Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!
    • 1
    • 2
    • 662
    • 663
    • 664
    • 665
    • 666
    • 1513
    • 1514
    • 664 / 1514
    Αντίλογος
    353
    30262
    29673
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • 2
      224-v last edited by

Πιστευω οτι θα πρεπει ο ΓΑΠ να προχωρησει στα μετρα με τις ΔΕΚΟ κ.λ.π. με τη στηρηξη της ΝΔ... ωστε να μην γινουν εκλογες... τζαμπα κοστος και το αποτελεσμα θα μας πηγαινε πισω... Πιστευω οτι ο Μαρκεζινης τα ειπε ομορφα οπως ξερει οτι γινονται οι διαπραγματευσεις στα διεθνη ζητηματα... Δεν εχω δει πως θα ξεκινησει καποια αναπτυξη... αφου κανενας δεν σε δανειζει για να κανεις δημοσιες επενδυσεις ετσι που τα καταφεραμε... Το μονο λαθος στη ΝΔ ειναι η προταση για διευκολυνση της οικοδομης.. ξερω οτι μερικοι διαφωνουν... Ο.Κ. ομως η μονη οικοδομη που θα αξιζε να ξεκινησει ειναι ισως καλες παραθεριστικες κατοικιες σε παραθεριστικα σημεια ωστε να πουληθουν σε ξενους συνταξιουχους που θα φερουν λεφτα απ εξω για αυτο το σκοπο... και μετα να ζησουν εδω ξοδευοντας και τη συνατξη τους εδω....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        spiros last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:

Αλλιώς γίνεται. Είναι 1η του μηνός, πρέπει να του έχεις καταθέσει τη δόση. Άδειο το ταμείο, σε παίρνει τλφ.

• Δεν πρόλαβες ανοιχτή την τράπεζα;
        • Ουκ αν λάβοις...
        • Μάλιστα. Τι προτείνεις;
        • Θες κάτι χαλιά;
        • Όχι.
        • Θες κουπόνια για κούρεμα;
        • Τι κούρεμα;
        • Στους 40 πόντους.
          **- Θα σου κάνω τη χάρη γιατί σε συμπαθώ μπαγασάκο. Δώσε μου σπίτι, αυτοκίνητο για αρχή και τα βρίσκουμε στην πορεία.

**

συγνωμη, εμεις κανουμε το κουρεμα, αυτοι θα μας βαλουν τους ορους? Παγκοσμια 1η!!!

• M
          manosk last edited by

Eξαρτάται από το πώς θα το κάνουμε. Αν το κάνουμε μονομερώς, θα ματώσουμε πολύ και απότομα. Αν το κάνουμε με διαπραγμάτευση, θα ματώσουμε λιγότερο (σε βάθος χρόνου ίσως είναι χειρότερο, αλλά είναι επιλογή μας).

• M
            mjacob last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:

Θαυμάσια μπορεί να έρθει ο δανειστής και να σου πει από μόνος του 'οκ δώσε μόνο το 60%' αν κρίνει ότι αυτό προστατεύει καλύτερα τα συμφέροντά του, αυτονόητο είναι. Όλοι αυτό θα κάναμε. Έχει κανένα νόημα από τον οιοδήποτε νοήμονα δανειστή να ζητά κάτι που βλέπει ότι δεν μπορεί να πάρει ; Άρα λοιπόν θα σε βάλει στην πρέσα, θα σε πιέζει συνεχώς για χ,ψ χρόνο και μετά - όταν κρίνει ότι η στιγμή είναι σωστή - θα έρθει με πρόταση κουρέματος που είχε όλη την άνεση να διαμορφώσει κατά πως θέλει όσο εσύ καιγόσουν και τράβαγες κουπί.
            Είναι βέβαιο φυσικά ότι θα σου πάρει και το σκαλπ μαζί, θα βάλει χέρι στην περιουσία σου, θα σε δεσμεύσει για μελλοντικά σου εισοδήματα και γενικώς θα κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει τη χασούρα (αν όχι και κέρδος) του -40%.

