-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η ΕΚΤ εχει αφθονο junk η κανω λαθος?Μέσω των Ελληνικών τραπεζών και ουχί μόνο. Άφθονο έχουν και οι Γερμανικές τράπεζες που νομίζω είναι Νο1 στην λίστα των δανειστών μας
-
έρχεται ΠΕΙΝΑ αδέρφια (και αδερφές)
όσοι έχετε λεφτά σε τράπεζες καλύτερα βγάλτε τα και βάλτε τα κάτω απο κάνα στρώμα γιατί αν γίνει το μπαμ ουτε να τα πάρετε δεν θα μπορείτε απο το εξωτερικό
PANIC NOW
-
Κάπου διάβασα πάντως πως από την Standard & Poors, η δεύτερη ασχολείται συστηματικά με την Ελλάδα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
η ΕΚΤ εχει αφθονο junk η κανω λαθος?
Μέσω των Ελληνικών τραπεζών και ουχί μόνο. Άφθονο έχουν και οι Γερμανικές τράπεζες που νομίζω είναι Νο1 στην λίστα των δανειστών μας
σα να θυμαμαι ενα νουμερο της ταξης των 150δις για την ΕΚΤ αλλα μπορει να κανω και λαθος!
και η ντοιτσε μπανκ θα χαρηκε παρα πολυ!
-
κοιτα δεν ειμαι και κανενας οικονομολογος ουτε αναλυτης.. 19 χρονων ειμαι
απλα βλεπω τι γραφετε δεξια και αριστερα στο ιντερνετ.. και γιατι να μην τα πιστεψουμε και αυτα τα σεναρια? δεν φενοντε και παραλογα, ετσι δεν ειναι ? -
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopi ... 4020#24020
πηγαίνετε ΤΩΡΑ στα σουπερ μαρκετ και σηκώστε τα ράφια
-
ούτε θα μας αφήσουν να πτωχεύσουμε ούτε να φύγουμε από το €. Όχι μόνο λόγω συνθήκης αλλά και λόγω πραγματικής οικονομίας για όλη την Ευρωζώνη.
είναι στοίχημα για όλους μαζί και για τον καθένα ξεχωριστά να επιτευχθεί η διάσωση της Ελληνικής οικονομίας.
Υπάρχει έντονος ευρωσκεπτικισμός λόγω παγκόσμιας κρίσης σε όλη την Ευρώπη και αν αποτύχουν θα είναι επισφαλής η πολιτική τους καριέρα.υπάρχει πολιτικό μέλλον στους δικούς μας (όλους) αν αποτύχουν?
υπάρχει πολιτικό μέλλον στον κ. Στος Κάν του ΔΝΤ? θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές της Γαλλίας....θα ψηφίσουν έναν αποτυχημένο?
γενικά σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης κυριαρχούν κατά μεγάλη πλειονότητα οι Ευρωπαϊστές (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο κά) δεν υπάρχει περιθώριο λάθους γιατί οι πολιτικοί τους αντίπαλοι καραδοκούν...
το πρόβλημα είναι ότι το ποσό είναι πολυυυυυυυύ μεγάλο και θέλουν να καλύψουν σαν γερμανοί κάθε πιθανή αρνητική παράμετρο.όταν χτίζανε το νέο Γερμανικό κολέγιο στην Πυλαία θεσσαλονίκης ο εργοδηγός ήταν γερμανός....στην φάση του μπετό κάποιος ηλεκτρολόγος που έσκαβε κανάλι για γραμμές πέταξε την γόπα του (ως συνήθως). ο επιστάτης τον επιπλήττει και στην απορία του ηλεκτρολόγου τι θα πάθει το μπετό απαντάει....'μπορεί να δαγκώσει την μισοσβησμένη γόπα κάποιο ποντίκι να την μεταφέρει σε άλλο σημείο με εύφλεκτα υλικά και να έχουμε φωτιά' μπορεί να είναι σενάριο για αμερικάνικη φτηνοταινία αλλά δείχνει τον τρόπο σκέψης των γερμανών....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο 888888 τα λέει μια χαρά αλλά υπερασπίζεται μέχρι της τελευταίας ρανίδος το θέμα του συνδικαλισμού.Αυτα μου κανεις και θα αρχισω παλι τις ερωτησεις στις οποιες δε θα λαβω καμμια απαντηση και θα (ξανα) αρπαχτουμε...
Ποιος υπερασπιστηκε το συνδικαλισμο??
