-
Παντως ειναι απιστευτο...οταν πηραμε τα πρωτα λεφτα περυσι πολλοι ηπαν οτι ειναι ευκαιρια να διορθωθουν πολλα στραβα που υπηρχαν στην Ελλαδα. Μετα απο ενα χρονο περα απο μικρες αυξησεις σε φορους, μικρες μειωσεις σε μισθους και μειωση συμβασιουχων δεν εχει γινει απολυτως τιποτα αλλο. Οι Ελληνες παραμενουν (οπως ελεγε και ενας παλιος γνωστος σας) στην κοσμαρα τους...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Παντως ειναι απιστευτο...οταν πηραμε τα πρωτα λεφτα περυσι πολλοι ηπαν οτι ειναι ευκαιρια να διορθωθουν πολλα στραβα που υπηρχαν στην Ελλαδα. Μετα απο ενα χρονο περα απο μικρες αυξησεις σε φορους, μικρες μειωσεις σε μισθους και μειωση συμβασιουχων δεν εχει γινει απολυτως τιποτα αλλο. Οι Ελληνες παραμενουν (οπως ελεγε και ενας παλιος γνωστος σας) στην κοσμαρα τους...μα τα λεφτα περυσι δε τα πηραμε για να ...διορθωσουμε πραγματα, τα πηραμε για να πληρωσουμε δοσεις δανειων που εληγαν!
το οτι ετσι και αλλιως δεν καναμε τιποτε ειναι επισης δεδομενο. Ή μαλλον καναμε, χρωσταμε περισσοτερα απο περυσι.
-
υποτιθεται οτι θα γινονταν διαρθωτικες αλλαγες...
-
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ:
Εδώ κοπρίτης και μα@@@κας ΔΥ, που αν και του μειώσαν 20% τις αποδοχές, πάλι αρκετά κονομάει.Αναφέρω 2 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ περιστατικά σήμερα, που αφορούν τους ΕΕ και ευρύτερα, τον Ιδιωτικό τομέα:
1ο περιστατικό:
Σε cafe που έχω πολλάκις επισκεφτεί τον τελευταίο χρόνο και σίγουρα 10 φορές απο τα Χριστούγεννα και μετά, o cappuccino είχε πάντα , καλώς ή κακώς, 4,50€.
Σήμερα είχε 4,80€, αύξηση 6,5%.
Ρώτησα τον σερβιτόρο και μου είπε: Έχετε δίκιο, τον ακριβύναμε, αλλά και εγώ υπάλληλος είμαι. Εννοείται δεν είπα άλλη κουβέντα, τι φταίει ο νεαρός, το αφεντικό όμως δεν θα με ξαναδεί!
2ο περιστατικό:
Επειδή αγόρασα λάστιχα απο το camskill, έπρεπε κάπου να τα τοποθετήσω - ζυγοσταθμίσω.
Απο τηλ. έρευνα, οι τιμές έπαιζαν στα 30-35 € (3 διαφορετικά καταστήματα και σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας), με απόδειξη. Τα τοποθέτησα προ 10ημέρου στον φτηνότερο, αφού όμως πρώτα πέρασα και απο τον λαστιχά στη γειτονιά μου, ο οποίος συμπτωματικά έλλειπε απο το μαγαζί.
Επειδή βιαζόμουνα, έφυγα για τον φτηνό, χωρίς τελικά να μάθω πόσα ήθελε ο 'γείτονας', απο τον οποίο σημειωτέο, είχα αγοράσει και λάστιχα προ 3ετίας .
Σήμερα τον πέτυχα στο μαγαζί και μπήκα να τον ρωτήσω, απο περιέργεια πλέον.
Τιμή : ' 40€+ΦΠΑ, άντε για σένα 40€ με απόδειξη'. Άστραψε το μάτι μου, το κατάλαβε και λέει: 'Πολλά?'
