-
'Είμαι μόνη με το μωρό μου. Να πυροβολήσω τον ληστή;'
Ένα άγριο εφιάλτη έζησε μια 18χρονη μητέρα ενός μωρού δεκαοκτώ μηνών, στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Sarah McKinley, μόλις πριν από μία εβδομάδα, τα Χριστούγεννα, έχασε από καρκίνο τον σύζυγό της.Όμως η μοίρα της επεφύλασσε άλλη μία σκληρή δοκιμασία. Ένα βράδυ ένας άγνωστος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της, υποστηρίζοντας ότι είναι ο νέος της γείτονας και ήθελε να συστηθεί. Ωστόσο την επόμενη ημέρα, το μεσημέρι, ο «γείτονας» επέστρεψε μαζί με έναν άλλο άνδρα και κρατώντας μαχαίρι επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι της.
Η κοπέλα σε κατάσταση πανικού έτρεξε να ασφαλίσει όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού, ενώ στην κεντρική είσοδο τοποθέτησε τον καναπέ του σαλονιού. Ο άνδρας χτυπούσε με μανία την πόρτα και με απειλές της ζητούσε να ανοίξει. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο για την νεαρή μητέρα που μπήκε στο υπνοδωμάτιο για να καθησυχάσει το μωρό της, του έβαλε στο στόμα το μπιμπερό και πήρε μαζί της ένα περίστροφο που είχε στο κομοδίνο της.
Η επόμενή της κίνηση ήταν να καλέσει την Άμεση Δράση για να καταγγείλει την επίθεση. Στην μαγνητοφωνημένη κλήση η Sarah αναφέρει την κατάστασή της και ζητά επειγόντως βοήθεια. Την ίδια ώρα, ο εισβολέας στην κεντρική είσοδο επιμένει και χτυπά όλο πιο δυνατά προσπαθώντας να μπει στο σπίτι. Είναι η στιγμή που η κοπέλα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ζητάει άδεια από το κέντρο να πυροβολήσει:
«Έχω δύο όπλα στο χέρι μου, είναι εντάξει να τον πυροβολήσω αν μπει στο σπίτι; Είμαι μόνη μου εδώ με το μωρό μου, σας παρακαλώ μπορώ να έχω ενισχύσεις εδώ αμέσως;». Από την άλλη άκρη η απάντηση είναι διπλωματική: «Πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Δεν μπορώ να σας πω ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό (να πυροβολήσετε), αλλά κάντε ότι πρέπει για να προστατεύσετε το μωρό σας».
Ο εισβολέας τελικά έσπασε την πόρτα και μόλις έφθασε μπροστά στον καναπέ η γυναίκα τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Η αστυνομία ανέφερε πως η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοάμυνα και έτσι δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες. Ο συνεργός του άνδρα έφυγε τρέχοντας μόλις άκουσε τον πυροβολισμό, ενώ λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στις αρχές.
http://www.madata.gr/epikairotita/world/161816.html -
Μεγάλα cojones η γυναίκα...!!!
Εδώ θα είχε φάει ισόβια και θα πλήρωνε και αποζημίωση στον διαρρήκτη. Εδώ έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! -
δε μπορω να φανταστω δικαστη που θα την καταδικαζε επεδη προστατευσε τον εαυτο της και το παιδι της, ουτε στην Ελλαδα.
-
καλά για φόνο όχι
αλλά κάτι για οπλοκατοχή οπλοχρησία ξερωγω με αναστολή θα το τσιμπούσε.
με λευκό ποινικό μητρώο δεν θα έφευγε -
εδώ τρως αυτόφωρο για κατοχή σπρέυ πιπεριού....
-
Νταξ, τωρα ενοιωσα
Οντως λειπουν πολλα, απλα εχει ενδιαφερον οπτικοακουστικο υλικο και περισσοτερο γι αυτο το εβαλα.
-
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 'My tram experience', έρχεται το prequel: 'My tube experience'!
-
-
Αθήνα
Έξι άτομα -τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες- προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για το περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων, όταν συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια. Σε βάρος των έξι σχηματίζεται δικογραφία για προσβολή κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας.Σύμφωνα με το Mega, έχει ήδη ενημερωθεί η εισαγγελέας της Χαλκίδας και οι αστυνομικοί αναμένουν εντολή για το εάν θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι.
Κατά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, ορισμένοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, κατά κατά των μέτρων λιτότητας, αλλά και κατά της ανεργίας που πλήττει τους κατοίκους της πόλης.
Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι άλλοι επίσημοι που παρέστησαν στην τελετή αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231144789
Και κάτι λίγο πιο ανάλαφρο:
*Ισχυροί άνεμοι έριξαν παπά στη θάλασσα!
Κατηγορία: Τοπικά Δημοσίευση: Παρασκευή, 06 Ιανουάριος 2012 14:57 από: Δημήτρης Γιομελάκης
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανείων στην Κατερίνη…
Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν στη Σκάλα Κατερίνης όπου και πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των υδάτων ήταν τόσο δυνατοί… που κατάφεραν να ρίξουν στη θάλασσα την βάρκα στην οποία επέβαινε ο ιερέας της περιοχής μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.
