-
Χθές είχε γενέθλια ένας συνάδελφος στη δουλειά. Είχαν ξεκινήσει να πίνουν ουισκάκια απο το πρωί. Πήγα κι εγώ στη δουλειά το μεσημέρι στης 2 οπότε όπως είναι φυσικά με φώναξαν κι εμένα να πιώ ένα ποτάκι. Πλησιάζω εκεί που ήταν οι υπόλοιποι.
Παρατηρώ ότι στο λαιμό του μπουκαλιού του ουίσκι ήταν δεμένο με ένα λεπτό σύρμα/ καλώδιο μήκους περίπου μισού μέτρου το οποίο καλώδιο το κρατούσε ο εορτάζον.
'Φίλε έλα να σου βάλω κι εσένα ένα ποτό' μου είπε αυτός που κρατούσε το καλώδιο
'μόνο όση ώρα σου βάζω το ουισκάκι κράτα το καλώδιο να μη μας φύγει η πέρδικα'Κοίταξα πιο προσεκτικά και είδα ότι το ουίσκι ήταν Famous Grouse!!!!
-
-
Επιτελους μου χαμογελασε η τυχη.
From; Mr. Mensah Addo.
The Regional Manager,
Standard Chartered Bank of Ghana,
Tamale Branch.Dear Friend,
I wish to contact you on a good business which I want you to assist me and receive this fund into your bank account in your country from the good report received about you and believing that this will really work out between both of us.I am the regional manager of Standard Chartered Bank of Ghana Ltd in Tamale branch, a family man, devoted Christian and a man of peace. I discovered this money eight million two hundred and ten thousand united state dollars (USD$8.210.000.00) On the course of the last year 2010 business financial report and I have packaged a transaction that will benefit you and I, as the regional manager of Standard Chartered Bank of Ghana Tamale branch, it is my duty to send in a financial report to my head office in the capital city Accra at the end of each business year.
I have placed this funds on what we call escrow call account with no beneficiary. As an officer of this bank I cannot be directly connected to this money, so my aim of contacting you is to assist me receive this money in your bank account and get 37% of the total funds as commission.
Please there is no risk involved, if you can work with my instructions and this business will be a bank-to-bank transfer, all I need from you is to stand as the original depositor of the said fund who made the deposit with my branch so that my head office can order the transfer to your designated bank account.
If you accept to work with me on trust I will appreciate it very much.
I wait your response as soon as possible.
Yours truly,
Mr. Mensah Addo, -
αιντε ξεκουναμε
-
Βάζω να ακούσω και σε λίγο θα 'μαστε και πάλι χαζοί.
-
Ναι ρε Κωστηκα
μια χαρα την πηγε σημερα ο υπερτετραστιος
-
Θεούλης και μακράν ο καλύτερος performer της γενιάς του, αλλά 180€ το μπουκαλάκι πέρσι στο Γυάλινο με χάλασε λίγο...
-
Όντως, το γ@μησαν με την τιμή... Βέβαια τι ήταν εκείνο το ... κορμί!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επιτελους μου χαμογελασε η τυχη.εμενα μου στειλανε προχτες οτι καποιος με το επωνυμο μου σκοτωθηκε στο τσουναμι και πως δικαιουμαι την κληρνομια του χαχαχα...
