-
Μα γιατί μπερδεύεστε όλοι συνέχεια. Κάθεστε και προτείνετε λύσεις για τα ελληνικά προβλήματα. Λύσεις υπάρχουν. Για όλα. Και τις ακολουθεί η Ευρώπη εδώ και χρόνια. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Θέλουν διαιώνιση της κατάστασης.
Νομίζετε πως οι βουλευτές και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι ευαίσθητοι που με το φιλότιμο και με το ου θα ντραπούν και θα φύγουν. Δεν καταλάβατε ότι είναι έτοιμοι να ασκήσουν την χειρότερη βία προκειμένου να μην ξεκατσικωθούν. Δεν καταλάβατε με τι είδους αρρωστημένα άτομα έχετε μπλέξει. Πάρτε παράδειγμα τον Άκη. Τόσα στοιχεία και έχει το θράσος να βγαίνει στο γυαλί σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Είναι ψυχοπαθητική προσωπικότητα. Θεωρεί ότι όλος ο κόσμος του χρωστάει. Οι ψυχικά άρρωστοι δεν έχουν ταμπέλα. Εξωτερικά είναι σαν κι εμάς. Πάρτε το Μαντέλη. Μόνο ανώμαλος ψυχισμός θα το έκανε αυτό. Πάρτε τον Άδωνη. Τον βλέπετε για έναν γραφικό βλακούλη. Κι όμως, ταίριαξε με τη Μανωλίδου της οποίας ο ψυχισμός τρόμαξε ακόμη και διευθυντές καναλιών και τη σούταραν.
Όχι. Δεν έχετε καταλάβει με τι άτομα μπλέξατε.
-
Δυστυχως (?) επιβεβαιωθηκα:
Ο χρήστης 888888 στις 13/01/2010 έγραψε:
Βαδιζουν στα χναρια της ανικανης ΝΔ αλλα με πολυ πιο μεγαλη ταχυτητα.Για να ειμαι ειλικρινης τετοια υπερηχητικη ταχυτητα δε τη περιμενα...
Απο τις ατελειωτες κοντρες μου με τον Εντη στις 23/03/10
888888 θέλω να δω τι θα κάνεις ότι η -κατά τη γνώμη μου- πλασματική κρίση ξεπεραστεί (χάρη στο γενναίο πατσοκ που σκότωσε το δράκο και έσωσε τη βεζυροπούλα) και ο giorgio αναδειχθεί σε νέο εθνικό ήρωα. Παίζει να χάσεις 2 8άρια από τα νεύρα σου...
Να σου πω.
Ψηφισα πρωτη φορα πριν καμμια τριανταρια χρονια.
Σε ΟΛΕΣ (μα σε ολες) τις εκλογες υπηρχε κι απο ενας που θα εσωζε την Ελλαδα/το νομό/τη Κοινοτητα/Δήμο.
Οσο πιο μεγαλα λογια ακουγα τοσο πηγαινα κοντρα στο 'Σωτηρα'.
Και οσο πιο μεγαλα ηταν τα λογια, τοσο βαθυτερα βουλιαζαμε.
Παντα και κατω απο οιαδηποτε περισταση.
Κι αυτοι που ονειρευονταν τους Σωτηρες/ηρωες καβαλα στ'αλογο να σκοτωνουν το δρακο και να πηδανε τις βεζυροπουλες διαψευστηκαν οικτρα σε 4 αντε το πολυ 6 χρονια
Και εψαχναν τον επομενο Σωτηρα.
Αρα τα οχταρια μου μπορουν να ειναι ησυχα.
Και με αυτον το Σωτηρα το ιδιο εργο θα ξαναδουν....Στη προκειμενη περιπτωση χρειαστηκαν μονο 19 μηνες.
-
το τι έπρεπε να κάνουν οι πολιτικοί το ήξεραν χρόνια τώρα και εάν δεν το αντιλαμβάνονταν οι ίδιοι, έχουν δεκάδες συμβουλάτορες που τους ενημερώνουν....το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν...απ' ότι βέβαια αποδεικνύεται δεν μπορούν και πολλά, λόγω απλά ανικανότητας, θέλησης, αναβλητικότητας, συμφερόντων κλπ.
όλα είναι ρόδα...να δούμε ποιος θα έχει κώλο να βάλει υποψηφιότητα τις αυριανές εκλογές.
