-
Ζώ ένα όνειρο απο χθες το βράδυ.
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτο που έχει συμβεί στη ζωή μου. Ειμαι ο ένας απο τους 2 τυχερούς που έπιασαν 5άρι στο τζόκερ της Κυριακής. Κάτι περισότερο απο 264000 ευρώ είναι το κερδος. Είναι ένα ποσο που θα μου φτιάξει τη ζωή μου σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προσπαθω να συνειδητοποιήσω τί έχει γίνει αλλά ακόμα να το καταφέρω. Τόσα όνειρα για μια καλύτερη ζωή θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν είναι τεράστιο το ποσό, το ξέρω. Είναι όμως αυτο το 'βοήθημα' που θα με βοηθήσει για το αύριο.
Ένα καλύτερο σπίτι και το υπόλοιπο ποσο να φτιάξω μια δουλειά δικιά μου, να σταθω στα πόδια μου.
Πλέω σε πελάγη ευτυχίας.ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!
-
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτο που έχει συμβεί στη ζωή μου. Ειμαι ο ένας απο τους 2 τυχερούς που έπιασαν 5άρι στο τζόκερ της Κυριακής. Κάτι περισότερο απο 264000 ευρώ είναι το κερδος. Είναι ένα ποσο που θα μου φτιάξει τη ζωή μου σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προσπαθω να συνειδητοποιήσω τί έχει γίνει αλλά ακόμα να το καταφέρω. Τόσα όνειρα για μια καλύτερη ζωή θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν είναι τεράστιο το ποσό, το ξέρω. Είναι όμως αυτο το 'βοήθημα' που θα με βοηθήσει για το αύριο.
Ένα καλύτερο σπίτι και το υπόλοιπο ποσο να φτιάξω μια δουλειά δικιά μου, να σταθω στα πόδια μου.
-
-
ωστοσο ο θεος δε βρισκεται στα χρήματα
(στη ρετσινα ίσως)
-
-
Συγχαρητηρια
Παλιοτερα δεν πιστευα καθολου στο τζοκερ μεχρι που πριν κανα χρονο ενας γειτονας κερδισε 10εκ. ευρω
-
Σε καλή μεριά βρε!!!!
(Μην ξεχάσεις να συνεισφέρεις με τον οβολό σου στον ειδικό λογαριασμό για το αναξιοπαθέν Δημόσιο Χρέος!) -
Γειά σου,
είμαι ο καινούριος καλύτερος σου φίλος. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ, έτσι; -
Πρωταπριλιά δεν είναι, άρα ΖΗΤΩ συνάδελφε χαζομπαμπά !!
Και το Megane να το κρατήσεις !! -
ευχομαι να ξοδευτούν με συνεση
-
Μπράβο Megane98hp!
Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάτι ευχάριστο στο φορουμ!
-
Και πρωταπριλιά υπάρχει
-
μου χρωστάς 10 που έπαιξα και δεν κέρδισα τίποτα
σε καλή μεριά, με σύνεση και να σου φέρουν και άλλες πολλές χαρές.
-
Μπραβο φιλε μου. ,μπραβο!
Ωστοσο ΠΡΟΣΕΧΕ!!!
Σβησε το thread και κρατα το επτασφραγιστο μυστικο.. οι καιροι παντα ηταν χαλεποι για τετοιες καταστασεις, ποσο μαλλον τωρα.. -
ναι εχει δικιο ο mango ουτε κι εγω θα το ελεγα σε κανεναν, αν και μετα μαλλον θα γινοταν προφανες απο τον τροπο που θα τα ξοδευα
καλοταξιδη
ή μαλλον για να σου μεινει κατι παραπανω
καλοταξιδη
-
μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!
τωρα ομως μη μας γινεις πριμιουμ και large και ξεχασεις το megane και τα renault!!
-
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
Χίλια μπράβο!!!
Να είσαι πάντα τόσο τυχερός σε όλα στη ζωή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
μακάρι να ναι αλήθεια κ να μην ήσουν απλά πιωμένος
σε καλή μεριάΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ (ΜΗ) ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
PURE STATISTICS -
Μπράβο και σε καλή μεριά....
Αν και προσωπικά δεν θα το ανακοίνωνα στο forum έτσι απλά... Εδώ εχθές κάποιος πέθανε για 300 ευρώ...
ΥΓ. Η έννοια του Θεού είναι καθαρά θέμα σύμβασης.
-
Συγχαρητήρια Μάνο!!!!! Άντε, καλοφάγωτα και να τα ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε!
(και να μείνει και κάτι για τα κορίτσια σου! )
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