-
όχι πως έχει ιδιαίτερο νόημα, μιας και έχουμε βρει την λύση, απλά έτσι για υπενθύμιση
viewtopic.php?f=13&t=42830&hilit=%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1&start=6105#p1968524
και οι 2 επόμενες σελίδες, λένε κάποια πράγματα περί μονιμότητας.
-
Μην τρολάρεις ρε rx8
-
Διαβαζω συνεχεια οτι το κρατος δανειζεται για να πληρωσει μισθους δημοσιου. Μπα ? Σοβαρα ?
Μηπως δανειζεται για να πληρωσει υπερτιμολογημενες προμηθειες ιατρικων υλικων, φαρμακων,δημ. εργων, εξοπλισμων κλπ.?Μηπως τα λεφτα τα παιρνουν μιζαδοροι προμηθευτες, κατασκευαστες και αλλα λαμογια ?
Ποσα λεφτα θα γλυτωναμε αν οι εξοπλισμοι, προμηθειες,κατασκευες κοστολογουνταν οσο και στην υπολοιπη Ευρωπη ?
Μηπως τους βολευει να μας δειχνουν τους ΔΥ , για να μην ασχολουμαστε με ολους τους αλλους ?
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Διαβαζω συνεχεια οτι το κρατος δανειζεται για να πληρωσει μισθους δημοσιου. Μπα ? Σοβαρα ?
Μηπως δανειζεται για να πληρωσει υπερτιμολογημενες προμηθειες ιατρικων υλικων, φαρμακων,δημ. εργων, εξοπλισμων κλπ.?Μηπως τα λεφτα τα παιρνουν μιζαδοροι προμηθευτες, κατασκευαστες και αλλα λαμογια ?
Ποσα λεφτα θα γλυτωναμε αν οι εξοπλισμοι, προμηθειες,κατασκευες κοστολογουνταν οσο και στην υπολοιπη Ευρωπη ?
Μηπως τους βολευει να μας δειχνουν τους ΔΥ , για να μην ασχολουμαστε με ολους τους αλλους ?
Μην βαζεις δυσκολα τωρα..
Ειπαμε ο κοινωνικος αυτοματισμος λειτουργησε..Κανουμε και ενα τσουβαλιασμα και εχουμε βρει τον εχθρο μας. -
Είχα ποστάρει μια είδηση, αλλά είχε πάει άπατη
A UBS AG (UBSN) banker wanted to win an investment deal with a Rhode Island municipality that was to be awarded to the highest bidder. Instead of offering the best price, he secretly split half of UBS’s $1.4 million profit with another bank to get the rival to back off
[...]
UBS, whose settlement came after four of its former bankers were charged in the case, agreed to cooperate and, as part of the agreement, is returning money to about 100 municipalities in 36 states that were victims of the conspiracy
[...]
JPMorgan Chase & Co. (JPM) banker also admitted involvement, and agreed to cooperate.Με λίγα λόγια, όταν αποκαλύπτεται ότι έγιναν 'ελληνικές' πατέντες στους διαγωνισμούς [ξέρεις, 1δις ακριβότερο αλλά τα 300 δικά σου], γίνεται αναστροφή πώλησης.
Σ' εμάς εδώ, όχι μόνο δεν γίνεται, αλλά μας έχουν πείσει ότι καλά να πάθουμε κι όλας που είμαστε μαλάκες. Και όποιος τολμήσει και πει και τπτ, τον κοροϊδεύουμε κι όλας που είναι λαϊκιστικής που ζητάει κάτι τέτοιο, αντί να δεχτεί κι αυτός ότι η Siemens/Thyssen/whatever καλά κάνουν και δωροδοκούν, γιατί οι έλληνες είναι οι μαλάκες.
