-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
εσένα χαρακτήρισα, δεν χαρακτήρισα όποιον διαφωνώ, τυχαίνει να διαφωνώ με πολλούς και σου εξήγησα ακριβώς για ποιό λόγο είσαι ρατσιστής
δεν χρειάζεται να ψάχνεις ψίχουλα, είσαι ο ορισμός και είναι έκδηλο
δεν είναι κακό να βγεις απ την ντουλάπα, είναι το πρώτο βήμα μπας και καταφέρεις να βελτιωθείςΣου αρέσει και επιμένεις να μου βάζεις ταμπέλα. Για προοδευτικός και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος που θεωρείς πως είσαι ... δεν νομίζεις ότι είναι κάπως αντιφατικό αυτό ?
Αν είναι μέσα στο πλαίσιο του προοδευτισμού και η ταμπελοποίηση να το προσπαθήσω και γώ ...
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Εγώ ο ορισμός του ρατσιστή . Εσύ ... αριστεριστής Γκεμπελίσκος , θολοκουλτουριάρης, μιζεροβρωμιάρης αναρχοάπλυτος και λοβοτομημένος αριστεροφασίστας.Eιλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί σκάλωμα τρώς αν κάποιος σε αποκαλεί ρατσιστή
με όλα αυτά που περιγράφεις θα έπρεπε να το θεωρείς τιμή σουτώρα για τις ταμπέλες που μου βάζεις εσύ, τί να σου πω έχεις κάτσει δίπλα μου και σου βρώμαγα?
κατά τα λοιπά δες τι σου γράψαν διάφοροι άλλοι μή αριστεριστές Γκεμπελίσκοι, θολοκουλτουριάρηδες, μιζεροβρωμιάρηδες αναρχοάπλυτοι και λοβοτομημένοι αριστεροφασίστες :
Κουκουρούκου δεν ήταν κανείς δεν το λεεί αυτό. Σεσημασμένος κακοποιός και αδίστακτος ναι. Απελπισμένος ίσως. Κουκουρούκου όχι.**
Το συμβάν στην Λιέγη δεν έχει καμιά σχέση με Πακιστανούς, σαρίες, εκδικήσεις και τα ρέστα. Όπως δεν έχει σχέση και με τρομοκρατία. Δεν είχε κάν οικογένεια ο άνθρωπος αυτός.**
Δυστυχώς κάποιοι βλάκερς, δημοσιογράφοι κλπ στην Ελλάδα χρησιμοποιούν κάθε είδηση για να περάσουν τις ιδέες του. Και ακόμα χειρότερα στην εποχή της ελεύθερης πληροφορίας και της άμμεσης πρόσβασης σε αυτήν κάποιοι επιμένουν να μην διασταυρώνουν αυτά που διαβάζουν.χωρίς να έχετε ΚΑΜΙΑ ιδέα για το συμβάν, όπως άλλωστε ούτε κι εμείς, αν και μένουμε ΔΙΠΛΑ και διαβάζουμε τα νέα απ την πηγή, αντί να περιμένετε τουλάχιστον λίγο να δείτε τί σκατά έγινε, γιατί όντως μπορεί ο τύπος να είναι μάρτυρας του αλλάχ και να την είδε ταγός του ισλαμισμού, σπεύσατε να μιλάτε για κουλτούρες και πράσινα άλογα.
i rest my case, δεν χρειάζεται να σου προσάψω τπτ παραπάνω
εδιτ αν και δεν έχει και πολύ νόημα
τυχαίνει κι έχω γνωρίσει πάμπολους ιρανούς-ες και κάνω παρέα στενή με κάποιους. Μάντεψε τί σχέση έχουν με τον Ιρανό που φαντάζεσαι.
Μέσα σ αυτούς έχω γνωρίσει και πορωμένους που μου προκαλούν ακριβώς τόση αηδία όση και τα γραφόμενά σου.Επειδή όμως ΔΕΝ είμαι ρατσιστής, έχω το μυαλό να κρίνω κάθε άτομο ξεχωριστά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το οτι αυτος ηταν 'κουκουρουκου ισως να θελουν να το περασουν ετσιι για να μην αναψουν τα αιματα... και σωστα ισως ΟΜΩΣ η αληθεια ειναι οτι οι κουλτουρες μας δεν ειναι συμβατες.... (ζω σε μουσουλμανικο περιβαλλον 19 χρονια) δεν με ενοχλει ομως κανενας οσο και εγω δεν ασχολουμαι και κρινω η κατακρινω τις πραξεις τους.... κοινως στ @@@@ μου τι κανει ο πλαινος μου που οσο και να του εξηγησω δεν θα με καταλαβει.....
