-
ε ναι γιατι θα χασουν ολοι οι πολιτικοι αμα παει για φουντο η ελλαδα καποιος πρεπει να σωσει τα λεφτα για να τα φανε οι αλλοι
-
οταν τον Γεναρη οι περιφημες ᾽᾽αγορες᾽᾽του εδιναν τα χρηματα που ηθελε με κανονικο επιτοκιο γιατι δεν τα πηρε;
ο Σημιτης και ο Καραμανλης ειναι για φυλακη για τις πολιτικες τους αλλα και αυτος εδω εβαλε το κερασακι στην τουρτα...
και αυτος μια απο τα ιδια ειναι...
-
έτσι, την ώρα που συζητάμε για τη μείωση έως και 30% του εισοδήματος των εργαζομένων, οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις δύσκολες μέρες που θα ρθουν.
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=157465
Δεν παρατάτε το φόρουμ να πατε σε καμιά πορεία...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν παρατάτε το φόρουμ να πατε σε καμιά πορεία...ναι θα φοβηθούν και θα αλλάξουν τα πράγματα
-
μονο 125 δις ο αλογοσκουφης
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έτσι, την ώρα που συζητάμε για τη μείωση έως και 30% του εισοδήματος των εργαζομένων, οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις δύσκολες μέρες που θα ρθουν.http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=157465
Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι - αυτός είναι ο κανόνας. Χρειάζεται ΣΥΝΕΧΗΣ παρέμβαση του κράτους αλλιώς καταρρέει η οικονομία.
Οι δρόμοι που οδηγούν έξω από την πόλη σε ταβέρνες και θάλασσες έχουν μπλοκάρει και δεν μπορεί να ελπίζει κανείς ότι θα φάει στην ώρα του. Φταίει η κρίση.
Είναι κι αυτοί οι μ@λάκες στο κέντρο με τη πορεία...
Εγκλωβισμένος.- -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ναι θα φοβηθούν και θα αλλάξουν τα πράγματα
Τώρα ετοιμάζομαι εγώ. Είναι μια αυθόρμητη διαμαρτυρία για τα ληστρικά τεκμήρια που βάλανε στην πλάτη μας για τα μεγάλα κυβικά. Ξεκινάμε από Διόνυσο στις 15:00 (κάπως αργά είναι αλήθεια, αλλά μερικά μέλη κάνανε δεξιώσεις χθες και άργησαν να ξυπνήσουν). Μετά Εκάλη, Πολιτεία, Κεφαλάρι και μέσω Ψυχικού στην Αμερικανική πρεσβεία.
Θα κατέβαινα με τη σύζυγο με το Μεγκάν που χωράει και παντού αλλά ντρέπομαι για τα κυβικά μου και μάλλον θα πάμε συνοδηγοί σε ένα Καγιέν. -
για τα καλοπαιδα πιο πανω....
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
ναι θα φοβηθούν και θα αλλάξουν τα πράγματα
Τώρα ετοιμάζομαι εγώ. Είναι μια αυθόρμητη διαμαρτυρία για τα ληστρικά τεκμήρια που βάλανε στην πλάτη μας για τα μεγάλα κυβικά. Ξεκινάμε από Διόνυσο στις 15:00 (κάπως αργά είναι αλήθεια, αλλά μερικά μέλη κάνανε δεξιώσεις χθες και άργησαν να ξυπνήσουν). Μετά Εκάλη, Πολιτεία, Κεφαλάρι και μέσω Ψυχικού στην Αμερικανική πρεσβεία.
Θα κατέβαινα με τη σύζυγο με το Μεγκάν που χωράει και παντού αλλά ντρέπομαι για τα κυβικά μου και μάλλον θα πάμε συνοδηγοί σε ένα Καγιέν.ελάτε αδέρφια να βγούμε στους δρόμους
με Rolex στα χέρια με γούνες στους ώμους -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι δρόμοι που οδηγούν έξω από την πόλη σε ταβέρνες και θάλασσες έχουν μπλοκάρει και δεν μπορεί να ελπίζει κανείς ότι θα φάει στην ώρα του. Φταίει η κρίση.
Εγκλωβισμένος.-Σίγουρο αυτό; Γιατί σκεφτόμουν να πάω για παϊδάκι, να πιάσω και τον Μάη , αλλά δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί η οικογένεια. Άμα είναι έτσι, να πιάσουμε τον Μάη στο σπίτι αργότερα.
-
Προσεξτε να μην μπητε στην πορεια του ΠΑΜΕ γιατι εκει μπορει μεν, να εμπνεει ασφαλεια απο την μια μερια αλλα θα πρεπει να απολογηθουν οι παραπανισιοι μιας και οι του ΠΑΜΕ ξερουν επ' ακριβως τον αριθμο των οπαδων τους και συμετεχοντων.....και θα καταλαβουν οτι κατι δεν παει καλα.... ασε που μπορει να τους παρουν για καλλημμενους κουκουλοφορους που στην προκειμενη περιπτωση θα εινια ξεσκουφωτοι,και θα πρεπει να τους βγαλουν εξω απο την περιφρουρουμενη πορεια τους...
