-
το ξέρω ως πείραμα εγκυκλοπαιδικά, αυτό που είπα είναι ότι προσπαθείς να το εφαρμόσεις αποκομμένα, μή λαμβάνοντας υπόψιν κι άλλες παραμέτρους
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Κατά τ' άλλα απορώ με τα ποσοστά του ΛΑΟΣ. Πρόκειται για το χαρακτηριστικό κόμμα της ασυνέπειας και της κωλοτούμπας. Για παράδειγμα, από το πρόγραμμά του (http://www.neolaialaos.gr/wp-content/themes/project/docs/PROGRAM_LAOS.pdf), σελίδα 45, κεφάλαιο 6.1.4.4:
[...]
Πιστεύουμε ότι μπορεί πλέον να γίνει μία ουσιαστική και πραγματική αποτίμηση
των οφελών και των προβλημάτων από την χρήση του ΕΥΡΩ, να ενημερωθούν για τα
συμπεράσματά της οι Έλληνες πολίτες και, στη συνέχεια, να κληθούν να αποφασίσουν με
δημοψήφισμα το εάν επιθυμούν την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη ή την
επαναφορά της Δραχμής.To οποίο έχει αναρτηθεί (σύμφωνα με το link που έβαλες) από ...
Αθήνα, Αύγουστος 2007
Και φυσικά δεν έχει αλλάξει καθόλου ο κόσμος και οι συνθήκες από τότε. 4 χρόνια μετά η Ελλάδα είναι ακριβώς στην ίδια φάση που ήταν το 2007 Οι συνθήκες στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον του τότε και του τώρα (που μας έχει στοχοποιήσει το σύμπαν, που ο κόσμος σε ότι και αν ρώταγε η κυβέρνηση ΓΑΠ θα απάνταγε από μίσος και μόνο ΟΧΙ) είναι ολόιδιες Η θέληση για δημοψήφισμα τότε (ηλίθια κατά την γνώμη μου γι αυτό το θέμα, καλά για τώρα δεν το συζητάω καν) δεν σήμαινε θέληση για επιστροφή στην δραχμή, όπως ίσως συμπεραίνεις. Θέλει απλά να δείξει ότι υπολογίζει την γνώμη του κόσμου ή δήθεν να δείξει ότι υπολογίζει μην έχοντας το άγχος ότι θα πρέπει να το τηρήσει κιόλας. Οπως συνήθως κάνουν τα πολύ μικρά κόμματα στην αντιπολίτευση. Με την διαφορά ότι τα άλλα μικρά κόμματα δεν μπαίνουν ποτέ σε κυβερνήσεις συνεργασίας για να μην εκτεθούν στο 100% των θέσεων που κατα καιρούς έχουν εκφράσει και να μην έχουν πολιτικό κόστος. Τσάμπα μάγκες αν έχεις ακουστά.
Την αλλαγή στις βασικές θέσεις ενός κόμματος όταν αυτές δικαιολογούνται βάσει της τωρινής πραγματικότητας, είναι στην κατεύθυνση της λογικής και εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον, προσωπικά τις επικροτώ από όποιο κόμμα και αν προέρχονται.
Δεν αντέχω τις δογματικές αντιλήψεις που έχουν αποτέλεσμα πολιτικές επιλογές και τοποθετήσεις που είναι εκτός τόπου και χρόνου και το μόνο που εξυπηρετούν είναι να έχουμε κόμμα που μόνο ως μουσειακό είδος έχει θέση στην βουλή !
Όσο για τον σύριζα την σταθερότητα σε θέσεις και τις κωλοτούμπες ... η ιστορία των αλλοδαπών και της νομικής είμαι σίγουρος πως μετά από κάνα δυο βιντεάκια στο ytube που σίγουρα θα κυκλοφορήσουν προεκλογικά, θα ρίξουμε πολύ γέλιο βλέποντας τους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για να μην χάσουν τα αντιμνημονιακά κεντροδεξιά ψηφαλάκια που μάζεψαν με τόσο κόποAlter, 08-06-2011:
Από το 6:45 και μετά, σχετικά με την επιστροφή στη δραχμή (ευρωδραχμή την ονομάζει ο Καρατζαφέρης).
Για να μην βάλω το παλαιότερο βίντεο που 'έθαβε' τον Παπαδήμο (αν ανατρέξεις στις σελίδες του θέματος λίγο μετά την εκλογή Παπαδήμου, θα το βρεις - ο drifter το είχε ανεβάσει).