Αυτό είναι το εξοργιστικό για 'μένα. Ανάμεσα σε όλα τ' άλλα, ο κόσμος έχει πεισθεί πως είναι μαλάκας και καλά κάνουν και τον πηδάνε πανταχώθεν και να μη ζητάει τα ρέστα 'από το κακό κεφάλαιο' [συνδυάζεται άριστα με λίγη χλεύη on the side, και μέντα μετά]
Μετά βέβαια βγάζει την 'αγριάδα' και τη γαματοσύνη του στο 'πηδήξτε τους ΔΥ και τους μετανάστες', οπότε -ω- δεν είναι μαλάκας.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Μην τρολάρεις ρε rx8είναι που ανέβηκε πολύ το επίπεδο και είπα να τρολάρω λίγο να στανιάρουμε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Είχα ποστάρει μια είδηση, αλλά είχε πάει άπατηA UBS AG (UBSN) banker wanted to win an investment deal with a Rhode Island municipality that was to be awarded to the highest bidder. Instead of offering the best price, he secretly split half of UBS’s $1.4 million profit with another bank to get the rival to back off
[...]
UBS, whose settlement came after four of its former bankers were charged in the case, agreed to cooperate and, as part of the agreement, is returning money to about 100 municipalities in 36 states that were victims of the conspiracy
[...]
JPMorgan Chase & Co. (JPM) banker also admitted involvement, and agreed to cooperate.Με λίγα λόγια, όταν αποκαλύπτεται ότι έγιναν 'ελληνικές' πατέντες στους διαγωνισμούς [ξέρεις, 1δις ακριβότερο αλλά τα 300 δικά σου], γίνεται αναστροφή πώλησης.
Σ' εμάς εδώ, όχι μόνο δεν γίνεται, αλλά μας έχουν πείσει ότι καλά να πάθουμε κι όλας που είμαστε μαλάκες. Και όποιος τολμήσει και πει και τπτ, τον κοροϊδεύουμε κι όλας που είναι λαϊκιστικής που ζητάει κάτι τέτοιο, αντί να δεχτεί κι αυτός ότι η Siemens/Thyssen/whatever καλά κάνουν και δωροδοκούν, γιατί οι έλληνες είναι οι μαλάκες.
Αυτό είναι το εξοργιστικό για 'μένα. Ανάμεσα σε όλα τ' άλλα, ο κόσμος έχει πεισθεί πως είναι μ@λ@κ@ς και καλά κάνουν και τον πηδάνε πανταχώθεν και να μη ζητάει τα ρέστα 'από το κακό κεφάλαιο' [συνδυάζεται άριστα με λίγη χλεύη on the side, και μέντα μετά]
Μετά βέβαια βγάζει την 'αγριάδα' και τη γαματοσύνη του στο 'πηδήξτε τους ΔΥ και τους μετανάστες', οπότε -ω- δεν είναι μαλάκας.
ρε αντρέα, γιατί το κουράζεις ειλικρινά.. Αυτά έχουμε πει ΜΟΝΟ στην ελλάδα συμβαίνουν
-
Στην ελλάδα του πάρτυ των κατασκευαστικών και των διαγωνισμών, να αρχίσουμε να έχουμε επιστροφές χρημάτων να δούμε τι θα γίνει;
Αλλά όοοοοοοχι. Εμείς είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ και το πιστεύουμε ιδία θέληση, οπότε δεν έχει τέτοια.
-
Δέν ξέρω που να το ποστάρω, οπότε το βάζω εδώ:
Tην Τρίτη 3/5/2011 έστειλα ένα φάξ στο κέντρο εξυπηρέτησης ενός συγκεκριμένου δήμου της Γερμανίας οπου τους ρωτούσα σχετικά με ένα θέμα μου. Τη Δευτέρα 9/5/2011 έπαθα ένα ισχυρό σόκ: Μου ήρθε ταχυδρομικα η απάντηση Και όχι μόνο αυτό, αλλά η απάντηση ήταν κατατοπιστικότατη, δεδομένου οτι το θέμα μου ήταν κάπως πολύπλοκο και αυτό που τους ρωτούσα ήταν κατα κάποιο τρόπο 'αδιάκριτο' και σαν ξένος είχαν κάθε δικαίωμα να μήν μου απαντήσουν.