Θαυμάσια μπορεί, αλλά δεν το κάνει, δεν έχει λόγο να το κάνει μόνος του.

Αλλιώς γίνεται. Είναι 1η του μηνός, πρέπει να του έχεις καταθέσει τη δόση. Άδειο το ταμείο, σε παίρνει τλφ.

• Δεν πρόλαβες ανοιχτή την τράπεζα;
            • Ουκ αν λάβοις...
            • Μάλιστα. Τι προτείνεις;
            • Θες κάτι χαλιά;
            • Όχι.
            • Θες κουπόνια για κούρεμα;
            • Τι κούρεμα;
            • Στους 40 πόντους.
            • Θα σου κάνω τη χάρη γιατί σε συμπαθώ μπαγασάκο. Δώσε μου σπίτι, αυτοκίνητο για αρχή και τα βρίσκουμε στην πορεία.

Μάνο, μια τράπεζα όταν δει πως μια επιχείρηση στην οποία έχει δώσει δάνειο λ.χ. 100μύρια, παίζει το πουλί της και πάει για ολοκληρωτικό φούντο, μια χαρά με δικιά της πρωτοβουλία θα πιάσει τον επιχειρηματία και θα του προτείνει σενάρια από τα οποία θα μπορέσει να βγάλει τουλάχιστον το 10-20-30-40 όσο θες % από αυτά που έδωσε, με αντάλλαγμα το να μη κλείσει η επιχείρηση.
            Γιατί αν το αφήσει στην τύχη της, δεν θα βγάλει τίποτα, έστω ακόμα πιο ψίχουλα και με δικαστικό τρέξιμο.
            Αυτά ΔΕΝ είναι φανταστικά σενάρια, είναι υπαρκτότατα. Αμέσως αμέσως έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον 3 επιχειρήσεις στις οποίες έγινε αυτό [ξενοδοχεία, εργοστάσια, απ' όλα έχει ο μπαξές] τον τελευταίο χρόνο.

Εντάξει, κατά πάσα πιθανότητα θα μου (ξανα)πεις ότι αυτά τα βγάζω από το κεφάλι μου, ότι τα φαντάζομαι κλπ κλπ.

• M
              manosk last edited by

Γιατί να σου πω ότι τα φαντάζεσαι;
              Υπάρχει όμως μια διαφορά. Άλλο μια δανειοδοτημένη επιχείρηση ή ένας ιδιώτης με κόκκινη πιστωτική κι άλλο ένα κράτος που έχει καλά ακίνητα και λαό που καταναλώνει και παράγει.
              Ακόμα και να καταρρεύσει τελείως η Ελλάδα, πάλι θα μπορεί να δίνει λεφτά, δεν είναι η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
              Εν πάσει περιπτώσει, μη μένουμε στα τυπικά. Μπορεί να μη χρεωκοπήσουμε επισήμως ποτέ (πρακτικά έχει ήδη γίνει αυτό), μπορεί η αναδιάρθρωση να γίνει μεγάλη επιμήκυνση, μπορεί να υποθηκευτεί η χώρα ή και όχι ή και ναι, αλλά πλαγίως.
              Το πως θα βγει παραέξω, στον κόσμο, η όλη φάση, προς τους Έλληνες, Γερμανούς, Σλοβάκους κλπ ψηφοφόρους, δεν έχει σημασία.

• S
                spiros last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:
                Eξαρτάται από το πώς θα το κάνουμε. Αν το κάνουμε μονομερώς, θα ματώσουμε πολύ και απότομα. Αν το κάνουμε με διαπραγμάτευση, θα ματώσουμε λιγότερο (σε βάθος χρόνου ίσως είναι χειρότερο, αλλά είναι επιλογή μας).

Mανο, το οτι θα γινει κουρεμα προς οφελος των δανειστων ειναι σιγουρο, γιατι ειναι ο ΓΑΠ επανω. Θα εχει αλλη μια παγκοσμια 1η.