Τώρα γιατί δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμά του το ΛΑΟΣ από το 2007 (το ήξερα όταν το έβαζα), ίσως γιατί δεν έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα για να το ανεβάσει και στο internet (αφού είναι όπου φυσάει ο άνεμος).
-
@delsol
ο καρατζαφέρης είναι ο ορισμός του ανεμοδούρα, αν δεν το βλέπεις, πρέπει να είσαι πωρωμένος με το ΛΑΟΣ
δεν υπάρχει μεγαλύτερος λαϊκιστής απο δαύτον, αν κατηγορείτε τον σύριζα για προσεταιρισμό των αγανακτισμένων και λαϊκισμό, τί να πούμε για για τον φύρερ -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κι όμως, επιμένω ότι δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν βολευτεί. Είναι η γενικότερη αντίληψη που έχει περάσει στον κόσμο και την οποία αναφέρεις κι εσύ ότι τα μικρά κόμματα δεν λένε τίποτα. Για παράδειγμα, οικογενειακή μας φίλη ψηφίζει ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του 80 χωρίς να έχει κερδίσει κάτι. Αυτή τη στιγμή οι δυο κόρες της είναι άνεργες κι όμως τις προάλλες μου έλεγε ότι πιστεύει ότι με το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξουν τα πράγματα. Οπότε τί να της εξηγήσεις;
Ναι, με το Μπατσόκ άλλαξαν τα πράγματα! Ήρθε το ΔΝΤ! Λέω να το ξαναψηφίσουμε για να δούμε πόσο πιο σκατά μπορεί να κάνει τα πράγματα!
Και κάτι ακόμα. Λέμε ότι τα μικρά κόμματα δεν έχουν προτάσεις. Επί 2+ χρόνια η ΝΔ τί είδους αντιπολίτευση έκανε και τί προτάσεις έφερε στο τραπέζι ώστε να λαμβάνει 30% στην πρόθεση ψήφου στην τελευταία δημοσκόπηση (με αναγωγή);
Ακριβώς. Επιπλέον, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πλέον ότι οι 'προτάσεις' των δύο μεγάλων είναι 100% καταστροφικές για τη χώρα (το καταφέρανε, αν και τους πήρε λίγο παραπάνω), τις προτάσεις των άλλων ΔΕΝ τις έχουμε δει στην πράξη, άρα έχουν το benefit of doubt. Και μη μου βάλει κανείς κανένα σφυροδρέπανο, γιατί θα είναι εκτός τόπου και χρόνου.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το ξέρω ως πείραμα εγκυκλοπαιδικά, αυτό που είπα είναι ότι προσπαθείς να το εφαρμόσεις αποκομμένα, μή λαμβάνοντας υπόψιν κι άλλες παραμέτρουςΈντιμη απάντηση. 100% λάθος, αλλά έντιμη. Επιτέλους ειλικρίνεια.
Αυτά που θα πω δεν θα τα βρείτε στο ίντερνετ ούτε στη wikipedia ούτε σε βιβλία. Κατά πάσα πιθανότητα, πάντα. Αυτά τα ακούς μόνο απ' αυτούς που το έφτιαξαν.