Σε αντίστοιχες επιστολές που έχω στείλει στην Ελλάδα έρχεται απάντηση μετά απο κανα δίμηνο στην οποία να μου λένε οτι δέν είναι δική τους αρμοδιότητα
-
εχεις την εντυπωση οτι οι ΔΥ που εμπλεκονται σε προμηθειες, υπερτιμολογησεις κτλ κτλ, το κανουν δωρεαν?
ο σαπιος ειναι σαπιος οπου και αν δουλευει.
-
Δημοσιονομικο αποτελεσμα (ελλειμμα/πλεονασμα) = δημοσια εσοδα – δημοσιες δαπανες – τοκοχρεολυσια
Το διαστημα 1998 -2008 , οι δημοσιες δαπανες στην Ελλαδα (σαν ποσοστο του ΑΕΠ) ειναι μικροτερες (απο 1,5% εως 4%) του μεσου ορου της ΕΕ-16 και ΕΕ-27 εκτος απο το 2008 (μεγαλυτερες κατα 1,5%) και το 2000 (μεγαλυτερες 1,5%).
Το θεμα , λοιπον , δεν ειναι το υψος των δαπανων αλλα η σωστη κατανομη και αξιοποιηση τους και τα ποιοτικα τους χαρακτηριστικα.Προφανως οι μιζες , οι υπερκοστολογησεις δημοσιων εργων , η κατασπαταληση δημοσιου χρηματος , το νοσοκομειακο/φαρμακευτικο κυκλωμα , κτλ ειναι υπαρκτα φαινομενα αλλα το δημοσιο χρεος οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στην υστερηση εσοδων και η οποια οφειλεται κυριως στη φοροαπαλλαγη των κερδων των επιχειρησεων (πχ τραπεζες , εφοπλιστικο κεφαλαιο) στη χαμηλη φορολογηση του κεφαλαιου (ο πραγματικος φορολογικος συντελεστης στην Ελλαδα ειναι ο τεταρτος μικροτερος στην ΕΕ) και στη φοροδιαφυγη.
Οποιος ενδιαφερεται, μπορει ευκολα να βρει τις φοροαπαλλαγες του εφοπλιστικου και τραπεζικου κεφαλαιου και τον πραγματικο φορολογικο συντελεστη του κεφαλαιου.
Ενδιαφερον εχουν και οι φοροι των νομικων προσωπων (επιχειρησεων) το διαστημα 2000 - 2008 (οπου το ΑΕΠ αυξανοταν συνεχως με σημαντικο ρυθμο και τα κερδη των επιχειρησεων αυξανονταν με ακομη μεγαλυτερο ρυθμο).Το θεμα του δανεισμου του δημοσιου αφορα το συνολο των αναπτυγμενων χωρων και το δημοσιο χρεος ολων των αναπτυγμενων χωρων αρχιζει να αυξανεται σημαντικα (σαν ποσοστο του ΑΕΠ) απο το τελος της δεκαετιας του 70.
-
Μηπως δανειζεται για να πληρωσει υπερτιμολογημενες προμηθειες ιατρικων υλικων, φαρμακων,δημ. εργων, εξοπλισμων κλπ.?Γιατί πρέπει να είναι ΕΙΤΕ το ένα ΕΙΤΕ το άλλο και δεν μπορεί να είναι ΚΑΙ το ένα ΚΑΙ το άλλο ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μηπως δανειζεται για να πληρωσει υπερτιμολογημενες προμηθειες ιατρικων υλικων, φαρμακων,δημ. εργων, εξοπλισμων κλπ.?Γιατί πρέπει να είναι ΕΙΤΕ το ένα ΕΙΤΕ το άλλο και δεν μπορεί να είναι ΚΑΙ το ένα ΚΑΙ το άλλο ?
Οι ελπίδες μου είχαν χαθεί, αλλα το τελευταίο πόστ, μου αναπτέρωσε το ηθικό...!! Βασικά, για τον mjacob προόριζα αυτή την ερώτηση και για τα τελευταία του ποστ, αλλα ταιριάζει και σε άλλους...
