-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλιως :θεμα ελευθερο,να σου φτιαξω ενα σπεσιαλ;.
Πρεπει να βαλεις καποιες παραμετρους.Την βαρκα την εχεις ακομα;Θες πετρελαιο ή βενζινη;Θες 4χ4;Ποσα χρηματα;Ευχαριστώ!!!! Φτιάξε μου ένα σπέσιαλ!!!! Πούλησα και την βάρκα, θέλω βενζίνη και μάλλον όχι 4χ4, χρήματα είπα γύρω στα 20.000!!!!!
-
Kατα τη γνωμη μου οι δυο καλυτερες επιλογες για σαρανταρη οικογενειαρχη ειναι
Opel Insignia 1.6T
Skoda Superb 1.8 TSI
Mεγαλα, ανετα,πλουσια εξοπλισμενα, αξιοπιστα, με πολυ καλη τιμη αγορας, και πολυ καλες επιδοσεις.
Ξεφευγουν ομως στη τιμη -
Octavia 1.8TSI.Μη σου πω και scout μιας και μενεις και σε νησι. Αλλιος το 6αρι το mazda ειναι κουκλι.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/614726/
Του 09 μοντελο με ελαχιστα χλμ!
-
Superb/Octavia 1.4 Tsi
Yeti -
Εφόσον είσαι σε νησί και το οδικό δίκτυο (ας το πούμε κομψά) δεν είναι και ότι καλύτερο (κατσικόδρομοι κτλ), και από τη στιγμή που είχες συνηθίσει από το Terios που λόγω ύψους δεν καταλάβαινε πολλά, θεωρώ πως ιδανικό θα κάτι λίγο υπερυψωμένο όπως π.χ. το Qashqai.
Προσωπικά αν έμενα σε νησί, η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής θα είχε φάει χ, όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή δεν θα μπορείς να το ευχαριστηθείς όσο θες. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκουν πολύ εύκολα κάτω (άλλος ένας πονοκέφαλος ειδικά όταν το αυτοκίνητο είναι 'του κουτιού').
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εφόσον είσαι σε νησί και το οδικό δίκτυο (ας το πούμε κομψά) δεν είναι και ότι καλύτερο (κατσικόδρομοι κτλ), και από τη στιγμή που είχες συνηθίσει από το Terios που λόγω ύψους δεν καταλάβαινε πολλά, θεωρώ πως ιδανικό θα κάτι λίγο υπερυψωμένο όπως π.χ. το Qashqai..
+1 για το QQ .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εφόσον είσαι σε νησί και το οδικό δίκτυο (ας το πούμε κομψά) δεν είναι και ότι καλύτερο (κατσικόδρομοι κτλ), και από τη στιγμή που είχες συνηθίσει από το Terios που λόγω ύψους δεν καταλάβαινε πολλά, θεωρώ πως ιδανικό θα κάτι λίγο υπερυψωμένο όπως π.χ. το Qashqai.
.
+1 για το QQ .
Aμα μενει σε νησι +1 και απο εμενα για Qasquai, μολις ηρθε και το ανανεωμενο
και με την εκπτωση παει στα 19κ +1κ κανενα εξτρα και εισαι ετοιμος... -
Ευχαριστώ !!!! Για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!! Και μένα το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το QQ!!!! Σε μαύρο χρώμα!!!! Μάλλον αυτό!!!!!!!! Οταν έρθω Αθήνα θα κάνω και μια έρευνα αγοράς !!!! Πάντως δε βιάζομαι , τώρα που ανοίγουν οι μέρες κυκλοφορώ με το Τρανσάλπ!!!!!
Να ακριβύνει δε πιστεύω..... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ευχαριστώ !!!! Για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!! Και μένα το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το QQ!!!! Σε μαύρο χρώμα!!!! Μάλλον αυτό!!!!!!!! Οταν έρθω Αθήνα θα κάνω και μια έρευνα αγοράς !!!! Πάντως δε βιάζομαι , τώρα που ανοίγουν οι μέρες κυκλοφορώ με το Τρανσάλπ!!!!!
Να ακριβύνει δε πιστεύω.....Για το 1.6 μιλας???
-
Θα πω Astra τουρμπάτο επειδή επί τη ευκαιρία έτυχε να πετύχω ένα στο δρόμο σήμερα. Αν κρίνω από το εταιρικό που οδηγώ (προηγούμενο μοντέλο) συν τον πολύ πιο ισχυρό και ροπάτο κινητήρα νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείς και θα το κρατήσεις για τα χρόνια που λες.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Για το 1.6 μιλας???
Nai!!!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα πω Astra τουρμπάτοΚαι αυτό πολύ καλό!!!!!
-
Δε βλεπεις καλυτερα το scout??Και γρηγορο ειναι και πιστευω εκει που θα παταει το qq θα παταει και το scout.1.8Τ θα το εχεις και για ανοιχτο δρομο να ανοιγεις. Πιστευω αξιζει να κανεις την υπερβαση.
-
Φιλε ντιζελ θα σου προτεινα!!!!
-
Δε βλεπεις καλυτερα το scout??Συγχώρα με αλλά τι εστί ...scout;;;;
-
Scout

Yeti

-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Δε βλεπεις καλυτερα το scout??
Συγχώρα με αλλά τι εστί ...scout;;;;
Το skoda octavia scout.Ποσταρα και ενα μεταχειρο στα 22 χιλιαρικα.
-
Α και το focus sedan με τον 1,6Τ είναι μια πολύ καλή σκέψη.

-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Α και το focus sedan με τον 1,6Τ είναι μια πολύ καλή σκέψη.
Αυτο θα ερθει του χρονου.Ο ανθρωπος θελει να χωθει μεχρι τα τελοι καλοκαιριου σε ενα καινουριο αυτοκινητο.
-
Αυτο θα ερθει του χρονου.Ο ανθρωπος θελει να χωθει μεχρι τα τελοι καλοκαιριου σε ενα καινουριο αυτοκινητο.
Οχι!!! Δεν βιάζομαι!!!!!
Ντεν έχει αυτοκίνητο καρντιά μου!!!!