-
Σε εναν φιλο μου εστελναν μεϊλ πως του ειχε αφησει ενας γιατρος απο καποια πολη της Αφρικης πλουσια του ειχε αφησει 17.000.000$.Εντομεταξυ αυτος μιλαγε με εναν γιατρο πριν 6 μηνες απο εκει κατω στο msn και μου λεει πως ειδα πως εγινε ενα αεροπορικο ατυχημα. Εμεινα μ@λ@κ@ς βλεπω τα μεϊλ καλα καλα και το τραπεζιτης ελεγε πως το ατυχημα ειχε γινει το 99'. Του στελνω ενα μεϊλ λεγοντας του πως εγω μιλουσα και καλα με αυτο το ατομο πριν 6 μηνες και εσυ μου λες οτι πεθανε το 99' και μου εστειλε απαντηση ναι ετσι ειναι το 99' πεθανε ο ανθρωπος ο παλιο τρολ τραπεζιτης.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σε εναν φιλο μου εστελναν μεϊλ πως του ειχε αφησει ενας γιατρος απο καποια πολη της Αφρικης πλουσια του ειχε αφησει 17.000.000$.Εντομεταξυ αυτος μιλαγε με εναν γιατρο πριν 6 μηνες απο εκει κατω στο msn και μου λεει πως ειδα πως εγινε ενα αεροπορικο ατυχημα. Εμεινα μ@λ@κ@ς βλεπω τα μεϊλ καλα καλα και το τραπεζιτης ελεγε πως το ατυχημα ειχε γινει το 99'. Του στελνω ενα μεϊλ λεγοντας του πως εγω μιλουσα και καλα με αυτο το ατομο πριν 6 μηνες και εσυ μου λες οτι πεθανε το 99' και μου εστειλε απαντηση ναι ετσι ειναι το 99' πεθανε ο ανθρωπος ο παλιο τρολ τραπεζιτης.οτι μιλούσες και εσύ και ο φίλος σου με ένα αφρικανό στο msn τι σου λέει??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε εναν φιλο μου εστελναν μεϊλ πως του ειχε αφησει ενας γιατρος απο καποια πολη της Αφρικης πλουσια του ειχε αφησει 17.000.000$.Εντομεταξυ αυτος μιλαγε με εναν γιατρο πριν 6 μηνες απο εκει κατω στο msn και μου λεει πως ειδα πως εγινε ενα αεροπορικο ατυχημα. Εμεινα μ@λ@κ@ς βλεπω τα μεϊλ καλα καλα και το τραπεζιτης ελεγε πως το ατυχημα ειχε γινει το 99'. Του στελνω ενα μεϊλ λεγοντας του πως εγω μιλουσα και καλα με αυτο το ατομο πριν 6 μηνες και εσυ μου λες οτι πεθανε το 99' και μου εστειλε απαντηση ναι ετσι ειναι το 99' πεθανε ο ανθρωπος ο παλιο τρολ τραπεζιτης.
οτι μιλούσες και εσύ και ο φίλος σου με ένα αφρικανό στο msn τι σου λέει??
Εγω δεν ειχα καμια σχεση με τον Αφρικανο αυτος ειχε.Αμεσως εσυ.Θελει η αυτη να κρυφτει και η χαρα δε την αφηνει.
-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σε εναν φιλο μου εστελναν μεϊλ πως του ειχε αφησει ενας γιατρος απο καποια πολη της Αφρικης πλουσια του ειχε αφησει 17.000.000$.Εντομεταξυ αυτος μιλαγε με εναν γιατρο πριν 6 μηνες απο εκει κατω στο msn και μου λεει πως ειδα πως εγινε ενα αεροπορικο ατυχημα. Εμεινα μ@λ@κ@ς βλεπω τα μεϊλ καλα καλα και το τραπεζιτης ελεγε πως το ατυχημα ειχε γινει το 99'. Του στελνω ενα μεϊλ λεγοντας του πως εγω μιλουσα και καλα με αυτο το ατομο πριν 6 μηνες και εσυ μου λες οτι πεθανε το 99' και μου εστειλε απαντηση ναι ετσι ειναι το 99' πεθανε ο ανθρωπος ο παλιο τρολ τραπεζιτης.Κανονισε να μου φας τα λεφτα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανονισε να μου φας τα λεφτα!
Αν κανεις καμια προσφορα στα φιλτρακια κατι θα κανουμε να παρεις κι εσυ...
-
Τώρα που θα σφίξουν τα κρύα θα εμφανιστεί και η άλλη από τη Ρωσία που έχει 2 παιδάκια είναι γαμισαμπλ (έχει και φώτο) , και ζητάει λεφτά για να αγοράσει ξυλόσομπα !!!!
Φέτος που θα ξαναέρθει το mail θα το κάνω forward στον Ντρίφτη για να τις στείλει μία τριφασική !!!
-
Τι αθλια που ειναι η εκπομπη που δειχνει ο ΑΝΤ1 που ειναι καθε 1 ωρα με τις ελεϊνες ερωτησεις....
Ερωτηση για τους πανεξυπνους τηλεθεατες...Που ειναι το Μπουρτζι????
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.cosmopolitan.gr/forum/viewtopic.php?p=602769#p602769ρε που το ξετρυπωσες αυτο
μπηκα και γω στη παμπ μετα απο μηνες και πεφτω σε αυτο
με καψες, τρελο γελιο
ειστε πολλοι γραμμενοι εκει απο εδω
παρτε κ ενα φρεσκο
-
-
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]