-
Ασε την Αμερική και εκεί παίζει απο πολιτεία σε πολιτεία ...
Το θέμα είναι ότι η μάνα σου δεν θα σου πουλήσει το περιεχόμενο του τάπερ !!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
νομίζεις.
πιο ακριβά και απο gourmet το πληρώνεις αλλά δεν το ξέρεις ακόμα -
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
νομίζεις.
πιο ακριβά και απο gourmet το πληρώνεις αλλά δεν το ξέρεις ακόμαΚαι σε περίπτωση που σου αφήνει και κληρονομιά-περιουσία,τότε δεν κατάλαβες σίγουρα τίποτε, αν δεν έπιασε ακόμα τα 70+ !
-
Δηλαδη ρε παιδια για το cookisto μιλάω......αν μαγειρευει καποιος γνωστος μου και μοιραζομαστε το κοστος υλικών και ρευματος αλλα και τα αλλα εξοδα που προκυπτουν απο την δραστηριότητα......πρέπει να κανω εναρξη εργασιών?
Δηλαδη ήμαρτον.....
-
φυσικά, και να τηρείς τα πρωτόκολλα υγιεινής
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δηλαδη ρε παιδια για το cookisto μιλάω......αν μαγειρευει καποιος γνωστος μου και μοιραζομαστε το κοστος υλικών και ρευματος αλλα και τα αλλα εξοδα που προκυπτουν απο την δραστηριότητα......πρέπει να κανω εναρξη εργασιών?Δηλαδη ήμαρτον.....
Τιποτα δεν χρειαζεται να κανεις...αλλα αν -αν λεμε- εχεις σοβαρη επιτυχια και το πραγμα μεγαλωσει,αναγκαστικα θα οδηγηθεις απο μονος σου σε κατι πιο επαγγελματικο,θα χρειαστεις διανομεα,επαγγελματικα εργαλεια κτλ
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη ρε παιδια για το cookisto μιλάω......αν μαγειρευει καποιος γνωστος μου και μοιραζομαστε το κοστος υλικών και ρευματος αλλα και τα αλλα εξοδα που προκυπτουν απο την δραστηριότητα......πρέπει να κανω εναρξη εργασιών?
Δηλαδη ήμαρτον.....
Τιποτα δεν χρειαζεται να κανεις...αλλα αν -αν λεμε- εχεις σοβαρη επιτυχια και το πραγμα μεγαλωσει,αναγκαστικα θα οδηγηθεις απο μονος σου σε κατι πιο επαγγελματικο,θα χρειαστεις διανομεα,επαγγελματικα εργαλεια κτλ
-
Δεν είναι φίλος σου/ γνωστός σου / η μάνα σου αυτός από το cookisto
-
Του δίνεις λεφτά
-
Σου δίνει φαγητό χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο !!!
Όλα καλά με τα startups και τις ωραίες ιδέες αλλά η εφαρμογή τους είναι μεγάλη κουβέντα !!!
Μην μπούμε στο τριπάκι τις καινοτομίας κλπ και ξεχάσουμε όλους τους κανόνες
-
-
Το Jimi's στο Αγρινιο φτιαχνει σαντουιτς στα καρβουνα με χωριατικο ψωμι και αγνα υλικα.Θα παρω τωρα ενα με γυρο πικαντικο διπλη φετα και ντοματα μονο.Η γευση του ψωμιου .........απιστευτα νοστιμη.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
-
Του δίνεις λεφτά
-
Σου δίνει φαγητό χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο !!!
Αν συγκρινουμε μια μεση κουζινα ενος σπιτιου και την ταβερνα που πανε ολοι περιχαρεις και τρωνε το ΠΣΚ ,ποια λες οτι θα ειναι καθαροτερη με τεραστια διαφορα;Γιατι στο σπιτι δεν υπαρχουν εργαζομενοι πακηδες με ενα καρο ασθενειες και μηδενικη υγιεινη,οι ποσοτητες φαγητου ειναι σαφως μικροτερες και αρα πιο ελεγξιμα ολα (καθαριοτητα,ποιοτητα τροφης) κτλ κτλ
-
-
Δεν αντιλέγω αλλά δεν είναι επίσημα ελεγμένα όπως και δεν είναι επίσημα ελεγμένος ο μάγειρας (Και μην μου πεις οτι και στα εστιατόρια δεν είναι γιατί θα σου πώ ότι θα έπρεπε να λειτουργούν οι έλεγχοι και εκεί)
-
Πιστεύω ότι η ιδέα Cookisto θα δουλέψει καλά μόνο για λίγους μάγειρες και αυτό θα γίνει με την γνωστή στους ΕΕ διαδικασία της φήμης που έρχεται στόμα με στόμα (και συμπληρωματικά πλέον με ιντερνετικά βοηθήματα). Το προϊόν και η υπηρεσία τους θα εκτιμηθεί μόνο αν είναι ιδιαίτερα καλό και μόνο έτσι θα κάνουν 'όνομα'. Το όνομα είναι μια εγγύηση, το ίδιο επιδιώκει και μια ταβέρνα για να τραβήξει πελατεία, αυτό είναι που καταστρέφεται από κακή ποιότητα, αστοχίες, βρωμιά.
