-
Ντεν έχει αυτοκίνητο καρντιά μου!!! Βοηθήστε με , ποιό να πάρω;;; Από 15.000 έως 20.000 € !!!
Είμαι 40 ετών παντρεμένος και έχω 2 παιδιά!!!! Εχουμε και ένα πεζό 107 στην οικογένεια!!!! Μέχρι πρόσφατα είχα ένα τέριος!!!!! Πουλήθηκε !!!!! Να λάβετε υπόψην σας ότι το αυτοκίνητο θα το κρατήσω γύρω στα 12 χρόνια!!!!! Θάθελα κάτι..... ξέρετε εσείς!!!!!!!!! -
Ντεν έχει αυτοκίνητο καρντιά μου!!! Βοηθήστε με , ποιό να πάρω;;; Από 15.000 έως 20.000 € !!!
Είμαι 40 ετών παντρεμένος και έχω 2 παιδιά!!!! Εχουμε και ένα πεζό 107 στην οικογένεια!!!! Μέχρι πρόσφατα είχα ένα τέριος!!!!! Πουλήθηκε !!!!! Να λάβετε υπόψην σας ότι το αυτοκίνητο θα το κρατήσω γύρω στα 12 χρόνια!!!!! Θάθελα κάτι..... ξέρετε εσείς!!!!!!!!! -
εχεις αποφασισει απο τωρα να κρατησεις το επομενο σου αυτοκινητο για 12 χρονια?
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχεις αποφασισει απο τωρα να κρατησεις το επομενο σου αυτοκινητο για 12 χρονια?Φίλε μου .... τα 25 χρόνια σου δεν σε αφήνουν να σκεφτείς.... συνετά!!!!!
Τα 40 μου όμως..... !!! Το τέριος το κράτησα 12 χρόνια, και το επόμενο θα το κρατήσω τόσα, γιατί σε 12 χρόνια βγαίνω σε σύνταξη , οπότε... (αν είμαι καλά) με το εφάπαξ θα το αλλάξω!!!!!
Γιατί περίεργο σου φαίνεται;;;;; -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/623236/Μου έδωσες ιδέες!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!
-
Τεκμήρια και τέλη κυκλοφορίας σου έδωσε βασικά
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τα 40 μου όμως..... !!! Το τέριος το κράτησα 12 χρόνια, και το επόμενο θα το κρατήσω τόσα, γιατί σε 12 χρόνια βγαίνω σε σύνταξη...Σύνταξη στα 52;
Μετά θα δουλεύεις ασφαλιστής; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχεις αποφασισει απο τωρα να κρατησεις το επομενο σου αυτοκινητο για 12 χρονια?Τοσα πολλα σου φαινονται? Εσυ ας πουμε αλλαζεις αυτοκινητο καθε 5-6 χρονια? Υποτιθεται,αυτη την εντυπωση εχω,οτι οταν καποιος δινει 16-20 χιλιαρικα για να παρει ενα αυτοκινητο το κανει με σκοπο να το κρατησει μια 10ετια τουλαχιστον.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τεκμήρια και τέλη κυκλοφορίας σου έδωσε βασικά+1
-
Μα 1800 cc ..... δεν έχει πάρα πολλά τέλη!!!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα 40 μου όμως..... !!! Το τέριος το κράτησα 12 χρόνια, και το επόμενο θα το κρατήσω τόσα, γιατί σε 12 χρόνια βγαίνω σε σύνταξη...
Σύνταξη στα 52;
Μετά θα δουλεύεις ασφαλιστής;Ενστολος!!!! Στα 52 θα έχω 35 χρόνια Υπηρεσία!!!!!
Μπα ... δε θα κάνω τίποτα στη σύνταξη απλά.... θα κάθομαι!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Είμαι 40 ετών παντρεμένος και έχω 2 παιδιά!!!! Εχουμε και ένα πεζό 107 στην οικογένεια!!!! Μέχρι πρόσφατα είχα ένα τέριος!!!!! Πουλήθηκε !!!!! Να λάβετε υπόψην σας ότι το αυτοκίνητο θα το κρατήσω γύρω στα 12 χρόνια!!!!! Θάθελα κάτι..... ξέρετε εσείς!!!!!!!!!Opel Astra 1.4/135.
Φρεσκο, συγχρονο τεχνολογικα, στιβαρο, ποιοτικο, συντηρηση σε νορμαλ κοστη, ικανοποιητικοι χωροι, ανετα ταξιδια.
Μεχρι τα 20κ ερχεται σχεδον με full extra. -
Είμαι 40 ετών παντρεμένος και έχω 2 παιδιά!!!! Εχουμε και ένα πεζό 107 στην οικογένεια!!!! Μέχρι πρόσφατα είχα ένα τέριος!!!!! Πουλήθηκε !!!!! Να λάβετε υπόψην σας ότι το αυτοκίνητο θα το κρατήσω γύρω στα 12 χρόνια!!!!! Θάθελα κάτι..... ξέρετε εσείς!!!!!!!!!http://www.car.gr/classifieds/cars/view/371923/
-
-
Μεταχειρισμένο σκέφτεσαι ή μόνο καινούριο;
-
5η πόρτα θες;
-
SUV θέλεις;
-
πρόβλημα μεγέθους πάρκινγκ έχεις;
-
μέχρι πόσο τεκμήριο καλύπτεις;
Εν γένει, ξεχνάς όλους τους Ευρωπαίους πλην της Όπελ που δίνει 6 χρόνια εγγύηση και κοιτάς ανατολικά.
-
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
-
Μεταχειρισμένο σκέφτεσαι ή μόνο καινούριο;
-
5η πόρτα θες;
-
SUV θέλεις;
-
πρόβλημα μεγέθους πάρκινγκ έχεις;
-
μέχρι πόσο τεκμήριο καλύπτεις;
Εν γένει, ξεχνάς όλους τους Ευρωπαίους πλην της Όπελ που δίνει 6 χρόνια εγγύηση και κοιτάς ανατολικά.
Σκέφτομαι και μεταχειρισμένο αλλά 1-2 ετών!!!! Οχι δίλιτρο!!!! Τεκμήριο δεν έχω πρόβλημα, ούτε πάρκινγκ!!!!!
-
-
Αλλιως :θεμα ελευθερο,να σου φτιαξω ενα σπεσιαλ;.
Πρεπει να βαλεις καποιες παραμετρους.Την βαρκα την εχεις ακομα;Θες πετρελαιο ή βενζινη;Θες 4χ4;Ποσα χρηματα; -
Μα 1800 cc ..... δεν έχει πάρα πολλά τέλη!!!!Δεν είχε...Για δες τι φημολογείται...Σε λίγο και τα παπάκια των 50 κυβικών θα έχουν υψηλότατα τέλη
-
εχεις αποφασισει απο τωρα να κρατησεις το επομενο σου αυτοκινητο για 12 χρονια?
Φίλε μου .... τα 25 χρόνια σου δεν σε αφήνουν να σκεφτείς.... συνετά!!!!!
Τα 40 μου όμως..... !!! Το τέριος το κράτησα 12 χρόνια, και το επόμενο θα το κρατήσω τόσα, γιατί σε 12 χρόνια βγαίνω σε σύνταξη , οπότε... (αν είμαι καλά) με το εφάπαξ θα το αλλάξω!!!!!
Γιατί περίεργο σου φαίνεται;;;;;Eφαπαξ;ε καλο ε!!!και τωρα να φυγεις παλι τα ιδια θα παρεις......
ix35 προ των πυλων
Ντεν έχει αυτοκίνητο καρντιά μου!!!!