-
Εγώ ήξερα αυτόν.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ρε τι τραβάει η κοπέλλα.......
http://sarotiko.blogspot.com/2011/04/bl ... _2485.htmlΑληθεια αυτη η εταιρεια που εφτιαξε ΤΙ δηλωσε ως αντικειμενον εργασιων;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αληθεια αυτη η εταιρεια που εφτιαξε ΤΙ δηλωσε ως αντικειμενον εργασιων;
Είδη καπνιστού: Πούρα, πίπες κλπ
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αληθεια αυτη η εταιρεια που εφτιαξε ΤΙ δηλωσε ως αντικειμενον εργασιων;
Είδη καπνιστού: Πούρα, πίπες κλπ
- εισαγωγαί, εξαγωγαί
-
Μιτζάκωβε πες μου ότι αναγνωρίζεις 'λάθος' στα παιδιά με τις σημαίες επειδή ήτο ρετάλι ο γέρος που μίλαγε...
Μιλάμε ξεκάθαρα για εναλλακτική μορφή φασισμού. Οι γορίλες του Χίτλερ δεν έκαναν κάτι διαφορετικό. Έσπαγαν στο ξύλο όποιον δεν έκραζε τους Εβραίους και δεν επαινούσε την αρεία φυλή.εχει μιλησει ανοιχτα κατα του πολεμου στο βιετναμ και κατα της εξαπλωσης της πυρηνικης ενεργειας.
δεν ειναι φασιστοειδες.
ειναι μισανθρωπος.Έχει μιλήσει ανοιχτά κατά του πολέμου στο Βιετνάμ και κατά της εξάπλωσης της πυρηνικής ενέργειας και είναι μισάνθρωπος...
...είπε ένας σκέτος μαλάκας
ΥΓ: Φυσικά μην ξεχάσουμε να επαινέσουμε τους 'εξαγριωμένους' πολίτες που έκαψαν το σπίτι ενός μπάτσου με 4 παιδιά (ο οποίος υπέγραψε τις συμβάσεις για τον ΧΥΤΑ) και αυτούς που πήγαν να χτυπήσουν το Λοβέρδο (που είναι ο μόνος υπουργός τα τελευταία πολλά χρόνια που τα βάζει ανοιχτά με τα πιράνχας).
Οι μάσκες πέφτουν και πέρα από αυτό το καραγκιοζηλίκι (για μια ακόμα φορά) του γνωστού κόμματος επικαλύπτει και εκμηδενίζει την όποια αντίδραση πολιτών κατά πολιτικών, δίνοντας στους πασόκους άριστη αφορμή να εκμηδενίσουν οποιαδήποτε φωνή αντίδρασης. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
[...]ΥΓ: Φυσικά μην ξεχάσουμε να επαινέσουμε τους 'εξαγριωμένους' πολίτες που έκαψαν το σπίτι ενός μπάτσου με 4 παιδιά (ο οποίος υπέγραψε τις συμβάσεις για τον ΧΥΤΑ)[...] -
Τραγικό αυτό που έγινε. Ένιωσα ντροπή που ζω στην ίδια χώρα με αυτούς τους αλήτες.
Ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες σου κάνει την τιμή να έρθει στην χώρα σου και του συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Πραγματικά αηδίασα. Όσο για τις απόψεις του, στην επιστημονική κοινότητα δεν χωράει η πολιτική ορθότητα. Υπάρχουν τα γεγονότα και μόνο.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Λοβέρδοι, Πάγκαλοι, κλπ πολιτικοί και δημοσιογράφοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην μπορούν να εμφανιστούν πουθενάΑυτό είναι το πρόβλημα.
Όταν για οτιδήποτε, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, δικαιολογείς τους προπηλακισμούς και την βία κατά προσώπων, τότε μπαίνεις σε πολύ άσχημες νοοτροπίες.
Σήμερα είναι ο Πάγκαλος και ο Λοβέρδος. Αύριο μπορεί να είναι ο Λάππας επειδή γράφει πράγματα που δεν αρέσουν. Μεθαύριο εσύ.
-
φρέσκα ολλανδικά νέα
Η αγαπημένη μας κυβέρνηση ετοιμάζεται για αλλαγές στο φορολογικό. Ανάμεσα στα αλλα αύξηση του ΦΠΑ για τα τρόφιμα απ το 6% σταδιακά στο 18
Για τις περικοπές στην παιδεία δε συζητάω καν, μας έστειλε mail ο dean ότι πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι γιατί στο τμήμα κόβουν κάνα 20ari εκατομμύρια -
Σοσιαλισμό έχετε και εσείς;
-
-edit-
-
no, conservatives and fasists
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
[...]ΥΓ: Φυσικά μην ξεχάσουμε να επαινέσουμε τους 'εξαγριωμένους' πολίτες που έκαψαν το σπίτι ενός μπάτσου με 4 παιδιά (ο οποίος υπέγραψε τις συμβάσεις για τον ΧΥΤΑ)[...]
