-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και μην ακούσω και βλακείες όταν γράφουμε για ταρίφες στο thread της Octavia...
+10000 οφ τοπικ ειναι οι αλλες μαρκες που θα αναφερονται στο τοπικο!!! Καλα τα λεει ο Octavia699!
το χόντρυνες...
από: octavia699
Μιας και λέτε για ταξί εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ αλλη επιλογή για ταξί αντί του Octavia. Lancer; Civic; Corolla; Αυτά δεν τα βλέπω καθόλου στους δρόμους άρα το Octavia έχει μονοπώλειο. -
Η επιλογη των ταξιτζίδων για τα οκταβια εχει να κανει περισσοτερο με την πολιτικη και τις προωθητικες ενεργειες του εδω αντιπροσωπου πχ εκπτωσεις στο κοστος συντήρησης, τιμολογιακη πολιτικη κτλ...
Κανεις δεν μπορεις να πει οτι ειναι πιο αξιόπιστα σε σχεση πχ με VW αφου μοιραζονται ακριβως τα ιδια μηχανικά μερη. Τωρα αν το ερώτημα ειναι κατα ποσο αξιοπιστα ειναι τα VW δεν θα επεκταθω καθως δεν ειναι της παρουσης.
Τωρα τα σχετικά με αν ειναι premium τα skoda, θα ελεγα οτι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του κατασκευαστη. Ειναι παντως πολυ ποιοτικά. Αυτο το λεω εγω, και επιτρεψτε μου, που εχω και ειχα VW. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πραγματικα ενα skoda που να μ αρεσει δεν εχει υπαρξει..αυτό μπορώ να το πω εγώ και για άλλες μάρκες ( fiat , renault , ) αλλά δεν είναι της παρούσης...
Μην αγοράζετε Skoda , καλύτερα , λίγοι και καλοί.. -
κατι που διαπιστωσα μολις σημερα!!
το παρατηρησε φιλος ενω του εδειξα τον κινητηρα....
-
στην νευρωση του καπω της μηχανης ηταν κατι που εμοιαζε με μαλακο κομματακι αλουμινοχαρτο, αλλα ειχε την υφη σαν τσιχλα...τι να ειναι.(θα μαντεψω οτι ειναι υπολειμα της μονωσης ..)
-
στο δικο μου, εκει που ειναι το πλεγμα στο πανω μερος αριστερα και δεξια (κορυφες αμορτισερ;) εχει μονο τις βιδες που δειχνουν να ειναι και ελαφρως σκουριασμενες ...(ελπιζω να το περιεγραψα με ακριβεια!! )
δεν θα επρεπε να ειχε ελαστικο καλυμα;;
δειτε την φωτο που ειναι αναλογο...(οι προσπαθειες να φωτογραφισω πισω απο το πλεγμα δεν απεδωσαν..)
-
-
Για το πρωτο δεν εχω καταλαβει τι ακριβως λες, καλο ειναι να βαλεις μια φωτο του δικου σου. Στο δικο μου εχω την μονωση του καπω και δεν βλεπω τίποτα..
Για το δευτερο μηπως ενοείς τις ταπες που μπαινουν στις βασεις των αμορτισερ? Δεν εχει. Ταπες ειχε το polaki αλλα δεν ειχε απο πανω σχαρα. Στο passat, μαλλον δεν εχει αν θυμαμαι καλα, αλλα εκει δεν φαινεται καθως η σχαρα για να τρεχουν τα νερα σε εκεινο το σημειο δεν ειναι διατρητη... -
Το να πεισ ότι ένα Skoda δεν σου αρέσει είναι λίγο βλακεία γιατί ανετα μπορεί κανείς να το πει για πολλούς κατασκευαστές:
Suzuki, Renault, Fiat, Honda, Buick, Daihatsu. Ειδικά η τελευταία άλλα οκ απόψεις είναι αυτά και δεν αλλάζουν, Και εγώ θεωρώ σκουπίδια τα Daihatsu άλλα δεν πανυγιρίζω που θα την ξεφορτοθούμε το 2013 -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Το να πεισ ότι ένα Skoda δεν σου αρέσει είναι λίγο βλακεία γιατί ανετα μπορεί κανείς να το πει για πολλούς κατασκευαστές:
Suzuki, Renault, Fiat, Honda, Buick, Daihatsu. Ειδικά η τελευταία άλλα οκ απόψεις είναι αυτά και δεν αλλάζουν, Και εγώ θεωρώ σκουπίδια τα Daihatsu άλλα δεν πανυγιρίζω που θα την ξεφορτοθούμε το 2013Προκύπτει από κάπου ότι τα Renault ή τα Fiat είναι χειρότερα αυτοκίνητα από το Skoda
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Suzuki, Renault, Fiat, Honda, Buick, Daihatsu. Ειδικά η τελευταία άλλα οκ απόψεις είναι αυτά και δεν αλλάζουν, Και εγώ θεωρώ σκουπίδια τα Daihatsu άλλα δεν πανυγιρίζω που θα την ξεφορτοθούμε το 2013Προκύπτει από κάπου ότι τα Renault ή τα Fiat είναι χειρότερα αυτοκίνητα από το Skoda
Πω μωρέ Ορέστη κουράζεις καμιά φορά όμως..
