Ηρθε και το τρίτο μνημόνιο ή Αριστερόνιο ...
O johandelta ρε παιδιά είναι καλά ; Ανησυχώ
Ηρθε και το τρίτο μνημόνιο ή Αριστερόνιο ...
O johandelta ρε παιδιά είναι καλά ; Ανησυχώ
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Εντάξει εγω δεν το συνεχίζω και δεν ξαναγράφω γιατί δεν βγαίνει άκρη και ξεφεύγουμε. Πάντως να ξερετε οτι τη Κυριακη δεν έχουμε εκλογές. Αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Δε σημαίνει οτι οι ΟΧΙ είναι αριστεροί και οι ΝΑΙ είναι Πασοκονεοδημοκράτες. Είναι θέμα καθαρά του πως το βλέπει ο καθένας και τι συμφέροντα έχει. Αυτή είναι η γνώμη μου, δεν ξαναγράφω. Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι το λέω με καμάρι και περηφάνεια και αντιτάσομαι σε κάθε νέα τάξη πραγμάτων που πλήτει την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου ασχέτως θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.
Να σε ρωτήσω μη αριστερέ χριστιανέ ορθόδοξε (δεν το λέω ειρωνικά) ;
Γιατί ο μεγάλος επαναστάτης-δημοκράτης που είναι υπερ των αποφάσεων του λαού δεν ζήτησε δημοψήφισμα ή δεν βάζει σε αυτό που κάνει τώρα για την επαναδημιουργεία της ΕΡΤ και την επαναπρόσληψη όλων των κομματόσκυλων πλέον του Σύριζα σε αυτήν; Για την επαναπρόσληψη των 12% του Κατρούγκαλου ;
Γιατί δεν κάνει για την λαθρομετανάστευση και τους νόμους για την αποσυμφόρηση των φυλακών που αφήνουν έξω όλους τους κλέφτες εκβιαστές τραμπούκους και αναρχοτρομοκράτες ;
Γιατί δεν κάνει για τις ιθαγένειες που τις μοιράζει σαν φρέσκα κουλουράκια ;
Δεν σε προβλημτίζει καθόλου που το αριστερό προδοταριό το μόνο δημοψήφισμα που επέλεξε να κάνει είναι αυτό που θα έφερνε σε σύγκρουση τον Ελληνικό λαό με την ευρώπη ;
Και με βροχή και με αέρα ο κόσμος που δεν είναι μαθημένος σε πορείες και διαδηλώσεις ήταν εκεί. Το comme il faut Eλλαδα Ευρώπη Δημοκρατια ακούγεται λιγότερο συχνά κι αντικαθίσταται από το 'Τσίπρα προδότη μένουμε Ευρώπη' και άλλες παρόμοιες ομορφιές! Να ζεσταίνονται τα ελικόπτερα ... πρώτη κ τελευταία φορά αριστερά βάλε γρήγορα στα πόδια σου φτερά
ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΕΞΗ
**5 μήνες γαϊδουρινής υπομονής. 5 μήνες ασάφειας, δήθεν δημιουργικής. 5 μήνες ερασιτεχνισμοί, λόγια μεγάλα και ανυπόστατα, 5 μήνες αλαζονείας. Ούτε μια στο εκατομμύριο… Με ένα νόμο και ένα άρθρο..Η Τρόϊκα τελείωσε και μαζί η λιτότητα..και ο ΕΝΦΙΑ..και το αφορολόγητο..Και όλα αυτά σε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα..Ουάου..