-
Γιατί που κολλάει με αυτά που γράφω εγώ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γιατί που κολλάει με αυτά που γράφω εγώ;Σου τα' χει κρατημένα από το άλλο θρεντ με τους μετανάστες
Σοβαρά τώρα, αυτή η λογική του γιατί τα ρίχνετε στους δημόσιους και όχι στους προμηθευτές ή τους φορτηγατζήδες κ.λ.π. δεν θυμίζει λίγο την λογική των πολιτικών;
Να σου διορίσω το παιδί αλλά κάνε την πάπια και συ όταν θα φάω το 80% του Γ' ΚΠΣ
Μήπως να τους πάρει όλους η μπάλα; Μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα κάποτε, Ε;
Τους πολιτικούς συμπεριλαμβανομένου -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Γιατί που κολλάει με αυτά που γράφω εγώ;
Σου τα' χει κρατημένα από το άλλο θρεντ με τους μετανάστες Οχι, καθολου... Αυτό εδω άλλωστε προηγήθηκε...
Σοβαρά τώρα, αυτή η λογική του γιατί τα ρίχνετε στους δημόσιους και όχι στους προμηθευτές ή τους φορτηγατζήδες κ.λ.π. δεν θυμίζει λίγο την λογική των πολιτικών;
Να σου διορίσω το παιδί αλλά κάνε την πάπια και συ όταν θα φάω το 80% του Γ' ΚΠΣ
Μήπως να τους πάρει όλους η μπάλα; Μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα κάποτε, Ε;
Τους πολιτικούς συμπεριλαμβανομένουΚατα τα λοιπά, αυτό ακριβώς εννοώ...!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατι οπως το βλεπω εγω, τα λεφτα που παιρνουν οι ΔΥ, ειναι πολυ λιγοτερα απο το παρτυ με τις μιζες και τις υπερτιμολογισεις που γινεται τα τελευταια 20 χρονια.
Αν τωρα βγαλουμε τους ΔΥ που δουλευουν, τα χρηματα που παιρνουν οι τεμπεληδες, κομματοσκυλα του ΔΤ, ειναι πολυ λιγοτερα απο τη συνολικη μισθοδοσια τους.
Εκτος αν οντως θεωρεις ολους τους ΔΥ αχρηστους, κηφηνες κλπ. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν ξέρω που να το ποστάρω, οπότε το βάζω εδώ:Tην Τρίτη 3/5/2011 έστειλα ένα φάξ στο κέντρο εξυπηρέτησης ενός συγκεκριμένου δήμου της Γερμανίας οπου τους ρωτούσα σχετικά με ένα θέμα μου. Τη Δευτέρα 9/5/2011 έπαθα ένα ισχυρό σόκ: Μου ήρθε ταχυδρομικα η απάντηση Και όχι μόνο αυτό, αλλά η απάντηση ήταν κατατοπιστικότατη, δεδομένου οτι το θέμα μου ήταν κάπως πολύπλοκο και αυτό που τους ρωτούσα ήταν κατα κάποιο τρόπο 'αδιάκριτο' και σαν ξένος είχαν κάθε δικαίωμα να μήν μου απαντήσουν.
Σε αντίστοιχες επιστολές που έχω στείλει στην Ελλάδα έρχεται απάντηση μετά απο κανα δίμηνο στην οποία να μου λένε οτι δέν είναι δική τους αρμοδιότητα
Ψεύτη! Σιγά μην έρχεται απάντηση! (έστω κι αν είναι του τύπου 'δέν είναι δική μας αρμοδιότητα').
Εκτός αν έχεις βύσμα, οπότε πάω πάσο...
Και λίγο σεβασμό στους ιδιοκτήτες. Γιατί ιδιοκτήτες (του κράτους) είναι, όχι υπάλληλοι. -
Καινουργιες (παλιες) απαιτησεις της τροικας...
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111171167
Το δημοσιο ο μεγαλος ασθενης.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καινουργιες (παλιες) απαιτησεις της τροικας...http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111171167
Το δημοσιο ο μεγαλος ασθενης.
Νικος
Οι δυ άλλα μας λένε.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!