-
Λυγερόκορμη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια λαστιχενια μπιελααπό audi. Eίναι η νέα πατέντα του vag και λαστιχένιες μπιέλες .
Γιώργη δεν πειράζει βρε, απλά μάλλον χρησιμοποίησες ένα λάθος όρο προσπαθώντας να αναφέρεις ότι ο κινητήρας ανοίγει με την πάροδο των χλμ. Μπορεί να συμβεί σε όλους μας, πλάκα είχε μην το παίρνεις κατάκαρδα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κοίταξε να δείς...Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, να βοηθήσω θέλω. Αν επιμένεις στην θεωρία της ελαστικότητας των μετάλλων πρόβλημα σουΜακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι! Ο Γιώργος **έχει **δίκιο. Τα μέταλλα είναι ελατά και όλκιμα!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω επιμενω....Ο Γιωργος ειμαι και δεν αλλαζω.
Δε θα σταθω στα περι ελαστικοτητας μεταλλων αλλα θα σου πω το εξης:
**Ο εξυπνος ανθρωπος, αλλαζει γνωμη. Ο ηλιθιος ποτε
**Χωρις παρεξηγηση, χωρις υπονοουμενο, μα '30 χρονια πειρας αυτο με διδαξε' που θα εγραφε και ο antonis-team.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Χωρις παρεξηγηση, χωρις υπονοουμενο, μα '30 χρονια πειρας αυτο με διδαξε' που θα εγραφε και ο antonis-team.
Λιγα χρονια βαζεις
-
**Χωρις παρεξηγηση, χωρις υπονοουμενο, μα '30 χρονια πειρας αυτο με διδαξε' που θα εγραφε και ο antonis-team.
ξέχασες το
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κοίταξε να δείς...Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, να βοηθήσω θέλω. Αν επιμένεις στην θεωρία της ελαστικότητας των μετάλλων πρόβλημα σου
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι! Ο Γιώργος **έχει **δίκιο. Τα μέταλλα είναι ελατά και όλκιμα!
Ελατός και όλκιμος είσαι και φαίνεσαι μάστορα . Να μη σου πω πως είσαι και πευκός
-
Ας το κλεισουμε ομως τωρα γιατι βγηκαμε αρκετα offtopic σε σχεση με το αρχικο θεμα [mod]
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ξέχασες το
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ξέχασες το
-
Γιωργο ηρεμα my friend..Λιγη αυτοσυγκρατηση δε κανει κακο..Η κοινοτητα οπως εχεις διαπιστωσει ειναι παραπανω απο φοβερα φιλοξενη σε ανηλικους και οταν λες και καμια κοτσανα κοιταμε να σε ενημερωσουμε και σου μαθουμε και τιποτα οχι να σε αποπαρουμε..Ολοι μαθαινουμε εδω μεσα οχι μονο εσυ.Εικονιδια σαν αυτα που χρησιμοποιεις δε πιστευω οτι ταιριαζαν στα παιδια.
Μη μας απογοητευεις.. Και προσεχε το γραπτο σου λογο αν πιστευεις οτι ειπες κατι σωστο και δε το εξεφρασες καλα..Εσυ το εγραψες και να το γραφεις πιο σωστα..
Ο καθενας θα μπορουσε να ειναι στα funny quotes.
Τα παιδια σου εξηγησαν επαρκως.Εντελως φιλικα..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χωρις παρεξηγηση, χωρις υπονοουμενο, μα '30 χρονια πειρας αυτο με διδαξε' που θα εγραφε και ο antonis-team.
Λιγα χρονια βαζεις
+σφίξιμο στο καπάκι!
με το 100% (βεβαίως βεβαίως) -
''Ο εξυπνος παραδεχεται,ο πονηρος προσποιείται και ο ηλιθος επιμενει. ''
Το χει γραμμενο ενα μελος στην υπογραφη του αλλα δεν θυμαμαι ποιος. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
με το 100% (βεβαίως βεβαίως)
Διάσπαση από: 4TForum-Funniest Quotes!!