η θεση της χωρας θα επρεπε να ειναι οτι, ναι αδυνατουμε να σας πληρωσουμε, αρα σας κανουμε ενα κουρεμα τοσο(%). Εδω επιχειρηματολογεις με τα προηγουμενα που εχω γραψει.
                το πλεονεκτημα του να εισαι κυριαρχο κρατος και οχι απλη επιχειρηση ειναι αυτο ακριβως! Διοτι ασκεις εθνικη κυριαρχια.

ταυτοχρονα ομως πρεπει να παρουμε μετρα ωστε να πεισουμε τις αγορες να μας εμπιστευτουν ξανα. Το ανεφερα πριν. Γιατι εννοειται οτι κανεις δε προκειται να ξαναδανεισει καποιον που χρεωκοπησε λογω σπαταλης και στη συνεχεια ειναι καθε μερα στα μπουζουκια (παλι με δανεικα).

προσεξε, κουρεμα ΔΕΝ μπορει να γινει για τα 110δις γιατι αυτα ειναι εγγυημενα με κρατικη περιουσια. Μιλαω για τα υπολοιπα. Και οσο περναει ο καιρος, τοσο αλλαζει η αναλογια. Τυχαιο?

• M
                  mjacob last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:
                  Γιατί να σου πω ότι τα φαντάζεσαι;
                  Υπάρχει όμως μια διαφορά. Άλλο μια δανειοδοτημένη επιχείρηση ή ένας ιδιώτης με κόκκινη πιστωτική κι άλλο ένα κράτος που έχει καλά ακίνητα και λαό που καταναλώνει και παράγει.
                  Ακόμα και να καταρρεύσει τελείως η Ελλάδα, πάλι θα μπορεί να δίνει λεφτά, δεν είναι η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
                  Εν πάσει περιπτώσει, μη μένουμε στα τυπικά. Μπορεί να μη χρεωκοπήσουμε επισήμως ποτέ (πρακτικά έχει ήδη γίνει αυτό), μπορεί η αναδιάρθρωση να γίνει μεγάλη επιμήκυνση, μπορεί να υποθηκευτεί η χώρα ή και όχι ή και ναι, αλλά πλαγίως.
                  Το πως θα βγει παραέξω, στον κόσμο, η όλη φάση, προς τους Έλληνες, Γερμανούς, Σλοβάκους κλπ ψηφοφόρους, δεν έχει σημασία.

Οι επιχειρήσεις δεν έχουν καλά ακίνητα; Δεν καταναλώνουν και δεν παράγουν; [Δεν μιλάω για μαγαζάκια και μπακάλικα]
                  Τελοσπάντων, οποιοσδήποτε αν βλέπει ότι τα λεφτά που έχει δώσει πάνε για φούντο, μια χαρά θα πάρει την πρωτοβουλία να κυνηγήσει τρόπους που θα του εξασφαλίσουν κάτι καλύτερο από το διαφαινόμενο.

Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ.

• M
                    mjacob last edited by

• 2
                      224-v last edited by

Οχι ολο το συμπαν, η ΕΕ για το ευρω θα το κανει και ειναι το μονο διαπραγματευτικο χαρτι.... μαζι με τις κινησεις να βαλουμε ταξη στον οικο μας... με οτι και αν σημαινει αυτο... για τα συνδικατα κ.λ.π.

• W
                        wantone last edited by

Παντως ειναι απιστευτο...οταν πηραμε τα πρωτα λεφτα περυσι πολλοι ηπαν οτι ειναι ευκαιρια να διορθωθουν πολλα στραβα που υπηρχαν στην Ελλαδα. Μετα απο ενα χρονο περα απο μικρες αυξησεις σε φορους, μικρες μειωσεις σε μισθους και μειωση συμβασιουχων δεν εχει γινει απολυτως τιποτα αλλο. Οι Ελληνες παραμενουν (οπως ελεγε και ενας παλιος γνωστος σας) στην κοσμαρα τους...