**
Θα αλλάξουμε την Ευρώπη…θα πρέπει η Ευρώπη να σεβαστεί την ψήφο του Ελληνικού λαού..να σεβαστεί τη Δημοκρατία. Λες και οι βουλευτές των κοινοβουλίων της Ευρώπης είναι διορισμένοι από κάποιο πολίτ μπιρό. Λες και η Δημοκρατία μας, είναι η πολυτέλεια που έχουμε, επειδή τη χρηματοδοτούν οι εργαζόμενοι άλλων χωρών. Κάτι σαν φόρο υποτέλειας..5 μήνες διάλυσης όσων προσπαθήσαμε με πόνο και κόπο να διασώσουμε τα προηγούμενα 5 χρόνια. Απόλυτης διάλυσης, από τις εμμονές ενός θιάσου τυχάρπαστων ερασιτεχνών. Που μέσα στην πίκρα μας τους κάναμε κυβέρνηση..
Βούλιαξαν τα νησιά μας από λαθρομετανάστες, ταλαίπωρους, που όμως φτάνουν από την Αφρική στην Τουρκία με την Turkish Airlines… Κάποτε αυτό θεωρούνταν προσβολή..και εισβολή… Τώρα, απλά λιάζονται στις πλατείες και μετά εξαφανίζονται. **Άρα ας βάλουμε και την ιθαγένεια στο πακέτο, μήπως αποκτήσουμε ακόμη μια δεξαμενή ψηφοφόρων, καθώς δε ξέρεις..οι ντόπιοι ιθαγενείς μπορεί και να ξυπνήσουν κάποτε…ή και να φύγουν για τα ξένα..
**
Επαναλειτούργησε η ΕΡΤ όμως και ξαναπροσλήφθηκαν οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Συγκινήθηκε ο Βερύκοκος και «ω! τι μέζεα έχεις Αλέξη» αναφώνησε ο σύζυγος της θηλυκιάς Ιζνογκούντ, «..μέχρι τη Σιγκαπούρη». Αλήθεια ξέρει πόσες καθαρίστριες απασχολεί το Υπουργείο Οικονομικών της Σιγκαπούρης, ή η μοναξιά του Ωκεανού δημιουργεί παραισθήσεις τεράστιων μεζέων..Κάναμε και περήφανα ανοίγματα. Σε Ρωσία και Κίνα..ο Σύντροφος Πούτιν όμως, είπε **«Αλέξη έχω πολλά μέτωπα και δεν προλαβαίνω να σε βοηθήσω» **και ο κ. Μίλλερ τελικά, που υπουργικά του **υποκλιθήκαμε στις 90 μοίρες, μας άφησε στη μοίρα μας..**δεν ήταν άλλωστε και κομμουνιστής….γι΄ αυτό μάλλον δεν έστειλε προστάντζα τα 5 δισ. να πληρώσουμε τους μισθούς της κομματικής πελατείας..
Και ο Αμερικάνος άτσαλος, σαν Τεξανός καουμπόης..500 εκ. του δώσαμε να αναστήσει 5 σαράβαλα σε 6 χρόνια και αυτός δεν τράβηξε αυτιά..μόνο συμβουλές και προτροπές.Και το Αιγαίο του υποσχεθήκαμε και βάση στην Κάρπαθο..τίποτα..κουφός..
Γιατί ο Κινέζος? Αχάριστος..Το λιμάνι του δώσαμε, όλο δικό του και παρόλο που ο Αλέξης τίμησε την παλιά συνήθεια των τσατσάδων της Τρούμπας και ανέβηκε στο πολεμικό τους μόλις έδεσε στον Πειραιά για να βγάλει λόγο, αυτός, ο υπέρτατος δημοκρατικός ηγέτης των ΣΙ-ΛΑ (του Άλλου Μεγάλου Πολιτισμού, όπως μας αποκαλούν), τίποτα. Μόνο ευχές κι αυτός..