το ότι θα πηγαίναμε σε πρόωρες εκλογές το περίμενα...το ότι θα φοβόντουσαν να βγουν από τα σπίτια τους ούτε που το φανταζόμουν αλλά μ' αρέσει....έτσι...έτσι... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γιατι στο ελλαντα εισαι παντα θα βρουν τροπο να στα παρουν..Με ενοχλεί η έκφραση ''θα μου τα πάρουν''. Το μερτικό μου οφείλω να το δώσω προκειμένου να δουλέψει η μηχανή της οποίας γρανάζι είμαι και εγώ. Το ζητούμενο είναι να δίνουν όλοι ότι τους αναλογεί.
Δυστυχώς είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ισχύει το παρακάτω..
Μα γιατί μπερδεύεστε όλοι συνέχεια. Κάθεστε και προτείνετε λύσεις για τα ελληνικά προβλήματα. Λύσεις υπάρχουν. Για όλα. Και τις ακολουθεί η Ευρώπη εδώ και χρόνια. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Θέλουν διαιώνιση της κατάστασης...
... κι ειλικρινά δε βλέπω φως στο τούνελ.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Μα γιατί μπερδεύεστε όλοι συνέχεια. Κάθεστε και προτείνετε λύσεις για τα ελληνικά προβλήματα. Λύσεις υπάρχουν. Για όλα. Και τις ακολουθεί η Ευρώπη εδώ και χρόνια. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Θέλουν διαιώνιση της κατάστασης.Νομίζετε πως οι βουλευτές και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι ευαίσθητοι που με το φιλότιμο και με το ου θα ντραπούν και θα φύγουν. Δεν καταλάβατε ότι είναι έτοιμοι να ασκήσουν την χειρότερη βία προκειμένου να μην ξεκατσικωθούν. Δεν καταλάβατε με τι είδους αρρωστημένα άτομα έχετε μπλέξει. Πάρτε παράδειγμα τον Άκη. Τόσα στοιχεία και έχει το θράσος να βγαίνει στο γυαλί σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Είναι ψυχοπαθητική προσωπικότητα. Θεωρεί ότι όλος ο κόσμος του χρωστάει. Οι ψυχικά άρρωστοι δεν έχουν ταμπέλα. Εξωτερικά είναι σαν κι εμάς. Πάρτε το Μαντέλη. Μόνο ανώμαλος ψυχισμός θα το έκανε αυτό. Πάρτε τον Άδωνη. Τον βλέπετε για έναν γραφικό βλακούλη. Κι όμως, ταίριαξε με τη Μανωλίδου της οποίας ο ψυχισμός τρόμαξε ακόμη και διευθυντές καναλιών και τη σούταραν.
Όχι. Δεν έχετε καταλάβει με τι άτομα μπλέξατε.
Ούτε οι πολίτες θέλουν λύσεις.
Μια χαρά ήταν μέχρι πέρυσι.
Τα δανειάκια, οι πιστωτικούλες και ήταν όλα λυμένα.
Τώρα η μόνη λύση που ζητάνε οι πολίτες είναι να πάρουνε το μνημόνιο και να φύγουν απο δω ουστ. -
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
... κι ειλικρινά δε βλέπω φως στο τούνελ.Μην ακούτε τι λένε. Πτώχευση θα έρθει. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έρθει. Και η έξοδος απ' το ευρώ θα έρθει. Παρ' εκτός κι αν οι ευρωπαίοι βρούνε κάποια τρελή πατέντα που δεν μπορώ να φανταστώ τη μορφή της. Η οποία όμως πατέντα θα ισοδυναμεί με έξοδο απ' το ευρώ.
Και ο λόγος για όλα αυτά είναι πολύ απλός και δεν σας το λέει κανείς: Το ευρώ παρέχει πρόσβαση σε αγορές άντλησης κεφαλαίων. Αυτό είναι το ατού του. Σου δίνουν εσένα Ελλαδίτσα επειδή ξέρουν ότι θα τα πάρουν πίσω απ' ευθείας σε γερμανικό και ολλανδικό νόμισμα. Γι' αυτό μας δάνειζαν τόσα χρόνια ενώ επί δραχμής δεν κουνιόταν φύλλο.
