-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οσο κινδυνευω τωρα που δεν εχω φρενα και παω αργα αλλο τοσο και περισοοτερο θα κινδυνευω αν εχω φρενα και παω γρηγορα.
Είτε πας γρήγορα είτε αργά με χαλασμενα φρένα είσαι απλά Χάρος...
φτιαχτα και στην χειρότερη κανείς 2 αλλαγές λαδιων λιγότερες... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οσο κινδυνευω τωρα που δεν εχω φρενα και παω αργα αλλο τοσο και περισοοτερο θα κινδυνευω αν εχω φρενα και παω γρηγορα.
Είτε πας γρήγορα είτε αργά με χαλασμενα φρένα είσαι απλά Χάρος...
φτιαχτα και στην χειρότερη κανείς 2 αλλαγές λαδιων λιγότερες...Μέτα μένουν τα λάστιχα τα αμορτισέρ κοκ Χάρος είπες;
-
Φίλε μήπως μπήκες να κάνεις πλάκα?
Γιατί αν δεν κάνεις το θέμα ασφάλεια στο δρόμο είναι πολύ σημαντικό για να επαφίεται στον κάθε ... ''χερά'' . -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πραγματικα καταπληκτικα ηλεκτρονικα δεν ειμαι υπερ του να υπαρχει φιμωτρο φυσικα , η χρυση τομη ειναι η μερικη απενεργοποιηση με λιγα λογιατώρα τι να σου πώ και εσένα
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
πραγματικα καταπληκτικα ηλεκτρονικα δεν ειμαι υπερ του να υπαρχει φιμωτρο φυσικα , η χρυση τομη ειναι η μερικη απενεργοποιηση με λιγα λογια
τώρα τι να σου πώ και εσένα
όποιος έχει τη μύγα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
πραγματικα καταπληκτικα ηλεκτρονικα δεν ειμαι υπερ του να υπαρχει φιμωτρο φυσικα , η χρυση τομη ειναι η μερικη απενεργοποιηση με λιγα λογια
όποιος έχει τη μύγα...
To θέμα είναι αυτός που έχει τη σφίγγα τι κάνει...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
τι να μου πεις?
πρωτον τα ηλεκτρονικα μας δεν ειναι ιδια, εγω εχω και ενα off απλα οπως σε ολα τα αυτοκινητα δεν κλεινουν τελειως
οταν η ουρα σου εχει φυγει πολυ μπαινουν και οσες φορες εχει χρειαστει να μπουν (γιατι παντα παω με off) , η αληθεια ειναι οτι καλα εκαναν και μπηκαν θα το ελεγχα ειναι η αληθεια, αλλα καλυτερα που ελεγχθηκε μονο τουεπισης και με τα ηλεκτρονικα on λογω της 4κινησης πραγματικα πρεπει να τους πιεις το αιμα για να μπουν
βεβαια επειδη κι εγω το παιζω ωρες ωρες χαρντκορας , με ενοχλει γιατι θελω και τα γλιστρηματακια μου
για αυτο λεω οτι η μερικη απενεργοποιηση ειναι το τελειο , αφου στα δυσκολα δουλευει μια χαρα
απλα μπορει να σε τρομαξει λιγο, ομως θα λειτουργησει
σε πληρη λειτουργια δεν προλαβαινεις καν να κανεις το σφαλμα σε διορθωνει πολυ νωρις και σε μερικα απαραδεκτα esp οπως πχ κατι γαλλικα δεν προλαβαινεις καν να σκεφτεις το λαθος, σε φιμωνει πολυ νωριςπαρολα αυτα και με αυτα εχω τρακαρει, γιατι χαζευα ενα γκομενακι σε ενα διπλανο αυτοκινητο και εστριψα με πολλα εχοντας στο νου μου οτι τα ηλεκτρονικα θα με κοψουν οταν ομως ο δρομος κατω εχει γλιτσα κανενα ηλεκτρονικο δε σε σωζει
-
βεβαια επειδη κι εγω το παιζω ωρες ωρες χαρντκοραςA δε σου πα... τηλεφώνησαν από την Bosch για να σε ευχαριστήσουν...
