-
tiguan 6μηνων εχει παντως ψηφιακη ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
tiguan 6μηνων εχει παντως ψηφιακη ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου.Όπως και το GTI του dimgster
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όπως και το GTI του dimgster
ναι για...αυτό λέω κι εγώ.
ΥΓ:μάθαμε όλοι στην θερμοκρασία λαδιού...γίναμε όλοι ψαγμένοι
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Όπως και το GTI του dimgster
ναι για...αυτό λέω κι εγώ.
ΥΓ:μάθαμε όλοι στην θερμοκρασία λαδιού...γίναμε όλοι ψαγμένοι
ναι κυριε, δε μας ενδιαφερει ολους το ...οικονομομετρο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Για να μετρήσω πόσες πόρτες έχει το δικό μου:
Χωρίς παρεξήγηση, έτσι koubeast?
Εννοείτα δε παρεξηγούμαι
Και μιας και δε τα είπαμε, καλοτάξιδο, απροβλημάτιστο , με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα !
Πολύ όμορφο ! -
Να 'σαι καλά!
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
θερμοκρασία νερού βλέπεις κάπου?
(γιατί νομίζω άφησες να εννοηθεί ότι υπάρχει όργανο )(Να το βλέπω) μέσα από κρυφό μενού όπως golf5, eos, scirocco? το δοκίμασα (να το βρώ) αλλά δεν [το βρήκα (το μενού)]...
Τα μόνα όργανα που έχω είναι στάθμη βενζίνης, ταχύμετρο και στροφόμετρο!
Εγώ και το datsun GTRΌλα τα υπόλοιπα σε λαμπάκια
Άντε κάβουρα κι άλλη μέτρηση, αφιερωμένη
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Άντε κάβουρα κι άλλη μέτρηση, αφιερωμένη
ελπίζω να σου περισσέψει λίγη βενζίνη για μία (χαλαρή) βόλτα όταν βρεθούμε (αν βρεθούμε )...
Όλο βόλτες είσαι εσύ.
(και καλά κάνεις!!! ) -
καλουτσικα παει το cupra...
Youtube Video -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλουτσικα παει το cupra...
Youtube Videoπες του να αλλάξει τραγούδι άμεσα.
ΥΓ:καλούτσικα(?) πάει.
-
Συγκριτικά στο μάτι το FR ψοφάει γύρω στα 140άντε 150, ενώ το κούπρα δίνει λίγο πιο γερά μέχρι τα 160.
Youtube VideoΕγώ πάντως σήμερα, αν και κατηφόρα, έφτασα τα 200 με ευκολία και παρέμεινα εκεί. Απλά τα έπιασα πιο χαλαρά και στο D.
Επίσης:
Στο S που τίμησα για πρώτη φορά σήμερα, το αμάξι αποκτάει ένα απίστευτο γουργουριτό που ούτε στο μάνιουαλ το κάνει. Έκανα 2 προσπαράρεις σε επαρχιακό δρόμο και μετά είχα φούσκωμα στο παντελόνι -
Ωραιο χρωμα Διονυση!!!
Xenon του εχεις βαλει? -
Όχι γιατί αν και έκαναν μόλις 700ε έφαγε 400ε αύξηση το μοντέλο και 300 από τον φπα (19->21%) οπότε αν έβαζα και ζίνον θα πήγαινε στα 20.000€ οπότε δεν έλεγε.
-
κανενα προγραμμα ειναι στο προγραμμα?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Όχι γιατί αν και έκαναν μόλις 700ε έφαγε 400ε αύξηση το μοντέλο και 300 από τον φπα (19->21%) οπότε αν έβαζα και ζίνον θα πήγαινε στα 20.000€ οπότε δεν έλεγε.Aθανατο Ελληνικο Κρατος...
Τωρα βεβαια με βενζινη στα υψη τι να βαλεις και 100αρα...
