-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κόφτη στις 7.500?
Πιθανως, που τον εχουν οι 135/335? Μην ξεχναμε οτι ειναι τουρμπατο, δεν χρειαζεται στιψιμο.
-
στις 7.000 κοφτιαζει η 335 και αν μιλαμε για τρεξιμο και 7500 να εχει θα τις φτασεις (εκτος αν ψοφαει που θα ειναι fail για Μ)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κόφτη στις 7.500?
Πιθανως, που τον εχουν οι 135/335? Μην ξεχναμε οτι ειναι τουρμπατο, δεν χρειαζεται στιψιμο.
Έχεις δίκιο.
Έχω μεγάλη περιέργεια τι θα κάνουν.
Drunkard...Δεκέμβρη λένε θα παρουσιαστεί.
-
Tα όργανα είναι απαράδεκτα αισθητικά... Hyundai.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Tα όργανα είναι απαράδεκτα αισθητικά... Hyundai.Βασικά αυτό που δε μου αρέσει είναι τα μεγάλα κενά που έχει στο στροφόμετρο και στο ταχύμετρο. Αν ήταν πιο 'γεμάτο' ίσως έδειχνε διαφορετικά.
-
Γενικά το εσωτερικό των BMW τα τελευταία χρόνια είναι απαράδεκτο. Και είναι κρίμα γιατί παλιά ήταν στην κορυφή, τουλάχιστον από σχεδίαση/εργονομία.
-
Και η βαθμονόμηση είναι μάπα και η γραμματοσειρά και το layout με την γκρίζα στεφάνη... βγάζουν μάτια, ειδικά για Μ, που παραδοσιακά έχουν πανέμορφα όργανα.
Για κανά ibiza καλά θα ήταν...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Tα όργανα είναι απαράδεκτα αισθητικά... Hyundai.
Βασικά αυτό που δε μου αρέσει είναι τα μεγάλα κενά που έχει στο στροφόμετρο και στο ταχύμετρο. Αν ήταν πιο 'γεμάτο' ίσως έδειχνε διαφορετικά.
Το km/h και το 1000rpm δεν μπορουσαν να το βαλουν αλλιως?
Ειναι σχεδον αναποδα...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Και η βαθμονόμηση είναι μάπα και η γραμματοσειρά και το layout με την γκρίζα στεφάνη... βγάζουν μάτια, ειδικά για Μ, που παραδοσιακά έχουν πανέμορφα όργανα.Για κανά ibiza καλά θα ήταν...
Καλά, παραδοσιακά τα M ήταν και ατμοσφαιρικά
Είναι λίγο καγκουρέ το εσωτερικό συμφωνώ...όπως ΚΑΙ το εξωτερικό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γενικά το εσωτερικό των BMW τα τελευταία χρόνια είναι απαράδεκτο. Και είναι κρίμα γιατί παλιά ήταν στην κορυφή, τουλάχιστον από σχεδίαση/εργονομία.Έχει ωραία εσωτερικά σε μερικά όπως η Z4, η νέα 5, 6...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ειναι σχεδον αναποδα...
Ειναι αναποδα κ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα αλλαξει στην παραγωγη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι σχεδον αναποδα...
Ειναι αναποδα κ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα αλλαξει στην παραγωγη.
A οκ δεκτον ετσι
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Να και το βίντεο με το 'τραβέλι'
http://www.youtube.com/watch?v=mDjffMmB ... dded#at=12
Μια χαρα ειναι το μωρακι...
την έκαναν να δείχνει λίγο άσχημη στις φωτό για να μην επισκιάσει το άλλο πορτοκαλί μωρό δίπλα
by the way πώς λέγεται το χρώμα αυτό?
εξαιρετικό -
Πορτοκαλί.
-
-
Πρωτες εντυπωσεις με την 1Μ προπαραγωγης, με τον Chris Harris στα πηδαλια:
http://www.youtube.com/watch?v=7cUYJEGN ... r_embedded
Στα θετικα, η αισθηση ατμοσφαιρικου κινητηρα κοντα στον κοφτη, κατα τα λεγομενα του...
-
ψιλομουφα ομως...
οχι το αμαξι αλλα η δοκιμουλα...
μουσικη να μην ακουμε τιποτα και πιο πολυ ειδαμε το ΑιΦον και το ΜΒΡ παρα το αμαξι... -
Save the date:
12 / 12 / 10
...η επίσημη παρουσίαση.
-
-
Περισσότερες φώτο:
Κόφτης στις 7.000.
BMW 1M 2011