Κουκουρούκου δεν ήταν κανείς δεν το λεεί αυτό. Σεσημασμένος κακοποιός και αδίστακτος ναι. Απελπισμένος ίσως. Κουκουρούκου όχι.
Το συμβάν στην Λιέγη δεν έχει καμιά σχέση με Πακιστανούς, σαρίες, εκδικήσεις και τα ρέστα. Όπως δεν έχει σχέση και με τρομοκρατία. Δεν είχε κάν οικογένεια ο άνθρωπος αυτός.
Δυστυχώς κάποιοι βλάκερς, δημοσιογράφοι κλπ στην Ελλάδα χρησιμοποιούν κάθε είδηση για να περάσουν τις ιδέες του. Και ακόμα χειρότερα στην εποχή της ελεύθερης πληροφορίας και της άμμεσης πρόσβασης σε αυτήν κάποιοι επιμένουν να μην διασταυρώνουν αυτά που διαβάζουν.Αυτο ακριβως δεν λενε ισως..... Δλδ μεγαλωσε ορφανος σε ευρωπαικη οικογενεια??? η σε συγγενεις του = πακια?? Οπως και να ειναι εχει ευθυνη και η δικαιοσυνη του βελγιου.... αφου τοσα χρονια μπαινοβγαινε για τετοια αδικηματα.... Προσωπικη αποψη παντα.... και φυσικα σε ατομικη βαση κρινουμε τ ατομα του πριγυρου μας αλλα οποιος εχει ζησει χρονια κοντα σε μια φιλοσοφια ζωης... με φανατικους... ξερει τι ειναι πιθανον να συμβει σαν αντιδραση σε καποιο γεγονος...
-
@delsol
Δεν πήγαινε σε σένα ή πιο σωστά δεν πήγαινε σε κανένα συγκεκριμένα.
Απλά θεωρώ ότι το να καμουφλάρουμε αυτονόητα πράγματα πίσω από τσιτάτα τύπου 'ρατσισμός' ή σε άλλες περιπτώσεις 'φασισμός', 'χούντα' κλπ είναι κουτό.
Πρέπει να παραδεχτείς ότι κάνει καλή ρίμα όμως...
-
Ιστορική απόφαση: ένοχος για διαφθορά ο Ζακ Σιράκ, δυο χρόνια φυλακή με αναστολή η ποινή του
Είναι η 1η φορά μετά από 20 χρόνια προεδρικής ασυλίας, που η γαλλική δικαιοσύνη καταδικάζει πρώην πρόεδρο Δημοκρατίας.
Δικαστήριο του Παρισιού έκρινε πως ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας είναι ένοχος για κατάχρηση δημοσίου χρήματος, μια υπόθεση που αφορά την περίοδο που ήταν δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας (1977-1995). Και του επέβαλε φυλάκιση δυο χρόνων, αλλά με αναστολή.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε οργανώσει ένα σύστημα εικονικών θέσεων εργασίας με μισθούς που κατέβαλε ο δήμος του Παρισιού. Είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας που παραπέμπεται ενώπιον δικαστηρίου.
Ο Ζακ Σιράκ δε βρισκόταν στο δικαστήριο για να ακούσει την ετυμηγορία, αφού η κατάσταση της υγείας του δεν επιτρέπει μετακινήσεις.
Μπορει για τα ματια του κοσμου, μπορει για πταισμα μπροστα σε οτι εχει κανει, μπορει με ποινη χαδι, ομως κατι εγινε... Εδω ακομα το παλευουμε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@delsol
Απλά θεωρώ ότι το να καμουφλάρουμε αυτονόητα πράγματα πίσω από τσιτάτα τύπου 'ρατσισμός' ή σε άλλες περιπτώσεις 'φασισμός', 'χούντα' κλπ είναι κουτό.
