Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο 888888 τα λέει μια χαρά αλλά υπερασπίζεται μέχρι της τελευταίας ρανίδος το θέμα του συνδικαλισμού.
Αυτα μου κανεις και θα αρχισω παλι τις ερωτησεις στις οποιες δε θα λαβω καμμια απαντηση και θα (ξανα) αρπαχτουμε...
Ποιος υπερασπιστηκε το συνδικαλισμο??
Οσο μισεις εσυ κι ο καθενας το κομματικο συνδικαλιστη αλλο τοσο τον μισω κι εγω.Και χαρηκα ιδιαιτερα με το στυλιαρι που εφαγε ο Πολυζωγοπουλος και το γιαουρτωμα του Παναγοπουλου.
Αλλο λεω εγω ομως αλλο εσυ.
Απο τη στιγμη που το 'καλο ασπιλο και αμωμο ΔΝΤ' και οι εδω εκπροσωποι του που παπαγαλιζουν και κλαινε με 'κορκοδειλια' δακρυα οτι αυτοι 'δε θελανε' αλλα τους σμπρωξανε οι κακοι κερδοσκοποι (την ωρα που εχουν διορισει διαχειριστη του χρεους πρωην υπαλληλο τους) και η 'κακια (και Ευρωπαϊκη αυτη τη φορα) Δεξά' οτι για ολα φταιει ο απλος εργαζομενος την ωρα που ο κ.Π.Ψωμιαδης κυκλοφορει ελευθερος να χαρει ο ανθρωπας τα 900 εκ.ευρω που σουφρωσε, απο αυτη την ωρα και μετα, λεω οτι ο μονος δρομος που μου απομενει ειναι ο δρομος της διαδηλωσης, της πορειας, της απεργιας.
Εγω εξαλλου σαν παλιομοδιτης ακομα περιμενω απο εσενα να μου πεις τους 'συγχρονους τροπους αντιδρασης' για να τους ακολουθησω.
Αντ'αυτου ομως βιντεακια στο youtube...
Δεν τον αδικώ γιατί μεγάλωσε σε πασοκικά δρώμενα.
Eγω μεγαλωσα εργαζομενος απο 15 χρονων και εζησα σαν εργαζομενος τα μετρα του Σημιτη το '85 για να βγω απο τη στενωπο, τα 0+0=14 του Μανου το '91 για να σωθει η Ελλαδα, τα διαφορα προγραμματα του Γιαννου μετα, 'για να μπουμε στην ΟΝΕ που θα θωρακιζε την Ελληνικη Οικονομια', την 'ηπια προσαρμογη και την επανιδρυση του κρατους' του Κωστακη και τελικα μετα απο 30 χρονια φταιω ΜΟΝΟ εγω που θα πτωχευσει η Ελλας επι ημερων ΓΑΠ
Ούτε καν του περνάει από το μυαλό ότι ο συνδικαλισμός σήμερον δεν έχει καμμία θέση σε σύγχρονη οικονομία γιατί το κράτος θα πρεπε να παίζει το ρόλο αυτό. Το υπουργείο απασχόλησης, ο ΟΑΕΔ και η επιτροπή εργασίας για μας είναι καλές θέσεις στο δημόσιο.
Tetoio συνδικαλισμο ειχε η πρωην ΕΣΣΔ, και τωρα η Κινα.
Αλλη μια ερωτηση:Θα ηθελες να εργαζεσαι σε συνθηκες ΕΣΣΔ και Κινας??
ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα πρεπε να παίζουν το ρόλο των συνδικαλιστών (τρόπον τινά για να μην παρεξηγηθώ) και κανονικά θα πρεπε να έχουν προϋπολογίσει τυχόν ανεργία από άρση του καμποτάζ και να σκεφτούν πώς θα μπορούσε ο κόσμος αυτός να διοχετευτεί αλλού. Με το να σηκώνουν μπαιράκι 100 εργαζόμενοι για να σώσουν τη θέση τους και ταυτόχρονα να καταδικάζουν το μέλλον άλλων 1000 πχ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
Ενω με το να πλουτιζουν ανεξελεγκτα 100 οικογενειες στην Ελλαδα οι οποιες σημερα παρακολουθουν γελωντας ΙΥ vs ΔY την ωρα που ανενοχλητες ξεκοκκαλιζουν τα κλεμμενα, πηγαμε παρα πολυ μπροστα ετσι??