-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι δεν εχω μσν
Γιωργακη
Έχεις Skype;
-
Έφτασεεειιι... (σιχτήρ, με την τσίμπλα στο μάτι )
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Γιωργακη
Έχεις Skype;
Exω ViewNx
-
Η κοπελίτσα 19 Μαίων που κάνει πρακτική στο γραφείο ήρθε σήμερα με τζιν φουστίτσα μέχρι τη μέση των μηρών και μπλε σταράκια παπουτσάκια. Έπεσε μια παγωμάρα στο γραφείο
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η κοπελίτσα 19 Μαίων που κάνει πρακτική στο γραφείο ήρθε σήμερα με τζιν φουστίτσα μέχρι τη μέση των μηρών και μπλε σταράκια παπουτσάκια. Έπεσε μια παγωμάρα στο γραφείοΩρες ωρες βλαστημάω την ώρα και την στιγμή που δεν προσλαμβάνουμε γυναίκες !!!!!!
-
Κάντης δώρο γόβες για αρχή ή πεδιλάκια ακόμα καλλίτερα και μετά να της ριχτείς στα ίσια...
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ωρες ωρες βλαστημάω την ώρα και την στιγμή που δεν προσλαμβάνουμε γυναίκες !!!!!!
καλλίτερα γιατί αλλιώς δεν βγαίνει δουλειά....
-
+Ζαρτιέρες!!!
ώρε μάνα μ' , ώρε μανα μ'
-
....έτσι , να αυξάνεται η 'παραγωγικότητα' σε όλους τους τομείς!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γι αυτό στρωθείτε στη δουλειάγιατί θα ρθει μετά ο ΔουΝουΤους και θα ρωτάει...
http://www.youtube.com/watch?v=rfr40TDf ... re=related
εδιτ: http://www.youtube.com/watch?v=fFFVROfZ ... re=related
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η κοπελίτσα 19 Μαίων που κάνει πρακτική στο γραφείο ήρθε σήμερα με τζιν φουστίτσα μέχρι τη μέση των μηρών και μπλε σταράκια παπουτσάκια. Έπεσε μια παγωμάρα στο γραφείοΘελεις να περασω για εναν καφε? Αυτοπροσκαλουμε για να δω και να βαθμολογισω
-
...
-
...ετοιμάζεται κι άλλο πακέτο;
-
τι επαθε το γκρικ ντιντιελ ??
-
ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΕΞΩ
Οι πουτ@νες σου ειναι ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ...
Χαβαλε τα κανεις τα γατακια...Γραψτε οτι θελετε κομπλεξαρες...
Καντε μου και εντιτ και μπαν και οτι να ναι στα παπαρια μου -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελαβα 5 διευθυνσεις email παντως για να τους προσθεσω στο μσν μου .
Social engineering το λενε;
Τις εσβησα οπως ηρθαν , να μην ανησυχουν οι αποστολεις
Δεν ειχα τι να κανω χτες το βραδυ και σου ειχα στειλει και εγω...
Γιωργακη
ΕΕΕΕ τι?Εγω ειδα ενα μεϊλ παραπανω και ειδα και τον Μπατρινο μεσα και λεω κατσε θα μιλαει με τον bill...
-
μεγαλη πικρα σε γνωστο λιμανι της χωρας..
-
http://www.youtube.com/watch?v=KRXNjvkL ... re=related
Σου ρχομαστεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=rTRw5pMN ... r_embedded
Εδω τα ξεφτιλικια σας φλωροι...χτυπατε τον φροντιστη και μετα λαγοι να φυγετε...ΑΔΕΡΦΕΣ
-
http://www.youtube.com/watch?v=vANct74z ... re=related
Ρε με τι μλκιες ασχολείται ο κόσμος...
-
**Για όσους δεν θυμούνται.
Το είχα ποστάρει στις 22/10/08Ήμουν Προφητικός για το τι θα συμβεί!!! **
**H κυρία Ντούβλη ζήτησε εκλογές από τον Παπούλια !
**Η Ντούβλη ζήτησε εκλογές από τον Παπούλια !
Φέτος γίνεται της... επιστολής! Στο δρόμο που χάραξε η Στέλλα Μπεζαντάκου αποφάσισε να βαδίσει τώρα και η Μαριάννα Ντούβλη. Η κοσμική ξανθιά με το πληθωρικό μπούστο δεν απευθύνεται όμως στον πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή, όπως έκανε η Στέλλα, ζητώντας μέσω της επιστολής που έγραψε εκείνη (και απλώς δημοσίευσε η «Espresso») την επιστροφή του Σταύρου Δαϊλάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα. Οχι, όχι! Η Μαριάννα, που έγινε γνωστή πριν από χρόνια κάνοντας την αλησμόνητη δήλωση «θέλω να φάω τη Μενεγάκη», παρέκαμψε το Μέγαρο Μαξίμου και έστειλε την επιστολή της ακόμη... ψηλότερα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς να γίνουν εκλογές!
Η επιστολή της Μαριάννας Ντούβλη, που «καθιερώνει» νέα μόδα... διαμαρτυρίας, είναι τελείως διαφορετική από εκείνη που έγραψε η... πρώτη διδάξασα Στέλλα Μπεζαντάκου. Η τραγουδίστρια ήθελε να πάρει το μέρος του βουλευτή Δράμας, τον οποίο έτυχε να γνωρίζει προσωπικά. Οι σκοποί της Μαριάννας Ντούβλη μέσα από τη δική της επιστολή, που γράφτηκε ιδιοχείρως και έφτασε με φαξ στα γραφεία της «Espresso», διαφέρουν. Η Μαριάννα επιχειρεί ως άλλη... Λιάνα Κανέλλη να θίξει τον ηθικό εκπεσμό κορυφαίων βουλευτών, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά στην πολιτική σκηνή της χώρας που απειλούν τη δημοκρατία! Η Ντούβλη ρίχνει... (ν)-τούβλα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ενώ ζητεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «να προβεί δημοσίως σε αποκήρυξη και στηλίτευση της προαναφερόμενης νοσηρής κατάστασης».
Τα παραπάνω (ακόμη περισσότερα αναφέρονται στην επιστολή της Μαριάννας) από μία γυναίκα που μέχρι και πριν από μερικά χρόνια διαφήμιζε στις τηλεοράσεις την... τεράστια περιουσία της, υποστηρίζοντας ότι έχει ορυχεία με διαμάντια! Την ίδια περίοδο τόνιζε πως θα κάνει πρωινή εκπομπή σε μεγάλο κανάλι, προσθέτοντας ότι έχειι κλείσει ως πρώτους καλεσμένους της τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Οπρα Γουίνφρεϊ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ερώτηση που της έγινε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής Μπεζαντάκου σχετικά με το αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, η Μαριάννα όλως τυχαίως απάντησε θετικά. Εμείς δημοσιεύουμε και αυτή την επιστολή. Το μόνο που ευχόμαστε στη μάλλον απίθανη περίπτωση που συναντηθούν ποτέ η Μπεζαντάκου και η Ντούβλη στα έδρανα του Κοινοβουλίου, είναι να... φοβηθεί η οικονομική κρίση και να την... κάνει!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]