-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
αλλού ποντάριζε ο μγιάκωβος
Για πε
Αιντω ήμε..... Ζίτο το Κοστακυ τω καραμανλει...... οουυυ ουυυυ πασωκοια.....
-
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231077183
Αύξηση του ωραρίου εργασίας κατά 2,5 ώρες την εβδομάδα και λειτουργία ορισμένων δημοσίων υπηρεσιών αιχμής και το απόγευμα προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
Η πρώτη πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών προβλέπει αύξηση από 37,5 σε 40 ώρες εργασίας την εβδομάδα άρα για περισσότερες ώρες, ίδιος μισθός - αυτό άμεσα συνεπάγεται μείωση αποδοχών για την προσφερόμενη εργασία, όπως ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα. Σχετικά με τη δεύτερη πρόταση, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν μιλάμε για διακεκομμένο ωράριο, αλλά για συνεχές». Συμπλήρωσε ότι η εφαρμογή του νέου ωραρίου για όσες υπηρεσίες λειτουργούν το απόγευμα, θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο, προκειμένου οι εργαζόμενοι να προγραμματίσουν τη ζωή τους και τις υποχρεώσεις τους.
Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι με αυτές τις δύο προτάσεις προς τους δημοσίους υπαλλήλους τούς καλεί να συμβάλλουν και αυτοί στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους Έλληνες για να βγει η χώρα από την κρίση, ενώ επισήμανε ότι όλα όσα συζητήθηκαν με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ **δεν έχουν καμία σχέση με το Μνημόνιο και την τρόικα, η οποία θα ενημερωθεί από τον Τύπο.**Για να το λέει....
Για το ενιαίο μισθολόγιο
Παράλληλα, ο υπουργός είπε ότι στη συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ τέθηκε και το θέμα του νέου ενιαίου μισθολογίου, διαβεβαιώνοντας ότι **αυτό δεν θα γίνει για να κατεβάσει το μισθολογικό κόστος, αλλά για να αποκτήσει το Δημόσιο ένα σύγχρονο και δίκαιο μισθολόγιο που θα άρει τις μισθολογικές αδικίες.**Πώς γίνεται να αρθούν οι μισθολογικές αδικές, χωρίς να μειωθούν μισθοί των πιο ευνοημένων; Πολύ απλά, δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται να αμειφθούν όλοι όπως οι υπάλληλοι του Οικονομικών, άρα πίπες. Βέβαια ο άνθρωπος το λέει διαφορετικά: δεν γίνονται οι αλλαγές για να μειωθεί το μισθολογικό κόστος, δηλαδή αν σήμερα δίνουμε 1 δισ. το χρόνο για μισθούς (τυχαίο νούμερο), αυτό θα μοιραστεί δικαιότερα, χωρίς να μειωθεί. Μμμμμ...
Τέλος, στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ τέθηκε και η αναμόρφωση του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης-Αυτοδιοίκησης, η ανάγκη για νέο πειθαρχικό Δίκαιο στους δημόσιους υπάλληλους και το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την αύξηση του ωραρίου και το απογευματινό ωράριο, αλλά και για το νέο ενιαίο μισθολόγιο, αν και αναγνωρίζει, όπως είπε, τη διάθεση του υπουργείου για ειλικρινή διάλογο. ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ
Επίσης, κράτησε ως θετικό, όπως τόνισε, τις διαβεβαιώσεις του υπουργού ότι το νέο μισθολόγιο δεν θα έρθει για να επιφέρει περικοπές στο ήδη μειωμένο εισόδημα των δημοσίων υπαλλήλων.ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ
-
Οι Ιδιωτικοι Υπαλληλοι ειναι ΚΑΙ αυτοι μη ανταγωνιστικοι αρα κοπριτες και τεμπεληδες σα τους μηχανοδηγους του ΟΣΕ τους ΔΕΗτζηδοι και τους εφοριακοι ενα πραμα.
Γιαυτο ας ετοιμασουν κ@λαρακι γιατι ως γνωστον η ανταγωνιστικοτητα περναει (μονο) μεσα απο τη μειωση των μισθων οπως ειπε το βραδυ ο Παπακωνσταντινου στην Ελλη Σταη.
Που μου ειχατε μαθει να καλοπερνατε με 700 - 1000 ευρω ( ) και δε σκεφτοσαστε καθολου το φουκαρα τον αφεντικο.