Τυχεροί όμως στη ΔΕΗ… Πρόλαβαν και πήραν 6 ευρώ τη μέρα..και ο Λάκης..που έβγαλε τα 3 εκ. έξω και τώρα έχει και το χρήμα μακριά και την πολυτέλεια να αισθάνεται υπερήφανος. Συναισθήματα που σήμερα στερούνται 10 εκ. Έλληνες. Τα λεφτά στη σιγουριά και μαζί περηφάνεια…καθώς μας έκαναν τα νούμερα της Ευρώπης…
Και ενώ περιμέναμε με το καλαμάκι να πάρουμε λίγο αέρα μέσα από τη βαριά μας βιομηχανία, τον τουρισμό μας, ήρθε η ώρα να φοβίσουμε τους ξένους που προγραμμάτιζαν τις διακοπές τους στην όμορφη πατρίδα μας, αναγκασμένοι να κάνουμε ουρές στα ΑΤΜ..και στα βενζινάδικα..με ακόμα περισσότερη περηφάνια..και πίκρα… Μα τόση πίκρα, που για ακόμη μια φορά δώσαμε, τυφλοί και αδαείς, τα κλειδιά της Κερκόπορτας στους Εφιάλτες… Που αύριο, μεθαύριο, όταν και πάλι θα μετράμε τα ψιλά έξω από το μπακάλικο για το γάλα των παιδιών και το ψωμί του μεσημεριανού, αυτοί θα δίνουν δημιουργικές διαλέξεις….των 30 χιλιάδων δολαρίων. Με θέμα την ηθική κατάπτωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης..
Δεν άντεξες Αλέξη την ευθύνη, αλλά εμείς σε ψηφίσαμε γιατί υποτίθεται ότι εσύ ήξερες και θα μας πήγαινες σε απάνεμα λιμάνια. Τελικά δεν ήταν όπως οι φοιτητικές συνελεύσεις Αλέξη. Σε άφησαν να νομίζεις ότι τους πουλάς μυαλό και την τελευταία μέρα σου πέταξαν όλη την ύβρη σου κατάμουτρα. Δεν γίνονται οι σοβαρές διαπραγματεύσεις με συνθήματα και τσιτάτα Αλέξη. Μπορεί να το έκανε ο Βλαδίμηρος όταν ξεκίνησε την Επανάσταση το ’17 αλλά από τότε πέρασαν 100 χρόνια σχεδόν. Και τότε οι εξαθλιωμένοι δεν καθόντουσαν άπραγοι στις καφετέριες αλλάζοντας στάτους στο facebook. Είχαν ρόζους στα χέρια και τρύπια παπούτσια στη λάσπη..Ήταν πολύ αλλιώς..
Ανησυχείς Αλέξη? Μήπως στο δημοψήφισμα με το σικέ ερώτημα, αν είμαστε υπέρ ή κατά του εαυτού μας, ψηφίσουμε ανάποδα από τη θέλησή σου? Μια πιθανότητα υπάρχει μόνο Αλέξη να είναι το ΝΑΙ κάτω από το 50%… Να βάλεις και μια τρίτη πρόταση στη σειρά. Να πάρει την Κυριακή ο κόσμος τα ψηφοδέλτια και να δει τρεις επιλογές :
-ΝΑΙ
-ΟΧΙ
-ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΕΞΗ..
https://gaidourinoidialogoi.wordpress.c ... %B9%CF%82/
Μονο μια διαφωνια έχω εκεί που λέει τον ψηφίσαμε , τον πιστέψαμε κλπ
ΟΧΙ ΟΛΟΙ. Οσοι δεν μασήσαμε και δεν υποκύψαμε στον εθνολαικισμό ναι μεν βράζουμε στο ίδιο καζάνι αλλά έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας για την καταστροφή που γίνεται.