Οσο μισεις εσυ κι ο καθενας το κομματικο συνδικαλιστη αλλο τοσο τον μισω κι εγω.Και χαρηκα ιδιαιτερα με το στυλιαρι που εφαγε ο Πολυζωγοπουλος και το γιαουρτωμα του Παναγοπουλου.
Αλλο λεω εγω ομως αλλο εσυ.
Απο τη στιγμη που το 'καλο ασπιλο και αμωμο ΔΝΤ' και οι εδω εκπροσωποι του που παπαγαλιζουν και κλαινε με 'κορκοδειλια' δακρυα οτι αυτοι 'δε θελανε' αλλα τους σμπρωξανε οι κακοι κερδοσκοποι (την ωρα που εχουν διορισει διαχειριστη του χρεους πρωην υπαλληλο τους) και η 'κακια (και Ευρωπαϊκη αυτη τη φορα) Δεξά' οτι για ολα φταιει ο απλος εργαζομενος την ωρα που ο κ.Π.Ψωμιαδης κυκλοφορει ελευθερος να χαρει ο ανθρωπας τα 900 εκ.ευρω που σουφρωσε, απο αυτη την ωρα και μετα, λεω οτι ο μονος δρομος που μου απομενει ειναι ο δρομος της διαδηλωσης, της πορειας, της απεργιας.
Εγω εξαλλου σαν παλιομοδιτης ακομα περιμενω απο εσενα να μου πεις τους 'συγχρονους τροπους αντιδρασης' για να τους ακολουθησω.
Αντ'αυτου ομως βιντεακια στο youtube...Δεν τον αδικώ γιατί μεγάλωσε σε πασοκικά δρώμενα.
Eγω μεγαλωσα εργαζομενος απο 15 χρονων και εζησα σαν εργαζομενος τα μετρα του Σημιτη το '85 για να βγω απο τη στενωπο, τα 0+0=14 του Μανου το '91 για να σωθει η Ελλαδα, τα διαφορα προγραμματα του Γιαννου μετα, 'για να μπουμε στην ΟΝΕ που θα θωρακιζε την Ελληνικη Οικονομια', την 'ηπια προσαρμογη και την επανιδρυση του κρατους' του Κωστακη και τελικα μετα απο 30 χρονια φταιω ΜΟΝΟ εγω που θα πτωχευσει η Ελλας επι ημερων ΓΑΠ
Ούτε καν του περνάει από το μυαλό ότι ο συνδικαλισμός σήμερον δεν έχει καμμία θέση σε σύγχρονη οικονομία γιατί το κράτος θα πρεπε να παίζει το ρόλο αυτό. Το υπουργείο απασχόλησης, ο ΟΑΕΔ και η επιτροπή εργασίας για μας είναι καλές θέσεις στο δημόσιο.
Tetoio συνδικαλισμο ειχε η πρωην ΕΣΣΔ, και τωρα η Κινα.
Αλλη μια ερωτηση:Θα ηθελες να εργαζεσαι σε συνθηκες ΕΣΣΔ και Κινας??ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα πρεπε να παίζουν το ρόλο των συνδικαλιστών (τρόπον τινά για να μην παρεξηγηθώ) και κανονικά θα πρεπε να έχουν προϋπολογίσει τυχόν ανεργία από άρση του καμποτάζ και να σκεφτούν πώς θα μπορούσε ο κόσμος αυτός να διοχετευτεί αλλού. Με το να σηκώνουν μπαιράκι 100 εργαζόμενοι για να σώσουν τη θέση τους και ταυτόχρονα να καταδικάζουν το μέλλον άλλων 1000 πχ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Ενω με το να πλουτιζουν ανεξελεγκτα 100 οικογενειες στην Ελλαδα οι οποιες σημερα παρακολουθουν γελωντας ΙΥ vs ΔY την ωρα που ανενοχλητες ξεκοκκαλιζουν τα κλεμμενα, πηγαμε παρα πολυ μπροστα ετσι??
-
Ποιος υπερασπιστηκε το συνδικαλισμο??
Ποιός υπερασπίστηκε στις προηγούμενες σελίδες τις απεργίες των ναυτικών;
Αντ'αυτου ομως βιντεακια στο youtube...
Ε είσαι λίγο μ.... Εγώ έβαλα Πουλόπουλο επί του θέματος κι εσύ το πήρες ως μομφή εναντίον σου; Σε έχουν ξαναβρίσει έτσι;
Tetoio συνδικαλισμο ειχε η πρωην ΕΣΣΔ, και τωρα η Κινα.
Αλλη μια ερωτηση:Θα ηθελες να εργαζεσαι σε συνθηκες ΕΣΣΔ και Κινας??-Δεν εννοώ αυτό
- Shit no...
