-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Έχετε δει άλλα αυτοκίνητα ? γνωρίζετε αν είναι πρόβλημα ουσίας ή πρόβλημα αισθητικό ? Ξέρετε τίποτα από μαντέμια ? Τα λαμαρινένια εξαρτήματα όπως είναι το γόνατο ΜάκΦέρσον γιατί θα πρέπει να έχει ατσάλι 1ης ποιότητας και προστασία επιπέδου ΝASA όταν σε 50.000 χλμ θα αλλάξεις αμορτισέρ ?
Για ηρεμήστε λίγο και δείτε την πραγματικότητα, μάθετε λίγα και για τα μέταλλα και τις προστασίες και μετά αρχίστε το κυνήγι μαγισσών με τις αντιπροσωπίες.Φτηνό αυτοκίνητο αγοράσατε, αλλά και στα ακριβά η εικόνα είναι πάνω-κάτω ίδια, όλα αυτά τα μηχανικά μέρη που σκούριασαν αμέσως δεν έχουν πρόβλημα ουσιαστικό παρά μόνο οπτικό και δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο για προστασία γιατί θα αλλαχθούν 4-5 φορές στην διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, να είχατε πρόβλημα με την καρότσα, εκεί ναί, να συμφωνήσω μαζί σας απόλυτα.
πλακα κανεις η' τα πιστευεις;
εσυ οταν αλλαζεις αμορτισερ αλλαζεις και ημιαξονια;
αν τα φανερα σημεια του αυτοκινητου ειναι σε αυτη την κατασταση απο τη βιτρινα,τι να υποθεσω για τα κρυφα;
με τοση ενδοτικοτητα χαλαει και η πιατσα στην τελικη
ο αντιπροσωπος θα σου υπεγραφε οτι δεν κυνδινευεις εστω και για τα επομενα 20000χλμ;Καλά, εσύ μην αλλάξεις ποτέ μπιλιοφόρους, όσο για τις υπογραφές των αντιπροσώπων αλλού, όχι στους μηχανικούς, η αποστροφή σου ότι η ενδοτικότητα χαλάει την πιάτσα, μάλλον οι άσχετοι τη χαλάνε που αγοράζουν αυτοκίνητα κλωτσώντας τα λάστιχα.
καλα εγω δεν θυμαμαι να αλλαξα ποτε μπιλιοφορο εκτος απο μια φουσκα
ξερει αυτοςπαντως εχεις δικιο,ειναι απιθανο να σκουριασει κατι απολαυτα .
-
οι άσχετοι τη χαλάνε που αγοράζουν αυτοκίνητα κλωτσώντας τα λάστιχα.Ετσι. Εναλλακτικα, ανοιγοκλεινουν την πορτα για να ακουσουν τι θορυβο κανει οταν κλεινει, ή χτυπαν τη λαμαρινα να δουν εαν ειναι ψευτικη.
καλα εγω δεν θυμαμαι να αλλαξα ποτε μπιλιοφορο
Εδω δεν εχεις αλλαξει φρενα και λαστιχα ρε χαρε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα εγω δεν θυμαμαι να αλλαξα ποτε μπιλιοφορο
με το χέρι στην καρδιά...
έχεις αλλάξει τίποτα πριν χαλάσει?? προληπτικά βρε αδερφέ... -
Εγώ καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, όμως έτσι έχουν τα πράγματα και δεν αλλάζουν, το μαντέμι μετά τη χύτευση του σε μια εβδομάδα σε ΄σχετικά υγρό περιβάλλον θα έχει γίνει κόκκινο από επιφανειακή σκουριά,το ξέρεις καλά οτι υπάρχουν τρόποι να προστατευτεί ...
αλλά από τη μια η μείωση του κόστους , και από την άλλη οι 'υπερανταλντικοί' πολλές φορές προμηθευτές μειώνουν την ποιότητα...
η εμφάνιση σκουριάς σε τέτοιο βαθμό (ακόμα και επιφανειακής) είναι απαράδεχτη... -
Από περιέργεια, η εμφάνιση σκουριάς είναι θέμα κράματος και επεξεργασίας του ή απλά της επεξεργασίας της επιφάνειας του?
Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε σχετικά καινούργιο αμάξι...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε σχετικά καινούργιο αμάξι...Άφησέ το δίπλα στη θάλασσα για λίγο καιρό και θα δεις.
-
.
-
Οντως ειναι επιφανειακη σκουρια αλλα δεν μπορουν να το αποτρεψουν αυτο? Εκει βρηκε να μιζεριασει ο προμηθευτης για το κοστος?
Το σαραβαλο σκοντα μου που ειναι 18 χρονων απο κατω ειναι αριστο!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σιγα μη σας βαφουν και τα ημιαξονια.. Εδω πολλα εχουν μονο ασταρωμενο σασσι,οχι βαμμενο στο χρωμα του αυτοκινητου.δε μιλαμε για γαλλικα
περα απο την ανουσια εγκαθετιλα μου αυτο δεν ειναι παραξενο?
θα σκυψω κατω απο το focus φιλου μου να δω αν ειναι ετσι
μηπως εχει φαει αλατι το συγκεκριμενο? ηξερα s2000 που ειχε πιασει σκουρια απο κατω λογω γερμανιας και λογω του οτι ποτε μαλλον δεν ειχε πλυθει απο κατω
-
Σκουριες στο μπροστινο συστημα....Δειτε τις φωτο!!