-
-
Να θυμίσω βέβαια ότι το ΔΝΤ δεν είναι σύμβουλος επιχειρήσεων που τον προσλαμβάνει μια χώρα για να βελτιώσει την οικονομία της, αλλά φάρμακο.
Σαν φάρμακο έχεις τις παρενέργειες του αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν ευθύνεται αυτό για την αρρώστια που κλήθηκε να θεραπεύσει... Μην το ξεχνάμε αυτό. -
πολυ σωστα.
Δεν φταιει αυτο.
Μενει σε εμας ομως να απαλλαγουμε μια και καλη απο αυτους που μας οδηγησαν ως εδω.Βεβαια αυτο δεν το βλεπω να γινεται.
Οπως και να εχει με ενδιαφερει μονο να μην αρχιζουμε και ξεπουλαμε...
ειναι κριμα για το πολυ 10 οικογενειες και τους αυλικους τους (δημοσιογραφους,πολιτικους που τωρα μας λενε οτι πρεπει να πληρωσουμε ) να μην ειμαστε περηφανοι να λεμε οτι ειμαστε Ελληνες.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειναι κριμα για το πολυ 10 οικογενειες και τους αυλικους τους (δημοσιογραφους,πολιτικους που τωρα μας λενε οτι πρεπει να πληρωσουμε ) να μην ειμαστε περηφανοι να λεμε οτι ειμαστε Ελληνες.
Είναι εκατοντάδες οι οικογένειες που ζημιωσαν σημαντικά τη χώρα κι οχι 10..!!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Να θυμίσω βέβαια ότι το ΔΝΤ δεν είναι σύμβουλος επιχειρήσεων που τον προσλαμβάνει μια χώρα για να βελτιώσει την οικονομία της, αλλά φάρμακο.
Σαν φάρμακο έχεις τις παρενέργειες του αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν ευθύνεται αυτό για την αρρώστια που κλήθηκε να θεραπεύσει... Μην το ξεχνάμε αυτό.Συμβουλος οχι επιχειρησεων αλλα κρατων ειναι.
Ειναι..ολιστική θεραπεία και ειναι αναγκαια για την περιπτωση μας.
Το εγχωριο πολιτικο συστημα τρεμει... -
Με το αζημίωτο φυσικά... Μην το ξεχνάμε αυτό.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
να μην ειμαστε περηφανοι να λεμε οτι ειμαστε Ελληνες.συμφωνα με παρατηρηση της αδερφης μου, οι σημαιες στα μπαλκονια φετος την 25η μαρτιου παρουσιασαν πτωτικη ταση (true story)
-
Σαν φάρμακο έχεις τις παρενέργειες του αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν ευθύνεται αυτό για την αρρώστια που κλήθηκε να θεραπεύσει... Μην το ξεχνάμε αυτό.eddie πολυ φοβαμαι οτι το 'φαρμακο' θα κληθει να θεραπευσει μια ασθενεια την οποια δημιουργησε ο...φαρμακοποιος. Δυστυχως η φιλοσοφια του ΜΕΓΑΛΟΥ κεφαλαιου βρισκει πλεον εφαρμογη ΚΑΙ στο ''δημιουργω ζητηση γιατι εχω ετοιμη μια προσφορα''
οσον αφορα το ΔΝΤ η μεχρι τωρα πορεια του μου θυμιζει το ''η εγχειριση πετυχε αλλα ο ασθενης πεθανε'' οποτε ειμαι πολυ επιφυλακτικος για την συνεχεια απο δω και περα... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Οι εκπαιδευτικοί πιστεύεις ότι έχουν άδικο; Μιλάμε για μία από τις πλέον κακοπληρωμένες (ή και απλήρωτες εξ ολοκλήρου) μερίδες ΔΥ, για τους οποίους σχεδόν κάθε φορά τα μέτρα τους πηδάνε και λίγο περισσότερο.Οι πλέον κακοπληρωμένοι, αλλά και οι πλέον αραχτοί !
Ξέρεις άλλη παραγωγική ομάδα να κάθεται 3 μήνες τον χρόνο και να εργάζονται παράνομα στον ιδιωτικό τομέα ?
Αρνούνται συστηματικά ΚΑΘΕ αξιολόγηση καθότι ελάχιστοι απ' αυτούς αγαπούν αυτό που κάνουν και οι περισσότεροι κάθονται... Αν ανατρέξουμε δε ο καθένας στις μνήμες μας απ' το σχολείο θα διαπιστώσουμε και κομματική προπαγάνδα εντός των σχολικών αιθουσών, πράγμα που σε κάθε άλλη σοβαρή χώρα θα ήταν αιτία απόλυσης !
