-
Το και το που ακριβώς είναι;
-
Εδώ και αρκετά χρόνια το πρόστιμο για το ελεύθερο κάμπινγκ είναι 150 ευρώ.
Σε μερικές περιοχές γράφουν και σε άλλες δεν γράφουν. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
νομίζω η συντριπτική πλειονότητα αναγνωρίζει τα οφέλη του ευρώ αλλά αυτή τη στιγμή είναι ταυτόχρονα αντιμέτωπη και με τις παρενέργειές του.
Δεν νομίζω. Κανείς δεν κατάλαβε το 2001-2010 τι ευκαιριάρα ήταν το ευρώ. Εγώ, μπορώ να πω ότι το κατάλαβα. Οι περισσότεροι το είδαν σαν yet another αρπαχτή. Τόσο τους έκοψε και τώρα κλαίνε. Εγώ π.χ. μεταξύ άλλων, ανανέωσα εξοπλισμούς στο κόστος. Με δραχμή ούτε που θα το ονειρευόμουν. Ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ελάχιστοι καταλαβαίνουν την πρέπουσα χρήση ενός τόσο σκληρού νομίσματος. Το βλέπουν σαν 'κατάθεση στην τράπεζα'. Τι κρίμα.
Οι παρενέργειες προέρχονται κυρίως από την κακή χρήση του ευρώ από το κράτος και από την ΕΚΤ. Αύξησε το κράτος τις δαπάνες του με δανεικά και ταυτόχρονα διέλυσε τις εφορίες. Κυρίως όμως, άφησε να φτάσει στα άκρα μια υπέρμετρη κατανάλωση, πάλι με δανεικά, χωρίς να αυξηθεί παράλληλα η παραγωγή, μόνο με εισαγωγές. Αυτές τις ανισορροπίες τις ήξεραν οι πολιτικοί μας εδώ και χρόνια αλλά δεν επέβαλλαν κανένα μέτρο περιορισμού. Ούτε η ΕΚΤ έκανε κάτι, ενώ είναι ευθύνη της και μπορούσε να παίρνει τέτοια μέτρα.
Αντίθετα, θυμάμαι οτι όλοι ήταν υπερήφανοι για το πόσο γρήγορα πλησιάζει το κατά κεφαλήν εισόδημά μας σε αυτό της Γερμανίας, χωρίς να δίνει κανένας σημασία στην παραγωγικότητα.Ο Ανδρουλάκης έχει δίκιο σε πολλά, εγώ σημείωσα ένα: δεν πρέπει να πάμε στη δραχμή γιατί έτσι αυτοκτονούμε και απαλλάσσουμε τους εταίρους μας από ένα βάρος - αντίθετα, πρέπει να μείνουμε στο ευρώ μέχρι το τέλος, ή θα σωθούμε ή θα καταστραφούμε μαζί τους.
Πιστεύω οτι το ευρώ είναι το μόνο διαπραγματευτικό όπλο που μας έχει απομείνει, μαζί βέβαια με το γεγονός οτι χρωστάμε τόσο πολλά που δεν μπορούν να μας αφήσουν απλά να χρεοκοπήσουμε. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Στην οργανωτική επιτροπή της έκθεσης έχει διοριστεί από τον κ. Γερουλάνο, η μητέρα του, ως πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη. Η αδελφή του, κ. Ειρήνη Γερουλάνου, είναι διευθύντρια και… μέλος της διοικητικής επιτροπής, ο πατέρας του υπουργού, κ. Μαρίνος Γερουλάνος!
Με τέτοιο οικογενειακό δέντρο και πολιτική προιστορία δεν υπάρχει λόγος να μας κάνει εντύπωση.
http://www.fimes.gr/2009/10/geroulanos-basilias-oikogeneia/ -
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εδώ και αρκετά χρόνια το πρόστιμο για το ελεύθερο κάμπινγκ είναι 150 ευρώ.
Σε μερικές περιοχές γράφουν και σε άλλες δεν γράφουν.Γι αυτό κι εγώ αναρωτιέμαι που είναι το και το
-
καλα λεει ο Λαζοπουλος οτι ο ΓΑΠ νομιζει οτι ειναι προεδρος του 15μελους...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το και το που ακριβώς είναι;Διαβάζοντας για την 'χορηγία' του ΟΠΑΠ και μετά στο καπάκι για τα πρόστιμα για το κάμπιγκ μόνο το και μετά το μου ήρθε στο μυαλό.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Στην οργανωτική επιτροπή της έκθεσης έχει διοριστεί από τον κ. Γερουλάνο, η μητέρα του, ως πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη. Η αδελφή του, κ. Ειρήνη Γερουλάνου, είναι διευθύντρια και… μέλος της διοικητικής επιτροπής, ο πατέρας του υπουργού, κ. Μαρίνος Γερουλάνος!
To 1985 έγινα υποδιευθύντρια στο Μουσείο Μπενάκη, το 2000 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και το 2005 πρόεδρος. Στο μουσείο, δυστυχώς, η δουλειά μου είναι πολύ σφιχτή, είναι διαχειριστική - κάτι που δεν ήταν ποτέ πολύ του είδους μου.
http://www.lifo.gr/mag/features/2669
Επίσης με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα ότι η αδερφή του είναι στο μουσείο Αναπληρώτρια Διευθύντρια τουλάχιστον από το 2008.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επίσης με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα ότι η αδερφή του είναι στο μουσείο Αναπληρώτρια Διευθύντρια τουλάχιστον από το 2008.Θεέ μου που σταματάει αυτό...
