-
μια αφελεστατη ερωτηση...
οι χωροι των πισω επιβατων πως ειναι??
καθισματα και ΕΙΔΙΚΑ ορατοτητα απο τους πισω επιβατες....
γιατι πηγα σε τεστ ντραηβ το ΙΝΣΙΓΚΝΙΑ και ο μικρος και η μητερα μου ενιωσαν κλειστοφοβια!!!\τους πηρα στο ψιλο μεχρι που καθισα και εγω πισω....ενιωσα να θελω να κολλησω την μουρη μου στο τζαμι για να βλεπω καλυτερα εξω....
οποτε ενα ταξιδι 500-600 χλμ θα ειναι κολαση....
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
οι χωροι των πισω επιβατων πως ειναι??Στην Οctavia5? Δική μου αίσθηση πως πίσω πέρα απο τον 3θέσιο καναπέ χωράει τραπεζάκι μέσης, έπιπλο TV, μια βιτρίνα και ίσως και μια μπρεζιέρα με το σκαμπό της και στον χώρο αποσκευών ... μια κρεβατοκαμαρα με τα κομοδίνα της!
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πει πνικτική την Octavia. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Οctavia5? Δική μου αίσθηση πως πίσω πέρα απο τον 3θέσιο καναπέ χωράει τραπεζάκι μέσης, έπιπλο TV, μια βιτρίνα και ίσως και μια μπρεζιέρα με το σκαμπό της και στον χώρο αποσκευών ... μια κρεβατοκαμαρα με τα κομοδίνα της!
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πει πνικτική την Octavia.Ξεχασες το γηπεδο 5χ5
-
Σωστά! Ξέχασα τον χώρο για αθλοπαιδιές!
-
Ασέ την Octavia και κοίτα Superb που χωραέι μέσα και πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων
Και πιο ποιοτικότερο και στα ίδια κυβικά και ασφαλέστερο και σε χώρους μιλάμε να κουβαλάς και ελέφαντα μέσα .
Κι όλα αυτά με πολύ λιγότερα λεφτά από ένα Insignia -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Οctavia5? Δική μου αίσθηση πως πίσω πέρα απο τον 3θέσιο καναπέ χωράει τραπεζάκι μέσης, έπιπλο TV, μια βιτρίνα και ίσως και μια μπρεζιέρα με το σκαμπό της και στον χώρο αποσκευών ... μια κρεβατοκαμαρα με τα κομοδίνα της!
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πει πνικτική την Octavia.οποτε αναλογως η ορατοτητα απο τα παραθυρια ειναι κατσε ψηλα και αγναντευε....σωστα???
αναμεσα SUBERB και OCTAVIA??
-
Τα περισσότερα σύγχρονα σεντάν ακολουθούν πρακτικές 'κλειστού κόκπιτ' για τον θάλαμο των επιβατών για λόγους design (εμφάνιση και αίσθηση κουπέ) αλλά και ως ενός σημείου ασφάλειας. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι, αλλά είναι εν πολλοίς θέμα συνήθειας. Πάντως για όποιους προτιμούν θέα παρατηρητηρίου, ίσως να συνιστώνται και τα SUVs... Υπάρχουν βέβαια και πιο ευάερα sedan (συνήθως αυτά με σχήμα κουτιού).
-
Το Superb ας πούμε είναι τέτοιο
-
Ποιο Superb... Πολύ άσχημο εκτός από εμπρός ενώ οι χώροι είναι αναίτια μεγάλοι εκτός αν και οι πίσω είναι σαν τους εμπρός. ΔΛΔ 2μέτρα ύψος
-
Με το Superb Ομως χαιρεται μια συζυγος να φορτωνει ολο το νοικοκυριο σε ταξιδια, καλα το ιδιο γινεται με το Octavia
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με το Superb Ομως χαιρεται μια συζυγος να φορτωνει ολο το νοικοκυριο σε ταξιδια, καλα το ιδιο γινεται με το OctaviaΚαλά η σύζυγος ότι και να έχεις βρίσκει τρόπο να το γεμίζει.
-
Μπα εξαρτάται.
Σ' εμάς ας πούμε από 430 λίτρα που είχε το Laguna πηγαίναμε κάτι 15νθήμερα 5 άτομα και το πορτ μπαγκαζ χωρούσε πολλά ακόμα μέσα.Σκέψου δηλαδή με ένα Superb που έχει 565 τι θα γινόταν? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπα εξαρτάται.
Σ' εμάς ας πούμε από 430 λίτρα που είχε το Laguna πηγαίναμε κάτι 15νθήμερα 5 άτομα και το πορτ μπαγκαζ χωρούσε πολλά ακόμα μέσα.Σκέψου δηλαδή με ένα Superb που έχει 565 τι θα γινόταν?Για αυτο ειπα ολο το νοικοκυριο
-
Επιβεβαιωνω και γω οτι παντα η συζυγος (η μανα μου στην προκειμενη περιπτωση) θα βρει τροπο να γεμισει το πορτ παγκαζ!!