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ενταξει λοιπον, εγινε σαφες. Κατά τα φαινομενα, μεχρι τις 0:00 θα εχει ερθει μια (ακομα) αναγκαστικη συμφωνια. Μονο αμυδρο (βραχυπροθεσμο) κερδος θα είναι (στην καλυτερη) μια αναφορα για το χρεος. Φυσικα δεν θα αποτελεσει κατι το θετικο στην πλειοψηφια των ελληνων ψηφοφορων. Η πλακα είναι ότι θα απαιτηθεί να διεξαχθεί το δημοψήφισμα ως ανταλλαγμα και φυσικα η μεταστροφή ολων στο ΝΑΙ.Πριν όμως οι εχθροι του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρισουν, βαζοντας το κλασσικο προεκλογικο σποτακι της προφητείας και πριν κατασπαραξουν τον Τσιπρα, πρεπει να θυμούνται ότι η πληρης απαξιωση και γρηγορη ανατροπη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και αυτή μια παρενθεση. Σαφως και δεν θα κλεισει τοσο γρηγορα οσο η αριστερη, όμως να είναι σιγουροι ότι οποτε είναι η επομενη φορα, η περαιτέρω φτωχοποιηση που θα εχει μεσολαβησει εντος ευρω, μαζι με την απελευθερωση κατασχεσεων λογω φορων για τον απλο κοσμο θα φερει στην εξουσια τα πραγματικα ακρα. Είναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η η τρομοκρατια σημερα από το MEGA και το ΣΚΑΙ. Περα από κάθε οριο λογικης. Θα αργησει αλλα θα πληρωθεί το γραμματιο. Η πρωτη προσπαθεια κατά τα φαινομενα ναυαγει σχετικα γρηγορα, αλλα να ειστε σιγουροι ότι η 2η που θα ερθει, θα είναι πιο ακραια και θα απορριφθεί από τους ευρωπαιους ακομα πιο ευκολα και γρηγορα αφου θα εχει περασει και άλλος χρονος υπερ τους...
Αυτό που μας λες είναι ότι ο επόμενος (όποιος είναι αυτός) που θα κληθεί να διαχειριστει το χαος που θα αφήσει η πρώτη φορά αριστερά θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Προφανώς. Δυαλίσατε τα ΠΑΝΤΑ σε τέτοιο βαθμό που κανείς μας δεν πίστευε ότι είναι δυνατόν να γίνει τόσο σύντομα. 5 χρόνια θυσίες πήγανε στον βρόντο !!! Καταστρέψατε όλη την τουριστική σαιζόν, καταστρέψατε τελείως την εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα, παγώσατε όλα τα έργα και χάσατε όλα τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, στραγγίξατε όλα τα λεφτά από Δήμους Νοσοκομεία , ασφαλιστικά ταμεία και δεν ξέρω τι άλλο, παγώσατε με την ανασφάλεια την κατανάλωση με αποτέλεσμα να καταρεύσουν τα έσοδα, ανεβάσατε την ανεργία και γυρίσατε την οικονομία ξανά σε ύφεση , ξεφτιλίσατε την χώρα παγκοσμίως σε απίστευτο σημείο και δεν θυμάμαι και γω τι άλλο.
Και ξέρετε εσείς μόλις αναλάβει κάποιος άλλος τις ευθύνες ... Πέτρες στην τζαμαρία, Τζάμπα μαγκιά, Συκοφαντίες , τάγματα εφόδου κλπ.
Αν θα ερθει η ευλογημένη ώρα που θα αφήσει η αριστερη συμμορία το Μαξίμου δεν πρέπει να περάσει έτσι η ζημιά που κάνανε. Ουτε ο κόσμος ούτε η αντιπολίτευση σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό που κάνατε στην χώρα και στο μέλλον μας. Να παρακλάνε οι καταστροφείς να περιοριστούν τα πράγματα στα ειδικά δικαστηρια...
Αλλη φορά να μάθει να περιορίζεται η αριστερά σε αυτό που ξέρει καλά ... μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Το γράφει δεν το γράφει η αλήθεια είναι μία.
Το Ναι είναι ότι θα είσαι φτωχός χωρίς σπίτι γιατί θα σου το πάρουν με τους φόρους που δεν μπορείς πλέον να πληρώσεις.
Το Όχι σημαίνει φτωχός με το σπίτι σου και γενικά με ότι σου έχει απομείνει και φτου από την αρχή.