Πρέπει να παραδεχτείς ότι κάνει καλή ρίμα όμως...ουπς σόρρυ
Ναι καλή είναι η ρίμα, δεν λέωEιλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί σκάλωμα τρώς αν κάποιος σε αποκαλεί ρατσιστή
με όλα αυτά που περιγράφεις θα έπρεπε να το θεωρείς τιμή σουΜήπως το ότι δεν με έχουν ξανααποκαλέσει έτσι στην ζωή μου και ότι αυτός που μου το προσάπτει ανήκει σε μια ελάχιστη και ασήμαντη αλλά θρασύτατη μειοψηφία που φαντασιώνεται ένα κόσμο προσαρμοσμένο στις ιδεοληψίες τους και οτιδήποτε έξω από αυτές είναι ρατσιστικό, φασιστικό και κατακριτέο. Δεν ξέρω ... λέω ... μήπως ?
τώρα για τις ταμπέλες που μου βάζεις εσύ, τί να σου πω έχεις κάτσει δίπλα μου και σου βρώμαγα?
κατά τα λοιπά δες τι σου γράψαν διάφοροι άλλοι μή αριστεριστές Γκεμπελίσκοι, θολοκουλτουριάρηδες, μιζεροβρωμιάρηδες αναρχοάπλυτοι και** λοβοτομημένοι αριστεροφασίστες** :
Κοίτα ... εγώ για πλάκα τα έγραψα θέλοντας να δείξω πόσο ενοχλητικό είναι αυτό που κάνεις αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι μόνο τα απλυτοβρωμύλος σε ενόχλησαν ... με τα υπόλοιπα μπολνταρισμένα είσαι οκ δηλαδή ?
χωρίς να έχετε ΚΑΜΙΑ ιδέα για το συμβάν, όπως άλλωστε ούτε κι εμείς, αν και μένουμε ΔΙΠΛΑ και διαβάζουμε τα νέα απ την πηγή, αντί να περιμένετε τουλάχιστον λίγο να δείτε τί σκατά έγινε, γιατί όντως μπορεί ο τύπος να είναι μάρτυρας του αλλάχ και να την είδε ταγός του ισλαμισμού, σπεύσατε να μιλάτε για κουλτούρες και πράσινα άλογα.
Μα δεν υπάρχει λόγος να ψάξω αν είναι ψυχάκιας ο πακιστανός αφού οι πράξεις του και της οικογένειας του (αν ισχύει η είδηση) δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν και είναι μέρος των εθίμων τους .
Πόσο πιο μεγενθυμένο και μπολντ θα έπρεπε να το κάνω δηλαδη?
τυχαίνει κι έχω γνωρίσει πάμπολους ιρανούς-ες και κάνω παρέα στενή με κάποιους. Μάντεψε τί σχέση έχουν με τον Ιρανό που φαντάζεσαι.
Μέσα σ αυτούς έχω γνωρίσει και πορωμένους που μου προκαλούν ακριβώς τόση αηδία όση και τα γραφόμενά σου.
Επειδή όμως ΔΕΝ είμαι ρατσιστής, έχω το μυαλό να κρίνω κάθε άτομο ξεχωριστάΡίξε και ένα ξεσκαρτάρισμα σε αυτούς στο λεωφορείο για να μην τους πάρει όλους οι κρητική που είναι ρατσιστικό.
Θα τους κάνεις έναν έναν ή σε δυάδες το ψυχογράφημα για να βγάλεις το συμπέρασμα ότι το 80%+ των μουσουλμάνων που είναι στο συγκεκριμένο λεωφορείο είναι ισλαμοφασίστες ?Ρωτάω για να καταλάβω, σε πόσα χρόνια θα καταφέρουμε να συνενοηθούμε (όταν μιλάμε για ολόκληρες πρωτεύουσες ή χώρες) η συντριπτική πλειοψηφία με την ασήμαντη μειοψηφία για τα προφανή ...
