-
Στο μεσημεριανο δελτιο ειδησεων στη ΝΕΤ ,δηλωση Σημιτη για το ποιος φταιει.
'Φταινε και οι υπερβολικες απαιτησεις των πελατων-πολιτων'
Πελάααααααατες μου! -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εγώ ξέρω να πω ότι κάθε Κυριακή το Καραισκάκη και το Ο.Α.Κ.Α είναι γεμάτα. όταν είναι να κατεβούμε στους δρόμους για την ίδια μας τη ζωή , τότε όλοι καναπέ καθόμαστε...Η Ελλάδα μας ποτέ δεν θα ξαναείναι όπως πριν. Σε πολλά πράγματα καλύτερα βέβαια , σε κάποια άλλα όμως..
ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα ρε παιδιά
κάποιοι άλλοι ψιλοασχολούνται, ασχοληθείτε κι εσείς...
@ μανος και σία για τις πορείες.
καιρός επιτέλους να μη μας ζαλίζετε με δήθεν δικαιολογίες για τις πορείες και τα μπάχαλα.
2 εκατομμύρια κόσμο θέλετε να κατεβάσετε στο σύνταγμα.
Νομίζετε ότι όταν φτάσει η κατάσταση εκεί, θα σας υποδεχτούνε με γαρύφαλλα?.εδώ ούτε στην πρωτομαγιά δεν σηκώνετε τον κώλο σας απ τον καναπέ που γίνεται περίπατος, αυτά σας μαράνανε.
ερώτηση περί προπηλακισμού κακλάμάνη.
αν προσέξατε, ναι με το νταραβέρι ξεκίνησε απ τους Α, αλλά το γαμοσταυρίδι το έτρωγε απ τους κα΄θημενους σε διπλανά καφενεία.
Ελπίζω να μη σας στεναχώρησε κι αυτό πια, που του χάλασε η μόστρα του λαμόγιουκαι για να κλείσουμε, ευπειθώς αναφέρω ότι ο φωτογραφικός μου φακός συνέλαβε τον mjacob να μπαχαλιάζει:
και λίγο πιο δίπλα κάτι φίλους του με καροτσάκια
-
να είχε και άδικο ο σημιτης
βέβαια για να γίνει μια συναλλαγή χρειάζονται δυο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει όμως ο δήμος έναν τύπο, που παίρνει €2000 το μήνα για να καθαρίζει (και από μέσα) τα κανόνια στη Ντάπια (στο Ρούσσο μπροστά) και να τα γεμίζει (μπαρούτι, μπάλες κτλ. μόνο το φυτίλι έχουν βγάλει για λόγους ασφαλείας), διότι η παράδοση λέει πως τα κανόνια που προστατεύουν το νησί πρέπει να είναι πάντα γεμάτα. Υποχρεωτικά ντυμένος με ρούχα εποχής (σαν αρσενικός Μπουμπουλίνος ένα πράμα), όσοι έχετε μείνει Πέμπτη στο νησί θα τον έχετε δει.
Το παραπάνω είναι προφανώς ψευδές αλλά απ΄ό,τι παρατήρησα δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν. Γιαυτό το έγραψα, για να δω αν πιστεύουμε πλέον ό,τι ακούμε και δεν μας κάνει εντύπωση τίποτα πλέον.
Ειναι που δεν εχω παει Πεμπτη αλλιως θα ηξερα οτι ηταν ψεμα
Εγώ πάλι που και Πέμπτη έχω πάει αλλά και σήμερα είμαι εκεί (ελέω συζύγου) δεν έχω δει ποτέ αυτόν τον τύπο . Μόνο τον ταλαίπωρο τον Στέφο (σήμα κατατεθέν της Ντάπιας τα καλοκαίρια) με το πασατέμπο και τα γλυφιτζούρια δίπλα στο Ρούσσο.
Παρεπιπτόντως, σήμερα το μεσημέρι στις ηλιόλουστες Σπέτσες απολύτως τίποτε δεν έδειχνε ότι κάτι στράβωσε στον κόσμο (μέτρα, κρίση κλπ). Και μη φανταστείτε ότι ήταν εφοπλιστές οι θαμώνες στα μαγαζιά. Απίστευτη ελαφρότητα και σταρχιδισμός σχεδόν σε όλους...Λέτε να έχουν δίκιο οι του ΔΝΤ που λένε ότι ζεις μια χαρά στην Ελλάδα με 700-800 ευρώ; -
Ο πελατης εχει παντα δικιο.