-
να περιμενουν τη σειρα τους, τωρα μιλαω με τη κοσμοκαρ
-
βλεπω το λιβανισμα συνεχιζεται..........
στου κουφου την πορτα............ -
...πάρε την πόρτα και φύγε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...πάρε την πόρτα και φύγε!σιγα μη κατσω να βρονταω
-
τι να μου πεις?
πρωτον τα ηλεκτρονικα μας δεν ειναι ιδια, εγω εχω και ενα off απλα οπως σε ολα τα αυτοκινητα δεν κλεινουν τελειως
οταν η ουρα σου εχει φυγει πολυ μπαινουν και οσες φορες εχει χρειαστει να μπουν (γιατι παντα παω με off)έχεις ενα off που δεν ειναι off...να το χαίρεσαι
απλα οπως σε ολα τα αυτοκινητα δεν κλεινουν τελειως
ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;;;;;;;;;;;;;
Ούτε για αστείο δε συμβαίνει αυτό σε ολα τα αυτοκίνητα...
Υπάρχουν πάρα πολλα που οταν λενε off το εννοούνε.
-
για πες μου ποια εινα αυτα? σου θυμιζω οτι ο vell ειχε πει οτι ακομα και στις πορσε δεν κλεινουν τελειως
ακομα και στις ferrari που κλεινουν τελειως το αυτοκινητο δεν οδηγιεται
μη με παρεξηγεις μιλαω να μπαινουν οταν πρεπει οχι να κανουν συνεχεια αισθητη την παρουσια τους
απο golf 6 122 (που δεν εχει την ιδια δυναμη με το δικο σου) ξερω οτι μπαινουν συνεχεια και οτι μπορει να ειναι σπαστικα, **ομως ** δεν εχω στο μυαλο μου αυτο που εχεις εσυ και μεχρι ενα σημειο καταλαβαινω το λογο που εχεις ξενερωσει με το αυτοκινητο σου και για να ειμαι ειλικρινης και γω θα ξενερωνα
απλα στη δικη μου περιπτωση αυτο το 'off' πανω στο ταμπλω εχει καποιο νοημα
3 φορες εχει μπει μονο του
- οταν πατησα φρενο πανω σε στροφη γιατι ενας μ@λακας ειχε σχεδον παρκαρει στην εξοδο της και αν δεν εμπαινε η περιουσια μου θα κινδυνευε (και ας πιστευω οτι τελικα θα το εσωζα)
- οταν σε μια πλατεια γλιστραγε πολυ και η ουρα μου ανοιξε πιο πολυ απο οτι θα ηθελα, κοντεψα να κανω σχεδον 180 μοιρες (δεν πατουσα καν γκαζι εκεινη τη στιγμη και δεν πηγαινα με πολλα)
3)οταν ειχα τα προηγουμενα μου λαστιχα 'τελειωμενα' και παλι σε μια στροφη το αυτοκινητο πηγε να φυγει
αντιθετα οσες φορες το εχω 'προκαλεσει' με γκαζι μου αφησε αρκετα περιθωρια και ποτε δε με εκοψε ακομα και αν αντικειμενικα κινδυνευα να φαω κανα πεζοδρομιο
ναι ειναι μ@λακια αυτο που γινεται στα 6αρια γενικα , αλλα η διαφωνια μου στο συγκεκριμενο θεμα ειχε να κανει με το συνολικο θαψιμο του αυτοκινητου (σε σημειο που να θες να το πουλησεις) για αυτο και μονο το λογο
-
σου θυμιζω οτι ο vell ειχε πει οτι ακομα και στις πορσε δεν κλεινουν τελειωςακομα και στις ferrari που κλεινουν τελειως το αυτοκινητο δεν οδηγιεται
Ok ισχυει αυτό με τις porshe, αλλα δεν μου λέει απολυτως τίποτα.
Ειναι επιλογή της porsche...τιποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.Δεν καταλαβαίνω γιατι** προσωπικά **πρεπει να συμφωνώ με κάτι επειδη το λέει η porsche.