Τέλος κ απο μένα ... δεν έχει νόημα έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το οτι αυτος ηταν 'κουκουρουκου ισως να θελουν να το περασουν ετσιι για να μην αναψουν τα αιματα... και σωστα ισως ΟΜΩΣ η αληθεια ειναι οτι οι κουλτουρες μας δεν ειναι συμβατες.... (ζω σε μουσουλμανικο περιβαλλον 19 χρονια) δεν με ενοχλει ομως κανενας οσο και εγω δεν ασχολουμαι και κρινω η κατακρινω τις πραξεις τους.... κοινως στ @@@@ μου τι κανει ο πλαινος μου που οσο και να του εξηγησω δεν θα με καταλαβει.....
Κουκουρούκου δεν ήταν κανείς δεν το λεεί αυτό. Σεσημασμένος κακοποιός και αδίστακτος ναι. Απελπισμένος ίσως. Κουκουρούκου όχι.
Το συμβάν στην Λιέγη δεν έχει καμιά σχέση με Πακιστανούς, σαρίες, εκδικήσεις και τα ρέστα. Όπως δεν έχει σχέση και με τρομοκρατία. Δεν είχε κάν οικογένεια ο άνθρωπος αυτός.
Δυστυχώς κάποιοι βλάκερς, δημοσιογράφοι κλπ στην Ελλάδα χρησιμοποιούν κάθε είδηση για να περάσουν τις ιδέες του. Και ακόμα χειρότερα στην εποχή της ελεύθερης πληροφορίας και της άμμεσης πρόσβασης σε αυτήν κάποιοι επιμένουν να μην διασταυρώνουν αυτά που διαβάζουν.Αυτο ακριβως δεν λενε ισως..... Δλδ μεγαλωσε ορφανος σε ευρωπαικη οικογενεια??? η σε συγγενεις του = πακια?? Οπως και να ειναι εχει ευθυνη και η δικαιοσυνη του βελγιου.... αφου τοσα χρονια μπαινοβγαινε για τετοια αδικηματα.... Προσωπικη αποψη παντα.... και φυσικα σε ατομικη βαση κρινουμε τ ατομα του πριγυρου μας αλλα οποιος εχει ζησει χρονια κοντα σε μια φιλοσοφια ζωης... με φανατικους... ξερει τι ειναι πιθανον να συμβει σαν αντιδραση σε καποιο γεγονος...
Καταρχήν δεν ήταν Πακιστανός αλλα Μαροκινός . Μεγάλωσε σε ανάδοχες οικογένειες που ορίστηκαν απο τα δικαστήρια όταν η μητέρα του τον εγκατέλειψε μετά το διαζύγιο της με τον πατέρα του. Ο άνθρωπος αυτός μεγάλωσε σε Ευρωπαικό περιβάλλον. Τα υπόλοιπα με πάααρα πολλές λεπτομέρειες εδω πέρα
http://www.yabiladi.com/articles/details/7857/carnage-liege-mais-etait-nordine.html
και εδώ
http://www.au-troisieme-oeil.com/index.php?page=actu&type=skr&news=38178
Για τα περιβάλλοντα κλπ καλά σαν θεωρία αλλά πως να τα πιστέψεις για έναν άνθρωπο που ΔΕΝ ήταν μουσουλμάνος και ΔΕΝ αισθανόταν Μαροκινός αλλά Βέλγος; -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
@delsol
Πρέπει να παραδεχτείς ότι κάνει καλή ρίμα όμως...ουπς σόρρυ
Ναι καλή είναι η ρίμα, δεν λέωEιλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί σκάλωμα τρώς αν κάποιος σε αποκαλεί ρατσιστή
με όλα αυτά που περιγράφεις θα έπρεπε να το θεωρείς τιμή σουΜήπως το ότι δεν με έχουν ξανααποκαλέσει έτσι στην ζωή μου και ότι αυτός που μου το προσάπτει ανήκει σε μια ελάχιστη και ασήμαντη αλλά θρασύτατη μειοψηφία που φαντασιώνεται ένα κόσμο προσαρμοσμένο στις ιδεοληψίες τους και οτιδήποτε έξω από αυτές είναι ρατσιστικό, φασιστικό και κατακριτέο. Δεν ξέρω ... λέω ... μήπως ?
τώρα για τις ταμπέλες που μου βάζεις εσύ, τί να σου πω έχεις κάτσει δίπλα μου και σου βρώμαγα?