Στο σπιτι Μανο στο σπιτι, ..... ετσι θα κοστισει και λιγωτερο και οικολογικη λυση τη βλεπω....
-
και το μαγιόξυλο μην ξεχάσετε να πιάσετε
-
Ισχύει. Εδώ Ραφήνα και Ν Μάκρη γίνεται χαμός...μπλόκαρε η ΑΟ στο Πικέρμι...
Βέβαια αυτό ερμηνεύεται κ αλλιώς...δεν έχουμε λεφτά για τα χωριά μας οπότε πάμε κάπου κοντινά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγκλωβισμένος.-Σίγουρο αυτό; Γιατί σκεφτόμουν να πάω για παϊδάκι, να πιάσω και τον Μάη , αλλά δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί η οικογένεια. Άμα είναι έτσι, να πιάσουμε τον Μάη στο σπίτι αργότερα.
Γινεται μάχη εξω
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γινεται μάχη εξω
μαλλον θελουν ολοι να ξεφορτωθουν τη φθηνη βενζινη του 1,45 για να γεμισουν πλεον με τις νεες τιμες στα 1,70€ ή ακομη καλυτερα με την premium 100αρα των 2,00€ για το καμαρι τους που απεκτησαν με 160 δοσεις
edit***
πλακα πλακα, ειμαστε πολυ LARGE, με τις νεες τιμες θα εχουμε τα πιο ακριβα καυσιμα στον ΚΟΣΜΟ!
οκ, και τα πιο νοθευμενα ταυτοχρονα, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
-
Πεινάει ο κόσμος.
Πότε θα φάει ο πεινασμένος; -
Δειτε και αυτο......
http://www.youtube.com/watch?v=qOmOJpS8 ... r_embedded
-
Υπομονή δημοκράτες μου, θα αλλάξει το σύνταγμα ο Τέλλογλου και θα απαγορευτούν τέτοιες φασιστικές εκδηλώσεις. Και θα περιορίσουμε την ψυχαγωγία μας στο να ακούμε το σκούξιμο απ το γ@μήσι που θα τρώτε και την κλάψα σας στα φόρα.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Υπομονή δημοκράτες μου, θα αλλάξει το σύνταγμα ο Τέλλογλου και θα απαγορευτούν τέτοιες φασιστικές εκδηλώσεις. Και θα περιορίσουμε την ψυχαγωγία μας στο να ακούμε το σκούξιμο απ το γ@μήσι που θα τρώτε και την κλάψα σας στα φόρα.ελάτε αδέρφια να βγούμε στους δρόμους
με Rolex στα χέρια με γούνες στους ώμους
στη λαμογιά πάντα πιστοί
στη κορνα του yacht που μας προσκαλείΌταν χτυπήσεις δυο φορές
ύστερα τρεις και πάλι δυο
Αλέξανδρέ μου
Θα 'ρθω για να σ' ανοίξω
Θα σου 'χω Σολωμό ζεστό
Θα σου 'χω το Armani καθαρό
Κελάρι με κρασιά για να σε κρύψωελάτε αδέρφια να βγούμε στους δρόμους
στη λαμογιά πάντα πιστοί
στη κόρνα του yacht που μας προσκαλείΌταν χτυπήσεις δυο φορές
Αλέξανδρέ μου
Θα δω το πρόσωπό σου
Στις τσέπες κρύβεις δυο πιστωτικές
στα ξένα χίλιες τράπεζες μετράνε τις μετοχές σουελάτε αδέρφια να βγούμε στους δρόμους
στη λαμογιά πάντα πιστοί
στη κόρνα του yacht που μας προσκαλείΌταν χτυπήσεις δυο φορές
Αλέξανδρέ μου
σκέφτομαι το φευγιό σου
Σε βλέπω σε χώρα μακρινή
να σέρνεις πρώτος το χορό
μέσ τη θαλαμηγό σου -
Ο εχθρός του λαού Τέλλογλου.
Ο εχθρός του λαού Μίκης.
Ο εχθρός του λαού τάδε, που άλλαξε γνώμη κι έφυγε από το μαντρί.Τάσο μ', απορία το είχα κι ευτυχώς που σε πέτυχα πριν πάω να κλάψω για τα χάλια και τη δυστυχία μας.
Σε ποια (θέλω μία -01- περίπτωση) σοσιαλιστικού συστήματος χώρα, όπου εφαρμόστηκαν αυτά που ευαγγελίζεσαι και διακηρύσσεις ως απόστολος, επιτρεπόταν να αντιδράσει ο λαός σε μέτρα κατά της ευζωίας του, να διαδηλώσει, να καταλάβει δημόσιες αρχές, να κλείσει δρόμους και να πλακωθεί με τις δυνάμεις της τάξης;
Ξέρεις τι; Επειδή εδώ δεν αντέχω τόση φτώχεια και τόση καταπίεση από το καθεστώς, θέλω να ξεφύγω στο άαααλλο σύστημα και να βγάλω τα καταπιεσμένα απωθημένα μου.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!