Ενω με το να πλουτιζουν ανεξελεγκτα 100 οικογενειες στην Ελλαδα οι οποιες σημερα παρακολουθουν γελωντας ΙΥ vs ΔY την ωρα που ανενοχλητες ξεκοκκαλιζουν τα κλεμμενα, πηγαμε παρα πολυ μπροστα ετσι??
Κάποιες οικογένεις πάντα θα πλουτίζουν αρκετά παραπάνω από άλλες. Βλέπε ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ...
Το θέμα είναι να αναπτύσσεται το μαγαζί ΣΥΝΟΛΙΚΑ και να υπάρχει ψωμί (λιγότερο ή περισσότερο) για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού.
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις το link που έβαλα για την ομιλία του Αγγελόπουλου 20 χρόνια πριν.
Και τέλος ένα παράδειγμα σχετικά με τον έλεγχο που ανέφερα πριν.http://en.wikipedia.org/wiki/Exxon_Valdez
Αν αυτό είχε συμβεί στην σοσιαλιστική Ελλάδα, θα παρεμβαλλόταν ένας συρφετός από κομματόσκυλα και τελικά θα έπεφτε ένα πρόστιμο για παράβαση κόκκινου σηματοδότη και θα κουκουλωνόταν το θέμα.
Στις σατανικές-καπιταλιστικές ΗΠΑ όμως...On August 27, 2008, Exxon Mobil agreed to pay 75% of the $507.5 million damages ruling to settle the 1989 Exxon Valdez oil spill off Alaska.[11] In June 2009, a federal ruling ordered Exxon to pay an additional $480 million in interest on their delayed punitive damage awards [12]
-
ναι οι καπιταλες εδω το κκε που τοσο πολυ εχει δαιμονισει το αμερικα σε προσφατες αφισες χρησιμοποιει αγγλικα
ρε πως αλλαζουν οι καιροι στο ελλαντα ειδαν φως και μπηκαν τα λαμογια ολου του κοσμου και τωρα προσπαθουμε να σωσουμε οτιδηποτε μεινει -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=24020#24020Ιδιαίτερα φειδωλός αυτή τη φορά, τα είπε όλα σε 580 λέξεις...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ιδιαίτερα φειδωλός αυτή τη φορά, τα είπε όλα σε 580 λέξεις...
μόνο ο ράμπιτ έχει δικαίωμα να καταμετρά τον μίκη
-
Προσωπικα διαφωνω μαζι του γιατι συμμετεχει στην δαιμονοποιηση του ΔΝΤ.
Εγω θα ηθελα το ΔΝΤ να αναλαμβανε 100%,οι υπουργοι να πηγαιναν σπιτια τους και να τους απαγορευοταν η εισοδος στα υπουργεια.
Ο εσωτερικος εχθρος ειναι παντα πιο επικινδυνος απο τον εξωτερικο. -
delete
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=24020#24020πηγαίνετε ΤΩΡΑ στα σουπερ μαρκετ και σηκώστε τα ράφια
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω θα ηθελα το ΔΝΤ να αναλαμβανε 100%,οι υπουργοι να πηγαιναν σπιτια τους και να τους απαγορευοταν η εισοδος στα υπουργεια.
Ο εσωτερικος εχθρος ειναι παντα πιο επικινδυνος απο τον εξωτερικο.καλα αυτο που λες δεν στεκει.
μηπως θες να παρουν και το υπουργειο αμυνας. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Ο εσωτερικος εχθρος ειναι παντα πιο επικινδυνος απο τον εξωτερικο.καλα αυτο που λες δεν στεκει.
μηπως θες να παρουν και το υπουργειο αμυνας.Γιατί,πιστεύεις ότι έχεις στρατό?
-
δεν μπορω να απαντω σε τετοιου ειδους ερωτησεις.
πανε ρωτα τους τουρκους
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μηπως θες να παρουν και το υπουργειο αμυνας.πιστεψε με μην βλεπεις μονο το δεντρο(ελλαδα)
αμα πεσουμε εμεις πεφτει το ευρω δηλαδη πεφτει και το δολλαριο και αυτο ειναι κακο και για μας και για την ευρωπη και για την αμερικη -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα πεσουμε εμεις πεφτει το ευρω δηλαδη πεφτει και το δολλαριο και αυτο ειναι κακο και για μας και για την ευρωπη και για την αμερικη
+1 , Σπάρτη-Αθήνα και επωφελείται το Πεκίνο.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!