-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τα μηχανικα μπλοκε ομως κατεβαζουν τον δεικτη αξιοπιστιας και ανεβαζουν τα κόστη συντήρησης...
Βεβαια ειναι και εργοστασιακο αλλα και παλι...Κάτι που δεν ισχύει για τα Torsen καθώς ούτε service θέλουν, ούτε κάποια ειδική βαλβολίνη....
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παρ ολα αυτα στη πιστα ειναι βαρια,υποστροφικη και αργη.
τα περιοδικα το λενε.http://www.alfaclub.gr/alfa_trofeo_results/2010/Megara16.05.htm
Ιταλάκια παιδί μου είδες που στα έλεγα???
8ος Γενικής ο φιλαράκος μου ο Τίμος με την GT 3.2 με καλύτερο γύρο στο 1.12.130...
Μπροστά από BMW 335, Nissan 350Z & Evo9....
Με ανάρτηση Intrax για 4κύλινδρη!!! 156 και κλασσικά semislicks όπως κάνουν όλες οι σοβαρές συμμετοχές στα trackdays....
Το κυριότερο είναι ότι το αμάξι τώρα το μαθαίνει καθώς προερχόταν από 4c 147 120 ίππων...
Στην κατηγορία Racing τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι τουμπανιασμένα.
Επίσης η GT στην ζυγαριά δίχως οδηγό και ρεζέρβα, με μισό ντεπόζιτο έδειξε 1410 κιλά....
Ένα καθημερινό αυτοκίνητο που πας S/Market, δουλειά αλλά και πίστα.....άσε τα περιοδικά να λένε λοιπόν -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν παθαινουν τιποτα τα οπελ, αμα ειναι και ατρακαριστο ειναι αλεξισφαιρο
δεν παθαίνουν γιατί πάνε αργά και σταθερά...
τι αισθήματα χαράς μπορεί να σου δώσει ένα οπελ???Αληθεια ειναι και τα δυο...Απο την μια εχουν πολυ καλη αξιοπιστια/ποιοτητα για τα λεφτα τους, αλλα οδηγικα δυστυχως, ειναι κυριως αδιαφορα...
-
Tι εγινε τελικα?, εμφανιστηκε ο Italakias στα Μεγαρα, να της πεταξει εξω τα ματια της GT 1.8 , σαν ψημενο κυδωνι?
Εγω παντως πονταρω στον Italakia αμα εχει φρεσκα, καλα λαστιχα...
Η HF turbo ειναι πιο γρηγορη οπως και να εχει...To Θεμα που ειχε η GT με τους ιμαντες εκκεντροφορων αφορουσε
την 1.8 μονο , ή / και την 2λιτρη JTS?
Ειχα διαβασει σε καποιο forum, οτι ειχαν βαρεθει να αλλαζουν ιμαντα καθε 40κ περιπου
αν θυμαμαι καλα, αλλιως αν τον ξεχναγες στα 60-70κ περιπου, τον εκοβε...
Τι ισχυει με αυτο, καποια παραπληροφορηση, νομιζω ειχε δημιουργηθει και απο την Ελληνικη αντ/σωπεια, σχετικα με τον ακριβη χρονο/χλμ αντικαταστασης? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Tι εγινε τελικα?, εμφανιστηκε ο Italakias στα Μεγαρα, να της πεταξει εξω τα ματια της GT 1.8 , σαν ψημενο κυδωνι?
Εγω παντως πονταρω στον Italakia αμα εχει φρεσκα, καλα λαστιχα...
Η HF turbo ειναι πιο γρηγορη οπως και να εχει...To Θεμα που ειχε η GT με τους ιμαντες εκκεντροφορων αφορουσε
την 1.8 μονο , ή / και την 2λιτρη JTS?
Ειχα διαβασει σε καποιο forum, οτι ειχαν βαρεθει να αλλαζουν ιμαντα καθε 40κ περιπου
αν θυμαμαι καλα, αλλιως αν τον ξεχναγες στα 60-70κ περιπου, τον εκοβε...