Απαντηση δωθηκε, αποδειξη δεν δωθηκε.......
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Λοβέρδοι, Πάγκαλοι, κλπ πολιτικοί και δημοσιογράφοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην μπορούν να εμφανιστούν πουθενά
Αυτό είναι το πρόβλημα.
Όταν για οτιδήποτε, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, δικαιολογείς τους προπηλακισμούς και την βία κατά προσώπων, τότε μπαίνεις σε πολύ άσχημες νοοτροπίες.
Σήμερα είναι ο Πάγκαλος και ο Λοβέρδος. Αύριο μπορεί να είναι ο Λάππας επειδή γράφει πράγματα που δεν αρέσουν. Μεθαύριο εσύ.
- 1
ΑΥτό που δεν καταλαβαίνετε κι οι δύο, είναι ότι δεν συμβαίνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ οποτεδήποτε εναντίον του οποιουδήποτε.
'Χτες' γιατί δεν συνέβαιναν αυτά τα πράγματα; 'Προχτές' γιατί δεν συνέβαιναν; ΓΙατί συμβαίνουν μόνοι σε συγκεκριμένες πειόδους, και όποτε συμβαίνουν έχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χαρακτηριστικά;
Το Λάππα που επίσης δεν μας αρέσει αυτά που λέει, γιατί δεν τον βλέπουμε με γιαούρτια στη μάπα;Λοιπόν, σε ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικές αντιδράσεις, ΔΕΝ συμβαίνει το οτιδήποτε, και δεν μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, έτσι απλά. Δεν είναι όλα κουλ ουάχατ.
Το γιατί δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό, το έχουμε συζητήσεις άπειρες φορές. Όπως και το γιατί συμβαίνουν συγκεκριμένα πράγματα. Και τώρα, και σε οποιαδήποτε στιγμή της ιστορίας.
Ο φόβος του ότι οτιδήποτε ξεφεύγει από ορισμένα πλαίσια σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, είναι δικός σας φόβος. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική
-
σπάστα και ξαναριξτα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΑΥτό που δεν καταλαβαίνετε κι οι δύο, είναι ότι δεν συμβαίνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ οποτεδήποτε εναντίον του οποιουδήποτε.Oh, really? Τότε πως εξηγείς την επίθεση στον Watson; Υποψιάζομαι ότι (θέλεις να) πιστεύεις ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό, προβοκάτσια ίσως. Δεν ήταν όμως. Είναι η απόλυτα φυσιολογική και αναπόφευκτη εξέλιξη της νοοτροπίας 'φιμώνω/τρομοκρατώ οποιονδήποτε λέει κάτι που δεν μου αρέσει.
'Χτες' γιατί δεν συνέβαιναν αυτά τα πράγματα; 'Προχτές' γιατί δεν συνέβαιναν; ΓΙατί συμβαίνουν μόνοι σε συγκεκριμένες πειόδους, και όποτε συμβαίνουν έχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χαρακτηριστικά;
Το Λάππα που επίσης δεν μας αρέσει αυτά που λέει, γιατί δεν τον βλέπουμε με γιαούρτια στη μάπα;Είσαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί αν πάω να δώσω μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο με τίτλο 'Αριστερά και άσυλο, ο νέος φασισμός';
-
Το ότι συμβαίνει κάτι εκτός πλαισίου [προπηλακισμός συγκεκριμένων πολιτικών σήμερα] δεν σημαίνει ότι εξίσου μπορεί να συμβαίνει οτιδήποτε εναντίον του οποιουδήποτε.
Οι κοινωνικές διεργασίες και οι κοινωνικές αντιδράσεις δεν ορίζονται ούτε από θεσμούς ούτε από πλαίσια. Ορίζονται από διαφορετικές διεργασίες. Αυτό αυτόματα δημιουργεί ένα θεωρητικό φόβο ότι κάτι εν είδει μπορεί να συμβεί εν γένει [χτυπανε χύμα το λοβέρδο, άρα μπορεί να χτυπάνε τον οποιονδήποτε].
Εν προκειμένω, το γιατί και πως το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές, και δεν έχει νόημα να το ξανακάνουμε.Το ζήτημα είναι πως ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ είναι λυμένα όοοοοολα αυτά και δεν συμβαίνουν.