για πες μου ποια εινα αυτα?
clio RS (πριν το facelift, μετα δεν ξέρω)
EVO X (εχει δυο στάδια)
mx5 mk3 (πριν το facelift τα ανεξάρτητης εισαγωγής)και άλλα που βαριέμαι να σκεφτώ και να γράψω τώρα...
οσο για το απλό το 6αρι έχει χιλιους δύο αλλους λόγους να μπαίνει σε σχεση με το δικό μου
το δικό μου μπορώ να το οδηγήσω πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να μπουν να ηλεκτρονικα (μονο το xds), αλλα δεν μπορώ να το τοποθετήσω - γλυστρήσω
επίσης το θεμα μας τη δεδομένη στιγμή δεν ειναι αν μου αρέσει ή όχι το GTI
Δεν ειμαι κατά τον ηλεκτρονικών. Και ακόμα και αν ειχα τη δυνατότητα στο 90% των χιιλιομέτρων ανοιχτά θα τα είχα.
Απλά θέλω οταν επιλέγω να μπορώ να τα κλείσω τελείως για να ευχαριστιέμαι οδήγηση...να μαθαίνω το αμάξι μου και να βελτιώνομαι.Δεν υπάρχει περίπτωση το επόμενο αμάξι μου να μην έχει κουμπάκι ...off
-
Νομιζω και στα καινουρια τα ford ισχυει αυτο οτι οταν το πατας απενεργοποιειται 100%.Ας πουμε σε ST που εχω παει βολτα νομιζω ετσι ηταν οταν παταγες το κουμπακι εβγαινε και ειχε συνδιασμενο το esp μαζι με το tcs.Παντος το tcs ηταν σιγουρα off τωρα για το esp δε ξερω...Στο fiesta το sport δεν εχει κουμπακι απενεργοποιησης νομιζω οπως και στα υπολοιπα fiesta που ειναι εξοπλισμενα με esp.
-
Και το δικό μου ESP είναι σαν του Γιώργου.Μία φορά πρακτικά το χρειάστηκα.Συνήθως το ΕSP το έχω πάνω καθώς το απολαμβάνω να κόβει όσο χρειάζεται το αυτοκίνητο και να μη χάνω ούτε δευτερόλεπτο στη στροφή!
Το έχω δοκιμάσει και κλειστό πάντως αλλά με την τετρακίνηση το αυτοκίνητο δεν φεύγει εύκολα.Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι όντως σου αφήνει πολύύύ πλάτος να παίξεις αλλά να το παρακάνεις και διαπιστώσει κίνδυνο τότε επανέρχεται και επεμβαίνει. -
για το 100% που λετε και ο ενας και ο αλλος ειστε 100% σιγουροι?
γιατι και το δικο μου αμα σας δωσω μπορει αυτο να πειτε αμα το κλεισετε
αμα δε το δω να γλιστραει και να φερνει σβουρα εγω δεν το πιστευω και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι και στα αυτοκινητα που λετε αυτο γινεται οταν το πραγμα βγει τελειως εκτος ελεγχου , οχι για το παραμικρο οπως συμβαινει με τα μονιμα ενεργοποιημενα , το esp θα ξαναμπει ωστε να σωσει ο,τι μπορει να σωθει
σε αλλα γαλλικα παντως πχ στο c2 μου παλι μπαινει οταν εισαι ετοιμος να συναντησεις τον αγιο πετρο και πραγματικα την τελευταια στιγμη
οσο για το xds οπως και ολα τα συναφη συστηματα, εγω προσωπικα το θεωρω μια διαφορετικη εκδοχη του esp
φρεναρει τους τροχους, το πώς και το για ποιο λογο, οπως και το αποτελεσμα λιγο με απασχολουν (μιλαω πιο πολυ με αφορμη τη μιτο που εχω δει αρκετα να τρεχει) -
207 RC και 308 GT πχ έχουν ΠΛΗΡΩΣ.
-
οταν ομως ο δρομος κατω εχει γλιτσα κανενα ηλεκτρονικο δε σε σωζειΣε τέτοιες περιπτώσεις και με τόσο φαρδιά λάστιχα που έχουμε το γκάζι στο μισό....
Ford Fiesta Sport 1.6 without ESP