-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο 1.8 όμως είναι πολύ ισχυρότερος. Δίνει στο Leon φτερά...Τον φοράς και πετάς δλδ
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης orpheus έγραψε:
εχω το 1.6 fsi sw................. δεν μπορω να το φανταστω με 1.2 μοτερΚαι εγώ έχω το Α3 1.6fsi και μπορώ να σου πώ πως αρχικά είχα πολλές αντιρήσεις αλλά μόλις μου το έδωσε να το πάω άλλαξα γνώμη...
Ίσως ο 1.6 να φαίνεται καλύτερος στο ξεκίνημα με χαμηλές στροφές, μόλις μπεί το τούρμπο όμως χάνεται η μπάλα σε σχέση με τον fsi. -
Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι νέος στο forum και εδώ και 1,5 χρόνο έχω την octavia 5 rs fl. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος σε όλους τους τομοίς
(κυρίως επιδόσεις ) με λίγες ενστάσεις στην άνεση αλλά δικαιολογείται γιατί πρέπει να έχει και το ανάλογο κράτημα. -
Ο χρήστης octavia 5 rs fl έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι νέος στο forum και εδώ και 1,5 χρόνο έχω την octavia 5 rs fl. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος σε όλους τους τομοίς
(κυρίως επιδόσεις ) με λίγες ενστάσεις στην άνεση αλλά δικαιολογείται γιατί πρέπει να έχει και το ανάλογο κράτημα.Έχεις ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο που το μείον του στην άνεση είναι στα υπέρ του για αυτό που είναι και πρέπει να δώσει.
Να το χαίρεσαι! -
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πραγματικά είναι φοβερό αυτοκίνητο με ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μοτέρ (TSI) σε όλους τους τομοίς. Απο επιδώσεις μέχρι κατανάλωση!
-
τι να σας πω δεν ξερω..... δεν εχω οδηγησει TSI , αλλα επειδη θεωρω τα 116 αλογα του fsi οριακα για την καροτσα του αυτοκινητου φανταζομαι οτι τα 105 αλογα του 1.2, οτι η κατασταση θα ειναι χειροτερη. δεν ειμαι απολυτος αμα τυχει και το οδηγησω θα εχω σιγουρη γνωμη, παντως η οκταβια ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο για τα λεφτα που ζηταει, VW στη σωστη τιμη
-
τι να σας πω δεν ξερω..... δεν εχω οδηγησει TSI , αλλα επειδη θεωρω τα 116 αλογα του fsi οριακα για την καροτσα του αυτοκινητου φανταζομαι οτι τα 105 αλογα του 1.2, οτι η κατασταση θα ειναι χειροτερη. δεν ειμαι απολυτος αμα τυχει και το οδηγησω θα εχω σιγουρη γνωμη, παντως η οκταβια ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο για τα λεφτα που ζηταει, VW στη σωστη τιμηΒάλε και την ροπή στην εξίσωση.
-
τι να σας πω δεν ξερω..... δεν εχω οδηγησει TSI , αλλα επειδη θεωρω τα 116 αλογα του fsi οριακα για την καροτσα του αυτοκινητου φανταζομαι οτι τα 105 αλογα του 1.2, οτι η κατασταση θα ειναι χειροτερη. δεν ειμαι απολυτος αμα τυχει και το οδηγησω θα εχω σιγουρη γνωμη, παντως η οκταβια ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο για τα λεφτα που ζηταει, VW στη σωστη τιμηεκεί νομίζω είναι το μυστικό της Octy... Σωστή τιμή , value for money , ......
-
Περιμένω μες τη εβδομάδα να παραλάβω το νέο μου Octavia TSI το όποιο περιμένω 1,5 μήνα τώρα.
Η παραγγελία μου δόθηκε στις 7 Απρίλη
Εβδομάδα κατασκευής 32η!!!! δηλαδή η 2η εβδομάδα του Αυγούστου!
Αρα κατά τα μέσα Σεπτέμβρη θα το' χω.Σύνολο 5 μηνάκια -
Τελικά το RS βενζίνης ή το RS TDi πήρες Άρη;
-
Τελικά το RS βενζίνης ή το RS TDi πήρες Άρη;Combi TDI
-
140 αλόγατα; Με το καλό να παραλάβεις! DSG?