• S
                          spiros last edited by

Ο χρήστης wantone έγραψε:
                          Παντως ειναι απιστευτο...οταν πηραμε τα πρωτα λεφτα περυσι πολλοι ηπαν οτι ειναι ευκαιρια να διορθωθουν πολλα στραβα που υπηρχαν στην Ελλαδα. Μετα απο ενα χρονο περα απο μικρες αυξησεις σε φορους, μικρες μειωσεις σε μισθους και μειωση συμβασιουχων δεν εχει γινει απολυτως τιποτα αλλο. Οι Ελληνες παραμενουν (οπως ελεγε και ενας παλιος γνωστος σας) στην κοσμαρα τους...

μα τα λεφτα περυσι δε τα πηραμε για να ...διορθωσουμε πραγματα, τα πηραμε για να πληρωσουμε δοσεις δανειων που εληγαν!

το οτι ετσι και αλλιως δεν καναμε τιποτε ειναι επισης δεδομενο. Ή μαλλον καναμε, χρωσταμε περισσοτερα απο περυσι.

• W
                            wantone last edited by

υποτιθεται οτι θα γινονταν διαρθωτικες αλλαγες...

• D
                              dbekos last edited by

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ:
                              Εδώ κοπρίτης και μα@@@κας ΔΥ, που αν και του μειώσαν 20% τις αποδοχές, πάλι αρκετά κονομάει.

Αναφέρω 2 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ περιστατικά σήμερα, που αφορούν τους ΕΕ και ευρύτερα, τον Ιδιωτικό τομέα:
                              1ο περιστατικό:
                              Σε cafe που έχω πολλάκις επισκεφτεί τον τελευταίο χρόνο και σίγουρα 10 φορές απο τα Χριστούγεννα και μετά, o cappuccino είχε πάντα , καλώς ή κακώς, 4,50€.
                              Σήμερα είχε 4,80€, αύξηση 6,5%.
                              Ρώτησα τον σερβιτόρο και μου είπε: Έχετε δίκιο, τον ακριβύναμε, αλλά και εγώ υπάλληλος είμαι. Εννοείται δεν είπα άλλη κουβέντα, τι φταίει ο νεαρός, το αφεντικό όμως δεν θα με ξαναδεί!
                              2ο περιστατικό:
                              Επειδή αγόρασα λάστιχα απο το camskill, έπρεπε κάπου να τα τοποθετήσω - ζυγοσταθμίσω.
                              Απο τηλ. έρευνα, οι τιμές έπαιζαν στα 30-35 € (3 διαφορετικά καταστήματα και σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας), με απόδειξη. Τα τοποθέτησα προ 10ημέρου στον φτηνότερο, αφού όμως πρώτα πέρασα και απο τον λαστιχά στη γειτονιά μου, ο οποίος συμπτωματικά έλλειπε απο το μαγαζί.
                              Επειδή βιαζόμουνα, έφυγα για τον φτηνό, χωρίς τελικά να μάθω πόσα ήθελε ο 'γείτονας', απο τον οποίο σημειωτέο, είχα αγοράσει και λάστιχα προ 3ετίας .
                              Σήμερα τον πέτυχα στο μαγαζί και μπήκα να τον ρωτήσω, απο περιέργεια πλέον.
                              Τιμή : ' 40€+ΦΠΑ, άντε για σένα 40€ με απόδειξη'. Άστραψε το μάτι μου, το κατάλαβε και λέει: 'Πολλά?'
                              Ούτε που του απάντησα, μεταβολή και έξω απο το μαγαζί.

Κάποιοι ούτε κατάλαβαν, ούτε θέλουν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
                              Αλλά ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, όπως ούτως ή άλλως εγώ ήδη κατάλαβα, ενώ σίγουρα θα καταλάβω καλύτερα στο εγγύς μέλλον, με τις νέες μειώσεις μισθών, αφού σίγουρα θα έρθουν και δυσκολότερες μέρες.