Διάλεξε...Διάλεξα. Δεν έχω σπίτι. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Ασε να του απαντήσω εγώ που εχω 2 σπιτια ΝΑ με το συμπάθειο και πληρώνω όσο ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνουν 10 επαναστάτες αντιμνημονιακοί της φακής μαζί.
Λεμε ναι στην Ευρώπη Λεμε Ναι στο ευρώ. Λέμε ΟΧΙ στην διεθνή απομόνωση της Ελλάδας. Λέμε ΟΧΙ Βενεζουελοποιήση της Ελλάδας. Λέμε ΟΧΙ στην νέα εθνική καταστροφή που έρχεται σε μια Ελλάδα απομονωμένη , διχασμένη και φτωχοποιημένη σε μια γειτονιά που βράζει. Λέμε ΟΧΙ στα φαινόμενα ολοκληρωτισμού και φίμωσης της αντίθετης άποψης από τα Σταλινικά απολιθώματα που πήραν με απροκάλυπτα ψέμματα την εξουσία.
Αναμένουμε την επόμενη μέρα να παραιτηθεί η χειρότερη και πιο ανεύθυνη αν όχι προδοτική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και να αναλάβουν άνθρωποι ανεξάρτητα από κόμματα με φιλοευρωπαικό προσανατολισμό και διάθεση πραγματικής συνενόησης με τους εταίρους μας και συμάχους μας στο διεθνές στερέωμα.Φίλε μου να χαίρεσαι τις σπιταρώνες σου και να έχεις να πληρώνεις το ΕΝΦΙΑ ή ότι άλλο θα σκεφτούν...
Δεν είναι όλοι στην ίδια οικονομική κατάσταση με εσένα, ξέρω κόσμο που ΔΕΝ εχει να πληρώσει και δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν επιλέξει να ταίσουν τα παιδιά τους και να τα στείλουν φροντιστήριο... και αν έρθει κάποιος για να τους πάρει το σπίτι, στην καλύτερη περίπτωση θα το ανατινάξουν, στην χειρότερη θα πάρουν μαζί τους και τον δανειστή (συνήθως τράπεζα). Δεν είναι απαραίτητα δημόσιοι υπάλληλοι που τα έξυναν, είναι και μεροκαματιάρηδες που βρέθηκαν στα 45 τους χωρίς δουλειά και τώρα ψάχνουν να βγάλουν χαρτζιλίκι.
Αυτή είναι η συνηθισμένη παρεξήγηση που γίνεται ... Το ότι έχω 2 καλά σπίτια (βασικό και εξοχικο) σε ακριβές περιοχές με αποτέλεσμα να πληρώνω πολλαπλάσιους φόρους ακινήτων από κάποιον που έχει ένα άνετο διαμέρισμα στα δυτικά προάστια με κατατάσει αυτόματα σε αυτούς που δεν έχουν ανάγκη. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Το εξοχικό είναι φτιαγμένο απο γονείς τελειωμένο από αρχές του 1980 και αυτό που μένω είναι τελειωμένο από το 2002. Δεν τα έφτιαξα πέρσι για να αντικατοπτρίζουν την σημερινή οικονομική μου κατάσταση και τα σημερινά μου εισοδήματα (τα οποία είναι πραγμτικά γμστα ... ελ. επαγγελματίας γαρ ). Καλούμαι όμως να πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για φόρους λόγω ψηλών και πλασματικών αντικειμενικών , λεφτά που καθόλου δεν μου περισεύουν.