Το PD δεν είναι πείραμα. Εφευρέθηκε τον Γενάρη του 1950 από τον μακαρίτη τον Drescher. Οι von Neumann και Morgenstern στο ογκώδες seminal βιβλίο τους (το οποίο διάβασα from cover to cover -ανάθεμά με αν ένας απ' αυτούς τους σημερινούς προχώρησε πέρα απ' το εξώφυλλο) εξέταζε zero sum, constant sum, και cooperative games με την χαρακτηριστική συνάρτηση (το αντίθετο του outer measure του Καραθεοδωρή). Όταν ο Nash πήγε στον von Neumann και του έδειξε την ισορροπία, ο von Neumann, ζηλιάρης ολκής, του είπε ξερά 'αυτό είναι μια εφαρμογούλα του Brower fixed point'. Ο μικρός δεν πτοήθηκε καθόλου. Και συνέχισε στις ισορροπίες του. Επειδή όλοι τότε ήταν τσανάκια του von Neumann, μέχρι αυτός να ψοφολογήσει στο Walter Reevs, το '57, όλοι κάναν την πάπια. Και ο Drescher το εφηύρε για να αποδείξει τρόπω τινά ότι οι ισορροπίες ήταν λάθος (και να ικανοποιήσει τον αφέντη). Τι είναι λοιπόν το PD;Είναι ένα απλό παίγνιο μεταβλητού αθροίσματος, 2x2 με δύο παίκτες, πλήρους πληροφόρησης αλλά μη τέλειας πληροφορίας (δηλαδή οι παικταράδες μας δεν έχουν τύπο, το παίγνιο δεν έχει τα types του Harsanyi). Ο κάθε παίκτης έχει δύο επιλογές: (τις λένε καθαρές στρατηγικές [αχ Μπακογιάννη που είσαι] και φυλάνε το 'στρατηγικές' για κυρτά αθροίσματα αλλά who cares): Να προδώσει, Π, να μην προδώσει, ΟΠ. Άμα προδώσουν και οι δύο, χάνουν κάπως και οι δύο (κάνω ordinal και όχι cardinal ανάλυση, το ίδιο είναι). Άμα ο ένας Π και ο άλλος ΟΠ, τότε ο Π την βγάζει καθαρή και ο ΟΠ χάνει πάάάάρα πολύ. Άμα και οι δύο ΟΠ, τότε κερδίζουν αμφότεροι. Απλό ε;
Τι λέει η ισορροπία Nash (η βιομηχανία των Nash refinements ήρθε μετά): Π και οι δύο. Το ξαναλέω: Δεν μιλώ για refinements.
Πάμε στα χωριά τώρα. Άστο το κωλοστοπ, στα χωριά το στοπ δεν μετράει, όλοι ξέρουν ποιος περνάει και άμα είναι μεγάλη Παρασκευή περνά ο επιτάφιος, αλλιώς περνά περνά η μέλισσα. Στα χωριά λοιπόν υπάρχει ένα game theoretic πράμα που το λεν reputation. Υπάρχει και στις μικρές αγορές, και στην ακαντέμια επίσης. Ο φίλος Δημήτρης το αγνοεί. Το κοινωνικό πείραμα (δροσόφιλα --περίεργο που ξεφύτρωσε η βιολογία εδώ ε; άμα ξέρεις καταλαβαίνεις) που στήθηκε μετά (για φράγκα και επιδοτήσεις) και το έγραψε και η σούπερ Κατερίνα, μας λέει ότι: Με τους ίδιους παίκτες μόνο εμφανίζεται η γλώσσα, άρα η επικοινωνία, άρα το signaling, άρα η απόκλιση από την ισορροπία.
Για όποιες απορίες εδώ είμαι. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
αλλα το το ποιοι ειναι οι συγκεκριμμενοι καθε φορα 'παικτες' εχει ελαχιστη (εως καμια) σημασια αφου το διλημμα ειναι ουσιαστικα το ΙΔΙΟ .
Έχει σημασία.
Μου είναι πλέον προφανές ότι δεν το γνωρίζεις το 'σπορ'. Δεν είναι κακό αυτό από μόνο του. Κακό είναι να έχεις υπερβολική εμπιστοσύνη στην 'κοινή λογική' σου με την ελπίδα ότι θα αναπληρώσει την επιστημονική άγνοια.
Αχ κλασικέ μου Έλληνα, όλα τα ξέρεις, όλα τα μπορείς.
Άμα δεν ξέρουμε, ρωτάμε. Δεν είναι ντροπή.Πρωτον : Δεν ειμαι ξερολας (αν το εχω αφησει να υπονοηθει να το παραθεσεις γιατι εχω βαρεθει τις παπαριες για δημιουργια εντυπωσεων) . 'Φιλοφρονησεις' μπορω να κανω κι΄εγω (το αποφευγω προς το παρον , εισαι και μεγαλος ανθρωπος). Ας υποθεσουμε οτι δεν το κατεχω το σπορ (ποιο ακριβως σπορ ?), εσυ εχεις επιχειρηματα να αντικρουσεις τις παπαριες που γραφω ? Δεν εχω δει κανενα.
Δευτερον : Τις αποψεις μου τις στηριζω σε αναλυση/γεγονοτα/στοιχεια και οχι στη κοινη λογικη.