Από το συγκεκριμένο περιστατικό ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ όσοι έδωσαν το παρόν στη τελετή δεν πίστευαν στα μάτια τους τα όσα αντίκριζαν*http://www.spnews.gr/koinonia/topika/18 ... a-katerini
Αυτοί αντί για τον σταυρό, έπεσαν να πιάσουν τον παπά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτοί αντί για τον σταυρό, έπεσαν να πιάσουν τον παπά!
Aχ αυτή η νεολάια. Τα αλλάζει όλα τα έθιμα ...
Το μόνο ελαφρυντικό που έχουν, είναι να κράταγε ο παπάς τον σταυρό όταν έπεσε. -
Κατάφεραν οι άνεμοι να ρίξουν στη θάλασσα την βάρκα στην οποία επέβαινε o παλλάς; Πού ήταν η βάρκα, σε τρέιλερ;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
το πρωί στην ΝΕΤ έλεγε μετεωρολόγος ότι επικρατούν άνεμοι 11-12 μποφόρ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατάφεραν οι άνεμοι να ρίξουν στη θάλασσα την βάρκα στην οποία επέβαινε o παλλάς; Πού ήταν η βάρκα, σε τρέιλερ;Sent from my GNex using smoke signals.
Προφανώς ο παπάς ήταν πρώην αμφίβιος καταδρομεύς Ντίνο και ήτο σε Zodiac εντός του ύδατος!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 'My tram experience', έρχεται το prequel: 'My tube experience'!Την πρώτη φορά που το άκουσα, νόμιζα πως έλεγε greeks.
Αν και δεν απέχει πολύ αυτή η μέρα...
edit: μόλισ είδα πως ο Αυτιάς θα κάνει το πρωϊνό του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΙΣιγά-σιγά αυτό το κανάλι εξελίσσεται στη νο1 τηλεοπτική διασκέδαση.
-
Ο Μάκης Ψωμιάδης έστειλε εξώδικο στη Wind
Για τη διαφήμιση με τον “Αγαπούλα”Παρόλο που βρίσκεται σε φυλακή των Σκοπίων από τις αρχές Νοεμβρίου, ο Μάκης Ψωμιάδης φαίνεται ότι έχει άψογη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και δη τα τηλεοπτικά, αφού σήμερα μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND για την γνωστή σειρά διαφημίσεων με πρωταγωνιστή τον Τάκη Σπυριδάκη. Με το εν λόγω εξώδικο ζητάει να σταματήσει η προβολή των διαφημίσεων, να αποζημιωθεί χρηματικά για ηθική βλάβη λόγω της προσβολής της προσωπικότητας του, ενώ ζητάει και μέρος των κερδών που αποκόμισε η εταιρεία από την προβολή των διαφημίσεων.
Μεταξύ άλλων το εξώδικο αναφέρει ότι: «Με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί “παραθυράκια” για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει “παραθυράκι” στο νόμο…».
-
Γι αυτό εδώ στο φόρουμ βάζουμε και ΤΜ εκεί που πρέπει για να είμαστε καλυμμένοι...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ο Μάκης Ψωμιάδης έστειλε εξώδικο στη Wind
Για τη διαφήμιση με τον “Αγαπούλα”Παρόλο που βρίσκεται σε φυλακή των Σκοπίων από τις αρχές Νοεμβρίου, ο Μάκης Ψωμιάδης φαίνεται ότι έχει άψογη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και δη τα τηλεοπτικά, αφού σήμερα μέσω του δικηγόρου του απέστειλε εξώδικο στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND για την γνωστή σειρά διαφημίσεων με πρωταγωνιστή τον Τάκη Σπυριδάκη. Με το εν λόγω εξώδικο ζητάει να σταματήσει η προβολή των διαφημίσεων, να αποζημιωθεί χρηματικά για ηθική βλάβη λόγω της προσβολής της προσωπικότητας του, ενώ ζητάει και μέρος των κερδών που αποκόμισε η εταιρεία από την προβολή των διαφημίσεων.
Μεταξύ άλλων το εξώδικο αναφέρει ότι: «Με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί “παραθυράκια” για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει “παραθυράκι” στο νόμο…».
Δύση το μεγαλείο σου! Στο πρώην κομμουνιστικό μπλοκ θα είχε σταλεί απλά στην Σιβηρία!
-
Φωτογραφία και σχόλιο εκ του facebook.
Τα παιδιά κάτω στο Κόμμα
Είναι για ψυχίατρο.
Μια στηρίζουνε Κορέα,
Μια βουτάν για τον σταυρό. -
Με σωβρακοφανέλα πήδηξε;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φωτογραφία και σχόλιο εκ του facebook.Τα παιδιά κάτω στο Κόμμα
Είναι για ψυχίατρο.
Μια στηρίζουνε Κορέα,