Το 'αδιόριστος εκπαιδευτικός' δεν το κατάλαβα... Σου υπογράφει κάποιος συμβόλαιο ότι με το που θα μπεις σε μια Σχολή θα σε διορίσει στο Δημόσιο όταν πάρεις πτυχίο ?
Οι μισθοί τους είναι όντως χαμηλοί, αλλά αν ήθελαν π.χ τους γερμανικούς (2500 ευρώ), ας αποδεχθούν να εργάζονται τους θερινούς μήνες στο Δημόσιο, όπως κάνουν και οι Γερμανοί εκπαιδευτικοί... -
εδω τα σχολεια αδειαζουν με την υπογεννητικοτητα οι αλλοι θελουν και διορισμο.
αλλα μην βγαινουμε -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εδω τα σχολεια αδειαζουν με την υπογεννητικοτηταμην ανησυχεις, θα τα γεμισουν τα παιδια των μεταναστων
-
Ρε μάγκες νταξ τώρα, βλέπωντας εσείς αυτά τα χάλια της Ελλάδας και ένα μέλλον που προδιαγράφεται όλο και πιο ζοφερό, θα είχατε την αυτοπεποίθηση να αμολήσετε κουτσούβελα; Όταν στον Έλληνα έχει μείνει μόνο το τρύπιο βρακί του, ε, δεν νομίζω να θέλει να φέρει τα παιδιά του στη μιζέρια.
-
Είναι σοβαρός ο προβληματισμός σου φίλε.
-
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είν' εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό .....! (δις)
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Οι εκπαιδευτικοί πιστεύεις ότι έχουν άδικο; Μιλάμε για μία από τις πλέον κακοπληρωμένες (ή και απλήρωτες εξ ολοκλήρου) μερίδες ΔΥ, για τους οποίους σχεδόν κάθε φορά τα μέτρα τους πηδάνε και λίγο περισσότερο.
Οι πλέον κακοπληρωμένοι, αλλά και οι πλέον αραχτοί !
Ξέρεις άλλη παραγωγική ομάδα να κάθεται 3 μήνες τον χρόνο και να εργάζονται παράνομα στον ιδιωτικό τομέα ?
Αρνούνται συστηματικά ΚΑΘΕ αξιολόγηση καθότι ελάχιστοι απ' αυτούς αγαπούν αυτό που κάνουν και οι περισσότεροι κάθονται... Αν ανατρέξουμε δε ο καθένας στις μνήμες μας απ' το σχολείο θα διαπιστώσουμε και κομματική προπαγάνδα εντός των σχολικών αιθουσών, πράγμα που σε κάθε άλλη σοβαρή χώρα θα ήταν αιτία απόλυσης !
Το 'αδιόριστος εκπαιδευτικός' δεν το κατάλαβα... Σου υπογράφει κάποιος συμβόλαιο ότι με το που θα μπεις σε μια Σχολή θα σε διορίσει στο Δημόσιο όταν πάρεις πτυχίο ?
Οι μισθοί τους είναι όντως χαμηλοί, αλλά αν ήθελαν π.χ τους γερμανικούς (2500 ευρώ), ας αποδεχθούν να εργάζονται τους θερινούς μήνες στο Δημόσιο, όπως κάνουν και οι Γερμανοί εκπαιδευτικοί...Το 'αραχτοί' σε μια περίοδο που είναι κλειστά τα σχολεία, εμένα δεν μπορώ να πω ότι με πειράζει. Με γεια τους με χαρά τους. Εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά ακόμα και με 6 μήνες διακοπές Τους θερινούς μήνες να δουλέψουνε που; Έχει εποχιακές ανάγκες το δημόσιο, που θα χρειαζόταν κάπου -εκπαιδευτικό- κόσμο τους θερινούς μήνες και του λείπουν; [Άσε που εν μέρει συμβαίνει αυτό] Αν υπάρχει δουλειά δλδ το καλοκαίρι, να την κάνουν. Αν δεν υπάρχει, ε τι να κάνουμε. Στον ιδιωτικό τομέα δεν πληρώνονται κανονικά οι δάσκαλοι κι ας μην δουλεύουν το καλοκαίρι; Δλδ, εντάξει είναι μια από τις παραμέτρους του επαγγέλματος. Δεν χρειάζεται να μισούμε όσους κάθονται λίγο περισσότερο από εμάς, στο βαθμό μάλιστα που δεν επηρεάζει την απόδοσή τους στο επάγγελμά τους.
Για την αξιολόγηση, νομίζω ότι έχουν συγκεκριμένους λόγους που την αρνούνται, και δεν είναι οπσδήποτε γιατί φοβούνται τις ικανότητές τους. Εγώ αυτό έχω καταλάβει.
