-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
χώρια με την πίσω κίνηση σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά, μπορείς να κινηθείς ταχύτατα και ασφαλέστατα... -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
.....σε τι δε συμφωνεις στο σημειο αυτό;....Δεν πρόλαβα να απαντήσω, με κάλυψε ο QsisVTS με αυτό:
ρε συ digmster στριβει η c class αερα , εκει που αλλα θα γλιστραγαν (και λες οτι εχεις οδηγησει 2λιτρο quattro) θα μας τρελανεις?
το αυτοκινητο σε γρηγορη οδηγηση ειναι εφιαλτικο και τελειως βαρετο
αν εννοεις για γρηγορη *οικογενειακη * οδηγηση οκ ειναι τανκ, αλλα σε πιεση δεν τη πολυπαλευεικαι επειδη τεσπα το πατας απο οσο σε χω δει, μη μου πεις οτι η c class σε εμπνεει να τη πατας
οσο για το καλορυθμισμενο esp , το πιστευω σε slk που εχω δει να οδηγιεται στα ακρα , ειναι πολυ καλο
μπορει να μην παιζεις, αλλα δε σε κοβει (οπως και σε αλλα αυτοκινητα βεβαια)
Βέβαια, η κριτική μου βασίζεται στις C200CDi & C220 CDi που έκανα δοκιμή πριν καταλήξω στο αμάξι της υπογραφής.....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε συ digmster στριβει η c class αερα , εκει που αλλα θα γλιστραγαν (και λες οτι εχεις οδηγησει 2λιτρο quattro) θα μας τρελανεις?είπα οτι στρίβει καλύτερα από το quattro?
είπα οτι στρίβει οπως έρχεται αδιαφορώντας για την ποιότητα του οδοστρώματος πάνω στο οποίο στρίβει
το αυτοκινητο σε γρηγορη οδηγηση ειναι εφιαλτικο και τελειως βαρετο
αν εννοεις για γρηγορη *οικογενειακη * οδηγηση οκ ειναι τανκ, αλλα σε πιεση δεν τη πολυπαλευειΓιώργο μιλάω για γρηγορα οικογενειακά αμάξια, όχι για GTI.
Κρίνω με βάση τα αμάξια αυτής της κατηγορίας και οχι μιλώντας απόλυτα.και επειδη τεσπα το πατας απο οσο σε χω δει, μη μου πεις οτι η c class σε εμπνεει να τη πατας
δε σε εμπνέει να τη στραμπουλάς και να την πετάς δεξιά και αριστερά
στη διαδρομή Πατρα Αθηνα πιο εύκολα/άνετα ταξιδεύω με 200 στη merc παρα στο GTIοσο για το καλορυθμισμενο esp , το πιστευω σε slk που εχω δει να οδηγιεται στα ακρα , ειναι πολυ καλο
μπορει να μην παιζεις, αλλα δε σε κοβει (οπως και σε αλλα αυτοκινητα βεβαια)
το esp της c δεν αφήνει περιθώρια για παιχνίδια
οσο ειναι ανοικτό δεν πρόκειται να σε αφήσει να γλυστρήσεις και μετα να σε μαζέψει -
δε βλεπω πού διαφωνουμε
-
Tι να πω εγώ με το Quattro δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση.
9,1 μέση έχω.
Εμένα μου την έσπασε που το νέο Α4 που είχα στο ταξίδι δεν είχε την τετρακίνηση και ειδικά στο βρεγμένο γιατί ενώ με το Quattro πατάς απλά γκάζι και προσπερνάς και οι στροφές δεν σε απασχολούν με το άλλο προσέχεις για να μην ψαρεύεις!
Πάντως το νέο Α4 κάνει απίστευτο ταξίδι αλλά η Merc πάντα ήταν σε αυτόν τον τομέα ένα κλικ μπροστά! -
Ο χρήστης christosgko έγραψε:
Εχω οδηγησει την C180 αυτοματη για αρκετα χιλιομετρα και μπορω να πω οτι ειναι σχετικα αργη...μαλλόν σπαστική θα την έλεγα...
ακόμα και φορτωμένη τραβάει ωραία και έχει ικανοπ δύναμη για τον μέσο οικογενειαρχη...
βέβαια οι πίσω χώροι δεν παλεύονται... -
Να παρει το audi
Aν σκεφτοταν την C200 τοτε το πραγμα αλλαζε -
Δεν έχω καταλάβει γιατί συγκρίνουμε 4κίνητο με πισωκίνητο. ?
Τους κύκλους Γιατί ....
- Έχει καλύτερους χώρους
- Έχει καλύτερο πάτημα από το αστέρι.
- Είναι καλά κατασκευασμένο
- Έχει καλύτερες επιδόσεις
- Έχει καλύτερη τιμή (ή μπορείς να βάλεις περισσότερα extra , π.χ. Multitronic )
- Ρύποι 179 ( κάποια στιγμή θα γίνει .... μάλλον )
- Άχρωμη σχεδίαση .
- θα κάνει Facelift ανα χρόνο .
- Δεν είναι απαραίτητη η 4κίνηση σε αυτά τα άλογα ( ψιλοπνίγει το μοτέρ )
Το Αστέρι Γιατί .....
- Είναι πιο άνετο.
- Λες ότι έχεις MERC .
- Είναι καλά κατασκευασμένο.
- Έχει λιγότερα κυβικά . ( δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει )
- Ρύποι 156 ( δεν ξέρεις πότε θα το αποφασίσουν )
- Περιορισμένοι χώροι πίσω
- Μουντό εσωτερικό ( ειδικά το μαύρο )
- κάπως πλαδαρό για τα γούστα μου.