Ε λοιπόν ώρα να δούμε τη αλήθεια. Δεν χρειάζεται αυτή η χώρα τόσα λεφτά. Το ξέρουν όλοι έξω δεν είναι ανόητοι. Μόνο εδώ δεν το καταλάβαιναν. Νόμιζαν ότι η πρόοδος και ο πλούτος είναι τζάμπα. Ο μόνος τρόπος για να φαγωθούν όλα αυτά τα ευρώ που μπορούμε να αντλούμε (μέχρι πρότινος) από τις αγορές είναι σε μίζες, σε υπερκοστολογήσεις, σε υπερβολικούς μισθούς. Δεν έχουμε βράχια να σκάψουμε, βιομηχανίες να στήσουμε, τσιπ να παράγουμε, ειδικούς υπερεξειδικευμένους να πληρώσουμε. Δεν το αντέχουμε το ευρώ επειδή ακριβώς δεν συμμετέχουμε στον διεθνή καταμερισμό εργασίας. Το αντέχαμε όσο για να κάνουμε μετρό, Αττική οδό, Ολυμπιακά και κάτι άλλα ψιλά. Απ' τη στιγμή που αυτά τελείωσαν, για θυμηθείτε που πήγαιναν τα ευρώ: Υπερκοστολογημένα συντριβάνια στη μέση του πουθενά, κράσπεδα 15,000 το μέτρο (ούτε από πλατίνα να ήταν) και τα παρόμοια. Δεν σας έκαναν εντύπωση όλα αυτά. Στον κοινό νου σας απευθύνομαι.
-
O Aντρεας θα στριφογυριζει στο ταφο του σα Λαμπριατικο αρνι.
Μιας και μοναδικος (σχεδον) συμμαχος του κομματος που ιδρυσε, και του Πρωθυπουργου υιου του,
απεμεινε ο....
....ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ!!!Μετα απο τους σημερινους φακελλους του Alexis και τη στηριξη του Δρακουλα στη Κυβερνηση θεωρειται σιγουρο πως ο Σαμαρας ΔΕΝ θα ζητησει εκλογες.
Γιατι ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα....τις κερδισει. -
μαλλον θα παει ο GAP για εκλογες ωστε να τις χασει-->βαζοντας το μεσοπροθεσμο σαν πραξη νομοθετικου--> δεν το εγκρινει η επομενη βουλη--> εχεις πιστωτικο γεγονος και ο GAP( που την εχει κανει με καμμια 5δις και βαλε στην τσεπη) με τους φιλους του τρωνε στο Λονδινο γιορταζοντας τα CDS ενω η Ευρωπη εσκεμμενα μας εκβιαζει.
το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και το κεφαλι δεν ειναι μονο ο GAP αλλα και το eurogroup/ECB...
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
@cpp
τάξη μεγέθους της απόδοσης? (σχετικό και άσχετο μαζί, με τη φορολογία τι παίζει σε αυτά?)O 08/11 έχει ετησιοποιημένη απόδοση 9%
O 03/12 έχει ετησιοποιημένη απόδοση 25%Πχ σε αυτά που έληξαν ο 03/11 ενω είχαμε μπει στο μνημόνιο και κάποιοι ελεγαν χρεοκοπούμε έδωσε σε όσους δεν φοβήθηκαν και αγορασαν από τους κοκο 16% απόδοση σε ένα χρόνο.
Ποσά? οσα βασταει η τσέπη σου.... Απο 1,000 euro ως 500μυρια
Τέλος, να πούμε ότι και ο καταθέτης που παίρνει 5% στην κατάθεση στο τρίμηνο παίρνει τα ρισκα του και εκμεταλλευεται λόγω κρισης
25% είναι παρανοική απόδοση που θα ζήλευε και ο Bernie Madoff και προσωπικά το βλέπω σαν ένδειξη οτι πάμε για φούντο σύντομα.
Δέν ξέρω ποιός σωφρων άνθρωπος θα αγόραζε τέτοια ομόλογα, σε αυτή τη φάση μιλάμε για τζόγο, όχι επένδυση.
-
Η λύση του προβλήματος της Ελλαδος είναι δέκα λεπτών απόφαση.
Απαγόρευση κυκλοφορίας μετρητών στην Ελλάδα για 5 χρόνια. Όλα ηλεκτρονικά μέσω καρτών και χωρίς προμήθειες για τις τράπεζες.Δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, άλλα θα είχε εκπληκτικό ενδιαφέρον...
Μου κάνει εντύπωση η έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης από τους συνφορουμίτες.... Βρε μήπως, λέω μήπως, τα φάγαμε όντως μαζί?