-
drifter βλέπω ότι αρχίζεις να koutsanίζεις κι εσύ. Όταν δεν σε πάει η κουβέντα την κάνει τουμπεκέισον και μόκο και υπεράνω και σιγά μην συνεχίσω διάλογο μαζί σας αλλά σήμερα σ' έτρωγε ο πάτος σου να μας κράξεις γιατί δεν πήγαμε στο Σύνταγμα.
Στο κνίτικο πανηγύρι δεν έχω καμμία διάθεση να συμμετάσχω. Όπως ξαναείπα είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για αυτά τα 2 μύρια. Δεν έχουν τσούξει ακόμα οι κώλοι. Όταν θιχτεί η τσέπη και δεν υπάρχει παράς για ταβέρνες, καφέδες και μπιζούκια τότε θα τους δεις και θα τους καταλάβεις.
Επειδή κατά τη γνώμη σου φταίει το τρισκατάρατο κεφάλαιο και όχι η νοσηρή νοοτροπία... Έχεις υπόψη σου φαντάζομαι ότι αν το κεφάλαιο είχε μπει στο χώρο της τριτοβάθμιας (ιδιωτικά πανεπιστήμια) θα είχες ελπίδα να κριθείς αντικειμενικά και να βρεις δουλειά στην Ελλάδα στο αντικείμενο σου. Τώρα ψάξε όπως σου πα να κάνεις καμμιά κουμπαριά ακαδημαϊκή γιατί έχε το νου σου, ανεβαίνει η στάθμη και θα διδάσκεις στα ψάρια...
Ωραία κατάντεια για τα ελληνικά πανεπιστήμια να έχουν γίνει το τσιφλίκι συγκεκριμένων ατόμων. Δεν βρίσκεις; -
εντι, η κρίση σε έχει χτυπήσει κατακέφαλα μου φαίνεται
σου είπα εγώ να συμμετάσχεις στο κνιτικο πανηγύρι?
φτιάξε ένα δικό σου, από καρνάβαλους μπόλικους έχετε, και τραβάτε για παράσταση.εεπ, τα πανεπιστήμια στη γαλλία και στην ολλανδία κρατικά είναι, κάτι άλλο?
(κουμπαριές θα κάνω μόνο για να γαμήσω καμιά καλή κουμπάρα πάντως, για θέση λίγο αδιάφορο μου είναι)
-
εεπ, τα πανεπιστήμια στη γαλλία και στην ολλανδία κρατικά είναι, κάτι άλλο
Στη Γκρίχελαντ όμως δεν ισχύει το ίδιο... Κρατικά αλλά για να μπεις ή θείο ή μπαμπά ή κουμπάρο (πιο συνηθισμένο). Αν δεν γουστάρεις να δουλέψεις γενικά στην Ελλάδα πάσο. Αλλά επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι που κάνουν διδακτορικό έξω το κάνουν επειδή δεν μπορούν να πιάσουν κουμπάρο τον τάδε καθηγητή να τους κάνει λέκτορες, τρώνε την ξενιτιά στη μάπα. Και όπως σου είπα το κεφάλαιο όχι μόνο δεν φταίει, αλλά αν υπήρχε θα βοηθούσε γιατί θα έσπαγε το μονοπώλιο των τσιφλικάδων-καθηγητών (εξαίρεση η ιατρική, το γράφω πριν πλακώσουν τίποτα γιατροί και μ΄αρχίσουν ).
Εμένα δεν με χτύπησε η κρίση κατακούτελα... ακόμα. Άκουσα ότι δεν θα πειράξουν τον 13ο και 14ο για ιδιωτικό τομέα. Να σου πω πιο πολύ χάρηκα για τους χαμηλόμισθους (σούπερμάρκετ, πωλητές καταστημάτων, αποθηκάριους κλπ) παρά για εμένα που και δεν έχω υποχρεώσεις και δεν έχω παράπονο από τα μισθά μου. Θα πέσει και φωτιά να μας κάψει αν πούμε τίποτα άλλο. -
Γιατί βρε παιδί μου τα λες αυτά; Ασχολήθηκε κανείς με τον Κακλαμάνη; Είπε κανείς να μη βρίζουμε τους κλέφτες; Αυτοί που σήμερα πήγαν στην Αθήνα για την Πρωτομαγιά, γούσταραν πολύ αυτούς τους ψυχάκηδες που περιέγραφα πριν 5 μέρες ως ντεμέκ μάντης; Γιατί αν τους γούσταραν αυτοί μία, πολλοί άλλοι που ΔΕΝ πήγαν δεν τους γούσταραν καμία.