Το cookisto είναι μόνο ένα πρώτο (δωρεάν) βήμα για διαφήμιση, τα πολλά θέματα θα αντιμετωπίσει ο φέρελπις μάγειρας ολομόναχος. -
Και μια μέρα ξυπνάει ένας με διπολική διαταραχή και σου πετάει ποντικοφάρμακο στο φαγητό του cookisto και άντε γεια...
Η ιδέα μπάζει από πάρα πολλές μερίες, αν και προσωπικ´α στην αρχή μου άρεσε πολύ...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Και μια μέρα ξυπνάει ένας με διπολική διαταραχή και σου πετάει ποντικοφάρμακο στο φαγητό του cookisto και άντε γεια...Η ιδέα μπάζει από πάρα πολλές μερίες, αν και προσωπικ´α στην αρχή μου άρεσε πολύ...
Την ιδια μερα ξυπναει ενας μαγειρας στο Χ εστιατοριο και συμβαινει το ιδιο ακριβως...
-
Μπορεί να πεθάνει πρώτα ο διπλανός σου και να προλάβεις. Αν ο διπλανός σου βρίσκεται στα 5 χλμ μακριά, δεν θα προλάβεις.
-
Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ καθόσον όχι και τόσο gourmet το εστιατόριο, αλλά.... το γράφω:
Χθές, ήμουν στο Εl Bandoneon mate-cafe στο Θησείο.
Aς ξεκινήσω απ΄το φαγητό, το οποίο ήταν μέτριο, με μόνη εξαίρεση τη σαλάτα Buenos Aires, η οποία ήταν πολύ καλή.
Tα empanadas με κρέας, απλά καλά, χωρίς να αξίζουν ιδιαίτερης συζήτησης, ενώ η πίτσα casera έδειχνε μόνο 'φτώχεια' σε γεύση, αν και σε ποσότητα ικανοποιητική για 2-3 άτομα.
Τέλος, η ποικιλία (picada) Bαndoneon, ήταν πλούσια σε περιεχόμενο, αλλά σε γεύση ξεχώριζαν μόνο οι κροκέτες σπανάκι με παραδοσιακή σάλτσα … chimichurri και το ψητό χοιρινό.
Αν και δεν είμαστε οινοπότες, το SANTA FLORENTINA SYRAH ήταν πολύ καλό-γλυκόπιοτο.
Ο χώρος προσεγμένος, παλιομοδίτικος, όμορφα στρωμένα τραπέζια , το service γρήγορο. Κόστος 25€/άτομο περίπου.Πήγαμε στις 20:30 και ήταν σχεδόν άδειο, αλλά στις 21:15 γέμισε. Βέβαια, οι περισσότεροι, πήγαν για ένα ποτό και .... τα μαθήματα tango.
Οσοι νιώθουν μοναξιά και ψάχνονται για γνωριμίες, κυρίως κουλτουρο-κυριών 40-55, έχουν μια καλή ευκαιρία να βρούν παρέα για χορό και 'ταίρι' για ... ότι προκύψει.
Ολα αυτά, με ... 'πολλή αγάπη' όπως έλεγε κάθε λίγο και λιγάκι στους 'εκπαιδευόμενους' ο δάσκαλος του tango.ΥΓ: Ημουν μετά συζύγου και 1 φιλικό ζευγάρι, οπότε ... δεν ψάχναμε τίποτε.
Ομως τα πρόσωπα και οι συμπεριφορές, έδειχναν τη μοναξιά που υπάρχει σήμερα και πως , έστω και έτσι, κάποιοι προσπαθούν να βρούν συντροφιά με πιό 'παλιομοδίτικους' τρόπους.
Γιατί για tango και μόνο, υπάρχουν και οι 'σχολές χορού' ..... Λέω τώρα.... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ημουν μετά συζύγου και 1 φιλικό ζευγάρι, οπότε ... δεν ψάχναμε τίποτε.Αματούρια...υπαρχουν και τα swinger bars
-
Προχθές ήμουν στο 'Ομικρον' στην Κηφισιά.
Πολύ όμορφος ο χώρος, αρκετά καλό service (για την κατηγορία του θα μπορούσε και καλύτερα), με πάρα πολύ καλό φαγητό και πλούσια πιάτα.
Στο γλυκό όμως ... , που αν και δοκιμάσαμε στην παρέα όλοι και απ΄ όλα του καταλόγου, κανένας δεν έμεινε ενθουσιασμένος.
Οι τιμές τσιμπημένες αλλά όχι 'φευγάτες' για την κατηγορία του, με πραγματικό κόστος 35€/άτομο: Σαλάτα(1 ανά 2 άτομα)-ορεκτικό-κυρίως πιάτο -γλυκό και με 1 φιάλη κρασί στα 4 άτομα.
Λόγω 'προσφοράς' μας στοίχισε 22 €/άτομο, για την όλη 'ποιότητα' ..... τσάμπα!!! -
Χρυσοί Σκούφοι 2013
http://www.athinorama.gr/restaurants/ar ... map=%5B%5D
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)