Εγω λεω παλι μηπως να παρακαλαμε να κινηθει το μαυρο χρημα της παραοικονομιας ,ντοπιας και εισερχομενης ,γιατι διαφορετικα απο την πραγματικη οικονομια δε θα κινηθει τιποτα και ο ΦΠΑ που θα εισπραξει θα ειναι μηδεν??????...... και τα λουκετα στις επιχειρησεις ακομα περισσοτερα? Ε και δε γινεται απο τη μια να ζηταμε να μην υπαρχει ποθεν εσχες για την κατοικια ( για να κινηθει η' να ξεστοκαρουν οι κατασκευαστικες που εχουν προκαλεσει ντομινο επισφαλειων) και απο την αλλη να πρεπει να δικαιολογησεις που βρηκες τα λεφτα για σινεμα........ ε? Τελικα το θελουμε το μαυρο χρημα που σ αυτο εναποθετουμε τις ελπιδες μας για μια εστω κινηση της αγορας και διασφαλισης μερικων εναπομεινουσων θεσεων εργασιας η οχι????? Δεν πολυξερουμε τι θελουμε ...... και εγω μαζι .......
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
@cpp
τάξη μεγέθους της απόδοσης? (σχετικό και άσχετο μαζί, με τη φορολογία τι παίζει σε αυτά?)O 08/11 έχει ετησιοποιημένη απόδοση 9%
O 03/12 έχει ετησιοποιημένη απόδοση 25%Πχ σε αυτά που έληξαν ο 03/11 ενω είχαμε μπει στο μνημόνιο και κάποιοι ελεγαν χρεοκοπούμε έδωσε σε όσους δεν φοβήθηκαν και αγορασαν από τους κοκο 16% απόδοση σε ένα χρόνο.
Ποσά? οσα βασταει η τσέπη σου.... Απο 1,000 euro ως 500μυρια
Τέλος, να πούμε ότι και ο καταθέτης που παίρνει 5% στην κατάθεση στο τρίμηνο παίρνει τα ρισκα του και εκμεταλλευεται λόγω κρισης
25% είναι παρανοική απόδοση που θα ζήλευε και ο Bernie Madoff και προσωπικά το βλέπω σαν ένδειξη οτι πάμε για φούντο σύντομα.
Δέν ξέρω ποιός σωφρων άνθρωπος θα αγόραζε τέτοια ομόλογα, σε αυτή τη φάση μιλάμε για τζόγο, όχι επένδυση.
Αν το βλεπεις ετσι οποιαδηποτε επενδυση στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι τζογος ...... το ΧΑΑ δεν ειναι? Αμα παμε για φουντο τι θα μεινει???? Τουλαχιστον εκει εχεις τις πιο μεγαλες αποδοσεις σε σχεση με το ρισκο.
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Τελικα το θελουμε το μαυρο χρημα που σ αυτο εναποθετουμε τις ελπιδες μας για μια εστω κινηση της αγορας και διασφαλισης μερικων εναπομεινουσων θεσεων εργασιας η οχι????? Δεν πολυξερουμε τι θελουμε ...... και εγω μαζι .......στη χωρα που εχει 50% παραοικονομια, που τα μεγαλολαμογια δεν εχουν πληρωσει ποτε φορους, που οι μισθωτοι και συνταξιουχοι τρωνε χοντρο ξυλο καθε χρονο, ρωτας αν θελουμε το μαυρο χρημα???
-
2010: Στα 1,9 δισ. το σωρευτικό αρνητικό αποτέλεσμα για 760 παραγωγικές εταιρείες - Κέρδη 1,05 δισ. για 795 επιχειρήσεις
Με ζημιές άνω του 1 δισ. ευρώ ο βιομηχανικός κλάδοςΠροφανώς, η αύξηση της αξίας των βιομηχανικών εξαγωγών επιτυγχάνεται εις βάρος της τρέχουσας κερδοφορίας και δεν αντιπροσωπεύει βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας, αφού τα όποια οφέλη από τη μείωση του κόστους εργασίας εξουδετερώνονται από την αναγκαστική, λόγω της συρρικνωμένης εγχώριας ζήτησης, πτώση του όγκου της παραγωγής, που δεν επιτρέπει ακόμη τη συμπίεση του κόστους παραγωγής ανά μονάδα προϊόντος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναμφισβήτητη, κατά την Τράπεζα της Ελλάδος, αύξηση του μεριδίου της εγχώριας βιομηχανικής παραγωγής που κατευθύνεται σε αγορές του εξωτερικού, κατά το 2010, συνοδεύτηκε από σοβαρή πτώση του μεικτού περιθωρίου κέρδους.
