-
Όσα μτχ ημιαξόνια έχω δει και αγοράσει, ήταν μαύρα.
Μπορεί να μην ήταν ολοκαίνουργια οπτικά, αλλά δεν είχαν αυτό το χάλι.
Δηλαδή ποιός παλιατζής θα πωλούσε σε τέτοια κατάσταση; -
Σιγα μη σας βαφουν και τα ημιαξονια.. Εδω πολλα εχουν μονο ασταρωμενο σασσι,οχι βαμμενο στο χρωμα του αυτοκινητου.
-
Για το θέμα των ημιαξόνιων πάντως είναι αρκετά διαδεδομένη τέτοια εμφάνιση σε αυτοκίνητα Ford. Ειδικά στην άλλη πλευρά του ατλαντικού υπάρχουν πάμπολλες αναφορές για axle rust, χωρίς κάποια επίπτωση στο αυτόκίνητο κι είναι επακόλουθο της μείωσης κόστους.
-
Περα απο το ψυχολογικό δέν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τις σκουριές στα συγκεκριμένα σημεία.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Περα απο το ψυχολογικό δέν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τις σκουριές στα συγκεκριμένα σημεία.Έτσι, ο άλλος έλεγε ότι έδωσε 30Κ για Mustang κι είχαν βαμένους μόνο τους πίσω άξονες, επειδή αυτοί φαίνονται περισσότερο...Τώρα βέβαια γιατί συμβαίνουν αυτά μόνο σε φορντ είναι άλλο πράγμα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Περα απο το ψυχολογικό δέν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τις σκουριές στα συγκεκριμένα σημεία.ισως σημερα να μην τρεχει κατι.........αργοτερα ομως;
ξαφνικη αγορα οικοπεδου! -
-
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Πάντως φοράει Continental Premium Contact 2 σε διάσταση 215/60/R17.Nissan X-trail
Jeep Patriot
Jeep Compass -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Περα απο το ψυχολογικό δέν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τις σκουριές στα συγκεκριμένα σημεία.
ισως σημερα να μην τρεχει κατι.........αργοτερα ομως;
ξαφνικη αγορα οικοπεδου!Τα μουαγιέ και τα ημιαξόνια είναι τόσο χοντρά που και στη θάλασσα να τα πετάξεις θέλουν δεκαετίες για να διαβρωθούν σε σημείο που να γίνουν επικίνδυνα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ισως σημερα να μην τρεχει κατι.........αργοτερα ομως;
ξαφνικη αγορα οικοπεδου!Τα μουαγιέ και τα ημιαξόνια είναι τόσο χοντρά που και στη θάλασσα να τα πετάξεις θέλουν δεκαετίες για να διαβρωθούν σε σημείο που να γίνουν επικίνδυνα.
ουσιαστικο προβλημα ειναι απιθανο να παρουσιαστει, αλλα ειναι απαραδεκτη εικονα για καινουργιο αυτοκινητο!
-
Έχετε δει άλλα αυτοκίνητα ? γνωρίζετε αν είναι πρόβλημα ουσίας ή πρόβλημα αισθητικό ? Ξέρετε τίποτα από μαντέμια ? Τα λαμαρινένια εξαρτήματα όπως είναι το γόνατο ΜάκΦέρσον γιατί θα πρέπει να έχει ατσάλι 1ης ποιότητας και προστασία επιπέδου ΝASA όταν σε 50.000 χλμ θα αλλάξεις αμορτισέρ ?
