-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tι στησαν πανηγύρι???Ψιλο... Απλα οταν μπηκε το γκολ σηκωσαν ολη την πολη απο τις φωνες... Και μετα οταν εφευγαν ειχαν κορνες και καταλαβαινεις τι εγινε...
Καλημερα
-
Πλέον μετά τις εκδηλώσεις των Ηρακλειδών το έχω μάθει το κόλπο για να μην ξυπνάει το παιδί, κλειστά παράθυρα και ac και άστους να φωνάζουν ...
-
Oποιος εχει περισσευούμενα εγκεφαλικα κυτταρα διαθεσιμα προς κάψιμο ας γκουγκλαρει το 'wallbroker' . Η τελευταια παρασταση ηταν στο myphone
http://www.cpusers.gr/search.php?searchid=71848
http://www.forums.gr/showthread.php?182 ... F%D3-gt-gt -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τώρα που πες σκυλί, πού χει χαθεί ο ratanplan ?Ψαχνει για θηλυκια να ζευγαρωσει
-
Mα γιατι δε βγαινουν στο τηλεφωνο ο κ.bujinkan και ο κ.citrovag κυρια σταη μου;
Η ομαδα ονειρο με την αμυνα επιπεδου τελευταιας κατηγοριας 5Χ5 μας αφησε για αλλη μια φορα με το στομα ανοιχτο.. Ολα τα αστερια της μαζεμενα δεν μπορεσαν να κερδισουν μια ομαδα που δεν μπορουσε να αλλαξει 3η πασα και που περσυ σχεδον υποβιβαστηκε.. Μια ομαδα που ευτυχως για το ελληνικο ποδοσφαιρο δε θα ξαναπαρει πρωταθλημα για τα επομενα 6 χρονια και αυτο φανηκε σημερα,οπως και η γυμνια της ως νοοτροπια ομαδας και γενικοτερα πνευματος αθλητισμου.Οταν διακατεχεσαι και εχεις ΠΟΤΙΣΤΕΙ με τη νοοτροπια του δευτερου εχεις εκλαμψεις οπως αυτες του 2004 και του 2009.Εκλαμψεις με τη βοηθεια των κορακιων βεβαιως βεβαιως που οπως ειδαμε και σημερα καταπιαν μερικα οφσαιντ (οφσαιντ γκοβου που ειναι περιπτωση μπουμσονγκ)..
Τελος παντων,ολα αυτα μαθαινω θα λαβουν τελος γιατι ερχεται το Θωρηκτο Πρωκτεμκιν (οπα σορρυ αυτο ειναι απο τσοντα) ο λουις γκαρσια που τα τελευταια 2 χρονια σε 37 ματς με την ατλεντικο εχει 0 (ολογραφως) ΜΗΔΕΝ γκολ.
Ποσο κουτοχορτο μπορει να αντεξει ενα προβατο ;Η απαντηση βρισκεται στις κερκιδες του ΟΑΚΑ. ΑΠΕΙΡΟ.Καληνυχτα σας τα λεμε παλι το 2015....
-
Αντε κανε παρεα με καναν ισραηλινο ρε πασχερν..
-
Τι να μας πεις κι εσυ;
Εγινες μακαμπι και δεν το καταλαβα;
Εγω ξερω οτι οπου βρω πρασινα ταπετσωνω κι αυτο δεν αλλαζει.
Φετος θα ΚΛΑΨΟΥΜΕ απ τα γελια με την αγελη σας,οχι απλα θα λιωσουμε στα γελια οπως καθε χρονο.
Ειστε ποτισμενοι με την δευτερατζα και νιωθετε μειονεκτικα,σας καταλαβαινουμε ολοι.. Δεν πειραζει ομως θα ερθουν καλυτερες μερες...Κατα το 2014 το υπολογιζω.. Προς το παρον.........................
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!