κατά τα λοιπά δες τι σου γράψαν διάφοροι άλλοι μή αριστεριστές Γκεμπελίσκοι, θολοκουλτουριάρηδες, μιζεροβρωμιάρηδες αναρχοάπλυτοι και** λοβοτομημένοι αριστεροφασίστες** :
Κοίτα ... εγώ για πλάκα τα έγραψα θέλοντας να δείξω πόσο ενοχλητικό είναι αυτό που κάνεις αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι μόνο τα απλυτοβρωμύλος σε ενόχλησαν ... με τα υπόλοιπα μπολνταρισμένα είσαι οκ δηλαδή ?
χωρίς να έχετε ΚΑΜΙΑ ιδέα για το συμβάν, όπως άλλωστε ούτε κι εμείς, αν και μένουμε ΔΙΠΛΑ και διαβάζουμε τα νέα απ την πηγή, αντί να περιμένετε τουλάχιστον λίγο να δείτε τί σκατά έγινε, γιατί όντως μπορεί ο τύπος να είναι μάρτυρας του αλλάχ και να την είδε ταγός του ισλαμισμού, σπεύσατε να μιλάτε για κουλτούρες και πράσινα άλογα.
Μα δεν υπάρχει λόγος να ψάξω αν είναι ψυχάκιας ο πακιστανός αφού οι πράξεις του και της οικογένειας του (αν ισχύει η είδηση) δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν και είναι μέρος των εθίμων τους .
Πόσο πιο μεγενθυμένο και μπολντ θα έπρεπε να το κάνω δηλαδη?
Τέλος κ απο μένα ... δεν έχει νόημα έτσι κι αλλιώς.
ποια είδηση αν ισχύει ρε μάστορα? αν είναι πακιστανός?
ποιά είναι τα έθιμά τους, να παίρνουν ούζι και χειροβομβίδες και να τα πετάνε σε στάση λεωφορείου??wtf δλδ
τους χαρακτηρισμούς σου προφανώς και τους γράφω στα @ μου, ούτε την ειρωνεία δεν χαμπεριάζεις?
τυπάδες σαν κι εσένα που δεν έχουν καν τα @ να παραδεχτούν τί είναι είναι για λύπηση. σας χάλασαν και οι ταμπέλες
άντε με τα φασιστάκια με μανδύα, που για να μαζέψτε κόσμο βάζετε ρόμπα για να μην τους τρομάξετε.Παρακαλώ πολύ να κλείσει ΕΔΩ το προσωπικό ζήτημα και να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν [Mod]
-
@ ντελσολ & σπαρταν
Για τα περι ιδεολογιας : Η σημασια της εννοιας 'ιδεολογια' ειναι ουδετερη , ειναι ενα συστημα ιεραρχησης μεσα απο το οποιο οι ανθρωποι επικοινωνουν και κοινοποιουν τη προσωπικη τους γνωμη για να την αναδιοργανωσουν σε συλλογικους στοχους. Οι ιδεολογιες ειναι , ουσιαστικα, η συγκροτηση των διαφορων μορφων κοινωνικης συνειδησης (δικαιο, πολιτικη, ηθικη, οικονομια, αισθητικη, θρησκεια , κλπ) σε ενα ενιαιο και συγκεκριμενο καθε φορα (σε συνθηκες ενος ιστορικα συγκεκριμενου κοινωνικου περιβαλλοντος) ολο. Εσεις , αντιθετα, αντιλαμβανεστε την εννοια 'ιδεα' σαν παθογενεια (περιπου παραλληλιζετε την ιδεολογια με τη σχιζοφρενεια).
Γενικα μιλωντας, οι ιδεολογιες εχουν και αδυναμιες αλλα αυτο δεν ειναι προβληματικο. Προβληματικο ειναι το να πεφτεις θυμα της ιδιας σου της προπαγανδας. Δλδ οι δικες σας αποψεις , ιδεες, πραξεις ειναι πηγαιες εκφρασεις της προσωπικοτητας και εμπειριας σας, αυθορμητες και εξω απο καθε ιδεολογικο συστημα ? Απλως , οσο πιο καλα δουλευει μια ιδεολογια (δλδ οταν γινεται κυριαρχη) τοσο λιγοτερο αντιληπτη γινεται ως ιδεολογια.