Τριτο : Ο δημητρης παιρνει τη σειρα του νικου στην ουρα για την τραπεζα αλλα ο γιωργος παιρνει τη σειρα του δημητρη στην εφορια. Περιμενω να μου εξηγησεις , επιστημονικα , ποια ειναι η διαφορα οταν οι 'παικτες' δεν ειναι καθε φορα οι ιδιοι αφου το διλημμα ειναι ουσιαστικα το ιδιο . (γιατι επισης εχω βαρεθει τις παπαριες)
Τεταρτο : Aν ο ατομιστης , εγωιστης , μοναχικος , που κινειται μονο (ή κυριως) απο το προσωπικο συμφερον ανθρωπος ειναι πιο ικανος απο τους ανθρωπους που επιλεγουν τη συνεργασια , τοτε οι κοινωνιες θα ειχαν διαλυθει χιλιαδες χρονια πριν γιατι εξελικτικα αυτο το ειδος ανθρωπου θα ειχε υπερισχυσει αιωνες πριν.
ΥΓ Τωρα ειδα και το ακριβως απο πανω ποστ. Τι ειδους σχεση εχει ενα παιχνιδακι που οι κανονες του ορισθηκαν αυθαιρετα (και αλλο τοσο αυθαιρετα μπορω να προσθεσω νεους) με την κοινωνικη πραγματικοτητα ? Και γιατι περιγραφει πειστικα την κοινωνικη πραγματικοτητα ?
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Τι ειδους σχεση εχει ενα παιχνιδακι που οι κανονες του ορισθηκαν αυθαιρετα (και αλλο τοσο αυθαιρετα μπορω να προσθεσω νεους) με την κοινωνικη πραγματικοτητα ?Έλα ντε. Τι βλάκες και αυτοί οι Αμερικάνοι που τα έχουν βάλει στους απαίσιους Νόμους τους. Και ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι. Και οι Ευρωπαίοι επίσης, ανόητοι που παν και ψηφίζουν με Banzaf index και κάθονται με τους μήνες να υπολογίζουν κόρους. Και ο ΟΗΕ επίσης, τι βλακώδης συνωμοτική οργάνωση της πλάκας που στα έκτακτα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας απένειμε ψήφους σύμφωνα με τις δουλειές του Gale.
-
Δεν το ξέρω, δεν το κρύβω αυτό, απλά προσπαθώ με την λογική μου να ερμηνεύσω αυτά που γράφεις
Προσπαθώ λοιπόν ακόμα να καταλάβω πως το περιβάλλον της 'φυλακής' το οποίο απομονώνει είναι συγκρίσιμο με μια κοινωνία.
Αν θες ανάλυσέ το
-
@ imago
οκ, καταλαβα
ΥΓ Κι΄εγω εχω χρησιμοποιησει το δευτερο θεωρημα μη-πληροτητας του Γκεντελ (τα οποια ισχυουν μονο για τυπικα συστηματα 1ης ταξης) για να 'αποδειξω' οτι ο μαλακας δεν μπορει να καταλαβει οτι ειναι μαλακας, αλλα το εκανα για πλακα. Κανενας δεν μας λεει (ουτε μπορει να αποδειξει) οτι ο ανθρωπος ειναι ενα τυπικο συστημα 1ης ταξης.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Από το 6:45 και μετά, σχετικά με την επιστροφή στη δραχμή (ευρωδραχμή την ονομάζει ο Καρατζαφέρης).
Για να μην βάλω το παλαιότερο βίντεο που 'έθαβε' τον Παπαδήμο (αν ανατρέξεις στις σελίδες του θέματος λίγο μετά την εκλογή Παπαδήμου, θα το βρεις - ο drifter το είχε ανεβάσει).