Η τελευταία φορά που η ελληνική βιομηχανία ως σύνολο είχε παρουσιάσει ζημιά ήταν το 1991, όταν δέσποζαν ακόμη σε πολλούς κλάδους της οι προβληματικές, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις που έκλεισαν στη συνέχεια, με συνέπεια την εκτεταμένη αποβιομηχάνιση της ελληνικής οικονομίας και την έκρηξη της ανεργίας επί σειρά ετών.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τελικα το θελουμε το μαυρο χρημα που σ αυτο εναποθετουμε τις ελπιδες μας για μια εστω κινηση της αγορας και διασφαλισης μερικων εναπομεινουσων θεσεων εργασιας η οχι????? Δεν πολυξερουμε τι θελουμε ...... και εγω μαζι .......
στη χωρα που εχει 50% παραοικονομια, που τα μεγαλολαμογια δεν εχουν πληρωσει ποτε φορους, που οι μισθωτοι και συνταξιουχοι τρωνε χοντρο ξυλο καθε χρονο, ρωτας αν θελουμε το μαυρο χρημα???
Μαλλον παρεξηγησες τι εννοω ...... και εξηγουμαι ......το μαυρο χρημα που υπαρχει ..... σε καταθεσεις, σεντουκια, θυριδες , στο εξωτερικο ........ το θελουμε να γυρισει μεσα στην πραγματικη οικονομια?????? αυτο ρωταω οχι αν θελουμε να παραγουμε νεο . Γιατι αν το θελουμε ..... με συναλλαγες μονο μεσω καρτων ..... δε θα το εχουμε ........ τωρα στο χερι μας ειναι ( του ΥΠΟΙΚ δηλαδη) να δημιουργησει ελεγκτικο μηχανισμο που για αυτα που θα καταναλωνονται να υπαρχουν παραστατικα και να εμφανιζονται σαν τζιρος
-
Η λύση του προβλήματος της Ελλαδος είναι δέκα λεπτών απόφαση.
Απαγόρευση κυκλοφορίας μετρητών στην Ελλάδα για 5 χρόνια. Όλα ηλεκτρονικά μέσω καρτών και χωρίς προμήθειες για τις τράπεζες.Δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, άλλα θα είχε εκπληκτικό ενδιαφέρον...
Μου κάνει εντύπωση η έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης από τους συνφορουμίτες.... Βρε μήπως, λέω μήπως, τα φάγαμε όντως μαζί?
Τι το κουράζετε; Και με αυτόν τον τρόπο πάλι π@@στιά θα παίξει (από τη μεριά του κράτους βεβαιώς βεβαίως)
Να γίνουν όλα μέσω τράπεζας για να επιβάλλει ο κάθε παπαροΠαπακωνσταντίνου (παράνομα και καταχρηστικά) τέλη συναλλαγών
-
Σε (σχεδόν) ολες τις ολλανδικές εφημερίδες πάντως είμαστε κύριο θέμα, σήμερα συζητιέται στην βουλή το αν θα συνεχιστεί η βοήθεια στην ελλάδα ή όχι. Γενικά πολύ άσχημο κλίμα (το τί ακούω κάθε μέρα δεν περιγράφεται )
-
Ηδη υπαρχουν ποικιλλες απαγορευσεις και ελεγχοι στην διακινηση μετρητων,πχ απαγορευεται συναλλαγη ανω των 3.000 ευρω.Δεν ειδα να λυτρώνεται η χώρα.
Με φορο-μετρα και φορο-μπατσους και επικοινωνιακες τακτικες εβαλαν τον κοσμο να διωξει ολο το μαυρο χρημα απο την Ελλαδα ή να μην το καταναλωνει,δηλαδη το αποτελεσμα ηταν τελικα αρνητικο. -
Αυτο εγραφα και εγω Tiger.....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ηδη υπαρχουν ποικιλλες απαγορευσεις και ελεγχοι στην διακινηση μετρητων,πχ απαγορευεται συναλλαγη ανω των 3.000 ευρω.Δεν ειδα να λυτρώνεται η χώρα.3,000 είναι πάρα πολλά. 150 ευρώ και απάνω μόνο με πιστωτική. Και σε ορισμένα είδη από πολυκαταστήματα, από 1 ευρώ κι απάνω.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!