-
Ορίστε ένα ωραιότατο prοject.
Οι 300 σύν όλοι οι ανώτατοι και ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι (διευθυντές υπουργείων, πανεπ. κλπ) να υποχρεωθούν να γράψουν που δουλεύουν οι συγγενείς τους μέχρι τρίτου βαθμού. Κατόπιν να μπούνε όλα τα στοιχεία σε ένα γράφημα (με κόμβους και ακμές) και να δημοσιευθεί. Ε ρε ποιο small world effect και αηδίες. Θα γελάμε και θα κλαίμε... -
Αυτό το project να το κάνουμε και στα πανεπιστήμια.
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό το project να το κάνουμε και στα πανεπιστήμια.και στις εφοριες...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η λύση του προβλήματος της Ελλαδος είναι δέκα λεπτών απόφαση.
Απαγόρευση κυκλοφορίας μετρητών στην Ελλάδα για 5 χρόνια. Όλα ηλεκτρονικά μέσω καρτών και χωρίς προμήθειες για τις τράπεζες.Δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, άλλα θα είχε εκπληκτικό ενδιαφέρον...
Μου κάνει εντύπωση η έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης από τους συνφορουμίτες.... Βρε μήπως, λέω μήπως, τα φάγαμε όντως μαζί?
-
Το βλέπω μέσα στην επόμενη βδομάδα ή μέχρι το τέλος του μήνα να προκηρύσσει εκλογές.
Το κανόνι είναι αναπόφευκτο τη στιγμή που δε λύνουν το πρόβλημα στη ρίζα του.
Ουδείς θέλει να ξεβολέψει τους βολεμένους, τη σίγουρη ψηφοθηρική πελατεία.
Πάντα ήλπιζα σε μία ξαφνική αναλαμπή λογικής, όπου ειδυλλιακά ο Έλληνας δεν θα ψήφιζε κανένα από τα υπάρχοντα μεγάλα κόμματα, αλλά κάποιον άγνωστο έστω τρελό και ανίκανο μαζί με άλλους 300 της ίδιας ποιότητας και ικανότητας.
Αυτό που τρέμουν οι πολιτικοί και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι η αυθόρμητη και μη καθοδηγούμενη κινητοποίηση της πλατείας.
Δεν μπορούν να δεχθούν ότι αυτοί που συμμετέχουν δεν υποκινούνται ή καθοδηγούνται.
Για αυτούς υπάρχουν μόνο οπαδοί και πρόβατα.
Για αυτό και αγνοούν πεισματικά να δουν τι συμβαίνει στο δρόμο και στις πλατείες αυτής της χώρας.
Ο ξεδιάντροπος (Ξε) Πεταλωτής γελάει και χαμογελάει με χάρη στα κανάλια ο θρασύς καρεκλοκένταυρος.
Το έχουν δεδομένο, ότι και να γίνει πάλι το έδρανο δικό τους είναι, αν όχι σε αυτούς προσωπικά, τότε σε κάποιον φίλο τους, πάντα όμως κομματόσκυλο.
Και κάλπες να στηθούν όλοι αυτοί των αγανακτισμένων και μη και ένα 80% από εσάς, τους φορουμίστες, έναν από τους δύο θα ψηφίσετε. Τον GAP ή τον φέροντα ελπίδα.
Και αν υποθέσουμε ότι το 50% από εσάς αποφασίσει να μην ψηφίσει ή να ρίξει άκυρο λευκό απλά πηγαίνετε στα άβουλα πρόβατα, τα μη οπαδικά. Αυτοί ούτως ή άλλως πάλι θα κυβερνήσουν.
Με τις υγείες σαςΦιλικά
-
το θεμα ειναι οτι δυστηχως υπαρχουν μονο αυτοι...
απο το να ανεβει ο τσιμπουρας η η παπαρηγα προτιμω να δω αυτα τα δυο σιχαματα....φυσικα και το οτι δεν βλεπεις κατι νεο στην ελλαδα κανεις δεν θελει να βγει μπροστα..ολοι φοβουνται τις υποχρεωσεις που θα εχεις
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, άλλα θα είχε εκπληκτικό ενδιαφέρον...Έλα, ποιος ήρθε;
Δεν έχεις πάει Γερμανία τελευταία μου φαίνεται. Με μετρητά μπορείς να πάρεις τσίχλες, γαριδάκια, καφέ, σούπερ μάρκετ, ξέχασα τίποτε, ά και παγωτό. ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, άλλα θα είχε εκπληκτικό ενδιαφέρον...
Έλα, ποιος ήρθε;
Δεν έχεις πάει Γερμανία τελευταία μου φαίνεται. Με μετρητά μπορείς να πάρεις τσίχλες, γαριδάκια, καφέ, σούπερ μάρκετ, ξέχασα τίποτε, ά και παγωτό. ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ.Όντως έχω να πάω από το 2003.
Άρα μπορεί να εφαρμοστεί! Τι περιμένουν λοιπόν?
Ούτε τεκμήρια, ούτε έκτατες εισφορές, δίχως γραφειοκρατία και επαφή με τα πάσης φύσεως μπουμπούκια.
-
γιατι στο ελλαντα εισαι παντα θα βρουν τροπο να στα παρουν..
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!