Το Λοβέρδο τον προπηλάκισαν και τους βγήκε. Και τον πάγκαλο και πολλούς άλλους.
Το Γουάτσον που πήγαν να κάνουν το ίδιο, δεν τους βγήκε. Χωρίς θεωρητικολογίες και αναλύσεις, απλά δεν συνέβη. Γιατί; Για κάποιους συγκεκριμένους λόγους [ενώ παράλληλα συνεχίζουν και μπορούν και συμβαίνουν 'παρόμοια' γεγονότα]
Και μετά πάμε φυσικά σε ένα σωρό άλλους, που δεν τους ενοχλεί κανένας.Στο κάτω κάτω, οτιδήποτε θετικό έχει κατακτηθεί σ' αυτό τον κόσμο, εκτός πλαισίου συνέβη χωρίς να συμβεί μετά το οτιδήποτε εναντίον του οποιουδήποτε. Από την ίδια την αστική δημοκρατία [που τώρα βάσει της οποίας δημιουργείται πάλι ο φόβος], από τις βασικές εργασιακές εξασφαλίσεις [που τώρα βέβαια παίρνουν το μπούλο], από το δικαίωμα των μαύρων στη δημοκρατία, μέχρι οτιδήποτε.
Όλα αυτά ξέφευγαν από το πλαίσιο της νομιμότητας, δεν ορίζονταν από κανένα κανόνα και κανένα πλαίσιο, αλλά παρ' όλ' αυτά συνέβησαν με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
ΑΝ κάτι πρέπει να ανησυχεί, αυτό έχει να κάνει με αντικειμενικές συνθήκες και κοινωνικούς συσχετισμούς. Ο φόβος του ότι μια μαζική έκνομη πράξη μπορεί έτσι απλά να σημάνει ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να συμβεί, είναι απλώς ένας ψεύτικος φόβος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ΑΥτό που δεν καταλαβαίνετε κι οι δύο, είναι ότι δεν συμβαίνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ οποτεδήποτε εναντίον του οποιουδήποτε.
Oh, really? Τότε πως εξηγείς την επίθεση στον Watson; Υποψιάζομαι ότι (θέλεις να) πιστεύεις ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό, προβοκάτσια ίσως. Δεν ήταν όμως. Είναι η απόλυτα φυσιολογική και αναπόφευκτη εξέλιξη της νοοτροπίας 'φιμώνω/τρομοκρατώ οποιονδήποτε λέει κάτι που δεν μου αρέσει.
Όπως είδες [το έγραψα και στην άλλη απάντηση] η επίθεση ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ. ΤΟ προσπάθησαν, και δεν έγινε. ΑΚριβώς αυτό το περιστατικό θα έπρεπε να σε οδηγήσει στα αντίθετα συμπεράσματα.
Το Λάππα που επίσης δεν μας αρέσει αυτά που λέει, γιατί δεν τον βλέπουμε με γιαούρτια στη μάπα;Είσαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί αν πάω να δώσω μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο με τίτλο 'Αριστερά και άσυλο, ο νέος φασισμός';
ΚΙ εγώ αν πάω σε ένα πανεπιστήμιο να δώσω μια διάλεξη 'Κου Κλουξ Κλαν, Εμπρός στο καθάρισμα αυτού του κόσμου από τους μιεροούς νέγρους', ε μάλλον δεν θα γίνει. Δεν μου λέει κάτι όλο αυτό. Κι εγώ αν ήμουν ο Λοβέρδος θα είχα την αντιμετώπιση ου λοβέρδου. ΑΛλά δεν είμαι.
Στο κάτω κα΄τω, προσπάθησε να την κάνεις τη διάλεξη, να δούμε τι θα συμβεί.
Από την άλλη θέλω να μου απαντήσεις πως και συνέβησαν:
Η δημιουργία της αστικής δημοκρατίας μέσα από μια διαδικασία σφαγών
Το δικαίωμα ψήφου τον μαύρων μέσα από μια διαδικασία 'δεκέμβρηδων'
Το δικαίωμα στο 8ωρο, την ασφάλιση, τους εργασιακούς κανόνες, μέσα από άλλη διαδικασία 'δεκέμβρηδων'.Γιατί σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν οδηγηθήκαμε στο ανρίθετο αποτέλεσμα;
-
Ή αλλιώς πως να γράφετε 20 σειρές κείμενο και να μην λέτε απολύτως τίποτα.
-
μια μαλακία παρ' όλ' αυτά, πετιέται εύκολα σε απλώς μία.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]