-
**Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Χτυπώντας το χέρι συνεχώς στο τραπέζι και σε πολύ έντονο ύφος) Να ανακαλέσεις. Εγώ την μόνη υποθήκη που μπορεί να βάλω είναι το σπίτι που έχω στο Καστρί. Και αυτό μόνο για το μερίδιο που εγώ έχω. **
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 33&catID=1
-
Τι να κάνει κι αυτός; Ένα κωλόσπιτο είχε ο πατέρας του και το πήρε η αεροσυνοδός. Στα παιδιά του άφησε παλαιά οικία και το όνομά του.
-
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τη χώρα μας σε διπλωματικό επίπεδο, μετά και τις συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στις Βρυξέλλες, ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αυτοί που μετέτρεψαν την Ευρώπη από Ένωση των λαών, της αλληλεγγύης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολυγλωσσίας και του πολιτισμού, σε μια Ευρώπη των τραπεζών, των κερδοσκόπων και των στρατηγών (πολύ γρήγορα ξεχάσαμε τον βομβαρδισμό στη Γιουγκοσλαβία) είναι αυτοί που ζήτησαν από τον Αντώνη Σαμαρά πλήρη «υποταγή» στις τραγικές, διαχρονικά, πολιτικές τους, που στην Ελλάδα εκφράζονται από την «κυβέρνηση του Μνημονίου».
Ο ξαφνικός δε «έρωτας» του κ. Ομπάμα προς την Ελλάδα υποκρύπτει το ενδιαφέρον του για τα πλουσιότατα κοιτάσματα φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καστελόριζου, Κρήτης και Κύπρου, κάτι που, εκτός των άλλων, «πλήρωσε» και ο Κώστας Καραμανλής.
Ορθώς ο Αντώνης Σαμαράς αντιστάθηκε, ορθώς η πλειοψηφία του λαού αντιστέκεται, με ευπρέπεια και σοβαρότητα, κάτι που, ωστόσο, κινδυνεύει από ακραίες ενέργειες κάποιων ολίγων, που έχουν άλλους στόχους»
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τη χώρα μας σε διπλωματικό επίπεδο, μετά και τις συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στις Βρυξέλλες, ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_8926.html -
Όσοι έχετε βαρεθεί να βλέπετε το debtocracy, κυκλοφορεί η νέα επιτυχία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.
Είναι πιο άθλιο, άρα στους fans του debtocracy θα αρέσει ακόμη περισσότερο. -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ο ξαφνικός δε «έρωτας» του κ. Ομπάμα προς την Ελλάδα υποκρύπτει το ενδιαφέρον του για τα πλουσιότατα κοιτάσματα φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καστελόριζου, Κρήτης και Κύπρου, κάτι που, εκτός των άλλων, «πλήρωσε» και ο Κώστας Καραμανλής.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμφιβαλλεις?..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι να κάνει κι αυτός; Ένα κωλόσπιτο είχε ο πατέρας του και το πήρε η αεροσυνοδός. Στα παιδιά του άφησε παλαιά οικία και το όνομά του.Και αυτά μην έχοντας άλλο τρόπο να βγάλουν το κατιτίς, είπαν να βγάλουν τη μίζα τους από τους τοκογλύφους με αντάλλαγμα το ξεπούλημα της χώρας
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμφιβαλλεις?..
τα μεγιστα
-
κανε μια βολτα απο το wikileaks..
-
Βρε spiro μου, μήπως έκανες γεωτρήσεις στην εν λόγω περιοχή και έβγαλες συμπέρασμα; Ή μήπως είσαι yet another greek ξερόλας;
Η Ελλάδα έχει πετρέλαιο. Εδώ και πεντακόσια χρόνια βγάζει από τον Πρίνο αν έχεις ακουστά. Επειδή δεν τρως εσύ σημαίνει ότι δεν έχει; Και υπάρχουν νέα κοιτάσματα εκεί πλουσιώτατα. Τι το δύσκολο να καταλάβεις δηλαδή; Ή μήπως είναι απίθανο να έχει κοιτάσματα και εκεί που αναφέρθηκε; (εκτός του Πρίνου). -
ξαναδιαβασε τι ΑΚΡΙΒΩΣ εγραψα και δες τι απαντησες...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τι να κάνει κι αυτός; Ένα κωλόσπιτο είχε ο πατέρας του και το πήρε η αεροσυνοδός. Στα παιδιά του άφησε παλαιά οικία και το όνομά του.
Και αυτά μην έχοντας άλλο τρόπο να βγάλουν το κατιτίς, είπαν να βγάλουν τη μίζα τους από τους τοκογλύφους με αντάλλαγμα το ξεπούλημα της χώρας
Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση. Διέλυσαν τη χώρα με τους διορισμούς και με τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό. Είχαν βλέπεις και το αγαπητό κΥνοβούλιο να νομιμοποιεί κάθε φαγοπότι. Τώρα που είδαν πως δεν του παίρνει άλλο είπαν ν'αλλάξουν τροπάριο ----> απαξίωση των πάντων, στρέφουν την μία κοινωνική ομάδα κατά της άλλης (αν και νομίζω πως πλέον δεν τους βγαίνει αυτό), ξεπούλημα όσο, όσο. Φεύγει ό,τι αξίζει στην επικράτεια, ξεφορτώνονται τα ομόλογά μας οι ξένες τράπεζες και μετά όταν πια δεν θα έχει μείνει και τπτ άλλο θα μας πουν απλά και καθαρά: Παιδιά δεν λέμε προσπαθήσατε, κοπιάσατε, θυσιάσατε και το μισθό σας, αλλά τώρα τραβάτε το δρόμο σας
-
καλα δεν χρειαζεται να στρεψουν τιποτα ο ελληνας παντα ετσι ηταν..εβγαζε το ματι του αλλου μεχρι το σημειο που καταλαβε οτι μπορουσε να βγαλει αλλουνου το ματι συνδιασμενα..