- μέτρια σχεδίαση ( το σώζει το λευκό )
- φορτωμένο μοιάζει με 1600άρι ατμόσφαιρα .
**
Από εμένα κανένα από τα δύο . **
Αν πρέπει πάντως να επιλέξω θα έλεγα to 2κίνητο ' Audi A4 Sedan 1.8 TFSI Multitronic 160hp '.
-
Από εμένα κανένα από τα δύο .
Αν πρέπει πάντως να επιλέξω θα έλεγα to 2κίνητο ' Audi A4 Sedan 1.8 TFSI Multitronic 160hp '.+1
Θα περίμενα να βγεί και το S60 όμως να δώ τι λεεί -
Λοιπόν μετά από δική μου παραίνεση είδε και οδήγησε και την 159 tbi οι οποία τον ενθουσίασε με την δύναμη αλλά και την τιμή της 34κ με πακέτο ti και navi πιθανόν θα προχωρίσει.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Λοιπόν μετά από δική μου παραίνεση είδε και οδήγησε και την 159 tbi οι οποία τον ενθουσίασε με την δύναμη αλλά και την τιμή της 34κ με πακέτο ti και navi πιθανόν θα προχωρίσει.Με το καλο...
-
+1
Σωστή κίνηση .... Είναι χάρμα οφθαλμών .... έχει δύναμη .... έχει καλή ποιότητα .Αν πάντως άνοιξαν οι επιλογές και μπορεί να περιμένει υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που θα είναι καλύτερο .
Volvo S60 1,6t ( Τ3 150 ή Τ4 180 hp αναλόγως με τους ρύπους αλλά ίδια ροπή 24 Nm) ή 2,0t ( 203 hp. αρχικά με ροπή 30 Nm και Τ5 240+hp την συνέχεια με ροπή 32 Nm) . -
Χαλαρα 159 λογω οδικης συμπεριφορας και σχεδιασης. insignia και c5 THP για να του μεινουν και 10 χιλιαρικα στη τσεπη.
-
Να παρει τη Μερκ
-
Thank's παιδιά όλους για τις απαντήσεις σας , ο θείος η θεία μάλλον κατέληξε στην c180 avantgard . Προς όλα τα παντρεμένα , αρραβωνιασμένα και γενικά δεσμευμένα μέλη του forum ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δν πέρνουμε μαζί την γυναίκα, συμβία , γκόμενα....... σε εκθέσεις κατά την αναζήτηση νέου αυτοκινήτου . Ελπίζω μην διαβαστούν παραέξω αυτά
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Thank's παιδιά όλους για τις απαντήσεις σας , ο θείος η θεία μάλλον κατέληξε στην c180 avantgard . Προς όλα τα παντρεμένα , αρραβωνιασμένα και γενικά δεσμευμένα μέλη του forum **ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δν πέρνουμε μαζί την γυναίκα, συμβία , γκόμενα....... σε εκθέσεις κατά την αναζήτηση νέου αυτοκινήτου **. Ελπίζω μην διαβαστούν παραέξω αυτάΚαι ο λόγος;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Thank's παιδιά όλους για τις απαντήσεις σας , ο θείος η θεία μάλλον κατέληξε στην c180 avantgard . Προς όλα τα παντρεμένα , αρραβωνιασμένα και γενικά δεσμευμένα μέλη του forum **ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δν πέρνουμε μαζί την γυναίκα, συμβία , γκόμενα....... σε εκθέσεις κατά την αναζήτηση νέου αυτοκινήτου **. Ελπίζω μην διαβαστούν παραέξω αυτά
Και ο λόγος;
Ο λογος ειναι οτι μπορει να σ'αρεσει αλλο αμαξι και αν εχεις καποια γυναικα μαζι σου να διαλεξει το ακριβως αντιθετω γιατι ειναι ομορφουλη .
Καλοριζικη η Mercedes εκανε πολυ καλη επιλογη η θεια ή ο θειος! -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Thank's παιδιά όλους για τις απαντήσεις σας , ο θείος η θεία μάλλον κατέληξε στην c180 avantgard . Προς όλα τα παντρεμένα , αρραβωνιασμένα και γενικά δεσμευμένα μέλη του forum **ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δν πέρνουμε μαζί την γυναίκα, συμβία , γκόμενα....... σε εκθέσεις κατά την αναζήτηση νέου αυτοκινήτου **. Ελπίζω μην διαβαστούν παραέξω αυτά
Και ο λόγος;
Ο λογος ειναι οτι μπορει να σ'αρεσει αλλο αμαξι και αν εχεις καποια γυναικα μαζι σου να διαλεξει το ακριβως αντιθετω γιατι ειναι ομορφουλη .
Καλοριζικη η Mercedes εκανε πολυ καλη επιλογη η θεια ή ο θειος!Έχω τις ακριβώς αντίθετες εμπειρίες (με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά). Σε σημείο που να λέω ότι την εμπιστεύομαι να πάει μόνη της να το κλεισει...
Καλή η Μέρκα αν και δεν είναι 159...
-
απο τη στιγμη που πηγε και η θεια στην εκθεση, ειναι αυτονοητο οτι η επιλογη θα ηταν το αστερι! Επρεπε να το αναφερεις απο την αρχη.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και ο λόγος;
Καλοριζικη η Mercedes εκανε πολυ καλη επιλογη η θεια ή ο θειος!ομουρφούλι η μερσεντες??
audi a4 1.8 t quattro ambition ή mercedes c180 k blue effici