-
Πάλι καλά γιατί σε αυτό δεν μπορώ να παώ Αν εκανα προσπάθεια θα χανόμουν τρελά!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
στο περιοδικό της Aegean που αποτελεί τον ορισμό της δηθενιάς και του ντεμεκ λάιφ εντ στάιλπεριοδικά των αεροπορικών εταιριών απλά rule
-
Παίζει να είναι και χειρότερα από την μουσική στα ακουστικά .... Δδλ πωσ περιμένουν να περάσει η ώρα του δύσμοιρου πελάτη τους
-
Προφανώς ζυγίσαν και ξέρουν πού απευθύνονται, ως επί το πλείστον
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Προφανώς ζυγίσαν και ξέρουν πού απευθύνονται, ως επί το πλείστοντο ακριβώς αντίθετο, θα λεγα
-
Δλδ τί θα έλεγες?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δλδ τί θα έλεγες?το ακριβως αντιθετο
-
-
-
για πραγματικά καλό ψάρι .... Υπάρχει και ένα στέκι που δεν το πιάνει το μάτι σου ... Στην καλαμαριά της θεσσαλονίκης . Είναι η ταβέρνα 'η ωραία σμύρνη ' κοντά στο πάρκο ουλωφ παλμε απέναντι σχεδόν απ τον μασουτη (σούπερ μάρκετ ). Πολύ καλές τιμές διαλεγμένα υλικα καθόλου μούρη πελατες professional eaters και τσιμπάει κάθε χρόνο και ένα βραβείακι gourmet ... Κάποτε μια από τις καλύτερες ταβέρνες για ψάρι ήταν το μαϊαμι αλλά τώρα ....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Είναι η ταβέρνα 'η ωραία σμύρνη ' κοντά στο πάρκο ουλωφ παλμε απέναντι σχεδόν απ τον μασουτη (σούπερ μάρκετ )Eπειδη δε θυμαμαι το ονομα, ειναι αυτο που εχει παντου φωτογραφιες απο πελατες?
-
το hard rock cafe τι λέει από φαΐ?
-
Καρντασηδες οτι ειστε καλοφαγαδες κ γκουρμεδιαρηδες ειναι γνωστο ,μηπως ομως προσπαθειτε να μας αποδειξετε οτι ειστε κ λιγο τοπικιστες .
Ειναι γεγονος ,οτι οσες φορες εχω επισκεφθει την Θεσσαλονικη κ γενικα την βορειο Ελλαδα ,το φαγητο ηταν πολυ καλο με εξαιρεση την Χαλκιδικη .
Εκεινο που δεν καταλαβα ,ειναι τι εννοειτε **κ οχι μονον **,αναφερεστε σε καλα εστιατορια η τα θεωρειτε γκουρμε -
με το και όχι μόνο εννοώ για εστιατόρια και στο εξωτερικό .....!
-
ένα τυπικό καλό γαλλικό bistrot στο παρίσι, πάνω απ την place de vosges
έχω αναφερθεί αρκετές φορές σε δαύτο
must η γαβάθα με τη mousse chocolat
-
Για ελληνική κουζίνα- premium γκουρμε ή όχι δν ξέρω- έχω καλές εμπειρίες από το εστιατόριο 'Αλεξάνδρα' στη Λ. Αλεξάνδρας (πλατεία Αργεντινής Δημ.)
-
Τι μου θυμισες .Στο Αλεξανδρεια (μουσειο ) εχει παει κανεις να μας πει αν αξιζει γιατι δεν βλεπω να το αποφευγω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το hard rock cafe τι λέει από φαΐ?Για γλυκά-παγωτά, ΠΑΡΑ πολυ καλο. Για φαγητό, 'αμερικανιές', οπως και οι λοιπές αλυσίδες ( Fridays, Apple bees ). Καλύτερο απο το πρώτο, σχεδον ισάξιο του δεύτερου, ανάλογα και τα γούστα βέβαια...
-
Δεν είναι γκουρμέ εστιατόριο με τη στενή έννοια του όρου. Δεν έχει κανένα γκλαμ περιβάλλον, μεσαία κατηγορία. Αλλά έχει κρέπες που σκάβουν. Επιπλέον σερβίρει και μερικά άλλα πιάτα και σαλάτες.
Χρυσή κρέπα, στη Γιαννιτσοπούλου 3 στη Γλυφάδα, παραδίπλα του γνωστού βαφλάδικου Κουήν.
Πηγαίνω εδώ και χρόνια, οι γεύσεις είναι ακριβώς ίδιες και παρακαλάω να μην αλλάξουν ποτέ. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
το hard rock cafe τι λέει από φαΐ?
Για γλυκά-παγωτά, ΠΑΡΑ πολυ καλο. Για φαγητό, 'αμερικανιές', οπως και οι λοιπές αλυσίδες ( Fridays, Apple bees ). Καλύτερο απο το πρώτο, σχεδον ισάξιο του δεύτερου, ανάλογα και τα γούστα βέβαια...
επειδή μ'αρέσουν και αυτά που ανέφερες γι'αυτό ρώτησα
γλυκά δεν παίζει τώρα, δίαιτα
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)