπρός, είτε πίσω.
Είναι στην εμπειρία και στο θάρρος του οδηγού...το πιο τελικά θα φτάσει πρώτο.Επίσης σε γλυστερή διαδρομή ειναι δύσκολο να πας γρήγορα με πισωκίνητο. Σίγουρα όμως μπορείς να πας πιο διασκεδαστικά.
Η πισωκίνηση σε αυτες τις ιπποδυνάμεις ειναι για αυτούς που ψάχνουν διασκέδαση περισσότερο από οτι αποτέλεσμα.
Για αίσθηση δε θα μιλήσω, γιατι τι να την κάνεις την πίσω κίνηση, αν το αμάξι δεν εχει σπορ πρασανατολισμούς απο το εργοστάσιο.
316 & 320 που έχω οδηγήσει ειναι αστείες οταν τις πιέζεις...Μίλησα για αίσθηση...όχι για ταχύτητα.
Το πισωκίνητο λόγω του ζυγίσματος σου δίνει περισσότερο confidence...ή τουλάχιστον μου δίνει περισσότερο confidence και μπορώ να το πιέσω.
Μην τρελαθούμε ότι μπορείς να διασκεδάσεις περισσότερο με μία 116/316 από ότι με ένα καλοστημένο προσθιοκίνητο... Θέμα γούστου βέβαια, αλλά για μένα χίλιες φορές το δεύτερο.
Ε καλά τα 16άρια είναι για γέλια!
Δεν είναι μόνο τα άλογα...είναι και η ροπή σημαντική.
E δεν ειναι και λιγο πραγμα να εχεις μια αλφα ρομεο σε σχεσημε μια bmw...Τι να κανουμε αφου ετσι εχουν τα πραγματα?!
ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιου τυπου επιχειρημα...
Στο δικό σου μυαλό
-
Σε τέτοια κατηγορία μεγέθους και ισχύος δεν είναι εύκολο να πείσεις και να κάνεις τον πισωκίνητο προσθιοκίνητο ή τον προσθιοκίνητο πισωκίνητο.... οπότε μη ζορίζεστε, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο και θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!
Ας δοκιμάσει ο ενδιαφερόμενος. Έχω περιέργεια για τις εντυπώσεις του και τις περιμένω ανυπόμονα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα![ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ mode on] Οι Έλληνες δύνανται να πιστεύουν εις οιδήποτε πολίτευμα επιθυμούν... οι Έλληνες όμως δεν δύνανται να είναι Κομμουνισταί!!! [ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ mode off].
-
Το πισωκίνητο λόγω του ζυγίσματος σου δίνει περισσότερο confidence...ή τουλάχιστον μου δίνει περισσότερο confidence και μπορώ να το πιέσω.
Τώρα το έθεσες σωστά.Μην γενικεύουμε όμως το τι νιώθει ο καθένας.
Έτσι κι αλλιώς και τα 2 αυτοκίνητα έχουν gt προσανατολισμούς και θα νιώθουν πιο καλά πιστεύω σε ανοιχτές καμπές και γενικά ανοιχτό δρόμο απ ότι σε ορεινό στροφιλίκι.Άρα το κυνήγι των ορίων όπου θα μπορούσαμε να διακρίνουμε τυχόν διαφορές πίσω και μπροστά κίνησης ή στησίματος μικρή σημασία παίζει σαν κριτήριο επιλογής ενός από τα 2.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Τώρα το έθεσες σωστά.Μην γενικεύουμε όμως το τι νιώθει ο καθένας.Έτσι κι αλλιώς και τα 2 αυτοκίνητα έχουν gt προσανατολισμούς και θα νιώθουν πιο καλά πιστεύω σε ανοιχτές καμπές και γενικά ανοιχτό δρόμο απ ότι σε ορεινό στροφιλίκι.Άρα το κυνήγι των ορίων όπου θα μπορούσαμε να διακρίνουμε τυχόν διαφορές πίσω και μπροστά κίνησης ή στησίματος μικρή σημασία παίζει σαν κριτήριο επιλογής ενός από τα 2.
Αυτο ειναι πολυ σημαντικο κ βλεποντας ενα προηγουμενο ποστ του φιλου που ελεγε οτι ενδιαφερεται για στροφιλικια/ αναβασεις, νομιζω οτι κοιταει λαθος αυτοκινητα...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Έτσι κι αλλιώς και τα 2 αυτοκίνητα έχουν gt προσανατολισμούς και θα νιώθουν πιο καλά πιστεύω σε ανοιχτές καμπές και γενικά ανοιχτό δρόμο απ ότι σε ορεινό στροφιλίκι.Άρα το κυνήγι των ορίων όπου θα μπορούσαμε να διακρίνουμε τυχόν διαφορές πίσω και μπροστά κίνησης ή στησίματος μικρή σημασία παίζει σαν κριτήριο επιλογής ενός από τα 2.
Αυτο ειναι πολυ σημαντικο κ βλεποντας ενα προηγουμενο ποστ του φιλου που ελεγε οτι ενδιαφερεται για στροφιλικια/ αναβασεις, νομιζω οτι κοιταει λαθος αυτοκινητα... [/
εχεις να προτεινεις κατι σε κουπε???
-
Ο χρήστης dimitrisbmw71 έγραψε:
Αυτο ειναι πολυ σημαντικο κ βλεποντας ενα προηγουμενο ποστ του φιλου που ελεγε οτι ενδιαφερεται για στροφιλικια/ αναβασεις, νομιζω οτι κοιταει λαθος αυτοκινητα... [/
εχεις να προτεινεις κατι σε κουπε???
rcz για να εχεις το καλυτερο κουπε στα 26,000+ € οταν ερθει ( )
με 1,6 thp με 156 hp και πολλες εργοστασιακες βελτιωσεις μεχρι 210 αλογα
αλλα μονο για δυο
-
26.000...????? εδω με το ζορι θα δωσω 15.000...
-
τοτε αστο
δεν ηξερα για πλαφον -
σου εβαλα κατι φωτο πριν
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σου εβαλα κατι φωτο πριντελη κυκλοφοριας ομως...???και για τι μοτερ μιλαμε???
-
τη τελη ρε,1.8 ειναι .
καλο μοτερ,καλο μοτερ.
BMW 318ci E46 η ALFA ROMEO GT 1.8....????