Δεν είναι έτσι ακριβώς (πάντα των άκρων είμαστε στην Ελλάδα), ελέω Ολυμπιακών φτιάχτηκε ο Κηφισός, η Αττική Οδός, το Μετρό, το αεροδρόμιο, ευπρεπίστηκαν λιμάνια και σταθμοί ηλεκτρικού, αναβαθμίστηκαν πολλές περιοχές της Αθήνας κ.ά. Το πρόβλημα είναι ότι γι' αυτά πληρώσαμε πολλαπλάσια από τα ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ (ούτε καν από αυτά που θα έπρεπε να πληρώσουμε και που είχαν ήδη φουσκώσει κατά τον προϋπολογισμό τους, όπως συνήθως συμβαίνει στην Ελλάδα).
Ε, ότι έφαγαν ΠΟΛΥ κάποιοι δεν σχετίζεται με τους Ο.Α., αλλά με τη σκατοφυλή που επέλεξε σκατοηγεμόνες όπως πάντα. Ποιος λέει ότι όταν θα φτιαχνόταν το μετρό μετά από 10 ή 20 χρόνια δεν θα κόστιζε ακόμα πιο ακριβά;
Παρακάτω, γιατί θίχτηκε η αγροτιά; Πούλαγαν φθηνότερα ή έπαιρναν λιγότερες επιδοτήσεις;
Ο τουρισμός; Αν είχαμε δραχμή, θα είχαμε περισσότερους τουρίστες λόγω χαμηλότερου κόστους, αλλά θα είχαμε και χαμηλότερα εισοδήματα με την ίδια λογική, χαμηλότερη αγοραστική δύναμη για εισαγόμενα καταναλωτικά προϊόντα, συνεπώς 0 εις το πηλίκον. Άσε που, ως την αρχή της κρίσης, καμία κάμψη δεν υπήρξε στο εισόδημα εκ του τουρισμού στην Ελλάδα, όλο ανέβαινε κάθε χρόνο.
Φυσικά δεν είμαι οικονομολόγος και σίγουρα δεν γνωρίζω τις κρυφές πτυχές της ΟΝΕ. Αλλά θα ήθελα αντίλογο από οικονομολόγους, όχι από όσους επιθυμούν να επαναλάβουν όσα γράφουν μερικά ημερήσια έντυπα ή όσα λέει το κόμμα ή η παράταξή τους. Εγώ απλώς λέω όσα βλέπω γύρω μου.