-
Ο χρήστης MORAS99 έγραψε:
ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΣΚΕΨΗ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
ΓΡΑΦΕΙ 1.25 KAI ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΜΕ 1.4 ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ.Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ
ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ.ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ
ΟΥΤΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΔΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.καλά ολα αυτά αλλά.......
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ Κ ΕΦΥΓΕΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΞΑΡΧΗΣ;;;;;
-
Δεν ειδα στο τιμολογιο την διορθωση.το ειδα μετα.Και σπιτι ειδα και την παραλαβη αλλου αριθμου πλαισιου.Η αδεια ηταν σωστη.Μεχρι τωρα να σας ενημερωσω εχω καταληξει στα εξης.Ο αριθμος πλαισιου που εκλεισα εγω τον πηρε αλλος για καποιο λογο.Η απαντηση που μου δωσανε ηταν οτι οι παραγγελειες δεν ειναι οn line=ψεμα megalo.Eγω πηρα ακριβος ιδιο αμαξι με τα σωστα χαρτια 1.4 με 9ο h.p.
Συμπερασμα η ford δινει προδιαγραφες 1.4 l duratec 96 h.p. τελικα ειναι 90 h.p
αυτο δεν ειναι απατη απο μονο του.Τελικα τα νουμερα δεν ισχυουν?
πως θα κανουμε συγκρισεις?Θα κανω και μια δυναμομετρηση σε 3-4 μηνακια ετσι για να δω τι παιζει? -
Χάλια δεν ειναι δες πωλήσεις φιεσταFord Focus 1600 έχω... χάλια είναι τα μοτέρ τους συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.
-
Οσο για τον φιλο για την αξιοπιστια.Απαντω με παραδειγμα.
Φιλος πηρε vw golf 1.4 fsi 2006 και εσκασε 15000 μετρητα τοτε.Καθε 1000 χ.λμ 10 ευρω ενα μπουλακι λαδι.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Οσον αφορα τα τουρμπ.Δεν ειμαι κατα.Αλλα η συντηρηση δεσ λαδι. η καμμια βλαβη εχουν κοστος μεγαλυτερο απο ενα συμβατικο κινητηρα.Καποιος με καλα εισοδήματα ας παρει τουρμπο και εγω μεσα.
Για τα λεφτα το fiestaki ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη συνολικα.Γι αυτο και ειναι και πρωτο.Εκτος και αν ειναι ολοι βλακες που το πηραν. -
Κανείς δε λέει ότι είναι κακό αυτοκίνητο. Προσωπικά θεωρώ ότι κινείται στο μέσο όρο της κατηγορίας, τόσο τιμολογιακά όσο και συνολικά. Φυσικά οι έμποροι της Φορντ κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις και πολλά δώρα οπότε κάποιος που πάει να αγοράσει αυτοκίνητο με το σκεπτικό «πού θα μου κόψουν τα πιο πολλά» είναι φυσικό να καταλήγει στο Φιέστα.
-
Ε οχι και μεσο ορο,αυτο είναι υπερβολή.Τι καλύτερο να αγοράσει καποιος στα 14000?
-
P207, Punto Evo multiair πχ
-
Πραγματικά θέλεις να μπούμε σε τέτοια αντιπαράθεση στο τόπικ αυτό;
Πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό:
- Punto Evo Dynamic MAir 105cv: 14350 + έξοδα
- Polo TSI Comfortline 105cv: 14750 + έξοδα (πολύ χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας)
- Peugeot 207 Sport 95cv: 14760 + έξοδα
- Renault Clio TCe Dynamic 101cv: 14800 + έξοδα (πολύ χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας)
Φυσικά οι εκδόσεις αυτές έχουν σαν αντίστοιχη του Fiesta την Titanium, η οποία κοστίζει 14880 + έξοδα. Αν μιλάς για τα 14000 της Trend με τον απολύτως βασικό εξοπλισμό, στα αντίστοιχα χρήματα υπάρχουν άλλες εκδόσεις των αυτοκινήτων που προανέφερα.
