-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ισραηλινοί και στο ΕΜΠ
Χαμηλού επιπέδου αστεϊσμός σε σχέση με τη σοβαρότητα του θέματος, δηλαδή τη φασιστική πρακτική και νοοτροπία που διατρέχει ανεμπόδιστα τα ελληνικά ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
Βέβαια εσένα δεν σε αγγίζει, στη δική σου σχολή στην αλλοδαπή υπάρχει σεβασμός σε ουσιώδη πράγματα. Άρα χέστηκες, άρα θεωρείς ότι μπορείς να ειρωνεύεσαι. Κατανοητό.
Έχεις μεγάλη προσωπική εμπειρία από σχολές στην αλλοδαπή ή έχεις ξάδερφο με διδακτορικό ;
-
Μιλάς για εκείνη τη μακρινή χώρα στα βάθη της αφρικανικής σαβάνας με τα τυριά, τους μπερέδες και τα καμπαρέ;
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες, πλην αυτών που μου μετέφερε σαμάνος που πέρασε με πιρόγα στο Πασαλιμάνι εκδιωγμένος από τον Πρύτανη κεντρικής σχολής της χώρας.
Ούτε τα σήματα καπνού, ούτε ο ήχος των τυμπάνων μπορούν να φτάσουν ως το σπίτι μου.ΞΕΡΩ όμως ποια είναι η έννοια των δημοκρατικών διαδικασιών, του φοιτητικού ασύλου, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Όπως ΞΕΡΩ ποιοι είναι αυτοί που τα λυμαίνονται για διάφορους λόγους.
Nα ξαναγράψω ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης οργάνων της Πρυτανείας ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ παρεμποδίστηκαν από μερικούς εξ αυτών με τη βία; Η χιτλερική νεολαία δεν νομίζω να τα κατάφερνε καλύτερα.
-
Young, Kurdish, and jailed in Turkey
*Berivan Sayaca is an attractive, 15-year-old Kurdish girl with black, wavy hair who loves horse-riding and playing the guitar.
She is also a convicted terrorist - serving an eight-year sentence in the high-security prison in Diyarbakir, the largest Kurdish city in Turkey. How she got there is a tale that could be straight out of Kafka, that exposes one of modern Turkey's darkest sides. * -
Όχι η εγκυρότερη πηγή αλλά ...:
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010
Ο Καρατζφέρης πέταξε την 'βόμβα' για το γαλάζιο στέλεχος που χρημάτισε ο Χριστοφοράκος
Ανέφερε και όνομα. Η Νέα Δημοκρατία γιατί δεν απαντά να καθαρίσει το πολιτικό σκηνικό;Σε ποιον άνθρωπο του υπουργικού συμβουλίου πήγαν τα χρήματα;
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πέταξε την βόμβα, αφού μετάφρασε το ιδιόχειρο σημείωμα του Μιχάλη Χριστοφοράκου.** Όπως άφησε να εννοηθεί ξεκάθαρα ο Γιώργος Καρατζαφέρης , ο άνθρωπος που αναφερόταν ο Χριστοφοράκος ήταν ο Αργύρης Καρράς που ήταν ο γραμματέας του υπουργικού...**
συμβουλίου.Ωστόσο γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί δε λένε το όνομα; Γιατί κρύβονται πίσω από τη αφερεγγυότητα του Χριστοφοράκου; Ο Σαμαράς από τη στιγμή που στο έγγραφο αναφέρει 'για χρήματα στον άνθρωπο του υπουργικού συμβουλίου'. Αν ήταν θα έλεγε για μέλος του υπουργικού συμβουλίου και γιαυτό ο Καρατζαφέρης εννοούσε τον Αργύρη Καρρά. Δεν μένει παρά να απαντήσει ο Καρράς για να μην παίζουμε με τις λέξεις.
Share on FacebookΑναρτήθηκε από troktiko στις 11:04 π.μ.
Όσο για το παρακάτω,
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010
Πεντάχρονο τσιγγανάκι κουβαλούσε πιστόλι και σφαίρες στον Παιδικό ΣταθμόΔυσάρεστη έκπληξη προκάλεσε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό της οκτάχρονης στο Ζεφύρι, η αποκάλυψη ότι βρέθηκε ένα… πιστόλι και δύο κουτιά σφαίρες στην τσάντα πεντάχρονου μαθητή του 2ου Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου. Το βάρος της τσάντας του παιδιού, που ανήκει στην κοινωνική ...