-
Οντως υπαρχουν καθυστερήσεις. Το προβλημα οφείλεται, συμφωνα με αυτα που διαβάζω και στο
βρεττανικό briskoda.co.uk (στο γεγονός οτι υπαρχει μεγάλη ζήτηση στην Ευρώπη στους κινητήρες
2.0 TDI CR (140 και 170 bhp) που χρησιμοποιεί το VW Group.
το δε αυτοκίνητο (vRS combi TDI) στην Ευρώπη εχει πολύ μεγάλη ζήτηση με αποτέλεσμα οι μεγαλοι
χρονοι αναμονής.
Επι την ευκαιρία, η octavia στην Ευρώπη παράγεται σε 3 εργοστασια. 2 ειναι της Skoda Auto a.s στην Τσεχία
και βρισκονται στο Mlada Boleslav (εκει παράγεται octavia και fabia) και στο Vrchlabí (οπου παραγονται
παράγονται εκδόσεις με πολυ φορτωμενο εργοστασιακο εξοπλισμό). Επίσης υπαρχει και το εργοστάσιο
της Volkswagen στην Bratislava, Σλοβακία οπου παράγονται ειδικες εκδοσεις Octavia (πχ dsg). Στο εργοστάσιο αυτο
παραγονται επίσης τα Porsche Cayenne, Audi Q7, VW Touareg και ειδικες εκδόσεις Golf.
Καταλλήγοντας θα ελεγα οτι το πρόβλημα καθυστερήσεων μάλλον οφέιλεται στον πρωτο λογο που ανέφερα. -
Ρε παιδιά τελικά το Octavia RS στρίβει ικανοποιητικά; Δεν εννοώ σε σχέση με M3 αλλά για δεδομένα ενός 'sport sedan'. Φαντάζομαι είναι καλύτερο σ' αυτό τον τομέα σε σχέση με τα 'απλά' Octavia, αλλά και πάλι πόσο 'στριφτερό' μπορεί να θεωρηθεί; Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα...
-
140 αλόγατα; Με το καλό να παραλάβεις! DSG?170 !!!
-
140 αλόγατα; Με το καλό να παραλάβεις! DSG?170 αλόγατα!
Το απλό TDI έχει 140,το TDI RS βγαίνει στα 170
Χειροκίνητο,αφενώς γιατί το dsg στοιχίζει 2.600,αφετέρου γιατί το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται μόνο στην εθνική,οπότε δεν με χαλάει το μάνιουαλ.Τώρα αν σκεφτείς και τη ροπή του ντίζελ,τα κατεβάσματα θα είναι απο λίγα εως ελάχισταΤώρα το είδα...σωστός ο Λευτέρης!
-
O Λευτέρης έχει inside information!
Θα το ευχαριστηθείς πιστεύω Άρη! Έχει όλα όσα ζητούσες!
-
Σ' ευχαριστώ Αλέξανδρε
1η η skoda για το 2011
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... turer.html -
Πήρα τηλέφωνο στη Βιαμάρ για να πάω για το πρώτο σέρβις. Το αυτοκίνητο το έχω έναν χρόνο και έχει κάνει 10.000 χλμ. Μου είπαν τηλεφωνικώς ότι θα κοστίσει 170 ευρώ. Εμένα μου φάνηκαν πολλά, έχει κανείς καμιά ιδέα ή κάνω λάθος;
-
Αν δεν ηταν leasing το δικο μας και δεν ημασταν υποχρεωμενοι να το πηγαινουμε σε συγκεκριμενο μαγαζι θα ηξερα περιπου που κυμαινεται η τιμη.. Παντως μου φαινεται λιγο 'αλμυρη'
Εμεις την προηγουμενη Πεμπτη το πηγαμε το δικο μας για σερβις 30.000 χλμ και του αλλαξανε λαδια, τακακια κι ο,τι αλλο προβλεπεται.. Δεν χρειαστηκε τιποτα παραπανω...
Octavia 5