-
μόλιϛ τελείωσα το debtocracy.
το δευτερο μέροϛ που μιλαει για το ειδεχθεϛ χρεοϛ μου φανhκε ιδιαιτερα ενδιαφερον, 1 και κάτι ωριτσα είναι δεν βλαπτει -
Ανακοίνωση νέων μέτρων 15 Απριλίου = Γενέθλια ναυαγίου του Τιτανικού....
-
Πορτογαλία has joined the club.
-
yeap μπηκε και το αλλο Pig στο club
Βερολίνο: «Nein» σε αναδιάρθρωση χρέους ώς το 2013 ( απο το 2013 και μετα )
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους το 2013 -οπότε ενεργοποιείται ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης- άφησε την Τετάρτη το Βερολίνο.
Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ, «υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν υπάρχει κανένα όργανο για μία τέτοια αναδιάρθρωση. Αυτό το όργανο θα υπάρχει από το 2013, με τον μόνιμο μηχανισμό διάσωσης».
http://www.skai.gr/news/finance/article ... vruxelles/ -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΟΚ, σε ευχαριστούμε για την συμβουλή.
εγω για το καλο τους το λεω.
αμα κουραζεται καποιος τοσο πολυ & ταυτοχρονα πιστευει οτι δεν πληρωνεται καλα, θα πρεπει να αναζητησει αλλου εργασια. Απλα πραγματαταυτοχρονα ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον 3.000.000 Ελληνες θα δεχοταν ευχαριστως να κανουν αυτη τη δουλεια.
σαν τους εποπ δεν υπάρχει άλλη τέτοια δουλειά... τις μισές ημέρες έλλειπαν από το πόστο τους κ τις άλλες μισές το έπαιζαν εξουσία στους φαντάρους...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
yeap μπηκε και το αλλο Pig στο clubΒερολίνο: «Nein» σε αναδιάρθρωση χρέους ώς το 2013 ( απο το 2013 και μετα )
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους το 2013 -οπότε ενεργοποιείται ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης- άφησε την Τετάρτη το Βερολίνο.
Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ, «υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν υπάρχει κανένα όργανο για μία τέτοια αναδιάρθρωση. Αυτό το όργανο θα υπάρχει από το 2013, με τον μόνιμο μηχανισμό διάσωσης».
http://www.skai.gr/news/finance/article ... vruxelles/Αλλος σοσιαλιστής που αναλαμβάνει 'δράση' ο Πορτογάλος...!!
-
βλέπω αυτότο ντοκιμαντέρ για την αργεντινή.
Είναι απίστευτες οι ομοιότητες μαζί τα φάγαμε, ιδιωτικοποιήσεις, ΔΝΤ κλπ.
Είναι μεγάλο, οποιος έχει όρεξη ας το δει
-
Παντως ο Αλογοσκουφης ηθελε να παρει μετρα απο το 2004 για να σωσει την οικονομια αλλα δεν τον αφηναν τον κακομοιρη
βεβαια δεν παραιτηθηκε τοτε , αλλα ουτε παραιτηθηκε μεσα στα επομενα 5 χρονια διακυβέρνησης ,ουτε οταν εκτιναχθηκαν σε τετοιο βαθμο τα ελλειμματαΣυνέντευξη - φωτιά του πρώην υπ. Οικονομικών στο 'Βήμα' που κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη 'δυναμιτίζει' το κλίμα στη ΝΔ. Ο κ. Αλογοσκούφης αναφέρει ότι ήθελε να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής διαφωνούσε.
'Εγώ ήθελα να λάβω μέτρα διότι έβλεπα την κατάσταση της Οικονομίας, αλλά κανένας άλλος στην κυβέρνηση δεν ήθελε' αναφέρει ο πρώην υπουργός και προσθέτει ότι ο τότε πρωθυπουργός του έλεγε 'άστο για αργότερα', λόγω της ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και τις αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών.
Από το 2004 Ευρωπαίοι αξιωματούχοι πίεζαν λόγω των μεγάλων ελλειμμάτων για προσφυγή στο ΔΝΤ, όπως αποκαλύπτει ο Γ. Αλογοσκούφης, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή και προτιμήθηκε 'η ήπια προσαρμογή'.
http://www.nooz.gr/greece/o-karamanlis- ... oikonomias -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
βλέπω αυτότο ντοκιμαντέρ για την αργεντινή.Είναι απίστευτες οι ομοιότητες μαζί τα φάγαμε, ιδιωτικοποιήσεις, ΔΝΤ κλπ.
