-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Τελος το θεμα απο μενα... οτι πιστευει ο καθενα το πιστευει γιατι το εχει ζησει.... και αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα....
Οσο γι αυτό το τελευταίο να είσαι σίγουρος, ότι γράφει ο καθένας εδω μέσα το έχει ζήσει.
Σε virtual φάση φυσικά, κυρίως μέσω Πρετεντέρη και Χατζηνικολάου, άντε και μέσω φόρουμ στην καλύτερη -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Για μενα συνηθως,ΣΩΜΑΤΙΟ εργαζομενων σημαινει συνδικαλισμος κατευθυνομενος...... οταν θα κατεβαζαν τον κοσμο σε απεργεια υποχρεωτικη......(μην μου πεις οτι δεν ξερεις τι σημαινειι αυτο το τελευταιο....) αλλιως στην επομενη απεργεια ας πουμε του ΕΚΑ, κανε μια βολτα σε οικοδομες να δεις πως τους βγαζουν εξω απο τις οικοδομες οι συνδικαλιστες αυτους που για δικους τους λογους ο καθενας εχουν παει να πιασουν δουλεια μερα απεργειας....., η ζημεια θα ηταν μεγαλυτερη απο το να το καψουν....
Κομμουνιστες υπηρχαν, υπαρχουν, και θα υπαρχουν....... αλλα εκει γυρω στο 8% για τηνΕλλαδα μιλοντας, γιατι αλλου ασε καλυτερα......
Τελος το θεμα απο μενα... οτι πιστευει ο καθενα το πιστευει γιατι το εχει ζησει.... και αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα....Μηπως ρε φιλε ,το κριτηριο της εντοπιοτητας στις προσληψεις καποιοι το παρεξηγησαν κ εφτιαξαν σεναρια για να ενοχοποιησουν τα αδολα αυτα πλασματα
Λιγο αδικο δεν ειναι να τα ριχνουμε ολα στους κομμουνιστες, ας μην τους φορτωσουμε κ την κριση ,ελαχιστο μεριδιο συμμετοχης εχουν κατα την ταπεινη μου γνωμη -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τελος το θεμα απο μενα... οτι πιστευει ο καθενα το πιστευει γιατι το εχει ζησει.... και αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα....
Οσο γι αυτό το τελευταίο να είσαι σίγουρος, ότι γράφει ο καθένας εδω μέσα το έχει ζήσει.
Σε virtual φάση φυσικά, κυρίως μέσω Πρετεντέρη και Χατζηνικολάου, άντε και μέσω φόρουμ στην καλύτερηΞεχασες τις εμπειριες που εμπεδωνει καποιος επισκεπτωμενος τακτικα τον Περισσο, ειναι πιο κοντα απο την θηβα.... και νοιωθει και καπως!!! μετα τα μαθηματα εκει......
-
delete
-
Καλά είναι αρκετά αυτά που τα ξέρουν και οι κότες και ας μην τα έχουν ζήσει/βιώσει, όπως το ότι οι εκάστοτε 'comandate' στα μπλόκα των αγροτών βγαίνουν με το 'κόμμα' μετά από κάποια χρόνια βουλευτές. Αλλά αφού δεν τα έχουμε ζήσει, δηλαδή να είμαστε παρόντες στα μπλόκα και παρόντες στην ορκομωσία του συντρόφου στη Βουλή δεν τα ξέρουμε, δεν υπάρχουν...
O πατερούλης πέρναγε τέτοια νοοτροπία δυσπιστίας γιατί θεωρούσε ότι όλοι πάνε να τον αποπροσανατολίσουν. Έχω διαβάσει (όχι δεν ήμουν εκεί, δεν είχα γεννηθεί) ότι οι δυτικοί του είχαν στείλει σαφείς πληροφορίες ότι θα του την πέσει ο Χίτλερ το καλοκαίρι του '41 και επειδή θεώρησε ότι ήταν προβοκατόρικη ενέργεια, προτίμησε να συνεχίσει να κάνει όργια στη θερινή βίλα του... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχω διαβάσει (όχι δεν ήμουν εκεί, δεν είχα γεννηθεί) ότι οι δυτικοί του είχαν στείλει σαφείς πληροφορίες ότι θα του την πέσει ο Χίτλερ το καλοκαίρι του '41 και επειδή θεώρησε ότι ήταν προβοκατόρικη ενέργεια, προτίμησε να συνεχίσει να κάνει όργια στη θερινή βίλα του...Νομίζω πως είσαι αρκετά διαβασμένος για το ζήτημα, ώστε να δίνεις αυτήν την εξήγηση.....