Η ερώτηση πάντως ήταν πολύ συγκεκριμένη: γιατί τους ανέχεστε, γιατί είστε έτοιμοι όποτε πέφτει καμιά σφαλιάρα να τους υπερασπιστείτε (ενώ είναι αιτία αυτών που έγραψα, τα οποία στρέφονται κατά της αριστεράς στην τελική) ενώ στην πλειοψηφία τους δεν είναι εξοργισμένοι απόκληροι της κοινωνίας, αλλά βαριεστημένοι που περιμένουν να τους βολέψει ο μπαμπάς ή ο φίλος του μπαμπά (ή που τους έχει βολέψει ήδη), γιατί γίνεστε σαν τον Τσίπρα που χαϊδεύει χρόνια τώρα τους μπαχαλάκηδες για να το παίζει τώρα κομματάρχης ξεφτιλίζοντας την αριστερά στα μάτια του περισσότερου κόσμου;
Εμένα σκασίλα μου φυσικά, καθένας πληρώνει για τις επιλογές του, όπως πληρώνω κι εγώ για τις δικές μου.
Τις φωτογραφίες δεν κατάλαβα γιατί τις έβαλες. Δείχνουν κάτι πολύ ευχάριστο, μια ειρηνική διαδήλωση. Αν ξεπρόβαλαν 100 νοματαίοι αρχίζοντας να σπάνε και να καίνε, ποια θα ήταν η εξέλιξη; Θα πήγαιναν έτσι, με τα παιδιά τους, και την επόμενη φορά; Θα πήγαιναν στη διαδήλωση όλοι αυτοί; Εγώ λέω ότι οι περισσότεροι ΔΕΝ θα πήγαιναν. Θα μεταμορφώνονταν ξαφνικά σε καναπεδάκηδες και αδιάφορους/απολιτίκ; Εσύ τι λες;
-
καλά ήταν
συγκινητική ατμόσφαιρα, σε έπαιρναν τα δάκρυα ρε αδερφέ [γμμνε κόντρα αέρα ]Για τον κακλαμάνη, δεν ξεκίνησε από 'Α' η φάση, εκτός κι αν εννοείς κάποιο μικρό όνομα με αυτό Η φάση ξεκίνησε από τη Πανεπιστημίου, ουσιαστικά στον πεζόδρομο είχε ψιλολήξει...
[περίεργο πράγμα επίσης, πως χωρίς ίχνος αστυνομικής παρουσίας σε ακτίνα 500μ+ τελικά οι 'ψυχασθενείς' δεν τον σκότωσαν, έσπασαν στο ξύλο κλπ ταινίες μμε αγρίους....]Περί κνίτικων πανηγυριών και λοιπών πανηγυριών.
Πολύ ενδιαφέρουσες πρακτικές σήμερα, όσον αφορά στο τι σημαίνει 'θέλουμε να πανηγυρίσουμε έξω από τη βουλή'.
Σε κάποιους επετράπη, σε κάποιους άλλους όχι, και φυσικά για πολλούς, δεν τέθηκε καν το ζήτημα.Δυστυχώς eddie, αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε έξω από τη βουλή ειρηνικά, μάλλον με το ΠΑΜΕ σε βλέπω (αν και σήμερα θα είχες τρελλές τσαντίλες με τα μωρά [ηλικιακά, αν και είχε αρκετά και από τ' άλλα] που κυκλοφορούσαν, τα οποία -ω εκ του θαύματος- πάλι δεν κινδύνευσαν ούτε by far.
Τέσπα, αυτά και άλλα ωραία για όσους ήταν εκεί.
-
προφανώς και εκτίθεσαι, γιατί πέρισυ εκεί είχαν γίνει οδομαχίες
πρέπει να φύγω τώρα, γιατί η πορεία ίσως συνεχιστεί, τα υπόλοιπα το βράδυ -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:sorry: καλά ήταν
συγκινητική ατμόσφαιρα, σε έπαιρναν τα δάκρυα ρε αδερφέ [γμμνε κόντρα αέρα ]
Δυστυχώς eddie, αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε έξω από τη βουλή ειρηνικά, μάλλον με το ΠΑΜΕ σε βλέπω (αν και σήμερα θα είχες τρελλές τσαντίλες με τα μωρά [ηλικιακά, αν και είχε αρκετά και από τ' άλλα] που κυκλοφορούσαν, τα οποία -ω εκ του θαύματος- πάλι δεν κινδύνευσαν ούτε by far.Τέσπα, αυτά και άλλα ωραία για όσους ήταν εκεί.