Ούτε που του απάντησα, μεταβολή και έξω απο το μαγαζί.Κάποιοι ούτε κατάλαβαν, ούτε θέλουν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Αλλά ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, όπως ούτως ή άλλως εγώ ήδη κατάλαβα, ενώ σίγουρα θα καταλάβω καλύτερα στο εγγύς μέλλον, με τις νέες μειώσεις μισθών, αφού σίγουρα θα έρθουν και δυσκολότερες μέρες.Edit: Και για να προλάβω κάποιους κακεντρεχείς, μάλλον ο 'καφετζής' και ο 'λαστιχάς' ήξεραν ότι ήμουν καλοπληρωμένος ΔΥ και είπαν να μου τα πάρουν.
Δεν με ρώτησαν όμως αν τώρα παίρνω λιγότερα απο πέρσυ, για να τα 'βρούμε' οι δυό πονηροί μεταξύ μας .
Kαι οι δυό τους με χτύπησαν πρώτοι. Σειρά μου πλέον να τους το ανταποδώσω !!! -
δεν καταλαβαινω το νοημα του post.
-
Είναι γραμμένο απο ΔΥ, για αυτό!
-
μαλλον ειναι απο ΔΥ, γιατι περιγραφει καταστασεις που για ολους τους υπολοιπους ειναι αυτονοητες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν καταλαβαινω το νοημα του post.Εγώ το κατάλαβα κι έχει δίκιο, συμφωνώ μαζί του.
Η δουλειά έπεσε κι αντί οι ηλίθιοι να ρίξουν τις τιμές , τις ανέβασαν με την ελπίδα οτι στο τέλος του μήνα θα βγάλουν τα ίδια. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Εγώ το κατάλαβα κι έχει δίκιο, συμφωνώ μαζί του.
Η δουλειά έπεσε κι αντί οι ηλίθιοι να ρίξουν τις τιμές , τις ανέβασαν με την ελπίδα οτι στο τέλος του μήνα θα βγάλουν τα ίδια.αυτο λεω, αυτα ειναι τα αυτονοητα. Οπως αυτονοητο ειναι να ριξουμε μαυρο σε οποιον πιστευουμε οτι ειναι ακριβος.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ:
Εδώ κοπρίτης και μα@@@κας ΔΥ, που αν και του μειώσαν 20% τις αποδοχές, πάλι αρκετά κονομάει.Αναφέρω 2 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ περιστατικά σήμερα, που αφορούν τους ΕΕ και ευρύτερα, τον Ιδιωτικό τομέα:
1ο περιστατικό:
Σε cafe που έχω πολλάκις επισκεφτεί τον τελευταίο χρόνο και σίγουρα 10 φορές απο τα Χριστούγεννα και μετά, o cappuccino είχε πάντα , καλώς ή κακώς, 4,50€.
Σήμερα είχε 4,80€, αύξηση 6,5%.
Ρώτησα τον σερβιτόρο και μου είπε: Έχετε δίκιο, τον ακριβύναμε, αλλά και εγώ υπάλληλος είμαι. Εννοείται δεν είπα άλλη κουβέντα, τι φταίει ο νεαρός, το αφεντικό όμως δεν θα με ξαναδεί!
2ο περιστατικό:
Επειδή αγόρασα λάστιχα απο το camskill, έπρεπε κάπου να τα τοποθετήσω - ζυγοσταθμίσω.
Απο τηλ. έρευνα, οι τιμές έπαιζαν στα 30-35 € (3 διαφορετικά καταστήματα και σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας), με απόδειξη. Τα τοποθέτησα προ 10ημέρου στον φτηνότερο, αφού όμως πρώτα πέρασα και απο τον λαστιχά στη γειτονιά μου, ο οποίος συμπτωματικά έλλειπε απο το μαγαζί.
Επειδή βιαζόμουνα, έφυγα για τον φτηνό, χωρίς τελικά να μάθω πόσα ήθελε ο 'γείτονας', απο τον οποίο σημειωτέο, είχα αγοράσει και λάστιχα προ 3ετίας .
Σήμερα τον πέτυχα στο μαγαζί και μπήκα να τον ρωτήσω, απο περιέργεια πλέον.
Τιμή : ' 40€+ΦΠΑ, άντε για σένα 40€ με απόδειξη'. Άστραψε το μάτι μου, το κατάλαβε και λέει: 'Πολλά?'