-
Στο χαριζω ρε πασχο, στο χαριζω.. Οση χαρα μου δωσαν τα ματσακια με τη Ρομα περσυ δε μου εδωσε το πρωταθλημα..Παρτο ρε κακομοιρη να χαρεις κι εσυ λιγο που θα λιωσεις παλι το καναπεδακο σου..
-
Μ'αρεσε που αναρωτιωμουν τις προαλλες γιατι να μην εχουμε ποδοσφαιρικο θεμα.. Αυτοκινιτιστικο φορουμ λεω, ποιος θα ενδιαφερεται, πολιτισμενες συζητησεις θα γινονται, ισα να ενημερωνομαστε...
πολλα ηθελα -
Να χαρω κι εγω; Ρε μλκ τα χεις πιει; ΕΓΩ ειμαι αυτος που σε πετσωνω 80 χρονια.Το ξεχασες; Ε δες τα στατιστικα για να το θυμηθεις. 37 μονος μου 37 ολοι σας.. Παγκοσμια πρωτια!!!
5 εριξα στη ρομα με ομαδα ασυνδετη που δεν ηξερε που να πατησει ο καθενας παταγε οπου ηθελε.Τελος παντων βαζελος δεν εισαι,τουλαχιστον το κουτοχορτο να το βραζεις πριν το φας..
efthymis
ειχαμε κι απ αυτο και μαλιστα ειχε φτασει τις σελιδες του σουβλατζιδικου... Αλλα μερικοι παρεκτρεπονταν οπως ο bujinkan πχ ( ) και το εκλεισαν..
-
Μλκ δε παιζεσαι..εισαι για τρελο γελιο και χαβαλο και μεχρι εκει..
Ευθυμη με το πασχο παντα κανουμε πολιτισμενες και αναλαφρες κουβεντες..
-
-
Ρε πασχο ? τι εγινε ρε πασχο?
-
-
Μάλλον έχει επισκέψεις ο Pasxos....
ΥΓ: Είμαι Ολυμπιακός....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μάλλον έχει επισκέψεις ο Pasxos....ΥΓ: Είμαι Ολυμπιακός....
Και πολυ καλα κανεις..
Ο πασχος τα παιρνει στα σοβαρα.. -
Όπως πάντα το ελληνικό πρωτάθλημα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Εχω μια έμπνευση όμως ότι φέτος θα γελάσουμε με την ψυχή μας.
Ααα εχω και μια ευχή! Αν και βαζελος εύχομαι να το πάρει η ΑΕΚ, ο ΆΡΗΣ η ο (μ)ΠΑΟΚ!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mα γιατι δε βγαινουν στο τηλεφωνο ο κ.bujinkan και ο κ.citrovag κυρια σταη μου; ....Σηκωσε το τηλεφωνο ρε
Καραστημενοι οι πρωτοι αγωνες και των δυο πανε να βγαλουν τις μεταγραφες τωρα
-
-
Τουλαχιστον η ομαδα μου επαιξε μπαλα για 80 λεπτα ενω κανεις δεν το περιμενε μετα το περσινο χαλι.Μονο ο αντωνης,ο χολεμπας κι ο μοντεστο δεν κανουν για ολυμπιακο.Ας τους στειλουν για εντεκαδατους στα πα.ριζ.α-κια.... Κατα τα αλλα δε θα αντιμετωπισει προβλημα ο οσφπ να παρει αλλο ενα πρωταθληματακι (τοσα που εχει παρει δε σου φαινεται και τιποτα σημαντικο γι αυτο τα λες πρωταθληματακια..) ακομα και με διαιτησια εναντιον του οπως χτες.Δικιολογιες των βαζελων αυτα με τη διαιτησια βεβαια,ενας γαυρος ποτε δε θα γινει κοτα και λαγος να κρυβεται πισω απ το δαχτυλο του γιατι ξερει οτι η ομαδα του θα πρεπει να κερδιζει ακομα και τον παριζα οταν παιζει με 14 εναντιον 11,οπως ολη τη χρονια περσυ.Θα κλαιμε απο τα γελια φετος με μπουμσο νγκ και καντε..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]