Τετοια κανει ο Χατζηστεφανου και απολυθηκε απο τη Volkischer Beobachter του φον Πορδοσαλτε.
Aυτα τα ντοκυμαντερ εχουν γυριστει απο τεμπεληδες ΔΥ, αναρχικους, οπαδους του Τσιπρα και κομμουνιστας και (ειδικα αυτο με την Αργεντινη) απευθυνονται-κατα τον Εντη147- σε οπαδους του Μαραντονα οταν ξανανεβηκαν στο παρον θεμα . -
-
Είδα κ'εγώ χθές το βράδυ τo ''DEBTOCRACY'', και ενώ ήμουν κουρασμένος και ήθελα να κοιμηθώ με ''κράτησε'' και το είδα όλο. Οι άνθρωποι έχουν κάνει πολυ καλή δουλεια,και σε επίπεδο έρευνας,αλλα και παρουσίασης. Έχει γίνει προσεγμένη και σοβαρή προσέγγιση του θέματος.
Κρατάω τα έξεις : α)Το παράδειγμα του Ισημερινού. Μέσα από τον λαό πρέπει να βγει καί ο δικός μας Κορέα.
καί β)Στο τέλος , τον ήχο του ελικοπτέρου με ότι αυτό συνεπάγεται.... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
βλέπω αυτότο ντοκιμαντέρ για την αργεντινή.Είναι απίστευτες οι ομοιότητες μαζί τα φάγαμε, ιδιωτικοποιήσεις, ΔΝΤ κλπ.
To συγκεκριμενο ντοκιμαντερ με ειχε κρατησει παρα πολυ..Δεν ξερω οσον αφορα την πιστοτητα του στη πραγματικοτητα αλλα τα γεγονοτα ειναι τοσο κοντινα με τα Ελληνικα(ο σοσιαλιστης που μολις βγηκε εκοψε τις φαβοριτες ) που σε κραταει θες δεν θες..Σειρα εχει το debtocracy
-
άσε, οι ομοιότητες είναι συγκινητικές
έχει και για διόδια, σιδηροδρομους
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Παντως ο Αλογοσκουφης ηθελε να παρει μετρα απο το 2004 για να σωσει την οικονομια αλλα δεν τον αφηναν τον κακομοιρη
βεβαια δεν παραιτηθηκε τοτε , αλλα ουτε παραιτηθηκε μεσα στα επομενα 5 χρονια διακυβέρνησης ,ουτε οταν εκτιναχθηκαν σε τετοιο βαθμο τα ελλειμματαΣυνέντευξη - φωτιά του πρώην υπ. Οικονομικών στο 'Βήμα' που κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη 'δυναμιτίζει' το κλίμα στη ΝΔ. Ο κ. Αλογοσκούφης αναφέρει ότι ήθελε να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής διαφωνούσε.
'Εγώ ήθελα να λάβω μέτρα διότι έβλεπα την κατάσταση της Οικονομίας, αλλά κανένας άλλος στην κυβέρνηση δεν ήθελε' αναφέρει ο πρώην υπουργός και προσθέτει ότι ο τότε πρωθυπουργός του έλεγε 'άστο για αργότερα', λόγω της ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και τις αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών.
Από το 2004 Ευρωπαίοι αξιωματούχοι πίεζαν λόγω των μεγάλων ελλειμμάτων για προσφυγή στο ΔΝΤ, όπως αποκαλύπτει ο Γ. Αλογοσκούφης, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή και προτιμήθηκε 'η ήπια προσαρμογή'.
http://www.nooz.gr/greece/o-karamanlis- ... oikonomiasΛίγα τα λόγια σου για τον Αλογοσκούφη. Έχει 'βαρύ' βιογραφικό:
http://www.alogoskoufis.gr/?view=page&id=1&lang=GRΌλοι οι επαγγελματίες πολιτικοί έγιναν μετά Χριστόν προφήτες.