ομάδα των ROM, παραξένεψε το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού, που έπεσε στην κυριολεξία από τα σύννεφα, ανακαλύπτοντας το όπλο και τις σφαίρες. Tα επικίνδυνα ευρήματα, παρέδωσε στους αστυνομικούς, δημόσια, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Κώστας Σπυρούνης. Η εξήγηση που δίνουν οι αστυνομικές αρχές είναι ότι οι γονείς του παιδιού, φοβούμενοι, πως, με αφορμή τον τραυματισμό της οκτάχρονης η Αστυνομία θα πραγματοποιήσει έρευνες σε σπίτια, έβαλαν το όπλο στην τσάντα του παιδιού. Δεν φαντάστηκαν όμως ότι θα το ανακάλυπτε το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού. Το περιστατικό αναδεικνύει την έκταση της οπλοκατοχής στους κόλπους της κοινωνικής ομάδας των ROM, αλλά και την εξοικείωση των μελών της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας με τα όπλα και μάλιστα από την τρυφερή τους ηλικία… -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Young, Kurdish, and jailed in Turkey*Berivan Sayaca is an attractive, 15-year-old Kurdish girl with black, wavy hair who loves horse-riding and playing the guitar.
She is also a convicted terrorist - serving an eight-year sentence in the high-security prison in Diyarbakir, the largest Kurdish city in Turkey. How she got there is a tale that could be straight out of Kafka, that exposes one of modern Turkey's darkest sides. * -
Και σημερα η παραταξη της ΕΑΚ δεν εφηνει να ψηφιζουν οι φοιτητες τις εκλογες του ΕΜΠ.......... Δημοκρατια.....
-
κλαμπανία ολέ
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ισραηλινοί και στο ΕΜΠ
Χαμηλού επιπέδου αστεϊσμός σε σχέση με τη σοβαρότητα του θέματος, δηλαδή τη φασιστική πρακτική και νοοτροπία που διατρέχει ανεμπόδιστα τα ελληνικά ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
Βέβαια εσένα δεν σε αγγίζει, στη δική σου σχολή στην αλλοδαπή υπάρχει σεβασμός σε ουσιώδη πράγματα. Άρα χέστηκες, άρα θεωρείς ότι μπορείς να ειρωνεύεσαι. Κατανοητό.
Έχεις μεγάλη προσωπική εμπειρία από σχολές στην αλλοδαπή ή έχεις ξάδερφο με διδακτορικό ;
Αν έχανες μάθημα/εξεταστική/πτυχίο γουατέβα από κάποια παρόμοια επαναστατική κίνηση μπορείς να μας πείς με τι τέμπο θα έσκουζες; Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν πολυβιαζόσουνα να μπεις στην αγορά εργασίας οπότε λανθασμένο το παράδειγμα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το βάρος της τσάντας του παιδιού, που ανήκει στην κοινωνική ...
ομάδα των ROM, παραξένεψε το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού, που έπεσε στην κυριολεξία από τα σύννεφα, ανακαλύπτοντας το όπλο και τις σφαίρες.Read Only Memory;
Εντάξει, το πιτσιρίκι έφερε σιδερικό στο παιδικό σταθμό, σιγά το πράγμα.
Youtube Video -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ισραηλινοί και στο ΕΜΠ
Αν έχανες μάθημα/εξεταστική/πτυχίο γουατέβα από κάποια παρόμοια επαναστατική κίνηση μπορείς να μας πείς με τι τέμπο θα έσκουζες; Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν πολυβιαζόσουνα να μπεις στην αγορά εργασίας οπότε λανθασμένο το παράδειγμα.
Το λοιπόν επειδή το χιουμοράκι μου ,και όχι ειρωνία, δεν εκτιμήθηκε ας μιλήσω κι εγώ...Όχι τπτ άλλο γιατι δέχτηκα τα βέλη του σύντροφου Μάνου και δεν μου αρέσει να δημιουργούνται εντυπώσεις ειδικά με τόσο βαριές κουβέντες.
Ναι έχω χάσει εξεταστική και deadline για μεταπτυχιακό και υποτροφία με την οποία ισως να ήμουν σε άλλη ήπειρο αυτή την στιγμή λόγω καταλήψεων. Δεν έσκουξα ιδιαίτερα, δεν μπορώ να πώ οτι χάρηκα κι όλας αλλά τι να κάνουμε τα έχει αυτά η ζωή. Μαλακίες συμβαίνουν πάντα και συνήθως όταν δεν πρέπει, το λέει και ο Μέρφυς...
Ναι αυτά συμβαίνουν και στα εξωτερικά, για την ακρίβεια στην Γαλλία πέρσι χάθηκε ολόκληρο εξάμηνο ΚΑΙ η εξεταστική στα περισσότερα πανεπιστήμια. Και όταν λέω χάθηκε, χάθηκε τελείως, ούτε διπλή το Σεπτέμβριο ούτε τπτ, nada de nada.
Τέλος καταδικάζω κάθε παρεμπόδιση δημοκρατικών διαδικασιών εντός ή εκτός ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και δεν θα ξανακάνω πλάκα με τέτοια πράγματα. Ελπίζω να εξιλεώθηκα στα μάτια των συνομιλητών μου. -
Τέλος καταδικάζω κάθε παρεμπόδιση δημοκρατικών διαδικασιών εντός ή εκτός ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και δεν θα ξανακάνω πλάκα με τέτοια πράγματα
Καλό παιδί...