Εχω πολλούς μα πάρα πολλούς φίλους που έχουν από πολύ εώς πάρα πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από μένα και μένουν σε πολύ πιο χαμηλής αντικειμενικής αξίας ακίνητα ή στο ενοίκιο από τύχη ή από επιλογή. Ο ένας μάλιστα που είχε ένα παλιό μεν αλλά μεγάλο εξοχικό (250+ τετραγωνικά + οικόπεδο) στην Κάρυστο το χάρισε στον αδελφό του και του είπε καλά ξεμπερδεματα
Ανετα λοιπόν από θέμα εισοδήμτος και φόρων δεν είμαι καθόλου, αλλά δεν είμαι τυφλός να μην βλέπω τις εναλακτικές εκτός ευρώπης, δεν είμαι καράμπαμπας του κινήματαος της Βαλαβάνη - Τσίπρα δεν πληρώνω δεν πληρώνω και κυρίως δεν είμαι εθνοπροδότης να ανατινάξω το μέλλον των νεότερων Ελληνόπουλων σε μια ελλάδα που θα έχει υποστεί εθνική καταστροφή κι θα έχει γίνει χώρα του τρίτου κόσμου για να κάνω τον πορδόμαγκα επαναστάτη στους δανειστές μας.
Το κερασακι στην τούρτα ; Είναι τέτοια η δουλειά μου που μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαικη Ενωση θα μου έδινε την δυνατότητα χωρίς καμία υπερβολή να ζήσω 10 φορές καλύτερα από τώρα. Αλλά είμαι δεξιός ο άτιμος και το μέλλον και η ευημέρια του εθνους είναι πάνω απ όλα
Θυσία γίνομαι ο πστς και μου την λέτε κιόλας
Μια επιστολή που πρέπει όλοι να διαβάσουν
Χρυσόγονος σε Τσίπρα: Μετατρέπεις την Ελλάδα σε κάτι ελαφρώς χειρότερο από Ζιμπάμπουε
Η ρήξη με τους δανειστές είναι μια ανέφικτη επιλογή και αν επιχειρηθεί η κατάληξη θα είναι η χώρα να επιστρέψει στον μνημονιακό εγκλωβισμό υπό χειρότερους όρους, τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Επιστολή - λάβρο προς τον πρωθυπουργό δημοσιοποιεί σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.
Ο κύριος Χρυσόγονος βάλλει κατά του πρωθυπουργού και επισημαίνει ότι η επιστολή εστάλη στον Αλέξη Τσίπρα από τις 19 Μαρτίου, χωρίς ποτέ να λάβει απάντηση! **Εξηγεί ότι στην επιστολή αυτή είχε ξεκαθαρίσει την άποψή του για την διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης, για τους κινδύνους που πιθανόν να αντιμετώπιζε (και που επαληθεύτηκαν), εφόσον τα πράγματα έφταναν σε αδιέξοδο και πού οδηγεί η ρήξη με τους δανειστές.
**
Ο συνταγματολόγος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει με ανάρτηση στο ιστολόγιό του **πως «με μεγάλη λύπη» υποχρεώνεται να δώσει την επιστολή εκείνη στη δημοσιότητα, καθώς πιστεύει πως ο πρωθυπουργός με την τακτική και τις αποφάσεις του μετατρέπει την Ελλάδα σε κάτι «ελαφρώς χειρότερο από την Ζιμπάμπουε», όπως γράφει χαρακτηριστικά.
**
http://www.protothema.gr/politics/artic ... -zibaboue/
Μέχρι και οι ελάχιστοι φιλοευρωπαιστές του Σύριζα έχουν αρχίσει και φρικάρουν και χτυπάνε τις καμπάνες ...
Βαράνε τα νταούλια λεμεεεεεεεεεεεεε
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άλλο capital control και άλλο άτακτη χρεοκοπία.
Εγώ την Παρασκευή αγόρασα όσπρια απο το σουπερμάρκετ, ρεβύθια και φακές ήταν εισαγωγής. Δεν παράγουμε πλέον τίποτα ούτε τον καφέ για τις φραπεδουμπες μας και το κρέας για τα πιτογυρα μας. Αν πάμε δραχμή μέσα σε ενα μήνα η σύνταξη του χαμηλοσυνταξιούχου θα φτάνει για ενα γέμισμα βενζίνης μόνο με τον πληθωρισμό και την υποτίμηση που θα υπάρχει. Τι να λέμε τώρα.Τρομολαγνικό post που δεν στηρίζεται πουθενά εκτός από τον πανικό...