Πάντως εγώ πήγα Πειραιά(αν και είχα παρέα να πάω Αθήνα τελικά αποφάσισα Πειραιά) στου ΠΑΜΕ, υποτονική φάση για τα δεδομένα αυτά .
Αθήνα μάλλον ήταν καλύτερα τα πράγματα. -
Το ΠΑΜΕ είχε αρκετό κόσμο (περίπου όσο όλοι οι άλλοι μαζί, αν και δύσκολο να καταλάβεις για τους υπόλοιπους, γιατί δεν κατάφεραν να βρεθούν ποτέ σε ενιαίο σώμα. Καταλαβαίνεις τους λόγους/τρόπους που συνέβη αυτό Αν και είμαι σίγουρος ότι τα κανάλια θα έχουν δώσει τις σωστές πληροφορίες].
Σε κάποια φάση, ο κόσμος του 'έπιανε' από το Πολεμικό μουσείο μέχρι το σύνταγμα.
Χαλαρό κλίμα.
Μόλις έστριψε το τελευταίο μπλοκ του ΠΑΜΕ στη βασιλίσσης σοφίας, κάτι έγινε , οπότε μετά δεν υπήρχε τρόπος για όλη την υπόλοιπη πορεία να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμοΚοίτα, σε γενικές γραμμές και στην Αθήνα ήταν μια σχετικά ήρεμη πορεία. Το 70% του μηΠΑΜΕ κόσμου (και το 100% του ΠΑΜΕ), ζήτημα αν κατάλαβε ότι συνέβη το οτιδήποτε.
Τώρα, αν είναι να βγάλεις άποψη από τα φωτορομάντζα του Χατζηνικολάου.... ε... καταλαβαίνεις...Η φάση με τον κακλαμάνη ήταν super
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν και είμαι σίγουρος ότι τα κανάλια θα έχουν δώσει τις σωστές πληροφορίες.Τι, έγινε και συγκέντρωση και πορεία; Εγώ νόμιζα πως απλά κάηκε ένα βαν και την πέσανε στον κακλαμάνη.
Ακου να δεις ... -
Τώρα είδα το επεισόδιο Κακλαμάνη από ΣΚΑΙ. Άτιμη κενωνία. Ο Κακλαμάνης έτυχε να περνάει από εκεί;
Χάθηκε κανάς Λαλιώτης, Βουλγαράκης να αρχίσουν να φεύγουν κερασμένοι καφέδες και γιαούρτια; Αλλά -όπως φαντάζομαι μπορείτε να φανταστείτε- αυτοί που έχουν χεσμένη τη φωλιά τους, προσέχουν καλύτερα και τον κώλο τους. -
τα ζωα την επεσαν στον Κακλαμανη ,σε εναν απο τους πιο τιμιους πολιτικους,για τον π@υτσο καβαλα
-
Τίμιοι πολιτικοί?
-
Τέτοια κάνουν τα κωλ παιδα κι άντε μετά να κατεβεί καλός κόσμος στην πορεία... όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι...
(Έχω μια έντονη απέχθεια στις πορείες, για εντελώς προσωπικούς λόγους... Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που σκεφτόμουν να κατέβω κέντρο, είχε και ωραία μέρα, ωραία θα ήταν! Δεν πήρε και ο χαμένος ο άλλος ένα τηλέφωνο να ΠΑΜΕ παρεούλα! )
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Τίμιοι πολιτικοί?παντου υπαρχουν τιμιοι και οχι τιμιοι οπως επισης υπαρχουν και μαλακες.
το ιδιο σε ολη την κοινωνια ειναι και δεν διαφερει στο κοινοβουλιο.
-
Έχει κανείς βιντεάκι από το κράξιμο Αλογομούρη στο LSE;
Για να πάει όμως στην ΑΣΟΕΕ πχ... Θα έχουν στηθεί από κάτω τα καλόπαιδα της ΔΑΠ να βαρέσουν παλαμάκια...
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!