Edit: Και για να προλάβω κάποιους κακεντρεχείς, μάλλον ο 'καφετζής' και ο 'λαστιχάς' ήξεραν ότι ήμουν καλοπληρωμένος ΔΥ και είπαν να μου τα πάρουν.
                              Δεν με ρώτησαν όμως αν τώρα παίρνω λιγότερα απο πέρσυ, για να τα 'βρούμε' οι δυό πονηροί μεταξύ μας .
                              Kαι οι δυό τους με χτύπησαν πρώτοι. Σειρά μου πλέον να τους το ανταποδώσω !!!

• S
                                spiros last edited by

δεν καταλαβαινω το νοημα του post.

• D
                                  dbekos last edited by

Είναι γραμμένο απο ΔΥ, για αυτό!

• S
                                    spiros last edited by

μαλλον ειναι απο ΔΥ, γιατι περιγραφει καταστασεις που για ολους τους υπολοιπους ειναι αυτονοητες

• M
                                      mousatos last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Εγώ το κατάλαβα κι έχει δίκιο, συμφωνώ μαζί του.
                                      Η δουλειά έπεσε κι αντί οι ηλίθιοι να ρίξουν τις τιμές , τις ανέβασαν με την ελπίδα οτι στο τέλος του μήνα θα βγάλουν τα ίδια.

• S
                                        spiros last edited by

Ο χρήστης mousatos έγραψε:

Η δουλειά έπεσε κι αντί οι ηλίθιοι να ρίξουν τις τιμές , τις ανέβασαν με την ελπίδα οτι στο τέλος του μήνα θα βγάλουν τα ίδια.

αυτο λεω, αυτα ειναι τα αυτονοητα. Οπως αυτονοητο ειναι να ριξουμε μαυρο σε οποιον πιστευουμε οτι ειναι ακριβος.

• kubiak
                                          kubiak last edited by

Ο χρήστης dbekos έγραψε:
                                          ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ:
                                          Εδώ κοπρίτης και μα@@@κας ΔΥ, που αν και του μειώσαν 20% τις αποδοχές, πάλι αρκετά κονομάει.

Αναφέρω 2 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ περιστατικά σήμερα, που αφορούν τους ΕΕ και ευρύτερα, τον Ιδιωτικό τομέα:
                                          1ο περιστατικό:
                                          Σε cafe που έχω πολλάκις επισκεφτεί τον τελευταίο χρόνο και σίγουρα 10 φορές απο τα Χριστούγεννα και μετά, o cappuccino είχε πάντα , καλώς ή κακώς, 4,50€.
                                          Σήμερα είχε 4,80€, αύξηση 6,5%.
                                          Ρώτησα τον σερβιτόρο και μου είπε: Έχετε δίκιο, τον ακριβύναμε, αλλά και εγώ υπάλληλος είμαι. Εννοείται δεν είπα άλλη κουβέντα, τι φταίει ο νεαρός, το αφεντικό όμως δεν θα με ξαναδεί!
                                          2ο περιστατικό:
                                          Επειδή αγόρασα λάστιχα απο το camskill, έπρεπε κάπου να τα τοποθετήσω - ζυγοσταθμίσω.
                                          Απο τηλ. έρευνα, οι τιμές έπαιζαν στα 30-35 € (3 διαφορετικά καταστήματα και σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας), με απόδειξη. Τα τοποθέτησα προ 10ημέρου στον φτηνότερο, αφού όμως πρώτα πέρασα και απο τον λαστιχά στη γειτονιά μου, ο οποίος συμπτωματικά έλλειπε απο το μαγαζί.
                                          Επειδή βιαζόμουνα, έφυγα για τον φτηνό, χωρίς τελικά να μάθω πόσα ήθελε ο 'γείτονας', απο τον οποίο σημειωτέο, είχα αγοράσει και λάστιχα προ 3ετίας .
                                          Σήμερα τον πέτυχα στο μαγαζί και μπήκα να τον ρωτήσω, απο περιέργεια πλέον.
                                          Τιμή : ' 40€+ΦΠΑ, άντε για σένα 40€ με απόδειξη'. Άστραψε το μάτι μου, το κατάλαβε και λέει: 'Πολλά?'
                                          Ούτε που του απάντησα, μεταβολή και έξω απο το μαγαζί.

