-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δυστυχώς επειδή το Σάββατο τα πράγματα ήταν αρκετά 'φλου', δεν πρόλαβα να κλείσω τραπέζι πουθενά. Τελικά καταλήξαμε στο 'σπίτι της μακαρονάδας' όπου δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό. Συμπαθητικό μεν, τίποτα το ιδιαίτερο δε.Για τιμωρία που μας έβαζες και γράφαμε, θα μας βγάλεις όλους έξω σε ένα από αυτά που αναφέρθηκαν
Σήμερα δεν μπορώ, από αύριο είναι καλά -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πρέπει να είναι καλό γιατί αρκετοί γνωστοί μου που έχουν ζήσει Ιταλία και έχουν υιοθετήσει τις παραξενιές των Ιταλών (άβραστα ζυμαρικά al dente, στεγνή καρμπονάρα χωρίς κρέμα γάλακτος, λεπτή πίτσα με 1 max 2 υλικά margherita, κλπ ) έρχονται από μακρυά για την πίτσα και τα ζυμαρικά του.
τις παραξενιές δε βλέπω
Ούτε εγώ τις βλέπω, εξού και το
9 στους 10 Έλληνες όμως τις βλέπουν για τα καλάΚοιτάξτε, εμένα τα μακαρόνια μου αρέσουν ένα δίλεπτο πιο βρασμένα από το al dente και λιγότερο βρασμένα από τα 'ελληνικά'.
Επίσης μου αρέσει να τα τρώω με πηρούνι ΚΑΙ κουτάλι, ενώ οι Ιταλοί τα τρώνε, λέει, μόνο με πηρούνι, τα μασαμπουκιάζουν και τα περισσευούμενα τα επιστρέφουν στο πιάτο.
Δεν βρίσκω το λόγο να τρώω 'σωστά', με τα κριτήρια άλλων λαών ή του Χ, Ψ ειδικού. Αααα, επίσης κρατάω ανάποδα το μαχαιροπήρουνο. Ελπίζω να μη με κοπανήσουν στα χέρια με το χάρακα όπως τους 'ζερβοκουτάλες'. -
δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο φαΐ, δεν παίρνουμε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, αλλά το πώς έχει μάθει ο κάθε λαός να τρώει και το να ενσωματώνει ξένες συνταγές με τον τρόπο που αρμόζει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοιτάξτε, εμένα τα μακαρόνια μου αρέσουν ένα δίλεπτο πιο βρασμένα από το al dente και λιγότερο βρασμένα από τα 'ελληνικά'.
Επίσης μου αρέσει να τα τρώω με πηρούνι ΚΑΙ κουτάλι, ενώ οι Ιταλοί τα τρώνε, λέει, μόνο με πηρούνι, τα μασαμπουκιάζουν και τα περισσευούμενα τα επιστρέφουν στο πιάτο.
Δεν βρίσκω το λόγο να τρώω 'σωστά', με τα κριτήρια άλλων λαών ή του Χ, Ψ ειδικού. Αααα, επίσης κρατάω ανάποδα το μαχαιροπήρουνο. Ελπίζω να μη με κοπανήσουν στα χέρια με το χάρακα όπως τους 'ζερβοκουτάλες'.νταξ είναι πολύ χαμηλά στη λίστα των παραπτωμάτων σου. Ούτε που θα καταλάβεις τις εξτρά ξυλιές
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δυστυχώς επειδή το Σάββατο τα πράγματα ήταν αρκετά 'φλου', δεν πρόλαβα να κλείσω τραπέζι πουθενά. Τελικά καταλήξαμε στο 'σπίτι της μακαρονάδας' όπου δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό. Συμπαθητικό μεν, τίποτα το ιδιαίτερο δε.
Για τιμωρία που μας έβαζες και γράφαμε, θα μας βγάλεις όλους έξω σε ένα από αυτά που αναφέρθηκαν
Σήμερα δεν μπορώ, από αύριο είναι καλάΟκ, εγώ θα σας βγάλω έξω κι εσείς θα πληρώσετε ρεφενέ το λογαριασμό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο φαΐ, δεν παίρνουμε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, αλλά το πώς έχει μάθει ο κάθε λαός να τρώει και το να ενσωματώνει ξένες συνταγές με τον τρόπο που αρμόζειΕν μέρει.
Κάποιος που τρώει με ανοιχτό το στόμα και κάνει 'κλατς κλατς', θα είναι πάντα λάθος
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κάποιος καλός συμφορουμίτης μπορεί να προτείνει συμπαθητικό Ιταλικό εστιατόριο από κέντρο Αθήνας και βορειότερα; Δε θέλω υπερβολικά κυριλε και ακριβό, απλώς να έχει καλό φαγητό.
Αν προλαβαίνω, σου προτείνω το Anema e core στο Χαλάνδρι. Προσοχή μόνο στο πιάτο ημέρας που θα προταθεί γιατί... 'βαράει'.
Πρέπει να είναι καλό γιατί αρκετοί γνωστοί μου που έχουν ζήσει Ιταλία και έχουν υιοθετήσει τις παραξενιές των Ιταλών (άβραστα ζυμαρικά, στεγνή καρμπονάρα, λεπτή πίτσα με 1 max 2 υλικά, κλπ ) έρχονται από μακρυά για την πίτσα και τα ζυμαρικά του.Εγώ όσες φορές έχω πάει έχω φάει οκ, αλλά πολύ βαριά τα φαγητά τους ρε παιδάκι μου....