Τρομολαγνικό προεκλογικό βίντεο που δεν στηρίζεται πουθενά εκτός από τον πανικό που προκαλεί αδικαιολόγητα στους πολίτες
5 μήνες μετά τις εκλογές
Σε όλα μέσα πέφτετε πάντως
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το γράφει δεν το γράφει η αλήθεια είναι μία.
Το Ναι είναι ότι θα είσαι φτωχός χωρίς σπίτι γιατί θα σου το πάρουν με τους φόρους που δεν μπορείς πλέον να πληρώσεις.
Το Όχι σημαίνει φτωχός με το σπίτι σου και γενικά με ότι σου έχει απομείνει και φτου από την αρχή.
Διάλεξε...Διάλεξα. Δεν έχω σπίτι. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Ασε να του απαντήσω εγώ που εχω 2 σπιτια ΝΑ με το συμπάθειο και πληρώνω όσο ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνουν 10 επαναστάτες αντιμνημονιακοί της φακής μαζί.
Λεμε ναι στην Ευρώπη Λεμε Ναι στο ευρώ. Λέμε ΟΧΙ στην διεθνή απομόνωση της Ελλάδας. Λέμε ΟΧΙ Βενεζουελοποιήση της Ελλάδας. Λέμε ΟΧΙ στην νέα εθνική καταστροφή που έρχεται σε μια Ελλάδα απομονωμένη , διχασμένη και φτωχοποιημένη σε μια γειτονιά που βράζει. Λέμε ΟΧΙ στα φαινόμενα ολοκληρωτισμού και φίμωσης της αντίθετης άποψης από τα Σταλινικά απολιθώματα που πήραν με απροκάλυπτα ψέμματα την εξουσία.
Αναμένουμε την επόμενη μέρα να παραιτηθεί η χειρότερη και πιο ανεύθυνη αν όχι προδοτική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και να αναλάβουν άνθρωποι ανεξάρτητα από κόμματα με φιλοευρωπαικό προσανατολισμό και διάθεση πραγματικής συνενόησης με τους εταίρους μας και συμάχους μας στο διεθνές στερέωμα.
Και επειδή seismic πριν ανέφερες τον Μεταξά θα σε παρακαλέσω να μην συγκρίνεις τις βούρτσες με τις π....ς !
Ο Μεταξάς έιχε κάμει ετοιμασίες πριν πει το ΟΧΙ και δεν πήγε ξεβράκωτος στα αγγούρια. Ο Μεταξάς δέχτηκε τελεσίγραφο πολέμου ανώ το Τσιπριστάν κύρηξε τον πόλεμο στους ίδιους που είχε απλωμένο το χέρι για δανεικά
Και τέλος ο Μεταξάς διάλεξε με πια πλευρά θα είναι στον πόλεμο και διάλεξε εκ του αποτελέσματος σωστά. Ειχε συμάχους ισχυρούς. Το τσίρκο των συριζανέλ πέρα από λόγια του αέρα δεν έχει κανένα σοβαρό κράτος πουθενά στον κόσμο. Ακόμα κι η Ρωσιά και η Κίνα του είπαν κατηγορηματικά να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
Ας βάλουμε μία και το πιο επιβεβαιωμένο πολιτικό τηλεοπτικό σποτ όλων των εποχών... αυτό που τους κατηγορούσαν οι παπαγαλοδημοσιογράφοι ότι είναι ντροπή γιατί τρομοκρατούν τον κόσμο. Να μην παραλείψουμε μαζί με τους βουλευτές και υπουργούς του Σύριζα να κυνηγήσουμε και τα λαικίστικα δεκανίκια τους στα κανάλια ... Βαράνε τα νταούλια λέμεεεεε
Πάνω από 1.000 μετανάστες διασώθηκαν από τα ξημερώματα της Παρασκευής έως σήμερα
Τα περιστατικά εξελίχθηκαν σε Σαμοθράκη, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Φαρμακονήσι και Νεάπολη
http://www.protothema.gr/greece/article ... os-simera/
Ο Συριζοτουρισμός πάει μπάλα λέμε ! Μπράβο κυρά Τασία αλανιάρα μουστόγρια !!!