Κάποιοι ούτε κατάλαβαν, ούτε θέλουν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
                                          Αλλά ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, όπως ούτως ή άλλως εγώ ήδη κατάλαβα, ενώ σίγουρα θα καταλάβω καλύτερα στο εγγύς μέλλον, με τις νέες μειώσεις μισθών, αφού σίγουρα θα έρθουν και δυσκολότερες μέρες.

Edit: Και για να προλάβω κάποιους κακεντρεχείς, μάλλον ο 'καφετζής' και ο 'λαστιχάς' ήξεραν ότι ήμουν καλοπληρωμένος ΔΥ και είπαν να μου τα πάρουν.
                                          Δεν με ρώτησαν όμως αν τώρα παίρνω λιγότερα απο πέρσυ, για να τα 'βρούμε' οι δυό πονηροί μεταξύ μας .
                                          Kαι οι δυό τους με χτύπησαν πρώτοι. Σειρά μου πλέον να τους το ανταποδώσω !!!

Τουλάχιστον είχες τη δυνατότητα να επιλέξεις.

Ενώ ο γνωστός μου που κατέθεσε τα δικαιολογητικά για φορτηγό και δεν έπαιρνε τις υπογραφές αν δεν έπεφτε το 500ρικο στον ΔΥ θα πήγαινε που;

Ενώ στο ΙΚΑ που δε σε εξυπηρετεί επειδή ο αρμόδιος υπάλληλος λείπει σε άδεια και κανείς άλλος δεν έχει το expertise να σε εξυπηρετήσει την ώρα που χάνεις το μεροκάμματο;

Τον ιδιώτη τον τιμωρείς γιατί είναι ακριβός, γιατί δεν είναι καλός στη δουλειά του, γιατί είναι τεμπέλης, γιατί έχει κακή συμπεριφορά, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ... Του ΔΥ του κλ*νεις τα @@...

_

• V
                                            vasgti last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

αυτο λεω, αυτα ειναι τα αυτονοητα. Οπως αυτονοητο ειναι να ριξουμε μαυρο σε οποιον πιστευουμε οτι ειναι ακριβος.

Αμ δε που είναι αυτονόητα Σπύρο.

Γιατί όταν πέφτει η πελατεία, το αυτονόητο είναι να ρίξεις λίγο την τιμή και να την προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα σε μια προσπάθεια να ξαναμαζέψεις κόσμο και όχι να αυξήσεις την τιμή να βγάλεις τα σπασμένα από τη λίγη πελατεία που σου έχει απομείνει (μέχρι να στραβώσει και να εξαφανιστεί και αυτή).

Διόλου απίθανο ο συγκεκριμένος να έχει τσεκουρώσει και τον μισθό του (ανασφάλιστου?) προσωπικού.

Τα γνωστά καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν σε όλους τους χώρους.

Κάτι τέτοιες συμπεριφορές είχαν συνηθίσει που μέχρι πρότινος τις περνούσαν στη ζούλα και κανείς δεν έδινε σημασία. Τώρα όμως που έχουν σφίξει τα πράγματα, όποιος κάνει τέτοιες μαγκιές είναι καταδικασμένος και ο κόσμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξύπνησε και άρχισε να τιμωρεί.

Δημήτρη ενημέρωσέ μας για την ημέρα που θα περάσεις από εκεί και θα είναι εντελώς κλειστό.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 662
                                            • 663
                                            • 664
                                            • 665
                                            • 666
                                            • 1513
                                            • 1514