Αμα καποια στιγμη (λεω αμα...) επανελθουν οι τιμες βενζινης στα κανονικα τους
επιπεδα (*το καλοκαιρι εντωμεταξυ λενε για νεες ανατιμησεις και με την ανοδο δολλαριου/ευρω θα φτασει ανετα στα 2ευρω... * ) και του βαλεις 100αρα, θα νομιζεις οτι του εχεις βαλει προγραμμα...
Εχει αισθητη διαφορα. -
δε παλευεται η 100αρα πλεον.. σημερα εβαλα 40 ευρω για 22 αν θυμαμαι καλα λιτρα, τα οποια δεν ειναι τιποτα οχι μονο για το δικο μου αυτοκινητο, αλλα για καθε αυτοκινητο..
εχει καταντησει αστειο πλεον το θεμα..
-
Ισχύει... Εδώ το κορόλλα έπιανε τα 160 με κατοστάρα σχετικά ξεκούραστα και με χαμηλές στροφές που στα 130 με 95άρα απογιωνώσουν (με την αρνητική έννοια)
100άρα στο φρ δεν έχω βάλει γιατί το έστρωνα οπότε δεν είχε νόημα να βάλω (για απόδοση).
Σπύρο δεν ξέρω. Μάλλον όχι. Πέρα του ότι είμαι κατά της βελτίωσης, πλέον πιστεύω πως είναι καλύτερο ό,τι λεφτά σκάσεις στο αμάξι να τα σκάσεις όταν το χεις πρωτοαγοράσει άντε 1-2 χρόνια μετά. Ίιιισως κανα revo αλλά δύσκολα. Μια χαρά είναι και τα 150. Έτσι κι αλλιώς με την βενζίνη δεν το τρέχω και πολύ.
Το επόμενο μου αμάξι λέω να έχει led φώτα (αντί για xenon)
ΥΓ: Γρηγόρη πάλι καλά που το πήρα με 21 και όχι με 23,25... και ήταν μόνο 300ε η αύξηση.
-
Εσυ προλαβες και εκανες καλη κινηση!
Εγω να δω τι θα κανω, ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα, μαλλον με βλεπω να βγαζω ιστορικες πινακιδες στο Vectra... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εσυ προλαβες και εκανες καλη κινηση!
Εγω να δω τι θα κανω, ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα, μαλλον με βλεπω να βγαζω ιστορικες πινακιδες στο Vectra...Έλα να γίνουμε πολλοί Γρηγόρη.
-
Ας ξαναδημιουργήσουμε την σύγκλιτο γύρω από ένα ακόμη θέμα
Καμιά φορά (αρκετά/πολύ συχνά ωστόσο) όταν (ξε)παρκάρω ή κινούμαι με ελάχιστα χιλιόμετρα (είτε μπροστά είτε πίσω) ακούω ένα ζβββ σαν όταν κάνει ο καθρέπτης όταν τον ρυθμίζεις (ίσως σε αμάξια 5ετίας-τώρα δεν κάνουν τόσο θόρυβο). Δεν έχω κάποιο σύστημα όπως τα vw που στην όπισθεν κατεβαίνει ο δεξής καθρέπτης για να βλέπεις πεζοδρόμιο. Εκτός αν έχω και έχει χαλάσει;
Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να είναι? Πανομοιότυπος πάντως με ήχο όταν ρυθμίζεις καθρέπτη ηλεκτρονικά.
Το υδραυλικό τιμόνι όταν το στρίβεις ακούς κάτι σαν την 'τρόμπα' που κάνει η ανάρτηση και ο κλιματισμός στην όπισθεν που αλλάζει παροχή ακούγεται αλλιώς. Εκτός αν σε κάτι από αυτά τα 2 'φορτίζει' κάτι (!?!)
Ιδέες...
-
το τιμονι αν δε κανω λαθος ειναι ηλεκτρικο, αυτο ακους νομιζω.
Seat Ibiza FR + Cupra