[ΕΕΠ βαλτός είσαι; Χτες (ξανα)έβλεπα κάτι επεισοδιάκια από The World at War και είχαν την ατάκα σου για το ζήτημα ] -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για μενα συνηθως,ΣΩΜΑΤΙΟ εργαζομενων σημαινει συνδικαλισμος κατευθυνομενος...... οταν θα κατεβαζαν τον κοσμο σε απεργεια υποχρεωτικη......(μην μου πεις οτι δεν ξερεις τι σημαινειι αυτο το τελευταιο....) αλλιως στην επομενη απεργεια ας πουμε του ΕΚΑ, κανε μια βολτα σε οικοδομες να δεις πως τους βγαζουν εξω απο τις οικοδομες οι συνδικαλιστες αυτους που για δικους τους λογους ο καθενας εχουν παει να πιασουν δουλεια μερα απεργειας....., η ζημεια θα ηταν μεγαλυτερη απο το να το καψουν....
Κομμουνιστες υπηρχαν, υπαρχουν, και θα υπαρχουν....... αλλα εκει γυρω στο 8% για τηνΕλλαδα μιλοντας, γιατι αλλου ασε καλυτερα......
Τελος το θεμα απο μενα... οτι πιστευει ο καθενα το πιστευει γιατι το εχει ζησει.... και αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα....Μηπως ρε φιλε ,το κριτηριο της εντοπιοτητας στις προσληψεις καποιοι το παρεξηγησαν κ εφτιαξαν σεναρια για να ενοχοποιησουν τα αδολα αυτα πλασματα
Λιγο αδικο δεν ειναι να τα ριχνουμε ολα στους κομμουνιστες, ας μην τους φορτωσουμε κ την κριση ,ελαχιστο μεριδιο συμμετοχης εχουν κατα την ταπεινη μου γνωμηΠηγαίνετε στο σωματείο οδηγών να μάθετε ποιες επιχειρήσεις έκλεισαν - ΛΟΥΚΕΤΟ - ΤΕΡΜΑ - επειδή αρνήθηκαν να προσλάβουν οδηγούς από το σωματείο τους και χρησιμοποιούσαν ΔΧ. (Έκλεισαν εταιρεία που δούλευε φίλος στη Θεσσαλονίκη.)
Πρόσφατο παράδειγμα:
Εταιρεία που είχε 100 άτομα πριν μερικά χρόνια, έχει κατέβει στα 20 άτομα λόγω μείωσης των πωλήσεων.
Ο επιχειρηματίας μη θέλοντας να μειώσει κι άλλο το προσωπικό προτείνει στους εργαζόμενους να διαλέξουν ποιοι θα δουλεύουν 4ήμερο και συμφωνούν ότι οι ανύπαντροι νέοι θα είναι στο 4ήμερο και οι οικογενειάρχες στο 5νθήμερο.
Έρχονται όμως οι κομμουνιστές και δεν το επιτρέπουν (απαγορεύεται επιλεκτικά να δουλεύουν κάποιοι 4ήμερο).
Έτσι ο επιχειρηματίας τους βάζει ΟΛΟΥΣ σε 4ήμερο. -
Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει τεράστια παραφιλολογία. Υπάρχουν και κάποιοι (προφανώς υποστηρικτές) που θεωρούν ότι ο πατερούλης περίμενε την γερμανική εισβολή αλλά σκόπιμα (WTF?) άφησε το στρατό του να κοιμάται για να αφυπνιστεί και καλά ο λαός από το πατατράκ.
Αν κρίνω πάντως από το ότι ήταν σε διαπραγματεύσεις για ειρήνη με τους γερμαναράδες μετά το Στάλινγκραντ, νομίζω ότι η κρίση δεν ήταν και το δυνατό του σημείο...
Ωραίο ΟΤ ανοίξαμε... Το World at War ευτυχώς αντελήφθηκα πότε το έδινε μια εφημερίδα, τσίμπησα όλη τη σειρά και τη φυλάω σα τα μάτια μου. Εκπληκτική σειρά και σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό αντικειμενική. Όχι σα την ιστορία του φασίστα του Λίντελ Χαρτ. -
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 010_396582
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει τεράστια παραφιλολογία. Υπάρχουν και κάποιοι (προφανώς υποστηρικτές) που θεωρούν ότι ο πατερούλης περίμενε την γερμανική εισβολή αλλά σκόπιμα (WTF?) άφησε το στρατό του να κοιμάται για να αφυπνιστεί και καλά ο λαός από το πατατράκ.
Αν κρίνω πάντως από το ότι ήταν σε διαπραγματεύσεις για ειρήνη με τους γερμαναράδες μετά το Στάλινγκραντ, νομίζω ότι η κρίση δεν ήταν και το δυνατό του σημείο...
