-
Καθαρό τρολάρισμα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
:ysterical:Καθαρό τρολάρισμα.
Aν εχεις χρονο/ορεξη διαβασε το τοπικ στο adsl γιατι συνεχιζει να δινει απαντησεις μετα το αρχικο ποστ
-
Kαι το καψιμο goes on!!
Η νέα Coca-cola (κουτάκι) που κυκλοφορεί στην Αθήνα περιέχει πληθώρα σατανιστικών συμβόλων.
Συγκεκριμένα περιέχει ένα χέρι που κάνει το χαιρετισμό του Σατανά , δηλαδή σχηματίζει τα δύο κέρατα. Επίσης περιέχει και το γνωστό μασονικό ματάκι ,
κεραυνούς , αριστερόστροφους δίσκους καθώς και ένα φίδι.
Όπως βλέπετε είναι πλούσιο το θεματικό τους.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ Ή ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.Σημειώνεται ότι πριν από αυτή την εικονογράφηση του κουτιού υπήρχε μία άλλη με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ , ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Γενικά παρατηρήστε πόσα 'ουράνια τόξα' υπάρχουν στις διαφημίσεις τελευταία και πόσο συχνά αναφέρεται η λέξη 'νέα εποχή'. Αυτά είναι μόνο τα προεόρτια σε λίγο θα μας παρουσιάζουν και τα παραπάνω σατανιστικά σύμβολα της coca-cola.Μου φαίνεται ότι είναι στην φύση του ανθρώπου σε αυτή τη ζωή να τα κάνει όλα χάλια και να διψά για δυστυχία. Ακόμα δεν τελείωσε ο Β παγκόσμιος και ετοιμάζονται και άλλα πιο ενδιαφέροντα....
http://www.agiooros.net/forum/viewtopic.php?f=43&t=3562 -
Οτι και να συμβαίνει κάνεις το σήμα του σταυρού και όλα τα κακά εξαφανίζονται.
Εχει κανείς τη Παναγία, το Θεό και όλους τους αγίους και δε φοβάται τίποτα.
Απάντηση από το λινκ του Bill33
Μην φοβάστε λοιπόν ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Οτι και να συμβαίνει κάνεις το σήμα του σταυρού και όλα τα κακά εξαφανίζονται.
Εχει κανείς τη Παναγία, το Θεό και όλους τους αγίους και δε φοβάται τίποτα.
Απάντηση από το λινκ του Bill33
Μην φοβάστε λοιπόν ...
Καθισες και το διαβασες;
Καλα να παθεις -
Εγώ ο καμένος κάθισα και το διάβασα ....
Εσύ που το βρήκες αυτο ?????
-
Εγώ ο καμένος κάθισα και το διάβασα ....Εσύ που το βρήκες αυτο ?????
Απο αλλο φορουμ. Το ειχαν σαν συνεχεια απο το αλλο ποστ με την Χριστιανικη οδηγηση
-
Ευχαριστώ πάντως είναι μια όαση δροσιάς και γνώσεων το φορουμ αυτό
και αντιγράφω μπας και ξεστραβωθείτε αλήτες κοντράκηδες όλοι εδω μέσα ....
Αμα θες να αυτοκτονήσω, μετά απο εσάς ευχαρίστως. Ετσι καταλαβαίνει κανείς άμα μιλά με άγγελο ή με δαιμόνιο.
Όχι. Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι μιλάς είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο για τον απλούστατο λόγο ότι κανένας από τους δύο που ανέφερες δεν μπορεί να πεθάνει αυτοκτονώντας γιατί δεν έχουν σωματική ύλη. Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να αυτοκτονήσει κάτι που ο σατανάς φυσικά το θέλει αφού έτσι καταδικάζεσαι. Μάλιστα η αυτοκτονία είναι μεγαλύτερη αμαρτία από την δολοφονία κάποιου άλλου γιατί στην δολοφονία του άλλου είσαι ακόμα ζωντανός και έχεις δικαίωμα μετανοίας. Ενώ αν αυτοκτονήσεις όχι αφού... πέθανες!! Για τους άλλους δύο υπάρχει άλλος τρόπος.
Για τον άγγελο.