Επί τη ευκαιρία, τον Αλέκο Παπαδόπουλο όταν έδωσε την περιβόητη συντεύξεση στο ΣΚΑΙ, γιατί δεν τον κάλεσε ο εισαγγελέας για εξηγήσεις περί διασποράς φημών όπως τον τορναδόρο από την Κρήτη;
-
Goldman Sachs Says Portugal Is Last Euro Nation to Seek Bailout
Portugal is likely to be the last euro region country to seek an international bailout after the government yesterday joined Greece and Ireland in seeking aid, Goldman Sachs Group Inc. said.“We do not expect any other EMU sovereign to be in need of financial assistance,” said Francesco Garzarelli, Goldman Sachs’s London-based chief interest-rate strategist, in a report to clients. While Goldman doesn’t expect any “principal impairment” for bonds sold by Ireland and Portugal “a ‘voluntary’ extension of the maturity profile of Greek debt is likely.’”
Portugal is aiming for a package that may be worth as much as 75 billion euros ($107 billion), two European officials with knowledge of the situation said. Bond yields have surged since Socrates offered to resign on March 23 after parliament rejected proposed budget cuts.
The bonds of “outer peripheral” countries “are likely to remain volatile and less liquid as they are removed from bond indices and fixed-income mandates,” Garzarelli said. Spreads between the yields of Italy, Spain, Belgium and those of AAA- rated economies such as Germany “will slowly compress,” he said.
Goldman Sachs expects half of Portugal’s funding to come from European funds and the rest to come from the International Monetary Fund. The EU may use the opportunity to align the bailout lending rates of Portugal and Ireland with those of Greece, it said.
The European Central Bank is also likely to remove the rating threshold for Portuguese debt, according to Goldman Sachs
χμμμμμ...
-
http://www.stopcartel.info/2011/02/21/% ... /5278.html
Όταν λέγαμε ότι το 'κίνημα' εμπεριέχει ένα ποσοστό ασυναρτησίας και οτινανισμού στο μανιφέστο του κάποιοι μίλαγαν για νεοφιλελεύθερους, χαζούς, πασόκους κλπ. Σε λίγο που θα χτυπήσει και τη δική τους πόρτα θα είναι καλά...
Ποια νομική διάταξη λέει ότι εγώ ο Έλληνας πολίτης που μου ανήκει το 1/11.000.000 του εδάφους και του νερού της χώρας μου, της Ελλάδας, θα δίνω δωρεάν πρώτη ύλη για την συνεχιζόμενη κερδοφορία της ΔΕΗ, και δεν θα έχω κανένα οικονομικό όφελος;
-
Μπήκαν - μωρέ - μπήκαν
τα PIGs στο μαντρί... -
Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι δηλώνουν το 76% του συνολικού εισοδήματος φυσικών προσώπων και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι το 4%, αναφέρει ο ΣΕΒ σε αποψινή ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στον τελευταίο φορολογικό νόμο.
Περισσότερα στο άρθρο της Ημερησίας:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=108207157Μετά φταίει μόνο το ΔΝΤ...
-
Όποιος είχε απορία γιατί η βενζίνη πάει για 2φραγκο το λίτρο και γιατί τα τέλη και γιατί γιαγιά έχεις τόσο μεγάλα δόντια, νομίζω ότι του λύθηκε. Αν δεν μπορείς να εισπράξεις έμμεση φορολόγηση (φυσιολογικά) πας παρα φύσει και τους ξεσκίζεις στην άμεση. Και άσε τα κορόιδα να πληρώνουν...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όποιος είχε απορία γιατί η βενζίνη πάει για 2φραγκο το λίτρο και γιατί τα τέλη και γιατί γιαγιά έχεις τόσο μεγάλα δόντια, νομίζω ότι του λύθηκε. Αν δεν μπορείς να εισπράξεις έμμεση φορολόγηση (φυσιολογικά) πας παρα φύσει και τους ξεσκίζεις στην άμεση. Και άσε τα κορόιδα να πληρώνουν...Μάλλον αντίστροφα εννοείς. Η έμμεση φορολογία είναι άδικη και πνίγει την οικονομία σε αντίθεση με την άμεση που είναι δικαιότερη και οικονομικά πιο αποτελεσματική. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα η αναλογία είναι 70% έμμεσοι φόροι και 30% άμεσοι και στην ΕΕ και σε όλες τις δυτικές χώρες είναι 70% άμεσοι και 30% έμμεσοι....
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!