Τώρα γιατί δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμά του το ΛΑΟΣ από το 2007 (το ήξερα όταν το έβαζα), ίσως γιατί δεν έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα για να το ανεβάσει και στο internet (αφού είναι όπου φυσάει ο άνεμος).Ο Καρατζαφέρης έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ελάττωμα. Μιλάει πάρα πάρα πάρα πολύ και σχεδόν κάθε μέρα, πράγμα που δεν κάνει κανένας αρχηγός κόμματος ούτε καν βουλευτής. Όταν δεν το κλείνεις το ρημάδι το στόμα σου επί σειρά ετών σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες ... ε, θα σου ξεφύγουν και μερικές μαλακίες που θα τις βρεις μπροστά σου Ειδικά σε κάτι Αυτιάδες (emoticon που ξερνάμε θέλει εδώ ) ή στην μεσημεριανή του εκπομπή θα ακούσεις του κόσμου της μαλ@κίες. Έχει το κακό συνήθειο να νομίζει ότι τον παρακολουθούν είτε παιδάκια 15 χρονών είτε από 80 χρονών και πάνω άνθρωποι με αποτέλεσμα να τα κάνει τόσο νιανιά για να τα καταλάβουν που εκτός από κουραστικός καταντάει εμετικός (τουλάχιστον εγώ δεν την παλεύω να τον παρακολουθώ). Στην Βουλή είναι συνήθως πιο μαζεμένος αλλά και πάλι ... Για τον Παπαδήμο που λες ότι τον έκραζε στο βίντεο από την βουλή αν θυμάμαι καλά, ήταν τον καιρό που ήταν οι αγανακτισμένοι έξω από την βουλή και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Εξάλλου τον είχε προτείνει από τον Φεβρουάριο του 2009 επί κυβερνήσεως Καραμανλή ώστε να κάνουν από τότε μια κυβέρνηση συνεργασίας για τα προβλήματα στην οικονομία που είχαν αρχίσει να φαίνονται. Ο λόγος που είχε πει ... ποιος Παπαδήμος κλπ βάλτε πρωθυπουργό τον Στεφανόπουλο ... ήταν με το σκεπτικό να ηρεμήσει η πλατεία, φοβούμενος ότι με τον τραπεζίτη θα ανάβαν τα αίματα περισσότερο. Αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος και ότι ο κόσμος είναι πολύ ωριμότερος από ότι νομίζει όταν βγαίνει και σαλίζει στις εκπομπές του.
Το αστείο είναι βέβαια ότι μιλάμε για ασυνέπεια κωλοτούμπες και λαϊκισμούς την στιγμή που έτσι και αρχίσουμε να ανεβάζουμε βίντεο από κωλοτούμπες πρωθυπουργών, υπουργών και βουλευτών από ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ θα πέσει ο σέρβερ. Και χωρίς να εκτίθενται στην δημοσιότητα κάθε μέρα. Λίγο υποκριτικό δεν νομίζεις ?
Ο Φίρερ προσωπικά πιστεύω ότι ακολουθεί τις αποφάσεις του Βορίδη και του Γεωργιάδη στα οικονομικά θέματα. Έχει το καλό ότι παρά του ότι είναι φουλ λαϊκιστής (γλίτζος μου κάνει εμένα) δεν μασάει να πάρει αντιδημοφιλείς αποφάσεις αν κρίνει πως αυτό που κάνει βοηθάει την χώρα (σωστό λάθος είναι άλλο θέμα). Δεν μασάει να τα χώσει στην αριστερά όταν θεωρεί ότι η στάση της είναι επιβλαβής για τον τουρισμό, την προβολή της χώρας ή ότι άλλο. Αυτό μην το περνάς στο ντούκου. Ένας κεντροδεξιός- δεξιός σε εθνικά θέματα και μεταναστευτικό ή ένας φιλελεύθερων οικονομικών απόψεων έχει βαρεθεί να βλέπει τα φοβικά σύνδρομα του πασοκ-νδ μην και τους μαλώσει το κκε-σύριζα. Ο Πάγκαλος που τον έπιασε ο πόνος μετά το μνημόνιο είναι η εξαίρεση του κανόνα αλλά αυτόν δεν τον συμπαθεί κανείς οπότε δεν μετράει .