Ο θεος της Ελλαδας ομως ειναι μεγαλος και εστειλε την ευλογια του υπο μορφη μνημονιου και αυτους τους αγιους ανθρωπες τον Γιωργαρο και τον Παπακωσταντινου ωστε εκτος απο τους κοπριτες του Δημοσιου να μερεμετισουνε και τους τεμπελχαναδες του Ιδιωτικου Τομεα.
Εν τω μεταξυ οι 'απεργοι του ΠΑΜΕ' που εκλειναν τα λιμανια και εδιωχναν το Ζενιθ επειδη ταχα μου-ταχα μου **η αρση του καμποταζ θα εστελνε εκατονταδες Ελληνες ναυτικους στην ανεργια ** αποδεικνυεται οτι ειχαν 100% αδικο
Στην υποστολή της ελληνικής σημαίας από τα έξι κρουαζιερόπλοια του προχωράει ο κυπριακός όμιλος Louis Hellenic Cruises.
Ο όμιλος ο οποίος απασχολεί περίπου 1.000 έλληνες ναυτικούς επικαλείται ανισότητα στα λειτουργικά έξοδα μετά την άρση του καμποτάζ σε σχέση με τα αντίστοιχα πλοία άλλων σημαιών που θα μπορούν από φέτος να πραγματοποιούν κρουαζιέρες από τα ελληνικά λιμάνια.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Οι Ιδιωτικοι Υπαλληλοι ειναι ΚΑΙ αυτοι μη ανταγωνιστικοι αρα κοπριτες και τεμπεληδες σα τους μηχανοδηγους του ΟΣΕ τους ΔΕΗτζηδοι και τους εφοριακοι ενα πραμα.Γιαυτο ας ετοιμασουν κ@λαρακι γιατι ως γνωστον η ανταγωνιστικοτητα περναει (μονο) μεσα απο τη μειωση των μισθων οπως ειπε το βραδυ ο Παπακωνσταντινου στην Ελλη Σταη.
Που μου ειχατε μαθει να καλοπερνατε με 700 - 1000 ευρω ( ) και δε σκεφτοσαστε καθολου το φουκαρα τον αφεντικο.
Ο θεος της Ελλαδας ομως ειναι μεγαλος και εστειλε την ευλογια του υπο μορφη μνημονιου και αυτους τους αγιους ανθρωπες τον Γιωργαρο και τον Παπακωσταντινου τι μισθό είπαμε πως τσεπώνουν κάθε μήνα οι 2 αυτοί κύριοι; Είπαν τίποτα για τους μισθούς τους; Της βουλής και των παρατρεχάμενων γενικότερα; Tων χαραμοφάηδων πρωην προέδρων δημοκρατίας και διοικητών (βλέπε Τράπεζα της Ελλάδος με τα 300κ της πείνας); ωστε εκτος απο τους κοπριτες του Δημοσιου να μερεμετισουνε και τους τεμπελχαναδες του Ιδιωτικου Τομεα.
Εν τω μεταξυ οι 'απεργοι του ΠΑΜΕ' που εκλειναν τα λιμανια και εδιωχναν το Ζενιθ επειδη ταχα μου-ταχα μου **η αρση του καμποταζ θα εστελνε εκατονταδες Ελληνες ναυτικους στην ανεργια ** αποδεικνυεται οτι ειχαν 100% αδικο
Στην υποστολή της ελληνικής σημαίας από τα έξι κρουαζιερόπλοια του προχωράει ο κυπριακός όμιλος Louis Hellenic Cruises.
Ο όμιλος ο οποίος απασχολεί περίπου 1.000 έλληνες ναυτικούς επικαλείται ανισότητα στα λειτουργικά έξοδα μετά την άρση του καμποτάζ σε σχέση με τα αντίστοιχα πλοία άλλων σημαιών που θα μπορούν από φέτος να πραγματοποιούν κρουαζιέρες από τα ελληνικά λιμάνια.
Δε μας νοιάζει λέμε. Έρχεται η πράσινη ανάπτυξη.
-
Αν δε κάνουν τον μισθό στρογγυλό πεντακοσάρικο δε θα ησυχάσουν. Επίσης έρχονται και τεράστιες αυξήσεις στην φορολογία των ακινήτων.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αν δε κάνουν τον μισθό στρογγυλό πεντακοσάρικο ...Μονο αν ειναι το πεντακοσαρικο σε δραχμεςθα μπορουμε να πουμε οτι ειμαστε κααααπως ανταγωνιστικοι
Εν τω μεταξυ επειδη δε μου αρεσει να ειμαι αχαριστος εχουμε και τη πρωτη μειωση:
Μειωση στο φορολογικο συντελεστη (απο 22% στο 20%) των κερδων των επιχειρησεων.
