-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χθες ημουν ψαροπουλα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το συγκεκριμμένο κομμάτι κρέατος πρέπει να το ψήσουμε καλά.
Επίσης, όπως και ο κολιός, είναι εποχιακό. Προσοχή στα αίματα όταν έχουμε φουλ μουν. -
τα φιλέτα οι άντρες τα τρώνε πάντα σενιαν
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τα φιλέτα οι άντρες τα τρώνε πάντα σενιανΚαι το ζώο από το οποίο βγήκε το φιλέτο, το έχουν σκοτώσει πριν με τα χέρια τους
-
νεκροφιλία
όπως τη βρίσκει ο καθένας, δεν αντιλέγω
-
Ιταλικό εστιατόριο στο σάνι..(δεν θυμάμαι όνομα)..
Και αφου ο leftgalan αργεί χαρακτηριστικά (γιατί άραγε;),αρχίζω την αφήγηση εγω και αν ξεχνάω-δεν θυμάμαι καλά κάτι-ας με διορθώσει ή συμπληρώσει
Πήραμε μια μερίδα ψάρι-δεν εχω δει ποτέ μικρότερη μερίδα-3 μακαρονάδες με γαρίδες και λαχανικά εποχής,2 spaggheti carbonara,2 παιδικές πίτσες,1 κανονική πίτσα,1 παιδική μερίδα κεφτέδες με πατάτες,2-3 σαλάτες,2 ορεκτικά,1 μπουκάλι κρασί,2-3 μπίρες μικρού μεγέθους μπουκάλι,κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα σε εστιατόριο,4 γλυκά και 3-4 καφέδες...
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε απο το σεβαστό ποσό των 270 ευρώ..
Συνεχίζω στο δια ταύτα,γιατί τα 270 όταν μιλάμε για κάτι ουσιώδες μπορεί να αποδειχθούν και λίγα υπο προυποθέσεις.Οι μακαρονάδες με γαρίδες ήταν πολύ κάτω του μετρίου,οι καρμπονάρες σχεδόν απαράδακτες και εδω συνέβη και το εξης κουφό:απο τις 2 που είχαμε παραγγείλει μέσα στη 1 υπήρχε μια τρίχα..ο πελάτης ζήτησε ευγενικά απο τη σερβιτόρα να του την αντικαταστήσει,και αυτή επίσης ευγενικά το δέχθηκε.Όταν ήρθε η 2η κάθισε ο άνθρωπος (έχοντας περιμένει αρκετά),να φάει..αλλά..είχε υπερβολικό αλάτι.Την άφησε λοιπόν στο πιάτο και στο τέλος τους το επισήμανε κιόλας.Παρ' όλα αυτά την χρέωσαν κανονικότατα..
Συνεχίζω με τις πίτσες που ήταν και αυτές σε μέτρια επίπεδα,αφήνω ασχολίαστα τα παιδικά κεφτεδάκια (3 κεφτεδάκια και λίγες πατάτες τηγανιτές σε παιδικό πιάτο),που τα χρέωσαν 12 ευρώ!
Το γλυκό που έφαγα εγω ήταν σιρόπι φράουλας σε γιαούρτι καμμία πρωτοτυπία δηλαδή
Και καταλήγοντας αναρωτιέμαι γιατί να παρέχει κάποιος τόσο ελλιπείς και πανάκριβες γι΄αυτό που προσφέρει υπηρεσίες σε ενα τόσο όμορφο περιβάλλον όπως αυτό; -
Και καταλήγοντας αναρωτιέμαι γιατί να παρέχει κάποιος τόσο ελλιπείς και πανάκριβες γι΄αυτό που προσφέρει υπηρεσίες σε ενα τόσο όμορφο περιβάλλον όπως αυτό;
Για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχουν κάποιοι που του τα ακουμπάνε...
-
Συμφωνώ εν μέρει αφου ενας απ' αυτούς είμαι και εγω,αν και δεν πλήρωσα τότε,αλλά απ' την άλλη ο 'κατάλογος' αυτός θα μικραίνει σιγά-σιγά και ειδικά σε τέτοιες περιόδους.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ιταλικό εστιατόριο στο σάνι..(δεν θυμάμαι όνομα).....
.......
Και καταλήγοντας αναρωτιέμαι γιατί να παρέχει κάποιος τόσο ελλιπείς και πανάκριβες γι΄αυτό που προσφέρει υπηρεσίες σε ενα τόσο όμορφο περιβάλλον όπως αυτό;O καφές τουλάχιστον ήταν καλός ή και αυτός ήταν 'της παρηγοριάς'?
Πάντως, τόσα πολλά μαζεμένα χάλια σε διαφορετικά πιάτα και σε τέτοιο χώρο, δεν ακούς συχνά.
Ευτυχώς που αλληλοενημερωνόμαστε για να περιορίζεται ο αριθμός των 'θυμάτων' και βέβαια, δυστυχώς που την πατάνε κάποιοι .... -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ιταλικό εστιατόριο στο σάνι..(δεν θυμάμαι όνομα)..
Και αφου ο leftgalan αργεί χαρακτηριστικά (γιατί άραγε;),αρχίζω την αφήγηση εγω και αν ξεχνάω-δεν θυμάμαι καλά κάτι-ας με διορθώσει ή συμπληρώσει
Πήραμε μια μερίδα ψάρι-δεν εχω δει ποτέ μικρότερη μερίδα-3 μακαρονάδες με γαρίδες και λαχανικά εποχής,2 spaggheti carbonara,2 παιδικές πίτσες,1 κανονική πίτσα,1 παιδική μερίδα κεφτέδες με πατάτες,2-3 σαλάτες,2 ορεκτικά,1 μπουκάλι κρασί,2-3 μπίρες μικρού μεγέθους μπουκάλι,κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα σε εστιατόριο,4 γλυκά και 3-4 καφέδες...