Στα πολύ θετικά του είναι ότι είναι αυτοδημιούργητος και επαγγελματικά και πολιτικά (έφτιαξε ένα κόμμα από το μηδέν που μπήκε στην βουλή και βρέθηκε να συγκυβερνά). Το προσπάθησαν και άλλοι μη γραφικοί, κυριλέ και καθώς πρέπει ... αλλά σπάσαν τα μούτρα τους. Είναι προσγειωμένος στις δαπάνες του στα οικονομικά. Είναι το μόνο κόμμα που δεν χρωστάει ούτε ευρώ σε τράπεζες και έχει κάνει και δωρεά ένα μύριο ευρώ στο ταμείο φτώχειας. Έχει τον μόνο σταθμό και εφημερίδα που δεν χρωστάνε πουθενά. Ναι είναι Γ ποιότητας και παρακμιακά δεν διαφωνώ. Ο άνθρωπος είναι της νοοτροπίας απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα μου και αυτό το στυλ ανθρώπου το προτιμώ από κάτι λαρτζιλίκια με δανεικά που κάνουν άλλα κόμματα και τηλ/κοι σταθμοί με αποτέλεσμα τώρα εν μέσω τεράστιας κρίσης να είναι καταχρεωμένοι και να βουλιάζουν. Καλό είναι να υπάρχουν και προσγειωμένοι μέσα στην βουλή, από μπόλικους με δανεικά χορτάσαμε. Είναι φουλ εργατικός και τυπικός στις υποχρεώσεις του και αυτό το περνάει και στους βουλευτές του. Βορίδης , Αδώνης που έχω παρακολουθήσει στις 8παρά βαράνε κάρτα στα υπουργεία και τρέχουνε σαν τον Βέγγο να βγάλουν όση περισσότερη δουλειά μπορούν και να μιλήσουν με έργα όταν έρθει η προεκλογική ώρα και όχι με γενικότητες αφορισμούς και θεωρίες μεταξύ αχλαδιού και τυριού.@delsol
ο καρατζαφέρης είναι ο ορισμός του ανεμοδούρα, αν δεν το βλέπεις, πρέπει να είσαι πωρωμένος με το ΛΑΟΣ
δεν υπάρχει μεγαλύτερος λαϊκιστής απο δαύτον, αν κατηγορείτε τον σύριζα για προσεταιρισμό των αγανακτισμένων και λαϊκισμό, τί να πούμε για για τον φύρερΚαθόλου πωρωμένος. Έχω ψηφίσει 5 κόμματα ως τώρα και το επόμενο θα δείξει τι θα είναι όταν έρθει η ώρα.
Θα πρέπει να είναι όμως κάτι που να έχει συντηρητική στάση στα εθνικά θέματα , σκληρή στάση στο μεταναστευτικό και στην εγκληματικότητα, να είναι δημοκρατικό, να είναι ΦΟΥΛ αντικρατικίστικο με φιλελεύθερες ιδέες στα οικονομικά, να μην έχει κόμπλεξ με τους ανθρώπους που έχουν ένα μεγάλο και πανάκριβο σπίτι, πολύ ακριβά αμάξια, που έχουν γιοτ με ελληνική σημαία κλπ και να μην τα φορολογεί εξαντλητικά για να πληρώνει σπατάλες και αχρείαστους υπαλλήλους προκειμένου να παίρνει ψήφους (δεν τα έχω ούτε και θα τα αποκτήσω, αλλά γουστάρω και μόνο που τα βλέπω γύρω μου και ομορφαίνουν τον κόσμο μου και την χώρα μου), να έχει τσαμπουκά να τα βάζει και να τα χώνει στους επαγγελματίες αντίγενικώς-μπαχαλάκιδες-μιζεροβρωμιάρηδες-κλαψομούνηδες.
Αποκλείονται ΝΔ ΠΑΣΟΚ αφού δοκιμάστηκαν 30 χρόνια και απέτυχαν.
Παρακολουθώ στενά τις πράξεις Βορίδη, Άδωνη, Γεωργίου, Ροντούλη και θα κρίνω στο τέλος.
Το μεγαλύτερο καλό που θα μπορούσε να κάνει ο Φύρερ στο κόμμα του είναι να αράξει και να μιλάει όσο γίνεται λιγότερο.
Πιστεύω ότι θα ανέβαζε τα ποσοστά του πολύ αν το έραβε λίγο αλλά άντε να τον πείσεις να το βουλώσει μέσα στο ίδιο του το κόμμα και στο ίδιο του το κανάλι Θεωρώ ότι παρά τα ελαττώματα(ποιος άνθρωπος δεν έχει) του και βουλευτών του έχει καλές προθέσεις και όρεξη για δουλειά. Αν πέφτω έξω και ισχύει το αντίθετο θα δείξει. -
-edit-
-
Είναι πολύ πιθανό να είναι και έτσι .
Εσύ τι προτείνεις nozomi ? -
Έχετε στο μυαλό σας πολλούς Έλληνες βουλευτές που δεν είναι λαϊκιστές; Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορώ να βρω πάνω από 15.
-
Δεν κάνω quote για να μην βγει σεντόνι.