Ούτε που του απάντησα, μεταβολή και έξω απο το μαγαζί.Κάποιοι ούτε κατάλαβαν, ούτε θέλουν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Αλλά ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, όπως ούτως ή άλλως εγώ ήδη κατάλαβα, ενώ σίγουρα θα καταλάβω καλύτερα στο εγγύς μέλλον, με τις νέες μειώσεις μισθών, αφού σίγουρα θα έρθουν και δυσκολότερες μέρες.Edit: Και για να προλάβω κάποιους κακεντρεχείς, μάλλον ο 'καφετζής' και ο 'λαστιχάς' ήξεραν ότι ήμουν καλοπληρωμένος ΔΥ και είπαν να μου τα πάρουν.
Δεν με ρώτησαν όμως αν τώρα παίρνω λιγότερα απο πέρσυ, για να τα 'βρούμε' οι δυό πονηροί μεταξύ μας .
Kαι οι δυό τους με χτύπησαν πρώτοι. Σειρά μου πλέον να τους το ανταποδώσω !!!Τουλάχιστον είχες τη δυνατότητα να επιλέξεις.
Ενώ ο γνωστός μου που κατέθεσε τα δικαιολογητικά για φορτηγό και δεν έπαιρνε τις υπογραφές αν δεν έπεφτε το 500ρικο στον ΔΥ θα πήγαινε που;
Ενώ στο ΙΚΑ που δε σε εξυπηρετεί επειδή ο αρμόδιος υπάλληλος λείπει σε άδεια και κανείς άλλος δεν έχει το expertise να σε εξυπηρετήσει την ώρα που χάνεις το μεροκάμματο;
Τον ιδιώτη τον τιμωρείς γιατί είναι ακριβός, γιατί δεν είναι καλός στη δουλειά του, γιατί είναι τεμπέλης, γιατί έχει κακή συμπεριφορά, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ... Του ΔΥ του κλ*νεις τα @@...
_
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ το κατάλαβα κι έχει δίκιο, συμφωνώ μαζί του.
Η δουλειά έπεσε κι αντί οι ηλίθιοι να ρίξουν τις τιμές , τις ανέβασαν με την ελπίδα οτι στο τέλος του μήνα θα βγάλουν τα ίδια.αυτο λεω, αυτα ειναι τα αυτονοητα. Οπως αυτονοητο ειναι να ριξουμε μαυρο σε οποιον πιστευουμε οτι ειναι ακριβος.
Αμ δε που είναι αυτονόητα Σπύρο.
Γιατί όταν πέφτει η πελατεία, το αυτονόητο είναι να ρίξεις λίγο την τιμή και να την προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα σε μια προσπάθεια να ξαναμαζέψεις κόσμο και όχι να αυξήσεις την τιμή να βγάλεις τα σπασμένα από τη λίγη πελατεία που σου έχει απομείνει (μέχρι να στραβώσει και να εξαφανιστεί και αυτή).
Διόλου απίθανο ο συγκεκριμένος να έχει τσεκουρώσει και τον μισθό του (ανασφάλιστου?) προσωπικού.
Τα γνωστά καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν σε όλους τους χώρους.
Κάτι τέτοιες συμπεριφορές είχαν συνηθίσει που μέχρι πρότινος τις περνούσαν στη ζούλα και κανείς δεν έδινε σημασία. Τώρα όμως που έχουν σφίξει τα πράγματα, όποιος κάνει τέτοιες μαγκιές είναι καταδικασμένος και ο κόσμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξύπνησε και άρχισε να τιμωρεί.
Δημήτρη ενημέρωσέ μας για την ημέρα που θα περάσεις από εκεί και θα είναι εντελώς κλειστό.
-
@dbekos
δεν ξέρω τι ακριβώς δουλειά κάνεις και δεν είναι το θέμα του τοπικού να πεις. Απλά θα προτείνω μια παρατήρηση. Τσέκαρε να δεις τι κωλοτούμπες και ακροβατικά πρέπει να κάνει κάποιος στον ιδιωτικό τομέα για να πάρει τα λεφτά που παίρνεις εσύ (και λιγότερα μπορώ να σου πω) ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του, ενώ εσύ ξέρεις ότι Ο,ΤΙ και να γίνει δεν θα χάσεις τη δουλειά σου.