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε απο το σεβαστό ποσό των 270 ευρώ..
Συνεχίζω στο δια ταύτα,γιατί τα 270 όταν μιλάμε για κάτι ουσιώδες μπορεί να αποδειχθούν και λίγα υπο προυποθέσεις.Οι μακαρονάδες με γαρίδες ήταν πολύ κάτω του μετρίου,οι καρμπονάρες σχεδόν απαράδακτες και εδω συνέβη και το εξης κουφό:απο τις 2 που είχαμε παραγγείλει μέσα στη 1 υπήρχε μια τρίχα..ο πελάτης ζήτησε ευγενικά απο τη σερβιτόρα να του την αντικαταστήσει,και αυτή επίσης ευγενικά το δέχθηκε.Όταν ήρθε η 2η κάθισε ο άνθρωπος (έχοντας περιμένει αρκετά),να φάει..αλλά..είχε υπερβολικό αλάτι.Την άφησε λοιπόν στο πιάτο και στο τέλος τους το επισήμανε κιόλας.Παρ' όλα αυτά την χρέωσαν κανονικότατα..
Συνεχίζω με τις πίτσες που ήταν και αυτές σε μέτρια επίπεδα,αφήνω ασχολίαστα τα παιδικά κεφτεδάκια (3 κεφτεδάκια και λίγες πατάτες τηγανιτές σε παιδικό πιάτο),που τα χρέωσαν 12 ευρώ!
Το γλυκό που έφαγα εγω ήταν σιρόπι φράουλας σε γιαούρτι καμμία πρωτοτυπία δηλαδή
Και καταλήγοντας αναρωτιέμαι γιατί να παρέχει κάποιος τόσο ελλιπείς και πανάκριβες γι΄αυτό που προσφέρει υπηρεσίες σε ενα τόσο όμορφο περιβάλλον όπως αυτό;Το εχω ξαναγραψει κ κινδυνευω να γινω αντιπαθης απο τους επαγγελματιες κ οχι μονον, της περιοχης .
Προσφερουν αθλιο φαγητο ,καφε κακης ποιοτητας ,κακο σερβις σε δυσαναλογα ψηλες τιμες . -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Συμφωνώ εν μέρει αφου ενας απ' αυτούς είμαι και εγω,αν και δεν πλήρωσα τότε,αλλά απ' την άλλη ο 'κατάλογος' αυτός θα μικραίνει σιγά-σιγά και ειδικά σε τέτοιες περιόδους.δε φτάνει που δεν πλήρωσες . . . . κάνεις και κριτική από πάνω ! εγώ πάντως δε θα πήγαινα πότε σε τέτοιο εστιατοριο . . . δεν πιάνομαι κοροϊδο
-
αλλά . . . αυτά γίνονται όταν πάρκαρεις τα q5 μπροστά ακριβώς απ την ταβέρνα . . . έλα με το ibiza σου λέω . . Παρτο τωρα στ αυτια το Πουλμουρι !
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
αλλά . . . αυτά γίνονται όταν πάρκαρεις τα q5 μπροστά ακριβώς απ την ταβέρνα .
. . έλα με το ibiza σου λέω . .
Παρτο τωρα στ αυτια το Πουλμουρι !Αν δεν ψάρωσαν με το Q5, τοτε με το Ibiza, εκτός απο τρίχα στο πιάτο, θα βρίσκατε και τίποτε άλλο...
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
αλλά . . . αυτά γίνονται όταν πάρκαρεις τα q5 μπροστά ακριβώς απ την ταβέρνα . . . έλα με το ibiza σου λέω . . Παρτο τωρα στ αυτια το Πουλμουρι ! :svivhaha
:Α!!Λευτερη ολα κι ολα! Εσυ πληρωσες και πιαστηκες @@@@!!
Εγω πληρωσα τα ομορφια ματια και το γλυκο χαμογελο της εισαγωμενης σερβιτορας!! -
Για μια ακόμα φορά τιμήσαμε ένα πολύ συμπαθητικό εστιατόριο στο παρίσι με τον κλάμπανο μοντερέιτορ
γενικά το καλύτερο φαγητό μέχρι τώρα το έχω φάει στο αγαπημένο μου marais
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για μια ακόμα φορά τιμήσαμε ένα πολύ συμπαθητικό εστιατόριο στο παρίσι με τον κλάμπανο μοντερέιτοργενικά το καλύτερο φαγητό μέχρι τώρα το έχω φάει στο αγαπημένο μου marais
Εσύ βασικά χάρηκες που έφαγες Γαλλικό κρέας στο Marais αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
-
Γαλλικό κρέας στο μαρέ
Τελος
-
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο thread,ξερει κανεις αν στην Ελλαδα πωλούνται σαλιγκάρια σε κονσέρβα;(όπως τα τρωνε οι Γάλλοι)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο thread,ξερει κανεις αν στην Ελλαδα πωλούνται σαλιγκάρια σε κονσέρβα;(όπως τα τρωνε οι Γάλλοι)Πωλούνται κατεφυγμένα με σκορδοβούτυρο όπως τα τρώνε οι Γάλλοι έτοιμα με ταψάκι για τον φούρνο. Μάλιστα υπάρχουν και Ελληνικές εταιρείες, χρόνια τώρα, που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω χώρο. Λογικά θα τα βρείς σε μεγάλα σουπερμάρκετ.
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)