Καταρχήν σχετικά με τις δηλώσεις Καρατζαφέρη για τον Παπαδήμο, τα δυο επίμαχα βίντεο (επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου και Καραμανλή αντίστοιχα):
viewtopic.php?f=13&t=42830&start=26085#p2377748 (29/08/2011)
viewtopic.php?f=13&t=42830&start=26085#p2377771 (20/02/2009)Έχω εκφράσει κι εγώ τον προβληματισμό μου σχετικά με το ποιό κόμμα θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές από εδώ και κάτω. Αυτό που λες περί υποκρισίας με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και όχι μόνο για ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, αλλά και για την αριστερά σε αρκετές περιπτώσεις. Πέρα από τις κωλοτούμπες όλων των κομμάτων, προσωπικά βρίσκω το ΛΑΟΣ ένα λαικό ακροδεξιό κόμμα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω την ψήφο μου σε αυτούς. Ο δε Βορίδης έχει γνωστό παρελθόν, ενώ ο Γεωργιάδης είναι σε άλλο κόσμο.
Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ προβληματισμένος με το υπάρχον πολιτικό τοπίο. Το να ξαναψηφίσω ένα μικρότερο κόμμα που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρει να μπει στη βουλή με κάνει σκεπτικό, αλλά από την άλλη με τα υπάρχοντα πολιτικά πρόσωπα και κόμματα δεν υπάρχει μέλλον.
-
αν το ΛΑΟΣ ειναι ακροδεξιο κομμα, η ΧΑ τι ειναι;
το ΛΑΟΣ δεν ειναι τιποτα. Οπου φυσαει ο αερας παει, μπας και παρει κανα ψηφο απο περαστικους. Αν τους συνεφερε θα μπορουσαν να ειναι πιο αριστεροι και απο το ΚΚΕ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν το ΛΑΟΣ ειναι ακροδεξιο κομμα, η ΧΑ τι ειναι;το ΛΑΟΣ δεν ειναι τιποτα. Οπου φυσαει ο αερας παει, μπας και παρει κανα ψηφο απο περαστικους. Αν τους συνεφερε θα μπορουσαν να ειναι πιο αριστεροι και απο το ΚΚΕ
Κοίτα, αριστερό κόμμα δεν είναι με τίποτα. Προφανώς και είναι όπου φυσάει ο άνεμος, αλλά ο στόχος τους είναι το κοινό ΝΔ και δεξιότερα. Αν στόχευαν σε ψηφοφόρους της Αλέκας ή του Αλέξη, δεν θα έβλεπες τον χέρι χέρι με περιστέρι στο μαλλί κατά την ευλαβική προσευχή του!
Υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν απλά γελοίοι, αλλά επειδή στην τρικυμία οι φελλοί επιπλέον, προσωπικά τους φοβάμαι...
-
βρε συμφωνω, απλα λεω οτι δεν ειναι ακροδεξιοι!
(οχι οτι εχει καμια σημασια βεβαια) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν το ΛΑΟΣ ειναι ακροδεξιο κομμα, η ΧΑ τι ειναι;το ΛΑΟΣ δεν ειναι τιποτα. Οπου φυσαει ο αερας παει, μπας και παρει κανα ψηφο απο περαστικους. Αν τους συνεφερε θα μπορουσαν να ειναι πιο αριστεροι και απο το ΚΚΕ
Ναζιστικό κόμμα. Άλλα το ΛΑΟΣ είναι όντως ότι συμφέρει όποτε το συμφέρει.
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
ΥΓ Κι΄εγω εχω χρησιμοποιησει το δευτερο θεωρημα μη-πληροτητας του Γκεντελ (τα οποια ισχυουν μονο για τυπικα συστηματα 1ης ταξης)...Όταν λες 'τάξη' τι εννοείς;
-
Το ΛΑΟΣ είναι ένα μηντιακό κόμμα με δεξιό branding.
Όπως αντίστοιχα ο σύριζα έχει καταντήσει ένα μηντιακό κόμμα με αριστερό branding.Όσο παπάρας είναι ο μπουμπούκος που θέλει να φύγουν κλωτσηδόν οι μετανάστες άλλο τόσο παπάρας είναι ο Στρατούλης που μιλάει για τους αντιστασιακούς του Ιράν.
Ο ένας πουλάει πραμάτεια στους πατριδογνώστες, πατριώτες και λοιπούς πατριδοsomething και ο άλλος πουλάει πραμάτεια στους αριστερίζοντες, αριστερογνώστες και λοιπούς κουλτουριάρηδες.Γενικά νομίζω ότι είναι πολύ άκυρο να μιλάμε για αριστερά και δεξιά κόμματα.
ΥΓ: Μην αγχώνεστε από τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει πέσει ακόμα το ντηλ.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!