Ετσι για να χαρει λιγο και ο αφεντικος που του πινουνε το αιμα οι εκμεταλλευτες των 700 ευρω...(ωχ, ωχ ερχονται )
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δε μας νοιάζει λέμε. Έρχεται η πράσινη ανάπτυξη.Σαν τίτλος θρίλερ β' κατηγορίας ακούγεται.....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
... Επίσης έρχονται και τεράστιες αυξήσεις στην φορολογία των ακινήτων.Έτσι πρέπει, είδαν οι φωστήρες ότι οι πωλήσεις ακινήτων απογειώθηκαν και είπαν να αυξήσουν τη φορολογία για να φρενάρει λίγο η αγορά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
... Επίσης έρχονται και τεράστιες αυξήσεις στην φορολογία των ακινήτων.
Έτσι πρέπει, είδαν οι φωστήρες ότι οι πωλήσεις ακινήτων απογειώθηκαν και είπαν να αυξήσουν τη φορολογία για να φρενάρει λίγο η αγορά.
Ειδαν στο ΣΚΑΙ το 1821 και ειπαν ... αφου επι τουρκοκρατιας ηταν τοσο βαρια η φορολογια στα ακινητα που στο τελος τα επαιρνε ολα ο αλιπασας ή οι παπαδες γιατι να μην κανουμε το ιδιο ? Τι νομιζες , τιποτα μαλ@κες ερασιτεχνες ειναι αυτοι ?
Θυμαμαι και κατι συζητησεις στο τοπικ για οικοδομες ή τεκμηρια πριν κανα χρονο++ που λεγαμε καποιοι οτι εχει ξεσκισει τα ακινητα στους φορους και οτι υπαρχει κοσμος που θα χασει την περιουσια του απο αδυναμια να τους πληρωσει , θα παγωσει τελειως η αγορα και θα μεινουν χιλιαδες κοσμου στην οικοδομη ανεργοι ...
Ο αντιλογος απο καποιες προοδευτικες δυναμεις ηταν οτι μιλανε οι μεγαλοτσιφλικαδες (οτι να ναι δλδ) και οτι θα γινει ανακατανομη του πλουτου και θα τα παρουν τα ακινητα οι φτωχοι !!! Μεσα πεσατε τζιμανια μου ... δεν προλαβαινουν οι φτωχοι να κανουν βουτιες στις πισινες απο τις βιλες που πηραν στο Καβουρι και την Εκαλη -
Κάτσε ρε, αν το ρίξουν στις πισινοβουτιές οι προλετάριοι, πότε θα βρουν καιρό για την επανάσταση;
-
Μετα το μεσημεριανο τσιμπουσι που τους ετοιμαζει ο top chef φυσικα
Τετοια ανακατανομη δεν ξαναγινε λέμε ...Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Εν τω μεταξυ οι 'απεργοι του ΠΑΜΕ' που εκλειναν τα λιμανια και εδιωχναν το Ζενιθ επειδη ταχα μου-ταχα μου η αρση του καμποταζ θα εστελνε εκατονταδες Ελληνες ναυτικους στην ανεργια αποδεικνυεται οτι ειχαν 100% αδικο
Μιλας για εκεινους τους αγριεμενους χιμπατζηδες με σημαιακια που χοροπηδαγαν και γρυλιζαν μπροστα στους εκπληκτους τουριστες ?
Δεν λες παλι καλα που τους πεισαμε τους ανθρωπους οτι ηταν promotion του ζωολογικου κηπου στα Σπατα ωστε να μην το παρουν και πολυ στα σοβαρα ... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231077183[size=110]Αύξηση του ωραρίου εργασίας κατά 2,5 ώρες την εβδομάδα και λειτουργία ορισμένων δημοσίων υπηρεσιών αιχμής και το απόγευμα προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
Καλά, αυτό πήγαν να το κάνουν και πριν χρόνια και πήραν...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτσε ρε, αν το ρίξουν στις πισινοβουτιές οι προλετάριοι, πότε θα βρουν καιρό για την επανάσταση;Eννοια σου και οι προλεταριοι θα αφησουν να κανουν την επανασταση κατι δυστυχεις που τους εχουν πεισει πως η μιζερια και η κακομοιρια τους ονομαζεται μεσαιος χωρος και οτι ανηκουν στη μεσαια ταξη.