Αν και δεν απάντησα σε σένα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τέλος καταδικάζω κάθε παρεμπόδιση δημοκρατικών διαδικασιών εντός ή εκτός ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και δεν θα ξανακάνω πλάκα με τέτοια πράγματα
Καλό παιδί...
Αν και δεν απάντησα σε σένα.
Ευχαριστώ.
Το ξέρω αλλά τα πήρα όλα τα quote παραμάζωμα. Απαντήσεις υπάρχουν που θα έλεγε και ο ΓΑΠ -
Σχωρεμένο το μαχητικό-αντίκα, φέρω βαρέως τα συγκεκριμένα ζητήματα (λόγω και προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπισα εξαιτίας των ανέξοδων -για εκείνους- αγώνων μερικών φυντανιών) και υπεραντέδρασα. Θα απέχω για 1 μήνα από συζητήσεις σχετικές με το φοιτηταριό για να εξιλεωθώ με τη σειρά μου.
Παρεμπιπτόντως, δεν έθιξα το ζήτημα των καταλήψεων/επεισοδίων κλπ, που έχουν υπεραναλυθεί και υπερσυζητηθεί, αλλά αυτό της βίαιης παρεμπόδισης φοιτητών από δημοκρατική ψηφοφορία εντός πανεπιστημίου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σχωρεμένο το μαχητικό-αντίκα, φέρω βαρέως τα συγκεκριμένα ζητήματα (λόγω και προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπισα εξαιτίας των ανέξοδων -για εκείνους- αγώνων μερικών φυντανιών) και υπεραντέδρασα. Θα απέχω για 1 μήνα από συζητήσεις σχετικές με το φοιτηταριό για να εξιλεωθώ με τη σειρά μου.Παρεμπιπτόντως, δεν έθιξα το ζήτημα των καταλήψεων/επεισοδίων κλπ, που έχουν υπεραναλυθεί και υπερσυζητηθεί, αλλά αυτό της βίαιης παρεμπόδισης φοιτητών από δημοκρατική ψηφοφορία εντός πανεπιστημίου.
Ε όχι κι έτσι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΞΕΡΩ όμως ποια είναι η έννοια των δημοκρατικών διαδικασιών, του φοιτητικού ασύλου, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Όπως ΞΕΡΩ ποιοι είναι αυτοί που τα λυμαίνονται για διάφορους λόγους.
Nα ξαναγράψω ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης οργάνων της Πρυτανείας ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ παρεμποδίστηκαν από μερικούς εξ αυτών με τη βία; Η χιτλερική νεολαία δεν νομίζω να τα κατάφερνε καλύτερα.
Σκατα ξέρεις... μετα συγχωρήσεως...
Το αιώνιο καθωσπρέπει-νοικοκυραίικο-μικροαστικό-κοντόφθαλμο-κλπ 'επιχείρημα'...
Στα @@ μας η εξεταστικες οταν το διακύβευμα είναι πάνω από τα μικροσυμφέροντα του κάθε μικροαστούλη (ακόμη κι αν ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει)... -
Κρυφοφασιστοειδες η μου φαινεται!!!????/
-
Δεν είναι κρυφό, έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό.
-
Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ στενά, τι πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με τις εκλογές; Θέλω να πω, ποια τα επιχειρήματα όσων αντιδρούν;
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κρυφοφασιστοειδες η μου φαινεται!!!????/κρυφοχαζοειδές ή μου φαίνεται??
Δεν είναι κρυφό, έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό.
-
Το αιώνιο καθωσπρέπει-νοικοκυραίικο-μικροαστικό-κοντόφθαλμο-κλπ 'επιχείρημα'...
Στα @@ μας η εξεταστικες οταν το διακύβευμα είναι πάνω από τα μικροσυμφέροντα του κάθε μικροαστούλη (ακόμη κι αν ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει)...Αυτά είναι ωραία συνοδευτικά ούζου ή ρακόμελου στην ντισκοψείρα (άντε και Τηνιακό). Όταν όμως η πιτσιρικαρία οδηγημένη από τους εκάστοτε Τσε και Κομαντάντε έκλεισε τα πανεπιστήμια και ταλαιπώρησε/καταδίκασε ένα μέρος των συμφοιτητών της νόμιζε ότι κάτι έκανε. Πέραν του ότι θα κατανοήσουμε οσονούπω την ανοησία περί ιδιωτικών πανεπιστημίων, περιττό να σημειώσω ότι δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα εκτός από κάποιες κατεστραμμένες αίθουσες (όπως πάντα).
Ο αδερφός μου στο τσακ (για μια μέρα) μπόρεσε να πάρει πτυχίο.
Φυσικά άπαντες οι εξασφαλισμένοι, πνευματικά ανώτεροι και λοιποί γόνοι και εξυπνάκηδες ξεράουλες θεωρούν ότι ένα εξάμηνο, ένας χρόνος παραπάνω ενοίκια και έξοδα μακρυά από το σπίτι ή ακόμα και ένα χαμένο μεταπτυχιακό είναι μικρή θυσία στον αγώνα...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]