Επιμένω στην άποψή μου ότι οι πωλητές της Φορντ μόνο στα τέσσερα δεν πέφτουν προκειμένου να αγοράσεις αυτοκίνητο από εκεί. Αν ψώνιζα με τη λογική αυτή (ή με τη γυναικεία: αχ, ωραίο αυτό το μπορντώ, κουκλάκι σκέτο το κάνει το αμαξάκι!) προφανώς θα επέλεγα το Fiesta και θα ήμουν κι ευχαριστημένος αφού όλα καλά τα κάνει (αλλά μέχρις εκεί).
-
Στην αγορα αυτοκινητου δεν κοιτας μονο τα 0-100 και την τελικη.Φυσικα κοίταξα και αλλα.ΤΟ 1.2 TCE στα ιδια χρήματα αλλα με ελλιπη εξοπλισμό οχι υπολογιστη ταξιδιου
6 ηχεια κ.λ.π και ποιο ασχημο εξωτερικά.Σίγουρα πολυ ποιο ακριβή συντήρηση και πολυ
μεγαλύτερη δυσκολια να βρεις φτηνα ανταλλακτικα αν θες να το κρατήσεις πολλα χρονια
γιατι στην ελλαδα δεν πουλάει οσο στο εξωτερικό.Οσον αφορά τα τέλη το καθεστώς θα αλλάξει πολυ συντόμα και θα βγαίνουν βαση ρύπων αφού υπάχει και αντιστοιχη κοινοτική οδηγεία.
Ιδιοι λόγοι και για το 207 αλλα +1000 ευρω ακόμα και είναι και γαλλικό.Ολοι λέγανε μακρία απο αυτά.Κατι θα ξέρουν.
ΤΟ ΕVO +2000 EYΡΩ και ιταλικό.Εντάξει σίγουρα ποιο γρήγορα.Αλλα είναι και άλλοι παράγοντες για την επιλογή αυτοκινήτου.
Οδικη συμεριφορά,αξιοπιστία,εμφάνιση.συτντήρηση,μεταπώληση=φιεστα
τελικες,ταχυτητες τα αλλα που σωστά ανέφερες αλλα ποιο ακριβά.και χάνουν στα παραπάνω γιατι=φιεστα. -
Ιδιοι λόγοι και για το 207 αλλα +1000 ευρω ακόμα και είναι και γαλλικό.Ολοι λέγανε μακρία απο αυτά.Κατι θα ξέρουν.ΤΟ ΕVO +2000 EYΡΩ και ιταλικό.
Οδικη συμεριφορά,αξιοπιστία,εμφάνιση.συτντήρηση,μεταπώληση=φιεστα
τελικες,ταχυτητες τα αλλα που σωστά ανέφερες αλλα ποιο ακριβά.και χάνουν στα παραπάνω γιατι=φιεστα.
τι πίνεις???
-
ΟΙ πωλησεις φιλε μου δεν αντιπροσωπευουν απολυτα το ποσο καλος ειναι ενας κινητηρας.αλλα 0-100 σε 12,2 96 αλογα 175 τελικη και 5,7 μικτη χωρις να πειραξεις τον κινητηρα.και σε μετρησεις του autotriti βγαζει και 101 h.p μηπως ειναι απλα ενας πολυ καλος κινητηρας?για οχι τουρμπο με τα γνωστα προβληματα.αν σκεφτεις και την αξιοπιστια της ford.που δεν πιστευω να εχεις αντιρρηση οσν αφορα τις μηχανικες βλαβες.