@ ντελσολ
Χωρις να εχεις καμια γνωση για το συμβαν στη Λιεγη , εβγαλες 'συμπερασματα' . Αυτο λεγεται ιδεοληψια. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σχετικά με τους ρατσιστές, ένα χθεσινό άρθρο:[Τρίτη άποψη] Νοστράδαμος πολύ αριστερός
Μια ιστορία φαντασίας με την εθνολαϊκή κουλτούρα στο προσκήνιοΕνδιαφέρουσα σύνδεση και με αυτό: Για τον ρόλο του ΕΠΑΜ και του Δ. Καζάκη
-
@mirage, Ο.Κ. ειναι δηλωσεις των δικηγορων του!!! πολυ αξιοπιστες....οσο για τα σχολια απο κατω ασε καλλυτερα.... στην ποιο υπια μορφη η δικαιοσυνη εκει ηταν η πιο υπευθυνη ....για αυτο που εγινε..... μεγαλη ανεκτικοτης.... θα ελεγα...
-
-
Ειδικα εκει που λεει στο πανω οτι ειναι ο ανθος της νεολαιας!!!! κορυφαια αυτογνωσια.....
-
double post...
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
@ ντελσολ
Χωρις να εχεις καμια γνωση για το συμβαν στη Λιεγη , εβγαλες 'συμπερασματα' . Αυτο λεγεται ιδεοληψια.Εβαλα 3 λινκ.
Το πρώτο έγραφε ότι ήταν μέλος της οικογένειας που καταδικάστηκε και το έκανε σαν πράξη εκδίκησης. (αποδείχτηκε λάθος)
Το δεύτερο έγραφε ξεχωριστά για την περίπτωση της οικογένειας που καταδικάστηκε
Το τρίτο έγραφε για τον Μαροκινό που τα έκανε πουτ@να στην Λιεγη και σταμάταγε εκεί.
Ανέφερα και το πρωτοσέλιδο του Αδέσμευτου τύπου.
Είπα ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση (ναι, είμαι αρνητικά προκατελειμένος βάση αυτών που έχω δει να κάνουν κατά καιρούς)Λένε λοιπόν οι φρέσκες ειδήσεις, ότι μεγάλωσε σε ανάδοχες οικογένειες σαν Βέλγος και δεν είναι μουσουλμάνος. Δεν ξέρω σε τι περιβάλλον μεγάλωσε, αλλά σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά και θα μου επιτρέψεις να έχω επιφυλάξεις για το πόσο ρόλο έπαιξε στην απόφαση του να τα κάνει όλα πουτ@να και να αυτοκτονήσει ή καταγωγή του ... Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσους λόγους έχουν κυβερνήσεις και ΜΜΕ να αποκρύψουν ή να λειάνουν (και σωστά) αυτό το κομμάτι της ιστορίας για ευνόητους λόγους. Και λέω σωστά γιατί δεν έχω καμία διάθεση να βγουν στους δρόμους οι άλλοι ψυχάκηδες για πογκρόμ με αποτέλεσμα να έχουμε ταραχές, μεγαλύτερο μίσος και πράξεις αντεκδίκησης σε ανύποπτο χρόνο απο την μιά και ενοχές φόβο και τύψεις για αυτούς που επισημαίνουν τα αυτονόητα ώστε να μην τολμάνε να μιλήσουν μετά.
Για παράδειγμα ... ο Νορβηγός που μια χαρά αποδεδειγμένος ψυχάκιας ήταν, δεν είχαν κανέναν λόγο να κρύψουν την ιδεολογία του (αφού σκότωσε μόνο συμπατριώτες του οι αλλοδαποι στα @@ τους) αντιθέτως την προέβαλαν ξανά και ξανά και ξανά ώστε να προσθέσουν ενοχές και φόβο ότι θα στιγματιστεί ως ρατσιστής και ομοιδεάτης του μακελάρη, όποιος τολμάει να πει κάτι κατά των συγκεκριμένων μειονοτήτων. Πολύ βολικό για να τους έχεις όλους μούγκα στην στρούγκα αν είσαι κράτος δεν νομίζεις ?Το άλλο περιστατικό με την οικογένεια που καταδικάστηκε γιατί σκότωσε την κόρη, αν και ξεχωριστό μια χαρά αληθινό είναι
και μια χαρά συμπεράσματα βγάζουμε οι περισσότεροι.