Μπες μια μέρα στη θέση κάποιου που φοβάται
α)πούστη προϊστάμενο
β)συγχωνεύσεις
γ)χαμηλές πωλήσεις
δ)πούστη συνάδελφο
ε)απλές ατυχίες
κλπ
και ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να πέσει στο 0 (μηδέν) και μετά ξανασκέψου αν παίρνεις λίγα ή πολλά.
Εγώ είχα ένα μπάρμπα σε μεγάλη ΔΕΚΟ που πήγαινε λίγες ώρες, έλεγε 5 καλαμπούρια, έριχνε 8 υπογραφές και 12 σφραγίδες και την κοπάναγε για τη μεσημεριανή σιέστα. Τώρα κονομάει συνταξάρα (όμοια με τη μισθάρα που έπαιρνε) που εγώ δεν πρόκειται να δω ποτέ στη ζωή μου.
Περιττό να αναφέρω ότι αυτός τέλειωσε ένα γυμνάσιο και εγώ έφαγα 6 χρόνια στο πανεπιστήμιο (πτυχίο +μάστερ χωρίς καθυστέρηση) και τώρα δουλεύω τις διπλάσιες ώρες από αυτόν για να παίρνω τα μισά λεφτά και με πολύ μεγαλύτερη πίεση. Και ΦΥΣΙΚΑ λέω πάλι καλά γιατί υπάρχουν απείρως χειρότερα.
Η μονιμότητα γενικά αλλά πολύ περισσότερο σήμερα ισοδυναμεί με αρκετά ευρώ μηνιαίως. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@dbekos
δεν ξέρω τι ακριβώς δουλειά κάνεις και δεν είναι το θέμα του τοπικού να πεις. Απλά θα προτείνω μια παρατήρηση. Τσέκαρε να δεις τι κωλοτούμπες και ακροβατικά πρέπει να κάνει κάποιος στον ιδιωτικό τομέα για να πάρει τα λεφτά που παίρνεις εσύ (και λιγότερα μπορώ να σου πω) ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του, ενώ εσύ ξέρεις ότι Ο,ΤΙ και να γίνει δεν θα χάσεις τη δουλειά σου.
Μπες μια μέρα στη θέση κάποιου που φοβάται
α)πούστη προϊστάμενο
β)συγχωνεύσεις
γ)χαμηλές πωλήσεις
δ)πούστη συνάδελφο
ε)απλές ατυχίες
κλπ
και ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να πέσει στο 0 (μηδέν) και μετά ξανασκέψου αν παίρνεις λίγα ή πολλά.
Εγώ είχα ένα μπάρμπα σε μεγάλη ΔΕΚΟ που πήγαινε λίγες ώρες, έλεγε 5 καλαμπούρια, έριχνε 8 υπογραφές και 12 σφραγίδες και την κοπάναγε για τη μεσημεριανή σιέστα. Τώρα κονομάει συνταξάρα (όμοια με τη μισθάρα που έπαιρνε) που εγώ δεν πρόκειται να δω ποτέ στη ζωή μου.
Περιττό να αναφέρω ότι αυτός τέλειωσε ένα γυμνάσιο και εγώ έφαγα 6 χρόνια στο πανεπιστήμιο (πτυχίο +μάστερ χωρίς καθυστέρηση) και τώρα δουλεύω τις διπλάσιες ώρες από αυτόν για να παίρνω τα μισά λεφτά και με πολύ μεγαλύτερη πίεση. Και ΦΥΣΙΚΑ λέω πάλι καλά γιατί υπάρχουν απείρως χειρότερα.
Η μονιμότητα γενικά αλλά πολύ περισσότερο σήμερα ισοδυναμεί με αρκετά ευρώ μηνιαίως.Άσε ρε EDDIE, ψιλά γράμματα...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τον ιδιώτη τον τιμωρείς ... Του ΔΥ του κλ*νεις τα @@...Οσο για το τελευταίο, έχεις μεγάλο δίκιο. Καθώς και στο post του EDDIE.