Το αδιόριστος, ξέρεις τι σημαίνει στην πράξη;
Ξέρεις πότε πληρώνονται οι αδιόριστοι; Για να σε βοηθήσω ένα με δύο χρόνια ΜΕΤΑ την χρονιά που δούλεψαν και ΑΝ. Α ναι, και σε κάτι ξεφτυλλισμένες δόσεις επίσης.
Κοινώς, το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ πληρώνονται, όχι μόνο το ύψος των αμοιβών.ΕΕΠ αν τα σχολεία άδειαζαν, τότε δεν θα γυρνούσαμε σε περισσότερο πολυμελείς τάξεις
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
eddie πολυ φοβαμαι οτι το 'φαρμακο' θα κληθει να θεραπευσει μια ασθενεια την οποια δημιουργησε ο...φαρμακοποιος. Δυστυχως η φιλοσοφια του ΜΕΓΑΛΟΥ κεφαλαιου βρισκει πλεον εφαρμογη ΚΑΙ στο ''δημιουργω ζητηση γιατι εχω ετοιμη μια προσφορα''
οσον αφορα το ΔΝΤ η μεχρι τωρα πορεια του μου θυμιζει το ''η εγχειριση πετυχε αλλα ο ασθενης πεθανε'' οποτε ειμαι πολυ επιφυλακτικος για την συνεχεια απο δω και περα...Φίλε μου έχεις υπόψη σου πόσα λεφτά βουτήξαμε υπό τη μορφή πακέτων και επιδοτήσεων και κόντρα πακέτων και κόντρα επιδοτήσεων από τους κακούς ανθέλληνες ευρωπαίους;
Μην χάφτεις το παραμύθι των κομματολόγων, κομματόσκυλων και λοιπών κομματοειδών ότι δεν φταίνε οι κυβερνήσεις αλλά οι κακοί ξένοι μια μέρα αποφασίσαν να πατήσουν την Τροπολιτσά.
Είχαμε όλο το χρόνο και όλες τις ευκαιρίες (και τα λεφτά) για να δημιουργήσουμε ανάπτυξη. Κάναμε μια τρύπα στο νερό για να φυτοζωήσουν κάποιες νοσηρές καταστάσεις.
Τώρα καλή μας όρεξη.
Η μόνη ελπίδα είναι να καταλάβουν οι από πάνω ότι πλέον ξύσαμε και τον πάτο του βαρελιού και ότι δεν πάει άλλο. Επειδή πλέον μπήκε το ΔΝΤ στη μέση ή θα το πάρουμε από την αρχή ή θα γίνουμε η Ζιμπάμπουε της Ευρώπης. -
...Kαι εγενοντο δεκτες οι παρακλησεις των ακροδεξιων, των νεοφιλελευθερων και των συνοδοιπορων τους απο τον Θεον της Ελλαδος.
Και ανεστηθη ο Στρατιωτης!!!
Και αναψεν η πυρά!!!
Εξελειπεν ομως ο Φοινιξ, το 'πουλι' κατα το κοινως λεγομενον...-Τι θα καμνομεν χωρις Φοινικα, ανερωτηθησαν, πως θα συντελεσθει η Επαναστασις??
Και τοτε ακουσθη φωνη μεγαλη, και οι ουρανοι εσχισθησαν, και το φως εχαθη, και φωνη μεγαλη ακουσθη εξ ουρανων, και οραμα ενεμφανισθη εμπροσθεν του Γεωργιου του Β' του Μικρου :
ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΝ!!!!
ΠΟΡΕΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!!!43 χρονια μετα....
-
'Αμα βάλεις ένα χοντρό κουστουμάτο με laptop στη θέση του φαντάρου σε παραδέχομαι.
-
'Αμα βάλεις ένα χοντρό κουστουμάτο με laptop στη θέση του φαντάρου σε παραδέχομαι.Κανενα ζορι δε τραβαω και κουστουματο χοντρο να βαλω με λαπτοπ, και κοντο με ελιες στη μουρη να βαλω, και εναν αλλον ψηλο αχωνευτο να βαλω, κι εναν αλλον με ζιβαγκο και πιπα...
Εγω 21 και 22 θα κανω το καθηκον μου ως εργαζομενος και θα απεργησω παρα το γεγονος οτι δε μου περισσευουν.Ελπιζω κι εσυ να κανεις το ιδιο για να σε παραδεχτω κι εγω...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Εγω 21 και 22 θα κανω το καθηκον μου ως εργαζομενος και θα απεργησω παρα το γεγονος οτι δε μου περισσευουν.Ελπιζω κι εσυ να κανεις το ιδιο για να σε παραδεχτω κι εγω...
και γω το ιδιο θα εκανα αν ημουν ΔΥ.
τωρα θα το κανω 'αναγκαστικα' γιατι ψαχνω για δουλεια.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!