Ή μήπως δεν είναι αρκετά σοκαριστικό γιατί λίγο πολύ, όλοι ξέρουν τι συμβαίνει ? -
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@mirage, Ο.Κ. ειναι δηλωσεις των δικηγορων του!!! πολυ αξιοπιστες....οσο για τα σχολια απο κατω ασε καλλυτερα.... στην ποιο υπια μορφη η δικαιοσυνη εκει ηταν η πιο υπευθυνη ....για αυτο που εγινε..... μεγαλη ανεκτικοτης.... θα ελεγα...Σε κάποιο απο όλα γράφεται πως ο άνθρωπος αυτός ήταν ελεύθερος απο λάθος εφαρμογή του νόμου με τον οποίο καταδικάστηκε για τα όπλα και τα ναρκωτικά. Δεν θα το έλεγα ανεκτικότητα αλλά μάλλον ατυχές γεγονός. Δεν είναι όλα δηλώσεις των δικηγόρων του ο ΠΡΩΗΝ δικηγόρος του έκανε μια εικασία κανείς δεν ξέρει τι γινόταν μέσα στο μυαλό του προς το παρόν. Τα υπόλοιπα είναι απο ρεπορτάζ με ανθρώπους που τον ήξεραν από μικρό παιδί.
-
ακριβως αυτο .... η δικαιοσυνη.... ηταν αλλου στην περιπτωση του.... οι συνηγοροι δεν θελουν να ριξουν λαδι στη φωτια... καλως ισως.... ψηχακιας ηταν και η παιδικη του ηλικια προβληματικη...
-
Παρακαλώ πολύ να κλείσει ΕΔΩ το προσωπικό ζήτημα και να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν [Mod]
με spoiler όμως ?Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τυπάδες σαν κι εσένα που δεν έχουν καν τα @ να παραδεχτούν τί είναι είναι για λύπηση. σας χάλασαν και οι ταμπέλες
άντε με τα** φασιστάκια με μανδύα, που για να μαζέψτε κόσμο βάζετε ρόμπα για να μην τους τρομάξετε**.[spoiler=:2gbfxvyo]Άλλοι φοράνε τις κουκούλες και μπουκάρουν διακόπτοντας διαλέξεις ακόμα και απο 90χρονους νομπελίστες γιατί τους θεωρούν φασίστες, άλλοι φοράνε κουκούλες και σπάνε και καίνε μια πρωτεύουσα με όποια δικαιολογία τους καρφωθεί κάθε φορά στο κεφάλι, άλλοι φοράνε κουκούλες και πετάνε μολότοφ και μάρμαρα στον κόσμο (είτε αυτός είναι αστυνομικοί είτε περαστικοί σε λάθος χρόνο και τόπο) άλλοι τρέχουνε και κάνουνε αντισυγκεντρώσεις σε όποια συγκέντρωση δεν τους κάθεται καλά ιδεολογικά, άλλοι είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν με περισσή ευκολία το 95 % του κόσμου ως φασίστες και ρατσιστές όταν εκφράζουν απόψεις αντιδιαμετρικά αντίθετες απο τις δικές τους ... και όλα αυτά την στιγμή που το παίζουν δημοκράτες και υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου. Είναι τα ιδεολογικά σου αδέλφια που σχεδόν κάθε φορά κάποια απίθανη δικαιολογία θα σκαρφιστείς για να δικαιολογήσεις τα δικαιολόγητα.
Τραβα πίσω στην σπηλιά σου τώρα, γιατί πολύ ασχολήθηκα[/spoiler:2gbfxvyo]οκ οκ σταματάω ΕΔΩ
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://anipakouoima8htes.wordpress.com/Μαθητές μαθήτριες αγριονεολαίοι εμπρός να βεβηλώσουμε τη σχολική κανονικότητα.
Το σχολείο είναι σκλαβιά
Σφαλιάρες και κλωτσιές σε όσους μαθητές θέλουν να περάσουν σε μπατσοσχολές
Λεφτά του μπαμπά rulez
-
Ο,τι να 'ναι
Κάτω οι τυρόπιτες, ζήτω τα πιροσκί!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]