Δεν έχω κάτι να απαντήσωΔημήτρη ενημέρωσέ μας για την ημέρα που θα περάσεις από εκεί και θα είναι εντελώς κλειστό.
Νά' σαι σίγουρος ότι δεν θα χαρώ, γιατί προχωρώντας έτσι, ο γιός μου ή η κόρη μου που σε 1-2 χρόνια βγαίνουν στην αγορά εργασίας, δεν θα βρούν δουλειά.
Όμως στη ζωή και στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, ' όπως έστρωσες θα κοιμηθείς '. -
Αυτο το παλι καλα μας εχει φαει ομως...
Και το σωστο δεν ειναι χαμηλοτεροι μισθοι στους δ.υ αλλα υψηλοτεροι μισθοι στους ι.υ ανταξιοι με τις ωρες που δαπανουν και την πιεση που δεχονται
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Δημήτρη ενημέρωσέ μας για την ημέρα που θα περάσεις από εκεί και θα είναι εντελώς κλειστό.
Νά' σαι σίγουρος ότι δεν θα χαρώ, γιατί προχωρώντας έτσι, ο γιός μου ή η κόρη μου που σε 1-2 χρόνια βγαίνουν στην αγορά εργασίας, δεν θα βρούν δουλειά.
Όμως στη ζωή και στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, ' όπως έστρωσες θα κοιμηθείς '.Μπορεί να υπάρχουν ένα σωρό αρνητικά στην φάση που διανύουμε, αλλά υπάρχει και μια μοναδική ευκαιρία.
Να φύγει όλη η ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ και όλοι οι ΚΑΚΟΙ επαγγελματίες από κάθε χώρο. Στο χέρι μας είναι. Για να έχει αύριο-μεθαύριο ο γιός σου ή η κόρη σου και οι επόμενες γενιές όσο τον δυνατόν πιο σωστούς εργοδότες και σωστή εργασία.
-
[...]Και ΦΥΣΙΚΑ λέω πάλι καλά γιατί υπάρχουν απείρως χειρότερα.
Η μονιμότητα γενικά αλλά πολύ περισσότερο σήμερα ισοδυναμεί με αρκετά ευρώ μηνιαίως.Ε ωραία, υπάρχουν και πολύ καλύτερα.
Ποιό είναι το νόημα της σύγκρισης; Προφανώς αν συγκρίνεσαι με κάποιον χειρότερο θα αισθάνεσαι καλύτερος, και αν συγκρίνεσαι με κάποιον καλύτερο, θα αισθάνεσαι χειρότερος.
Έτσι ορίζεται το 'καλύτερος' και το 'χειρότερος'.Σαν να σου λέω κι εγώ βρε Eddie, συγκρίσου με τον δημόσιο που είναι απλήρωτος εδώ και κανά εξάμηνο και δες ότι 'καλά είσαι'. Μαλακίες. Αυτό είναι το νόημα δλδ; Να βρίσκουμε ποια είναι η χειρότερη κατάσταση για να λέμε 'πάλι καλα' 'δόξοι σοι ο θεός';
Από την άλλη έτσι θα ήθελα για πλάκα να μας πούνε ΙΥ με προυπηρεσία περισσότερο από 20 χρόνια πόσα λεφτά βγάζουν σε σχέση με έναν ΔΥ με τα ίδια χρόνια. Όχι όμως συγκρίσεις του καρμοίρη ΙΥ με το υπερβύσμα ΔΥ, γιατί αλλιώς να πιάσουμε και τα υπερβύσματα ΙΥ [εκεί να δεις eddie Μου όταν θα έχεις κανά 'προϊστάμενο' απόφοιτο γυμνασίου να καθαρίζει 3 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο μισθό από εσένα, και να σου λέει ότι ΙΥ είναι, πήζει, και να δουλέψεις σκληρά αν θες μια μέρα να γίνεις σαν κι αυτόν ]
-
Μιτζάκωβε άκρα και περιπτώσεις υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Εγώ μίλησα για μια μέση κατάσταση. Ο εργαζόμενος στο δημόσιο ότι και να γίνει έχει τη θέση του σίγουρη (και έτσι πρέπει να είναι για διάφορους λόγους που έχουμε ξαναπεί) και αυτό σήμερα μεταφράζεται σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ/μήνα.