Τι ισχυει με αυτο, καποια παραπληροφορηση, νομιζω ειχε δημιουργηθει και απο την Ελληνικη αντ/σωπεια, σχετικα με τον ακριβη χρονο/χλμ αντικαταστασης?Μην ποντάρεις τα λεφτά σου εκεί που θα τα χάσεις....Aυτή η γενιά των Alfa έδινε και δίνει το potential να πιέζεις συνεχώς δίχως να σε φοβίζει, πάντα εφόσον έχεις και τα χέρια εννοείται...δεν είναι για παιδιά το άθλημα.
Κατά τα άλλα η παραπληροφόρηση συνεχίζει την ώρα που αυτή η γενιά AR έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και χρόνια.
Είναι ρητή η εντολή ότι κάθε 50.000 ή 3χρόνια είναι η προληπτική αλλαγή ιμάντων, τεντωτήρων, ρουλεμάν. Διαφορετικά η ευθύνη βαραίνει τον χρήστη και συντηρητή του οχήματος....
Βρε Κίκιζα αυτά τα έχω γράψει δεκάδες φορές στο άλλο τόπικ, άσε με να δω λίγο Playmate -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
δεν παθαινουν τιποτα τα οπελ, αμα ειναι και ατρακαριστο ειναι αλεξισφαιρο
δεν παθαίνουν γιατί πάνε αργά και σταθερά...
τι αισθήματα χαράς μπορεί να σου δώσει ένα οπελ???Αληθεια ειναι και τα δυο...Απο την μια εχουν πολυ καλη αξιοπιστια/ποιοτητα για τα λεφτα τους, αλλα οδηγικα δυστυχως, ειναι κυριως αδιαφορα...
το corsa opc παρόλα αυτά γαζώνει σε σωστά χέρια...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
τα περιοδικα το λενε.http://www.alfaclub.gr/alfa_trofeo_results/2010/Megara16.05.htm
8ος Γενικής ο φιλαράκος μου ο Τίμος με την GT 3.2 με καλύτερο γύρο στο 1.12.130...
Με ανάρτηση Intrax για 4κύλινδρη!!! 156 και κλασσικά semislicks όπως κάνουν όλες οι σοβαρές συμμετοχές στα trackdays....
Το κυριότερο είναι ότι το αμάξι τώρα το μαθαίνει καθώς προερχόταν από 4c 147 120 ίππων...
Επίσης η GT στην ζυγαριά δίχως οδηγό και ρεζέρβα, με μισό ντεπόζιτο έδειξε 1410 κιλά....
Ένα καθημερινό αυτοκίνητο που πας S/Market, δουλειά αλλά και πίστα.....άσε τα περιοδικά να λένε λοιπόνΤίποτα δε μου λένε αυτοί οι χρόνοι Giuseppe καθώς πρέπει να βάλεις τους ίδιους οδηγούς, στα ίδια αυτοκίνητα για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα περί επιδόσεων και ικανοτήτων αυτοκινήτου στη πίστα.
Πολύ πιθανόν δηλαδή ο Τίμος να γύριζε τη 335i πιο γρήγορα από τη GT που είναι και το φυσιολογικό.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ένα καθημερινό αυτοκίνητο που πας S/Market, δουλειά αλλά και πίστα.....άσε τα περιοδικά να λένε λοιπόνΤίποτα δε μου λένε αυτοί οι χρόνοι Giuseppe καθώς πρέπει να βάλεις τους ίδιους οδηγούς, στα ίδια αυτοκίνητα για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα περί επιδόσεων και ικανοτήτων αυτοκινήτου στη πίστα.
Πολύ πιθανόν δηλαδή ο Τίμος να γύριζε τη 335i πιο γρήγορα από τη GT που είναι και το φυσιολογικό.
+1
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μην ποντάρεις τα λεφτά σου εκεί που θα τα χάσεις....Aυτή η γενιά των Alfa έδινε και δίνει το potential να πιέζεις συνεχώς δίχως να σε φοβίζει, πάντα εφόσον έχεις και τα χέρια εννοείται...δεν είναι για παιδιά το άθλημα.
Ωραια τα λες ( ) αλλα σε θεματα καθαρα επιδοσεων οι αριθμοι λενε το μεγαλυτερο ποσοστο της αληθειας. Και σε νουμερα η HF Turbo εχει καλυτερη αναλογια κιλων/ιππο, και εφοσον ειναι σωστα διατηρημενη και με καλα σχετικα φρεσκα εστω λαστιχα, ειναι μπροστα
απο την GT 1.8, και ας ειναι αυτοκινητο 18ετιας...Κατά τα άλλα η παραπληροφόρηση συνεχίζει την ώρα που αυτή η γενιά AR έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και χρόνια.