Ωραίο ΟΤ ανοίξαμε... Το World at War ευτυχώς αντελήφθηκα πότε το έδινε μια εφημερίδα, τσίμπησα όλη τη σειρά και τη φυλάω σα τα μάτια μου. Εκπληκτική σειρά και σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό αντικειμενική. Όχι σα την ιστορία του φασίστα του Λίντελ Χαρτ.Εντάξει, αντικειμενικό δεν θα το πεις το World at War [βασικά δεν νομίζω ότι γίνεται να έχεις αντικειμενικές πηγές για το ζήτημα. Απλώς μπορεί κανείς να διαβάζεις διάφορες υποκειμενικές και να βγάζει τα συμπεράσματά του].
Εμένα μου αρέσει γιατί έχει πολύ original footageΚι ο ριζοσπάστης είχε 'μοιράσει' ένα επίσης πολύ καλό ντοκυμαντερ-σειρά από άλλη οπτική γωνία φυσικά [War of the World νομίζω ] επίσης με πολύ original footage.
Για το ζήτημα της προετοιμασίας του πατερούλη, βάλε λίγο στη μέση το παντελώς διαλυμένο στρατό [από WWI σε επανάσταση κλπ] και το space-for-time για τη μεταφορά ολόκληρης της βαριάς βιομηχανίας από την δυτική πλευρά προς την ανατολική. Actual μεταφορά όμως, αποσυναρμολόγηση και ξήλωμα όλων των εργοστασίων και μεταφορά με τραίνα. Όχι και μικρό πράγμα.
Τέσπα, πολύ ΟΤ εδώ....
-
Κι ο ριζοσπάστης είχε 'μοιράσει' ένα επίσης πολύ καλό ντοκυμαντερ-σειρά από άλλη οπτική γωνία φυσικά [War of the World νομίζω ] επίσης με πολύ original footage.
Φαντάζομαι στη μάχη της Αγγλίας θα εξυμνούσε τον αγώνα των εργατών στα εργοστάσια Spitfire προκειμένου να παράγουν όσο περισσότερα αεροσκάφη γίνεται...
Είναι πολύ προβλέψιμοι οι σύντροφοι σε κάτι τέτοια...
Τέλος το ΟΤ από μένα... -
Για το ΔΝΤ μήπως έχουμε κάτι άλλο, να ενημερωθούμε τουλάχιστον για αυτά που ίσως μας περιμένουν;;;....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για το ΔΝΤ μήπως έχουμε κάτι άλλο, να ενημερωθούμε τουλάχιστον για αυτά που ίσως μας περιμένουν;;;....Εκει στο ΠΑΣΟΚ το ΔΝΤ ειναι απαγορευμενη λεξη...σημαινει παραχωρηση της εξουσιας που με τοσο κοπο κερδισαν.Βουλιαζουμε γιατι δεν αλλαζουμε...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για το ΔΝΤ μήπως έχουμε κάτι άλλο, να ενημερωθούμε τουλάχιστον για αυτά που ίσως μας περιμένουν;;;....μαλλον δεν θες να μαθεις...
υγ.γελαμε με τα χαλια μας..
-
Όπου έχει εμπλακεί το ΔΝΤ...
-
Βασικά αυτό που θέλουμε είναι φτηνότερο δανεισμό, αυτό είναι που αν δεν το βρούμε αλλού θα φτάσουμε αναγκαστικά στο ΔΝΤ με όποιες θυσίες αυτό μπορεί να σημαίνει...
Επειδή εγώ δεν τα κατέχω γιατί δεν δανείζουμε στους Έλληνες επιχειρηματίες και ναυτιλιακές κλπ που μάλλον ενδιαφέρονται; Όλες οι καταθέσεις και χρήματα που υπάρχουν στο εξωτερικό τώρα τοκίζονται με κάποιο αστείο επιτόκιο. Δεν θα θέλανε να επενδύσουν σε ελληνικά ομόλογα για 5%;; Και ταυτόχρονα να ξεπεράσουν και τυχόν θεματάκι πόθεν έσχες. -
Θυμάμαι στο πανεπιστήμιο είχε αναφερθή η περίπτωση μιας αεροπορικής εταιρείας που έκοψε μια (1) γαρίδα από ένα γεύμα της και εξοικονόμησε ένα τεράστιο ποσό από τον προϋπολογισμό της.
Εδώ αντίστοιχα συνεχίζουμε να πληρώνουμε για αστακούς που δεν τρώει κανένας... Βασικά ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να φανεί απαραίτητος ο αστακός για να μην κακοκαρδίσουμε τον ψαρά που μας τον πουλάει και όχι να τον κόψουμε από το μενού για να εξοικονομηθούν για άλλο πιο παραγωγικό λόγο τα λεφτά.
Περαστικά μας και καληνύχτα μας...ΥΓ:
Πείτε αλεύρι...
-
Για ελια ξερω εγω
edit
http://www.nytimes.com/2005/06/10/busin ... .html?_r=1 -
H american airlines ήταν, και έκοψε μία ελιά.
-
Ακόμα χειρότερα...
ΥΓ: Ψωνάρα Παπαδάκη την ελιά την έκανες γαρίδα...
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!