Δεν μπορείς να τον σκοτώσεις ότι και να κάνεις. Είναι με τους καλούς βλέπεις και οι καλοί είναι πάντα οι νικητές Μπορείς όμως να αμαρτάνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα τον απομακρύνεις από κοντά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα τον 'σκοτώσεις'. Όμως δεν θα πεθάνει αυτός αλλά εσύ άμα δεν έχεις την προστασία του.Για τον εξαποδώ
Όπως και με τον άγγελο. Ούτε αυτόν μπορείς να τον σκοτώσεις. Μπορείς όμως να κάνεις το θέλημα του Θεού κάτι το οποίο τον καίει (τσουρουφλίζεται) δεν αντέχει και φεύγει..... Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση. Ως γνωστών όσο ποιο αμαρτωλός είναι κανείς, τόσο που πολύ αδυνατίζει η χάρις του Θεού μέσα του (ε, φυσικά) και ο άγγελος απομακρύνεται από κοντά σου. Και όσο ο άγγελος απομακρύνεται τόσο ο σε πλησιάζει. Και μπορεί να σε πλησιάσει τόσο πολύ ώστε να εμφανίζεται ακόμα και ως άγγελος. Πώς θα ξεχωρίσεις λοιπόν τον 'άγγελο' από τον άγγελο; Ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος. Για να πετύχει όμως πρέπει να ταπεινωθείς! Αν ταπεινωθείς εκείνη την στιγμή τον νίκησες! Γιατί η χάρις του Θεού επέστρεψε. Και τότε μπορείς να τον κάνεις αυτόν τον τρόπο.Ο τρόπος είναι ο εξής: Πες του να σου πει 'Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με'. Το 'Κύριε' ίσως να το πει. Το 'Ιησού' και το 'Χριστέ' με μεγάλη δυσκολία (δεν ξέρω από τι εξαρτάται... νομίζω από το πόσο πολύ ταπεινώθηκες) αλλά το 'ελέησον με' ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Το όλο πρόβλημα του παραδείσου, της κόλασης και της αμαρτίας είναι επειδή δεν θέλει να πει αυτό το 'ελέησον με'!! Αν το έλεγε ο Θεός δεν θα τον συγχωρούσε αφού και αυτός είναι πλάσμα Του; Θα τον συγχωρούσε. Όμως είναι τόσο εγωιστής ώστε δεν θέλει!! (Κοίτα τι τραβάμε για 2 λεξούλες!!! 8O 8O :!: ) Δεν υπάρχει περίπτωση να το πει αυτό το 'ελέησον με'. Αυτό όμως αποδεικνύει την δικιά του πτώση όχι την δικά σου ταπείνωση. Αν σκεφτείς τότε 'κοίτα να δεις που τον νίκησα' μόλις έχασες!! Ο άγγελος από την άλλη δεν θα έχει καμία αντίρρηση να το πει γιατί λατρεύει τον Θεό. Έτσι ξεχωρίζεις τους μεν από τους δε!
Όποτε εγω γνωρίζω κάπιον έτσι τον τσεκάρω για να είμαι σίγουρος
ο ΜαρκΒαγκ δεν έχει περάσει το τεστ και από τότε κατάλαβα ότι είναι Νεφελίμ ...
-
-
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... .html#more
H παει συννεφο.....
-
Το αγροτικο το ξεχασε...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_2058.html#moreH παει συννεφο.....
Ολο γραφουν.Αυτη η φωτο ειναι παμπαλαιη,σαν καινουργια μας την παρουσιαζει ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_2058.html#more
H παει συννεφο.....
Ολο γραφουν.Αυτη η φωτο ειναι παμπαλαιη,σαν καινουργια μας την παρουσιαζει ;
Nαι οντως πριν κανα χρονο την ειχα ποσταρει στον κοτοπασχο
-
@μπιλλ: λαμπρο πεδιο τρολλαρισματος το φορουμ εκεινο, παω να γραφτω
-
απο το αδσλ:
ΥΓ. Για τα ποδήλατα τι λέει ο χριστιανισμός άραγε, σε ποια κατηγορία ανήκουν; Να ξέρω δηλαδή, αν αμαρτάνω να το πετάξω το άτιμο όργανο του διαβόλου!
Ειναι αμαρτωλο μονο αν το καβαλας ανευ σελας τεκνον μου...
Μια άλλη ιδέα θα ήταν στο πρόστιμο να περιλαμβάνεται υποχρεωτική εξομολόγηση του παραβάτη. Όσο υψηλό και να είναι το χρηματικό πρόστιμο, δε συγκρίνεται με την εξομολόγηση, η οποία είναι μετάνοια παρουσία του Αγίου Πνεύματος.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@μπιλλ: λαμπρο πεδιο τρολλαρισματος το φορουμ εκεινο, παω να γραφτωΤην ίδια σκέψη είχαμε
-
Καλημέρα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@μπιλλ: λαμπρο πεδιο τρολλαρισματος το φορουμ εκεινο, παω να γραφτωΣε πρόλαβα σε πρόλαβα
-
@μπιλλ: λαμπρο πεδιο τρολλαρισματος το φορουμ εκεινο, παω να γραφτω
Σε πρόλαβα σε πρόλαβα
Εγγραφή 19-07-08
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]