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν μισθοί στο δημόσιο που δεν ανταποκρίνονται σε καμμία ρεαλιστική πραγματικότητα και από την άλλη υπάρχουν γιατροί που παίρνουν ψίχουλα. -
Μιτζάκωβε άκρα και περιπτώσεις υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Εγώ μίλησα για μια μέση κατάσταση. Ο εργαζόμενος στο δημόσιο ότι και να γίνει έχει τη θέση του σίγουρη (και έτσι πρέπει να είναι για διάφορους λόγους που έχουμε ξαναπεί) και αυτό σήμερα μεταφράζεται σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ/μήνα.
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν μισθοί στο δημόσιο που δεν ανταποκρίνονται σε καμμία ρεαλιστική πραγματικότητα και από την άλλη υπάρχουν γιατροί που παίρνουν ψίχουλα.Οι μισθοί των ΔΥ που δεν ανταποκρίνονται σε καμία ρεαλιστική πραγματικότητα ΔΕΝ είναι η μέση κατάσταση. Η μεγάλη μάζα ΔΥ είναι δάσκαλοι, γιατροί, αστυνομικοί [νομίζω περισσότερο από το 80% αν θυμάμαι καλά, κάπου είχε βγάλει μια εφημερίδα τα νούμερα].
Για τη μέση κατάσταση, εγώ σου είπα. Να δούμε πόσος είναι ο μισθός ενός ΙΥ με 20 χρόνια προϋπηρεσία, και πόσος του ΔΥ. Αυτό είναι το τίμημα της μονιμότητας.
-
[...]Και ΦΥΣΙΚΑ λέω πάλι καλά γιατί υπάρχουν απείρως χειρότερα.
Η μονιμότητα γενικά αλλά πολύ περισσότερο σήμερα ισοδυναμεί με αρκετά ευρώ μηνιαίως.Ε ωραία, υπάρχουν και πολύ καλύτερα.
Ποιό είναι το νόημα της σύγκρισης; Προφανώς αν συγκρίνεσαι με κάποιον χειρότερο θα αισθάνεσαι καλύτερος, και αν συγκρίνεσαι με κάποιον καλύτερο, θα αισθάνεσαι χειρότερος.
Έτσι ορίζεται το 'καλύτερος' και το 'χειρότερος'.Σαν να σου λέω κι εγώ βρε Eddie, συγκρίσου με τον δημόσιο που είναι απλήρωτος εδώ και κανά εξάμηνο και δες ότι 'καλά είσαι'. Μαλακίες. Αυτό είναι το νόημα δλδ; Να βρίσκουμε ποια είναι η χειρότερη κατάσταση για να λέμε 'πάλι καλα' 'δόξοι σοι ο θεός';
Από την άλλη έτσι θα ήθελα για πλάκα να μας πούνε ΙΥ με προυπηρεσία περισσότερο από 20 χρόνια πόσα λεφτά βγάζουν σε σχέση με έναν ΔΥ με τα ίδια χρόνια. Όχι όμως συγκρίσεις του καρμοίρη ΙΥ με το υπερβύσμα ΔΥ, γιατί αλλιώς να πιάσουμε και τα υπερβύσματα ΙΥ [εκεί να δεις eddie Μου όταν θα έχεις κανά 'προϊστάμενο' απόφοιτο γυμνασίου να καθαρίζει 3 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο μισθό από εσένα, και να σου λέει ότι ΙΥ είναι, πήζει, και να δουλέψεις σκληρά αν θες μια μέρα να γίνεις σαν κι αυτόν ]
ΔΥ συμβασιούχο εννοείς;
Για τις ίδιες μισθολογικές τάξεις ας προτείνουμε να αλλάξουν εργοδότη οι ΙΥ με τους ΔΥ τι νομίζεις ότι θα γίνει;_
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!