Κατά τα άλλα μήνες πριν τις εκλογές, Σεπτέμβριοσ 14 για την ακρίβεια, ο 'γραφικός' βιβλιοπώλης έλεγε αλήθειες και προέβλεπε τι ερχόταν μοίράζοντας πόνο αλλά πέσανε όλοι να τον φάνε και να τον ειρωνευτούν. Από επαναστάτες της φακής στα social media μέχρι πληρωμένα τρολς της Κουμονδούρου και φυσικά τα φιλοσυριζέικα παπαγαλάκια λαικιστές δημοσιογράφοι σχεδόν όλων των καναλιών .
'Ανακάλυψη' Άδωνι: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει δημοψήφισμα για το ευρώ
25.09.2014
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. προσπάθησε να παγιδέψει τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και, αφού απέτυχε, του απέδωσε πράγματα που δεν είπε - δηλαδή εφαρμόστηκε η συνήθης τακτική της μονταζιέρας. Ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα και plan Β την επιστροφή στη δραχμή.
http://www.avgi.gr/article/4150194/-ana ... ia-to-euro
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι δηλώσεις του.
Απορία: τον βάζουν και τα λέει, ή παίρνει πρωτοβουλίες μόνος του; Εξωτερικεύει απλώς τις προσωπικές σκέψεις του, ή είναι λαγός για τους πολιτικούς σχεδιασμούς του κόμματος;
Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξελίσσεται σε κινούμενη βόμβα - ή κινούμενη στρακαστρούκα από μια άλλη άποψη - και κανείς δεν τον βγάζει από την πρίζα.
Από την πρόβλεψη ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάζουν οι τράπεζες,ως τις δημόσιες επιπλήξεις προς τους υπουργούς - πλην ενός – για μεταρρυθμιστική απραξία και τώρα μέχρι μια παρέμβαση που προβοκάρει ευθέως την κυβερνητική συνεργασία, χρεώνοντας στο ΠΑΣΟΚ τα προβλήματα με την τρόικα.
http://www.thetoc.gr/politiki/article/adwnis-gewrgiadis
Πάρτε και το βίντεο
Ας δούμε τι λέει και ένας αριστερός που ψήφισε Σύριζα ...
«ΤΑ 7 ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»
Ο «καιρός» της Ελευθεροτυπίας ζητάει συγνώμη που στήριξε ΣΥΡΙΖΑ
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης (ο πρώην Καιρός της Ελευθεροτυπίας), ο οποίος έγραψε και στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις εκλογές, γράφει στο Facebook ένα συγκλονιστικό κείμενο για τα ψέμματα της κυβέρνησης.
Μετα και τις χτεσινες εξελιξεις γινεται ολο και πιο φανερο, οτι δυο ειναι τα σεναρια: Ειτε αυτοι που μας κυβερνουν ειναι ανοητοι και ανευθυνοι, **ειτε εξ αρχης ειχαν προγραμματισει να μην διαπραγματευονται στα σοβαρα, ωστε μια μερα να εγκαταλειψουν το τραπεζι, κατηγορωντας τους συνομιλητες τους για αδιαλλαξια (!) και να οδηγησουν τη χωρα στη δραχμη. Προσχεδιασμενα. Φυσικα για ολα θα φταινε οι ξενοι.
**
http://www.iefimerida.gr/news/214392/o- ... ixe-syriza
Βαράνε τα νταούλια για τους προδότες αριστερούς λέμεεεεεεεεεεεε