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ τον λογο λοιπον ειναι πρωτη σε πωλησεις.Ok ο κινητληρας του αυτοκινήτου είναι αξιοπρεπής για το βάρος του αλλά υπάρχουν πολλοί κινητήρες που είναι αρκετά καλύτεροι στην κατηγορία όπως ο 1.33 της toyota , ο 1.2 TCE της Renault, ο 1.2 TSI οι οποίοι έχουν και μειωμένα τέλη. Αυτό που έκανε το Fiestaki να ξεχωρίσει για μένα δεν ήταν ο κινητήρας αλλά η τρομερή οδική του συμπεριφορά την οποία δεν αλλάζω με κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας και φυσικά η νεανική του εμφάνιση.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
η τρομερή οδική του συμπεριφορά την οποία δεν αλλάζω με κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας .κόψε κάτι ....
-
Μακαρι να βρεις ακρη αν οντως υπαρχει παρατυπια..
Απο εκει και περα ειναι ωραιο τοπικ......για τρολαρισμα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η τρομερή οδική του συμπεριφορά την οποία δεν αλλάζω με κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας .
κόψε κάτι ....
Καλα ενταξει η ford δε βγαζει καλα αυτοκινητα...MORAS99 φερε το φιεστακι σου να φερω και εγω το focus να τα ταϊσουμε στον τζακ γιατι τα vwalfaromenofiatpeugeotcitroen ειναι χρονια μπροστα.
-
Ελεος πια..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η τρομερή οδική του συμπεριφορά την οποία δεν αλλάζω με κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας .
κόψε κάτι ....
δεν λέω ότι είναι evo ή clio rs αλλά από όσα supermini έχω οδηγήσει στα 14000 με 15000 μου φάνηκε μακράν το πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση
ΥΓ όπως και το clio 1.2 TCE το οποίο απέκλεισα για κάποιους λόγους
-
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
κόψε κάτι ....
δεν λέω ότι είναι evo ή clio rs αλλά από όσα supermini έχω οδηγήσει στα 14000 με 15000 μου φάνηκε μακράν το πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση
ΥΓ όπως και το clio 1.2 TCE το οποίο απέκλεισα για κάποιους λόγους
panda 100...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
κόψε κάτι ....
Καλα ενταξει η ford δε βγαζει καλα αυτοκινητα...MORAS99 φερε το φιεστακι σου να φερω και εγω το focus να τα ταϊσουμε στον τζακ γιατι τα vwalfaromenofiatpeugeotcitroen ειναι χρονια μπροστα.
grow up...
-
Αγαπητέ φίλε MORA 99,
όσο ο χρόνος τρέχει τόσο μπλέκεις περισσότερο οπότε
1)να πας σε service αντιπροσωπείας διάφορης από αυτήν που αγόρασες (προφανώς) ή σε ένα συνοικιακό συνεργείο με εξουσιοδότηση της Ford (οι οποίοι κάνουν τεμενάδες για νέους πελάτες) οπότε λογικά θα σε εξυπηρετήσουν και πιο άμεσα,για να ελένξουν τον αριθμό πλαισίου (το μονο που είναι αδιάβλητο)
2)μήπως στηρίζεις τις εικασίες σου κύρίως στην μειωμένη απόδοση του κινητήρα; γιατί οι δυναμομετρήσεις έχουν πολλές συνιστώσες και εύκολα μπορεί η αντιπροσωπεία να σε βγάλει ''άκυρο'' (είναι βαθμονομημένο το σώστα το δυναμόμετρο; έχει παρεί τις ταυτοποιήσεις-έγκρισεις για την λειτουργία του; τηρήθηκε το όποιο πρωτόκολλο κατα την μέτρηση;) και άλλα τέτοια αεριτζίδικα τεχνάσματα που μπορούν να στείλουν λογικό στο Δαφνή (believe you me i know)
3)Κάνε γρήγορες κινήσεις και ενημέρωσε το forum ήθελα και εγώ ενα μικρο ford πόλης αν είναι να μην μπλέξω (και αν είναι δυνατόν να μου στείλεις e-mail μην μπλέξουν εδώ τα παιδια με τίποτα μηνύσεις και τέτοια) με το όνομα της αντιπροσωπείας που επέλεξες για την αγορά του FiestaΠεριμένω εναγωνίως την εξέληξη της υπόθεσης
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ DURATEC FORD