-
Μάλλον γενικό ήταν το σχόλιο ....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μάλλον γενικό ήταν το σχόλιο ....Γενικο ηταν το σχολιο απλα δεν το διευκρινησα. Αν και η Mερκα ειναι ομορφη δεν ειναι και 159 που ειναι η κ**λα εμφανισιακα. Το Audi προσωπικα σαν σχεδιο δεν με τρελαινει....
-
Καλοριζικο το μερκ.Ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο.Θυμιζει κλαση.
-
Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες επιζητούν το Status ....
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καλοριζικο το μερκ.Ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο.Θυμιζει κλαση.Ετσι
-
Καλοτάξιδη να ειναι.
Δε θα το μετανιώσει...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ετσι
Ναι ειναι κιμπαρικο, λουσατο.. σκας στο χωριο και σε θαυμαζουν
-
Καλή επιλογή! Καλοτάξιδο να είναι!
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετσι
Ναι ειναι κιμπαρικο, λουσατο.. σκας στο χωριο και σε θαυμαζουν
Βαζεις και το κλειδι πανω στο τραπεζι του καφενειου και το θαυμαζουν οι θαμωνες
το εκανε ενας με μια W202 -
το εκανε ενας με μια W202
φταίω εγώ τώρα να (ξανα)μεγενθύνω?
Μήπως μιλάς κι εσύ για τον εαυτό σου όπως και ο Ιούλιος Καίσαρας*?
*μιλούσε για τον εαυτό του στο 3ο ενικό δηλαδή μιλούσε για τον εαυτό του και έλεγε 'Ο Ιούλιος Καίσαρας σκέφτηκε να γίνει το τάδε' και μιλούσε ο ίδιος (ο Ιούλιος Καίσαρας).
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
το εκανε ενας με μια W202
φταίω εγώ τώρα να (ξανα)μεγενθύνω?
Μήπως μιλάς κι εσύ για τον εαυτό σου όπως και ο Ιούλιος Καίσαρας*?
*μιλούσε για τον εαυτό του στο 3ο ενικό δηλαδή μιλούσε για τον εαυτό του και έλεγε 'Ο Ιούλιος Καίσαρας σκέφτηκε να γίνει το τάδε' και μιλούσε ο ίδιος (ο Ιούλιος Καίσαρας).
Στη τσεπη μου το εχω το κλειδι ή κρεμασμενο απο το λουρι μεσα απο τη μπλουζα. Σιγα μην καθομαι να επιδεικνυω το κλειδι. Εγω εχω την W203
-
Στη τσεπη μου το εχω το κλειδι ή κρεμασμενο απο το λουρι μεσα απο τη μπλουζα. Σιγα μην καθομαι να επιδεικνυω το κλειδι. Εγω εχω την W203
σε πειράζω...μην τσιμπάς.
-
σε πειράζω...μην τσιμπάς.
Το ξερω πουλαμε και λιγη τρελλα
-
Καλορίζικη η merc του θείου!!!! Να 'ναι καλα να το χαρεί ο ανθρωπος!!! Αν ήταν να πάρει το αυδι ας έπερνε το προηγούμενο μεταχείρο αφου είναι ακριβώς το ίδιο...
Να σχολιάσω όμως κ κάτι που είδα στην αρχή...
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αισθητικά η C class!
Mηχανικά όμως περισσότερη εμπιστoσύνη πάντως μου εμπνέει ο 1,8 της Vag!
Προτιμώ την Mercedes με ένα ερωτηματικό ίσως στο ... aftersales της! (Τελευταία και στο περίγυρο μου δεν ακούω καλά λόγια).Δεν σ εμπνέει εμπιστοσύνη ο Kompressor με τόσα χρόνια στην παραγωγή κ πάμπολλα θετικά σχόλια (κ ως προς την απόδοση κ ως προς την αντοχή) κ σ εμπνέει ο 1,8T που είναι στην παραγωγή μόλις 3 χρόνια;;;
Κ γ το After sales της Mercedes αφ΄ενός -προσωπικά- διαπίστωσα μεγάλη βελτίωση τα τελευταία 2 χρόνια, αφ' ετερου μην νομίζεις οτι κ γ την Audi ακούγονται καλά πράγματα...
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Δεν σ εμπνέει εμπιστοσύνη ο Kompressor με τόσα χρόνια στην παραγωγή κ πάμπολλα θετικά σχόλια (κ ως προς την απόδοση κ ως προς την αντοχή) κ σ εμπνέει ο 1,8T που είναι στην παραγωγή μόλις 3 χρόνια;;;
η mercedes εγκατέλειψε την τεχνολογία του κομπρέσσορα στην C εδώ και 1-2 χρόνια (τουλάχιστον) από όσο θυμάμαι...Και της mercedes C-class οι κινητήρες είναι ή τούρμπο ή ατμοσφαιρικοί.
-
Δεν σ εμπνέει εμπιστοσύνη ο Kompressor με τόσα χρόνια στην παραγωγή κ πάμπολλα θετικά σχόλια (κ ως προς την απόδοση κ ως προς την αντοχή) κ σ εμπνέει ο 1,8T που είναι στην παραγωγή μόλις 3 χρόνια;;;
η mercedes εγκατέλειψε την τεχνολογία του κομπρέσσορα στην C εδώ και 1-2 χρόνια (τουλάχιστον) από όσο θυμάμαι...Και της mercedes C-class οι κινητήρες είναι ή τούρμπο ή ατμοσφαιρικοί.
Γιώργο δε θυμάσαι καλά...
Κάνε τα χρόνια μήνες και θα είσαι μέσα.Μόλις πριν ελάχιστο καιρό (σίγουρα μετά την αλλαγη του χρόνου) μπορεί να φορεθει ο τουρμποκινητήρας στη C.
Ο τουρμποκινητήρας φτιάχτηκε και παρουσιάστικε με την καινούργια E. Και λίγο αργότερα φορέθηκε και στην C. -
Ετσι
Ναι ειναι κιμπαρικο, λουσατο.. σκας στο χωριο και σε θαυμαζουν [/quote]
Βαζεις και το κλειδι πανω στο τραπεζι του καφενειου και το θαυμαζουν οι θαμωνες
το εκανε ενας με μια W202 [/quote]ή ακόμα ακόμα , βάζεις το κλειδί στην τσέπη του παντελονιού , με το μπρελόκ να εξέχει !!
Αντε καλορίζικη!! -
Την προηγούμενη εβδομάδα το παρέλαβε και είναι υπέρενθουσιασμένος .
Σας ευχαριστώ όλους περιμένω να την οδηγίσω να σας πω εντυπώσεις . -
giannik1977 εχεις μπλεξει το quotes διορθωσε το αν μπορεις
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Την προηγούμενη εβδομάδα το παρέλαβε και είναι υπέρενθουσιασμένος .
Σας ευχαριστώ όλους περιμένω να την οδηγίσω να σας πω εντυπώσεις .Εμ τι θα ηταν! Καλοταξιδο!
audi a4 1.8 t quattro ambition ή mercedes c180 k blue effici