Για ηρεμήστε λίγο και δείτε την πραγματικότητα, μάθετε λίγα και για τα μέταλλα και τις προστασίες και μετά αρχίστε το κυνήγι μαγισσών με τις αντιπροσωπίες.Φτηνό αυτοκίνητο αγοράσατε, αλλά και στα ακριβά η εικόνα είναι πάνω-κάτω ίδια, όλα αυτά τα μηχανικά μέρη που σκούριασαν αμέσως δεν έχουν πρόβλημα ουσιαστικό παρά μόνο οπτικό και δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο για προστασία γιατί θα αλλαχθούν 4-5 φορές στην διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, να είχατε πρόβλημα με την καρότσα, εκεί ναί, να συμφωνήσω μαζί σας απόλυτα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Έχετε δει άλλα αυτοκίνητα ? γνωρίζετε αν είναι πρόβλημα ουσίας ή πρόβλημα αισθητικό ? Ξέρετε τίποτα από μαντέμια ? Τα λαμαρινένια εξαρτήματα όπως είναι το γόνατο ΜάκΦέρσον γιατί θα πρέπει να έχει ατσάλι 1ης ποιότητας και προστασία επιπέδου ΝASA όταν σε 50.000 χλμ θα αλλάξεις αμορτισέρ ?
Για ηρεμήστε λίγο και δείτε την πραγματικότητα, μάθετε λίγα και για τα μέταλλα και τις προστασίες και μετά αρχίστε το κυνήγι μαγισσών με τις αντιπροσωπίες.Φτηνό αυτοκίνητο αγοράσατε, αλλά και στα ακριβά η εικόνα είναι πάνω-κάτω ίδια, όλα αυτά τα μηχανικά μέρη που σκούριασαν αμέσως δεν έχουν πρόβλημα ουσιαστικό παρά μόνο οπτικό και δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο για προστασία γιατί θα αλλαχθούν 4-5 φορές στην διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, να είχατε πρόβλημα με την καρότσα, εκεί ναί, να συμφωνήσω μαζί σας απόλυτα.
εγώ θα συμφωνίσω μαζί σου αλλά θα πρέπει κι εσύ να μπεις στην ψυχολογία αυτού που αγοράζει νέο αμάξι.Δεν είναι εικόνα καινούριου αυτοκινήτου αυτό ούτε είναι εικόνα αυτοκινήτου ενός ή 2 ετών που κινείται απλώς σε βροχή (δε μιλάμε για σκληρή χρήση ή για οδήγηση σε δρόμους με πολύ αλάτι κτλ).
Όπως επίσης δεν μπορεί ο καθένας να γίνει γνώστης για τα πάντα που έχει πάνω στο αμάξι για να έχει άποψη.
ΟΚ, το μαντέμι έχει μόνο επιφανειακή σκουριά.Γιατί το άκρο να μην έχει προστατευτική επίστρωση από τη στιγμή που θα αλλαχτεί αυτό το εξάρτημα μετά από 100.000km και ΑΝ?
Επιπλέον, αν εμείς έχουμε πρόβλημα, στη γερμανία-Φιλανδία κτλ που ρίχνουν αλάτι στο δρόμο για να μην παγώσει ο δρόμος, τι πρέπει να γίνεται στα εξαρτήματα αυτά?Αποσύνθεση? (εντάξει...υπερβάλω λίγο αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ) -
Εγώ καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, όμως έτσι έχουν τα πράγματα και δεν αλλάζουν, το μαντέμι μετά τη χύτευση του σε μια εβδομάδα σε ΄σχετικά υγρό περιβάλλον θα έχει γίνει κόκκινο από επιφανειακή σκουριά, ένα μαύρο χρώμα που του περνάνε το συντηρεί για 2-3 μήνες, όμως για να φτάσει σε σημείο αποσύνθεσης όπως λες χρειάζονται πολλά-πολλά χρόνια έκθεσης στην υγρασία, όσο για την ψυχολογία του νέου αγοραστή δεν μπορώ να πω τίποτα, το μόνο που θα συστίσω είναι να δεί και όλα τα υπόλοιπα φτηνα - ακριβά ότι έτσι γίνονται για να παρηγορηθεί.