-
Ερωτήσεις:
-Αν η Ελλάδα έχει όντως τόσο πετρέλαιο όσο λέει ο Χαρδαβέλας, τότε γιατί δεν έχει γίνει ως τώρα κανά ωραίο σκηνικούλι σικέ, να γίνει κανά μπαμ με την Τουρκιά και να μπει στη μέση ο θείος Σαμ ως μεσολαβητής και ευγενικά να προσφερθεί να φάει τα πετρέλαια; Μη μου πείτε ότι ντρέπονται ή φοβούνται...
-Αν η ιστορία με το ΔΝΤ έγινε για τα πετρέλαια (και τα περί χρέους είναι πρόφαση και όχι ουσία), τότε η Ιρλανδία και η Πορτογαλία πως μπλέξαν έτσι; Μήπως αντίστοιχα οι μασωνιστικές στοές πάνε να φάνε και τον χαμένο χρυσό των ξωτικών στην Ιρλανδία;
-Αν όντως μια πτώχευση θα μας έφερνε σε εξαθλίωση και τότε θα ερχόντουσαν οι κακοί οι ξένοι και θα μας παίρναν το πετρέλαιο, το αέριο, τα αέρια και τις γυναίκες, τότε γιατί έχουν πέσει όλοι απάνω μέχρι και ο μαυρούκος και λένε βοηθάτε μη βαρέσουν κανόνι τα χάπατα;κάτι που, εκτός των άλλων, «πλήρωσε» και ο Κώστας Καραμανλής
Για το ίδιο άτομο μιλάμε;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερωτήσεις:
-Αν η Ελλάδα έχει όντως τόσο πετρέλαιο όσο λέει ο Χαρδαβέλας, τότε γιατί δεν έχει γίνει ως τώρα κανά ωραίο σκηνικούλι σικέ, να γίνει κανά μπαμ με την Τουρκιά και να μπει στη μέση ο θείος Σαμ ως μεσολαβητής και ευγενικά να προσφερθεί να φάει τα πετρέλαια; Μη μου πείτε ότι ντρέπονται ή φοβούνται...
-Αν η ιστορία με το ΔΝΤ έγινε για τα πετρέλαια (και τα περί χρέους είναι πρόφαση και όχι ουσία), τότε η Ιρλανδία και η Πορτογαλία πως μπλέξαν έτσι; Μήπως αντίστοιχα οι μασωνιστικές στοές πάνε να φάνε και τον χαμένο χρυσό των ξωτικών στην Ιρλανδία;
-Αν όντως μια πτώχευση θα μας έφερνε σε εξαθλίωση και τότε θα ερχόντουσαν οι κακοί οι ξένοι και θα μας παίρναν το πετρέλαιο, το αέριο, τα αέρια και τις γυναίκες, τότε γιατί έχουν πέσει όλοι απάνω μέχρι και ο μαυρούκος και λένε βοηθάτε μη βαρέσουν κανόνι τα χάπατα;κάτι που, εκτός των άλλων, «πλήρωσε» και ο Κώστας Καραμανλής
Για το ίδιο άτομο μιλάμε;
γιατι δεν εχει γινει?..η μαλλον δεν γινεται ακομη? κοιτα τι κανουν ακομη στην κυπρο που τολμησε να ορισει αοζ..
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
**Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Χτυπώντας το χέρι συνεχώς στο τραπέζι και σε πολύ έντονο ύφος) Να ανακαλέσεις. Εγώ την μόνη υποθήκη που μπορεί να βάλω είναι το σπίτι που έχω στο Καστρί. Και αυτό μόνο για το μερίδιο που εγώ έχω. **http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 33&catID=1
Έλα, μισό λεπτό... Το έχω:
-
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=283061
εχει φατσα που ζηταει μουτζες μιλαμε -
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000497435467
Δείτε τους 'φίλους'.
-
http://www.facebook.com/mobileprotectio ... 1917349290
Λίγους και καλούς
-
Πάντως χορτάσαμε έρευνα τα προηγούμενα χρόνια....
Σε «βάλτο» εδώ και 10 χρόνια οι επενδύσεις στην Ερευνα και την Καινοτομία...........Μέσα σε αυτή την περίοδο οι δημόσιες επενδύσεις αυξήθηκαν από το 0,39% στο 0,42%, ενώ οι ιδιωτικές μειώθηκαν από το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό του 0,19% στο ακόμη χαμηλότερο 0,16%. Η Κομισιόν υπογράμμισε ότι αυτά τα ποσοστά είναι δυσανάλογα με τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, την περίοδο 2000-2006. Αναφέρει, επίσης, ότι η Ελλάδα εξαρτάται από την εισαγόμενη τεχνολογία και τεχνογνωσία...........
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!