Τα Renault είναι ακριβά dacia και τα fiat φτηνά AR.. Tι δεν καταλαβαίνεις πια?
Βλέπεις πουθενά κάτι εναλλακτικό? ΟΧΙ!
Pfff.. Γαλλόφιλοι..
-
Τα Skoda τι ειναι???
-
Τα Skoda τι ειναι???Ιδέα..
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Τα Skoda τι ειναι???
Ιδέα..
Κατι θα ξερεις
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Τα Skoda τι ειναι???
Ιδέα..
Τότε να κάνουν 'παρέα' μόνο με το Megane CC προηγούμενης γενιάς!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα Skoda τι ειναι???
Ιδέα..
Τότε να κάνουν 'παρέα' μόνο με το Megane CC προηγούμενης γενιάς!!!
Εντιτ το Megane CC ειναι κιμπαρικο! Αυτο εδω το τοπικο ειναι για ταριφαμαξα
-
Λιγα λογια για το δευτερο μας αμαξι γιατι θα γινει Τσεχιας εδω μεσα...
(Πρεπει σε καμια συναντηση να ερθω και μ'αυτο αλλα δεν εχει κατι το εξαλλο επανω του.. )
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Λιγα λογια για το δευτερο μας αμαξι γιατι θα γινει Τσεχιας εδω μεσα...(Πρεπει σε καμια συναντηση να ερθω και μ'αυτο αλλα δεν εχει κατι το εξαλλο επανω του.. )
Ασε το ταριφαμαξο σπιτι
-
Λιγα λογια για το δευτερο μας αμαξι γιατι θα γινει Τσεχιας εδω μεσα...
(Πρεπει σε καμια συναντηση να ερθω και μ'αυτο αλλα δεν εχει κατι το εξαλλο επανω του.. )
Ασε το ταριφαμαξο σπιτι
Εχω κανει ενα ανετοτατο ταξιδι Κομοτηνη- Αθηνα μ'αυτο (Θα χα και καταναλωση 6,8 αλλα μετα το πηρε ο πατερας μου και το εφτασε στο 7,5 )
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πραγματικα ενα skoda που να μ αρεσει δεν εχει υπαρξει..
αυτό μπορώ να το πω εγώ και για άλλες μάρκες ( fiat , renault , ) αλλά δεν είναι της παρούσης...
Μην αγοράζετε Skoda , καλύτερα , λίγοι και καλοί..Δε χρειαζεται να 'χαλιεσαι'. Αποψεις.
Suzuki, Renault, Fiat, Honda, Buick, Daihatsu. Ειδικά η τελευταία άλλα οκ απόψεις είναι αυτά και δεν αλλάζουν, Και εγώ θεωρώ σκουπίδια τα Daihatsu άλλα δεν πανυγιρίζω που θα την ξεφορτοθούμε το 2013Ανετα πες τι δε σ αρεσει.. Φυσικα καποιος θα βρεθει να γραψει οτι 'το να πεις οτι fiat δε σου αρεσει ειναι λιγο βλακεια'..
-
Τα Skoda είναι εναλλακτικά VW
Τα Renault ακριβά Dacia
Τα Ferrari γρήγορα Fiat
Τα Citroen εναλλακτικά Peugeot
Τα Lexus πολυτελή Toyota
Τα Jaguar αγγλικά Tata
και παέι λέγοντας πάντα με τη δικιά σας λογική
Oristisren τα Renault έχουν προβλήματα αξιοπιστίας όχι τα Skoda. αι δεύτερον εγώ δεν είπα ότι είναι καλύτερα άλλα ότι δεν μου αρέσουν -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τα Skoda είναι εναλλακτικά VW
Τα Renault ακριβά Dacia
Τα Ferrari γρήγορα Fiat
Τα Citroen εναλλακτικά Peugeot
Τα Lexus πολυτελή Toyota
Τα Jaguar αγγλικά Tata
και παέι λέγοντας πάντα με τη δικιά σας λογική
Oristisren τα Renault έχουν προβλήματα αξιοπιστίας όχι τα Skoda. αι δεύτερον εγώ δεν είπα ότι είναι καλύτερα άλλα ότι δεν μου αρέσουνΛοιπόν για το πορτοκαλί δεν έχω λόγια
Επίσης τα Renault αφενός δεν είναι ακριβά Dacia (τι άλλο θα διαβάσουμε ) και προβλήματα αξιοπιστίας δεν έχουν πλέον.Είχαν κάποτε αλλά αυτά είναι περασμένα και λυμένα προβλήματα
Τώρα αν συγχέεις τα Jaguar με τα Tata και τα Ferrari με τα Fiat τι να σου πω πραγματικά -
καποιος να μας πει καταναλωσεις για octavia 1.8 TSI με κανα 140-150αρι εθνικη τι καει??
Octavia 5