-
το μόνο που θα συστίσω είναι να δεί και όλα τα υπόλοιπα φτηνα - ακριβά ότι έτσι γίνονται για να παρηγορηθεί.χωρίς καμία διάθεση να εκθειάσω καμία εταιρία ή να θάψω κάποια άλλη ή να προσωποιήσω την 'κόντρα' μας (αν και χαλαρή συζήτηση κάνουμε ), από καθαρά προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι 6 αμάξια που έχουμε στην κατοχή μας (ή στην έμμεση κατοχή μας) ή είχαμε ως τώρα ως οικογένεια, σου λέω ότι αυτό το πράμα δεν το έχω ξαναδει.και φαντάσου ότι μιλάμε για αμάξια 2ετών (το δικό μου), ενός έτους (του αδερφού μου), 6 ετών (της μάνας μου), 9 ετών (του πατέρα μου), 11 ετών το εταιρικό (το οποιό είναι και από τα πιο φτηνά αμάξια της αγοράς και έχει διανύσει και 300.000km) και το προηγούμενο δικό μου αμάξι το οποίο πουλήθηκε όταν ήταν 9 ετών (και αυτό κι αν το είχα σηκώσει 'άπειρες' φορές για διάφορους λόγους).
Μπορεί να 'μην έχει ανάγκη', αλλά δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο αυτή η εικόνα και δη σε νέο αμάξι.ΥΓ:Προφανώς και φωτογραφίες δεν μπορώ να βγάλω άμεσα ούτε έχω το χρόνο να σηκώνω ένα προς ένα τα οχήματα (ένα εξ αυτών μάλιστα δεν είναι πλέον στην κατοχή μας) για να βγάζω φωτογραφίες.Ελπίζω ειλικρινά να σε καλύπτουν τα λεγόμενά μου.Δεν έχω λόγο άλλωστε να πω ψέματα. Αν θες σου αναφέρω και τις μάρκες και τα μοντέλα των οχημάτων, αν και δεν ξέρω αν θα βοηθήσει κάπου αυτό.
ΥΓ2:Σίγουρα ως μηχανικός θα έχεις δει περισσότερα αμάξια από κάτω από όσα ίσως μπορέσω να δω εγώ ποτέ μου, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι εικόνα φυσιολογική (άσχετα με το αν θα έχει πρόβλημα το εξάρτημα ή όχι). -
εγω προτεινω στον ιδιοκτητη να τα τριψει και να τα βαψει με ασταρι.
μου κανει εντυπωση γιατι σε αλλα αμαξια δεν σκουριαζει ,εστω επιφανειακα.
αβαφα ηταν; -
πλακα κανεις η' τα πιστευεις;
εσυ οταν αλλαζεις αμορτισερ αλλαζεις και ημιαξονια;
αν τα φανερα σημεια του αυτοκινητου ειναι σε αυτη την κατασταση απο τη βιτρινα,τι να υποθεσω για τα κρυφα;
με τοση ενδοτικοτητα χαλαει και η πιατσα στην τελικη
ο αντιπροσωπος θα σου υπεγραφε οτι δεν κυνδινευεις εστω και για τα επομενα 20000χλμ; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πλακα κανεις η' τα πιστευεις;
εσυ οταν αλλαζεις αμορτισερ αλλαζεις και ημιαξονια;
αν τα φανερα σημεια του αυτοκινητου ειναι σε αυτη την κατασταση απο τη βιτρινα,τι να υποθεσω για τα κρυφα;
με τοση ενδοτικοτητα χαλαει και η πιατσα στην τελικη
ο αντιπροσωπος θα σου υπεγραφε οτι δεν κυνδινευεις εστω και για τα επομενα 20000χλμ;Καλά, εσύ μην αλλάξεις ποτέ μπιλιοφόρους, όσο για τις υπογραφές των αντιπροσώπων αλλού, όχι στους μηχανικούς, η αποστροφή σου ότι η ενδοτικότητα χαλάει την πιάτσα, μάλλον οι άσχετοι τη χαλάνε που αγοράζουν αυτοκίνητα κλωτσώντας τα λάστιχα.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μπορεί να 'μην έχει ανάγκη', αλλά δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο αυτή η εικόνα και δη σε νέο αμάξι.Συμφωνώ απόλυτα!
Ακόμα και 'τιποτα' να μην είναι ... είναι κάτι! -
δεν βγαζω νοημα.......
Σκουριες στο μπροστινο συστημα....Δειτε τις φωτο!!