Ελεγα οτι θα ηρεμουσαμε τωρα που θα ειχαμε 560 λιτρα (40 επιπλεον απο το Focus μας) και οταν ανεβηκε Κομοτηνη παλι γεματο ηταν!!
Παντως στο φιλο που ρωταει αν πισω ειναι ανετα μπορω να πω οτι πισω αισθανομαι σαν VIP Αν δεν θελετε να μοιαζει κλειστοφοβικο, παρτε το με μπεζ εσωτερικο!!! Λεει! -
πικραμενη ιστορια το πορτμπαγκαζ..ισως οχι τοσο οσο τα ταπερακια και τα παγουρια στα ποδια σου.....αλλα τι να κανουμε!!!
σε οτι αφορα το ΟΚΤΑΒΙΑ εχω καταληξει με το 1.8 GT.
το διλιτρο μου φαινεται ανευ νοηματος, ειδικα που η ΒΙΑΜΑΡ σου δινει 200 αλογατα....(θα μου πεις εισαι ψωναρα αλλα το 1.4 το απλο μου φαινεται λιγο παντοφλα??)
στον φιλο που λεει για μπεζ εσωτερικο υπαρχει δηλ. προβλημα με τα σκουρα??
δυο αλλα πραματακια .....
τι αισθημα αποπνεει το εσωτερικο....(αν μπει δηλαδη η ακατανομαστη θα βρει να πει φαρμακογλωσσιες για τσιπιες???)απο κυλιση στο δρομο και σε στροφες επαρχιακου??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Επιβεβαιωνω και γω οτι παντα η συζυγος (η μανα μου στην προκειμενη περιπτωση) θα βρει τροπο να γεμισει το πορτ παγκαζ!!
Ελεγα οτι θα ηρεμουσαμε τωρα που θα ειχαμε 560 λιτρα (40 επιπλεον απο το Focus μας) και οταν ανεβηκε Κομοτηνη παλι γεματο ηταν!!
Παντως στο φιλο που ρωταει αν πισω ειναι ανετα μπορω να πω οτι πισω αισθανομαι σαν VIP Αν δεν θελετε να μοιαζει κλειστοφοβικο, παρτε το με μπεζ εσωτερικο!!! Λεει!φιλε απο αισθημα σε ταξιδι εκατονταδων χιλιαμετρων σαν οδηγος πως ειναι??
οι επιβατες σου επισης???.....(σημαντικο....απορριψαμε τελικα το ΙΝΣΙΓΚΝΙΑ γιατι τους φανηκε κλουβι...)
δηλαδη **δεν θελω να πεταξουν κανενα 'ζαλιζομαστε....δεν βλεπουμε εξω **κτλ...)
το ρωταω αυτο μεχρι πριξιματος γιατι υποκειμαι το αναλογο...
-
Αγαπητέ φαντάζομαι γνωρίζεις ότι τα 200 ψευτοάλογα του GT δεν έχουν καμία σχέση με τα 200 πραγματικά του RS. Αν θες την γνώμη μου καλύτερα με τα 160 του εργοστασιακού 1.8, που είναι παραπάνω στην πραγματικότητα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
NAI, τα 200 του 1,8 είναι κάπως αισιόδοξα. Το Οκτάβια είναι καλό σε κύλιση αν και ελαφρώς θορυβώδες από λάστιχα και δρόμο.
Μην πολυασχολείσαι όμως, μια χαρά αμάξι είναι και από τη στιγμή που απέρριψες το Ινσίγκνια, είναι η καλύτερη επιλογή -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αγαπητέ φαντάζομαι γνωρίζεις ότι τα 200 ψευτοάλογα του GT δεν έχουν καμία σχέση με τα 200 πραγματικά του RS. Αν θες την γνώμη μου καλύτερα με τα 160 του εργοστασιακού 1.8, που είναι παραπάνω στην πραγματικότητα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.+1
Καλύτερα με τα 160. Αν θελεις παραπάνω βλεπεις αργότερα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αγαπητέ φαντάζομαι γνωρίζεις ότι τα 200 ψευτοάλογα του GT δεν έχουν καμία σχέση με τα 200 πραγματικά του RS. Αν θες την γνώμη μου καλύτερα με τα 160 του εργοστασιακού 1.8, που είναι παραπάνω στην πραγματικότητα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.αντιθετως επειδη δεν θεωρω ευατον σχετικο ....ειδα την μπροσουρα και ενθουσιαστηκα...
μπορεις να μου εξηγησεις απλα γιατι δεν συνισταται η πατεντια της ΒΙΑΜΑΡ, και τι διαφορα εχουν με τα 200ΗΡ της RS?
Octavia 5