Είναι ρητή η εντολή ότι κάθε 50.000 ή 3χρόνια είναι η προληπτική αλλαγή ιμάντων, τεντωτήρων, ρουλεμάν. Διαφορετικά η ευθύνη βαραίνει τον χρήστη και συντηρητή του οχήματος....
Βρε Κίκιζα αυτά τα έχω γράψει δεκάδες φορές στο άλλο τόπικ, άσε με να δω λίγο PlaymateΒγηκε μια απο αυτες που ειχα προβλεψει...
Ειχα πει το 4, το 7, το 10 (το καλο!) α, και το 2... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
+1
αυτο το audi A3 πού βρεθηκε εκει ψηλα?
να ρωτησω μπορει καποιος να μου πει τι σημαινουν αυτες οι κλασεις?
-
1.12 κατι.Πολύ καλο το 3,2
Δεν νομιζω οτι η 335 θα εκανε τετοιο χρονο οτι χερια και να εχεις. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
1.12 κατι.Πολύ καλο το 3,2
Δεν νομιζω οτι η 335 θα εκανε τετοιο χρονο οτι χερια και να εχεις.Διαφωνώ.
Τι λάστιχα είχε η GT? Τι λάστιχα είχε η 335i? Τι εμπειρία έχει ο οδηγός της GT, τι ο οδηγός της 335i? Πόσο γνωρίζει καλά τη πίστα ο ένας...πόσο ο άλλος? Πίστεψέ με, η διαφορά του 1 δευτερολέπτου είναι πολύ εύκολο να γίνει με το παραμικρό λάθος. Λίγο να χάσει το φρενάρισμα, ένα παραπάνω drift να κάνει σε κάποια στροφή...λίγο να γλιστρήσει γίνεται πανεύκολα.
Τέλος, μη ξεχνάς ότι η 335i έχει περισσότερα άλογα, turbo, μεγαλύτερη ροπή και είναι σημαντικά λιγότερο υποστροφική από τη GT 3.2 με το βαρύ 6κυλ μοτέρ εμπρός τοποθετημένο εγκάρσια και όλη τη δύναμη στον εμπρός άξονα.
Πιστεύω ότι ο ίδιος οδηγός μετά από κάποιους γύρους γνωριμίας με τη 335i θα έκανε καλύτερο χρόνο.
-
Μιλάτε για Μέγαρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιλάτε για Μέγαρα;Σέρρες απ'ότι κατάλαβα.
Έχω την εντύπωση όμως ότι η GT είχε σλικ και η 335i τα κανονικά...κάνω λάθος?
-
Σέρρες 1:12 ? Ο Χρονομέτρης οδηγούσε ?
-
no friggin' way 1.12 στις σέρρες, εκτός αν μιλάμε για το thrust ssc.
-
Μήπως είναι Μέγαρα? Δεν γράφει πιο πίσω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μήπως είναι Μέγαρα? Δεν γράφει πιο πίσω.Μεγαρα ,το γραφει το λινκ http://www.alfaclub.gr/alfa_trofeo_results/2010/Megara16.05.htm
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μήπως είναι Μέγαρα? Δεν γράφει πιο πίσω.
Μεγαρα ,το γραφει το λινκ http://www.alfaclub.gr/alfa_trofeo_results/2010/Megara16.05.htm
...συγνώμη παιδιά...δε το είδα...είναι πρωί ακόμα βλέπετε
-
Μεγαρα ειναι.
Μηπως η racing κατηγορια ειναι με σλικ και οχι η open αγαπητε Νικο?
Δεν ξερω τι ειχε πανω η αλφα αλλα δυστιχως τα αποτελεσματα τη δειχνουν πιο γρηγορη .Οι οδηγοι? Δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι δεν ξερουν να οδηγουν γρηγορα με αυτους τους χρονους αρα δεν τιθεται θεμα.
Εστω και 1 δεκατο πιο γρηγορη να ηταν η αλφα ....ειναι πιο γρηγορη!
BMW 318ci E46 η ALFA ROMEO GT 1.8....????