Ξέρω γω, ίσως στην Νάπολι να είναι έτσι όλα, αλλά νομίζω οτι υπάρχουν και καλύτερα.
Εγώ προτείνω και το http://maltagliati-athens.com/Maltagliati_greek/Benvenuto.html
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο φαΐ, δεν παίρνουμε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, αλλά το πώς έχει μάθει ο κάθε λαός να τρώει και το να ενσωματώνει ξένες συνταγές με τον τρόπο που αρμόζειΚαι γιατί παλεύεις με τους εσπρέσσο τόσο καιρό;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο φαΐ, δεν παίρνουμε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, αλλά το πώς έχει μάθει ο κάθε λαός να τρώει και το να ενσωματώνει ξένες συνταγές με τον τρόπο που αρμόζει
Και γιατί παλεύεις με τους εσπρέσσο τόσο καιρό;
το σωστό για τον καθένα (μέχρι να μάθει το σωστότερο) είναι αυτό που τον ικανοποιεί γευστικά επειδή λοιπόν δε μ'αρέσει αυτό το πράμα που σερβίρουν έξω εώς αρκετές φορές να μην πίνεται κιόλας γι'αυτό προτιμώ να φτιάχνω με τα χεράκια μου σίγουρο πράμα αλλά μη συγκρίνεις με μακαρονάδες, του φούστη υπάρχουν πολλά μέρη που να υπάρχει μακαρονάδα που να μην τρώγεται με τίποτα; δεν έχω πετύχει ακόμα
-
Πάμε να σου δείξω ... Ελλάδα θες ή εξωτερικό??
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
...και κρέας που θα έκανε τον κουτσάν να πέσει απ την καρέκλα
Το κόλπο είναι αρχαίο.
χαχα τι παπαρια εστιατοριο ειναι αυτο? Αν επαιζαν τιποτα οργια με τις σερβιτορες θα πηγαινα ,αλλα απο το να δωσω τα μαλλια της κεφαλης μου για να φαω μελι με χοιρινο ,προτιμω να φαω το χοιρινο που θα φτιαξει η μανουλα μου με μπολικο μερακι και κυριως τσαμπα
ΡΕ ΟΥΡΤ ΡΕ που μου θελετε gourmet, αρτο και θεαματα. Παιρνει ο αλλος 1000ε μισθο και θα παει να δωσει 200ε για να φαει μελι με γαριδες
Μου θυμιζει γνωστο μου ψωμολυσσα που πηγε σε τετοιο εστιατοριο την κοπελα του και ηθελα η ψωναρα να του σερβιρουν το φαι, να του βαζουν κρασι και να του συμπεριφερονται σαν μεγιστανα.
Παλια Μοζαμβικιανη παροιμια:αν ηταν η ζηλια ψώρα θα γεμιζε ολη η χωρα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παλια Μοζαμβικιανη παροιμια:αν ηταν η ζηλια ψώρα θα γεμιζε ολη η χωρα .
Σοφός λαός οι Μοζαμβικιανοί
-
Χρόνια εκεί κάτω ο μπιλ, τους έχει μάθει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο φαΐ, δεν παίρνουμε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, αλλά το πώς έχει μάθει ο κάθε λαός να τρώει και το να ενσωματώνει ξένες συνταγές με τον τρόπο που αρμόζει
Και γιατί παλεύεις με τους εσπρέσσο τόσο καιρό;
το σωστό για τον καθένα (μέχρι να μάθει το σωστότερο) είναι αυτό που τον ικανοποιεί γευστικά επειδή λοιπόν δε μ'αρέσει αυτό το πράμα που σερβίρουν έξω εώς αρκετές φορές να μην πίνεται κιόλας γι'αυτό προτιμώ να φτιάχνω με τα χεράκια μου σίγουρο πράμα αλλά μη συγκρίνεις με μακαρονάδες, του φούστη υπάρχουν πολλά μέρη που να υπάρχει μακαρονάδα που να μην τρώγεται με τίποτα; δεν έχω πετύχει ακόμα
To αυτό με τον djalma. Και σ αυτό που λές για τους καφέδες άλλος θα σου απαντήσει σε μένα όλοι οι καφέδες ίδιοι μου φαίνονται. Έχω έναν στον δίπλα γραφείο μάλιστα Οπότε μη γενικεύεις και απλοποιείς όπου θές
-
ολλανδός?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Χρόνια εκεί κάτω ο μπιλ, τους έχει μάθει -
Εμενα ολοι οι καφεδες ιδιοι μου φαινονται και δεν καταλαβαινω, γιατι καποιος να παλεψει μια ωρα και να πληρωσει ενα σωρο φραγκα, για να φτιαξει εσπρεσο, ενω με ενα μπρικακι μπορει να φτιαξει σχεδον τζαμπα ελληνικο, που, μαλλον (γιατι ολοι ιδιοι μου φαινονται λεμε), ειναι και πιο γευστικος
-
άλλος ολλανδός μας βρήκε
θα σε περιποιηθούμε με σαπουνόνερο στην επόμενη αριστέρωση -
μιράγκε you missed the point, το γράφω άλλωστε
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το σωστό για τον καθένα (μέχρι να μάθει το σωστότερο) είναι αυτό που τον ικανοποιεί γευστικάκαθαρά υποκειμενικό δηλαδή. το δικό μου μέτριο μπορεί για κάποιον άλλον να είναι άριστο και αντίστροφα
-
Έχει φάει κανένας στο εστιατόριο του Λουκάκου στο Χαλάνδρι; Άκουσα από φίλους που πήγαν ότι έχει φοβερό φαγητό.
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)