-
καπου εδω μεσα ειχα διαβασει οτι η ακτινοβολια του ασυρματου τηλεφωνου ειναι κατα πολυ
μεγαλυτερη και πολυ πιο επικινδυνη απο του κινητου. τελικα ισχυει?
επειδη πρεπει να παρουμε στο σπιτι συσκευη ασυρματη με δυο τηλεφωνα λογω του οτι θα χρειαζεται στην αποθηκη που απεχει 25 μετρα απο το σπιτι , και επειδη εχουμε μικρα παιδια στο σπιτι φοβομαστε.
μπορει να μετριαστει ο κινδυνος αν ειναι μακρυα απο υπνοδωματια η χωρους που παιζουν τα παιδια?
εχετε να δωσετε καποιες συμβουλες?
ευχαριστω. -
καπου εδω μεσα ειχα διαβασει οτι η ακτινοβολια του ασυρματου τηλεφωνου ειναι κατα πολυ
επειδη πρεπει να παρουμε στο σπιτι συσκευη ασυρματη με δυο τηλεφωνα λογω του οτι θα χρειαζεται στην αποθηκη που απεχει 25 μετρα απο το σπιτι , και επειδη εχουμε μικρα παιδια στο σπιτι φοβομαστε.
μπορει να μετριαστει ο κινδυνος αν ειναι μακρυα απο υπνοδωματια η χωρους που παιζουν τα παιδια?
ευχαριστω. -
ευχαριστω. -
καμια σχεση, οπως και η ακτινοβολια των router
τα κινητα την ωρα που τηλεφωνεις ειναι επικινδυνα και αν..
-
Aν ισχυουν αυτα εγω θα επρεπα να ειχα γεμισει κουκουναρια στο κεφαλι
Ασυρματα ολα ιντερνετ ,τηλεφωνα σταθερα κινητα ,νοβα ,καμερες κ.α.
-
Η συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι να μην κανεις παρεα με καμμένους λουδίτες τρομολαγνους συνταξιουχους.
Ετσι τα παιδάκια σας θα ειναι μια χαρα και κυριοτερα και εσεις θα ειστε μια χαρα αντι να ανησυχειτε. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
ευχαριστω. -
Τα παιδιά σου κινδυνεύουν πολύ περισσότερο απο τα σκατά που δείχνει η TV παρά απο τις ακτινοβολίες. Επιπλέον, η ακτινοβολία μέσα στην πόλη απο κάθε ηλεκτρική συσκευή, φουρνους μικροκυμάτων, κεραίες TV/Radio κεραιες κινητής είναι τόσο τεράστια που πρακτικά λίγη ακόμα δεν κάνει διαφορά
-
παιδια ευχαριστω , εγω βρηκα αυτο εδω και με τρελαινει λιγο.
http://kyttariki.biol.uoa.gr/EMR-GROUP/ ... stions.htm -
Παντως οταν μιλαω σε ασυρματο καιει το κεφαλι μου μετα απο καποια ωρα....συνεπως και τελειως εμπειρικα χωρις ιχνος επιστημονικης ερευνας κατι δεν παει καλα...σιγουρα εχουν ''ακτινοβολια''.
Πιστευω πως ο καθενας θα πρεπει να κοιταξει και μονος του το γιατι και πως...Επειδη καποιοι λενε ελα μωρε δεν πειραζει η επειδη δεν το αναφερει καμια επηστημονικη ερευνα ακομα ,εφοσον ποναει το κεφαλι σου μετα καποια λεπτα ομιλιας καλο θα ηταν να το αποφυγεις ...
Διοτι η ιστορια εδειξε πως πολλες ερευνες επιστημονων με τα αποτελεσματα τους ηρθαν στο φως της δημοσιοτητας μετα πολυ καιρο απο καποια νεα τεχνολογια..
Δεν χρειαζεται πανικος αλλα μια Α προσοχη σαν νοημονες ανθρωποι -
Απ΄όσο εχω διαβάσει, την μεγάλη ακτινοβολία έχουν οι βάσεις των τηλεφώνων αυτών και όχι τοσο οι συσκευές που χρησιμοποιείς για να μιλήσεις....!! Προσωπικά, είχα μια τέτοια στο γραφείο μου, στα 50εκ. απ΄το κεφάλι μου και την διαολόστειλα....!! Απο τότε είμαι πολύ καλύτερα, μιας και απο οταν την εβαλα είχα ζαλάδες, μικρούς πονοκεφάλους και κυρίως δυσκολία να συγκεντρωθώ...!!
-
τελικα το συμπερασμα ποιο ειναι ?
δεν υπαρχει αντικειμενικη επιστημονικη αληθεια? -
μια χαρα επιστημονικη αληθεια υπαρχει , αλλα πρεπει να βρεις εναν επιστημονα . ο καθηγητης λεει οτι ειναι οντως πολυ πιο επικινδυνο απο τα κινητα και καλο ειναι να μην το εχεις κοντα σου. οπως και το wifi, καλυτερα να το εχεις κλειστο και να χρησιμοποιεις καλωδιο και να το ανοιγεις οταν δε βολευει το καλωδιο.
-
καθηγητης πανεπιστημιου (εμπ, ηλεκτρολογους) μεσα στο μαθημα ξεφτιλισε κανονικα εναν φοιτητη που μιλησε για ακτινοβολια και κινδυνους απο router
-
προφανως ηταν και καθηγητης στην ιατρικη
-
το θεμα ειναι οτι ακομα ζουμε
καρκινο απο καπου θα παθουμε οπως και να χει.. αν δε παμε απο καρδια θα παμε απο αυτο
-
το θεμα ειναι οτι ειναι πιο επικινδυνο απο κατι αλλο λογω χαρακτηριστικων εκπομπης , ανεξαρτητα αν εχει αποδειχθει ή οχι, οτι τα κινητα πχ οντως προκαλουν ή δεν προκαλουν και κατα ποσο προκαλουν προβληματα υγειας.
-
δε ξερω.. το μονο που ξερω ειναι οτι πλεον ειμαστε ολοι μας εξαρτημενοι απο αυτα τα πραγματα και δε γινεται να τα καταργησουμε
μπορουμε να βαζουμε τις βασεις και τα router μακρια μας, αλλα να τα καταργησουμε τελειως δε γινεται και ακομα και αν τα καταργησουμε εμεις , δε θα τα καταργησουν οι γειτονες μας
πχ εδω στη πολυκατοικια μου βλεπω αυτη τη στιγμη 10 router
πανω απο τα μισα διαμερισματα δηλαδη (απο οσα μπορω να πιασω δηλαδη, γιατι μπορει να υπαρχουν κι αλλα) εχουν wifi
και για του λογου το αληθες
-
Μπορείς να βάλεις μέσα στο σοβά του σπιτιού, πλέγμα όπως αυτό που έχουν στο τζάμι τους οι φούρνοι μικροκυμάτων.
Αν το πλέγμα είναι καλά γειωμένο, το σπίτι μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο κλωβό Φαραντέι και δεν πρόκειται να σε ενοχλήσουν οι ακτινοβολίες των γειτόνων ή των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.Υπάρχουν και βαφές που υπόσχονται παρόμοια αποτελέσματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το επιτυγχάνουν χωρίς καλή γείωση.
-
οι γνωσεις σου πραγματικά με τρομαζουν
ακτινοβολια ασυρματου τηλεφωνου