Εν τω μεταξυ οι 'απεργοι του ΠΑΜΕ' που εκλειναν τα λιμανια και εδιωχναν το Ζενιθ επειδη ταχα μου-ταχα μου η αρση του καμποταζ θα εστελνε εκατονταδες Ελληνες ναυτικους στην ανεργια αποδεικνυεται οτι ειχαν 100% αδικο
Μιλας για εκεινους τους αγριεμενους χιμπατζηδες με σημαιακια που χοροπηδαγαν και γρυλιζαν μπροστα στους εκπληκτους τουριστες ?
Οχι, μιλαω γιαυτους που ειχαν 'απεναντι' κατι μιντιακους παπαγαλους, κατι ιντερνετικους γυμνοσαλιαγκες, και κατι τηλεπουτανιτσες της συμφορας που εκλαιγαν και οδυρονταν σαν τα κοριτσια του 'καλως ηρθε το δολλαριο' που δε τις πλησιαζαν οι γ@μιαδες του 6ου στολου.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231077183
[size=110]Αύξηση του ωραρίου εργασίας κατά 2,5 ώρες την εβδομάδα και λειτουργία ορισμένων δημοσίων υπηρεσιών αιχμής και το απόγευμα προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
Καλά, αυτό πήγαν να το κάνουν και πριν χρόνια και πήραν...
Εργασιία; A... Θα πρέπει ΚΑΙ να εργαστούν!!!!???Έλεος!
-
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Οχι, μιλαω γιαυτους που ειχαν 'απεναντι' κατι μιντιακους παπαγαλους, κατι ιντερνετικους γυμνοσαλιαγκες, και κατι τηλεπουτανιτσες της συμφορας που εκλαιγαν και οδυρονταν σαν τα κοριτσια του 'καλως ηρθε το δολλαριο' που δε τις πλησιαζαν οι γ@μιαδες του 6ου στολου.
Ενταξει ... για τους ιδιους μιλάμε
-
-
-
Αυτη τη στιγμη στη ΕΤ3 .... Νεο κοιτασμα (το 3ο) χρυσου στην Χαλκιδικη με υψηλη περιεκτικοτητα κ ποσοτητα !!!
Ξεφτιλες πολιτικοι , μολις περσι θυμαμαι να βγαινει ο Παγκαλος στην βουλη και να αναφερει στις ερωτησεις του Καρατζαφερη και Βελοπουλου για υδρογονανθρακες και κοιτασματα χρυσου κλπ οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο στην Ελλαδα και αυτα ειναι για εκπομπες που κανει ο φιλος του ο Χαρδαβελλας ο οποιος τα εχει μπερδεψει με την Σαββατιατικη εκπομπη του 'πυλες του ανεξηγητου'
Μετα και απο φετινες εκπομπες στις οποιες μιλαγαν επιστημονες με στοιχεια, που εχουν δουλεψει στο αντικειμενο λιγο πριν γινει το μπαμ του Ισραηλ και της Κυπρου (που επισης ειχαν αναφερει οι καλεσμενοι του Χαρδατρελλα για εκεινες τις περιοχες ) τσουκου τσουκου μου βγαινουν τα πουλακια μου , σαν τα σαλιγγαρια μετα την βροχη ...
Συγχαρητηρια σοβαροφανεις και δηθεν αξιοπιστοι πολιτικοι μας ... ο γραφικος κ γελοιος κατα τα λοιπα Βελοπουλος τα λεει εδω και 5 χρονια πουλωντας σαν ντελαλης στην λαικη την πραματεια του ... και νομιζαμε οτι ηταν σεναρια του Ιουλιου Βερν αν και έλεγε οτι ηταν επισημες ερευνες διαφορων εταιρειων και φορεων , εκτος απο Ελληνικων φυσικα ...
Ευγε , μας εχετε φλομωσει στο παραμυθι και τα χετε καταπνιξει αυτα τα θέματα τοσα χρόνια
Να σημειωσω οτι το 2ο κοιτασμα στην Χαλκιδικη δεν εχει παρει ακομα αδεια εξορυξης ... το παλευει 6 χρονια -
Το πρωί μου έλεγε φίλη που είχε πάει στην τράπεζα (Εθνική) για μια φάση που έγινε.
Σκάει μύτη σε κάποια στιγμή ο Μαντέλης, και μια κυρία που περίμενε στην ουρά αρχίζει να του σέρνει ό,τι δεν έχει ακούσει μέχρ τώραΚατευθείαν μεταβολή κι έφυγε!
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!