-
Σας ευχαριστώ πολύ , γέρνουμε προς το σκόντα μάλλον. Για να δούμε...
-
παντως για αλλαγη τακακια στο RS ενας πωλητης της SKODA μου ειχε πει πριν απο εναμιση χρονο, πως θελει πανω απο 200 ευρω αν αυτο λεει κατι...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
παντως για αλλαγη τακακια στο RS ενας πωλητης της SKODA μου ειχε πει πριν απο εναμιση χρονο, πως θελει πανω απο 200 ευρω αν αυτο λεει κατι...το ατιθασο ατι θελει και πιο χοντρο γκεμι...τι να κανουμε!!!.........
-
Δεν με ενθουσιάζει το rs.
Με τόση δύναμη μπροστά η λέξη είναι μούτρα μούτρα.
Δύσκολο αμάξι.
Δεν βρίσκω λόγο να το προτιμήσει κάποιος έναντι ενός πχ gti που είναι πιο καλο σαν πακέτο για τα δικά μου δεδομένα πάντα. -
Sorry που σας το χαλάω, αλλά το 5άρι RS είναι ελληνική πατέντα...
EDIT:
Απο ελληνική πατέντα ξεκίνησε... -
Tι εννοείς; Σαφώς και δεν είναι ελληνική πατέντα το 5 RS.
-
Τι να σου πω... έτσι είχα μάθει απο άτομο (στα κεντρικα) που τους έφερναν απλά 5άρια για να τα ¨μετατρέψουν¨ σε RS.
-
-
Ναι εχω δει οτι υπάρχει και στο εξωτερικό.
Αυτό που μου είχε πει κατα λέξη, είναι οτι εκεί έκαναν την μετατρωπή απο απλό σε RS και οτι είχαν έρθει αρκετοί απο το εξωτερικό και το φωτογράφισαν σαν χαζοί (μη έχοντας κατι ίδιο στην χώρα τους).
Οτι είπε, λεω...
-
Mήπως αναφερόταν σε άλλο μοντέλο; Πχ το προηγούμενο Fabia δεν έβγαινε βενζινοκίνητο RS έξω, μόνο diesel. Το RS που ερχόταν Ελλάδα ήταν ντόπιο. Επίσης ντόπιο ήταν και το προηγούμενο Octavia GT.
-
Οχι οχι για το 5άρι μου έλεγε...
Για την προηγούμενη ναι γνωρίζω οτι ειναι ντόπιο πράμα.Τι να πω...
Συγκεκριμένα είχαμε πιασει την κουβέντα για την προηγούμενη RS και την τελευταία... και εκεί πάνω μου είπε αυτά.
What ever... είτε ελληνικό είτε ξένο, τα ίδια χάλια είναι. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν με ενθουσιάζει το rs.
Με τόση δύναμη μπροστά η λέξη είναι μούτρα μούτρα.
Δύσκολο αμάξι.
Δεν βρίσκω λόγο να το προτιμήσει κάποιος έναντι ενός πχ gti που είναι πιο καλο σαν πακέτο για τα δικά μου δεδομένα πάντα.Δηλαδή το GTi δεν είναι μούτρα μούτρα;
Έχει λιγότερη δύναμη μπροστά;
Αν κάποιος έχει οικογένεια ο χώρος αποσκευών που έχει είναι ένας καλός λόγος να το προτιμήσει. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Sorry που σας το χαλάω, αλλά το 5άρι RS είναι ελληνική πατέντα...EDIT:
Απο ελληνική πατέντα ξεκίνησε...Τι λετε ρε παιδια?Πωλειται κανονικα στη Τσεχια ,Diesel και βενζινη και SW.
'Ελληνικα ' ηταν το προηγουμενο με τα 193 αλογα και το '5' GT.Eπισης ελληνικη πατεντα ηταν ο αριθμος 5 για το νεο Octavia.
@ccp: Το θεμα δεν ειναι η δυναμη,το GTI εχει 10 παραπανω ιππους,ειναι οι ρυθμισεις των αναρτησεων. -
To Skoda Octavia GT της γενιάς αυτού της φωτογραφίας είναι ελληνική πατέντα με 193 ίππους
Δεν υπάρχει αλλού. Ούτε στην Τσεχία.
Το Octavia 5 νομίζω ίσχυε μονο στις αγορές που πουλιόνταν η νέα γενιά μάζι με τη προηγούμενη γενιά. Όπως η Ελλάδα, η Τσεχία και ελάχιστες ακόμα. Αυτό έγινε γιατί σε μερικές αγορές η παλιά γενιά είχε μεγάλη απήχηση και μέσα σε αυτές ήταν και η Ελλάδα.
Octavia RS δεν ήταν ποτέ ελληνική πατέντα και πουλιόταν σε όλες τις αγορές σε όλες του τις γενιές..
EDIT: Όλα τα Octavia GT (άσχετα από γενιά) νομίζω είναι ελληνικές πατέντες και δεν υπάρχουν αλλού. -
Και το επομενο GT απο αυτο που εχεις στη φωτογραφια,παλι ελληνικη πατεντα ηταν.
To τωρινο Octavia δε λεγεται 5 ουτε στη Τσεχια.Μονο στην Ελλαδα το εχω δει. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Και το επομενο GT απο αυτο που εχεις στη φωτογραφια,παλι ελληνικη πατεντα ηταν.
To τωρινο Octavia δε λεγεται 5 ουτε στη Τσεχια.Μονο στην Ελλαδα το εχω δει.Σωστός το Octavia GT σε όλες τις γενιές είναι ελληνική πατέντα. Για την ονομασία 5 κοίταξα στο επίσημο τσέχικο site και έχεις δίκιο
http://www.skoda-auto.com/en/Pages/homepage.aspx -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οχι οχι για το 5άρι μου έλεγε...
Για την προηγούμενη ναι γνωρίζω οτι ειναι ντόπιο πράμα.Τι να πω...
Συγκεκριμένα είχαμε πιασει την κουβέντα για την προηγούμενη RS και την τελευταία... και εκεί πάνω μου είπε αυτά.
What ever... είτε ελληνικό είτε ξένο, τα ίδια χάλια είναι.Το RS είναι επίσημη εργοστασιακή έκδοση.
-
Η εκδοση RS ερχεται απο το εργοστασιο. Ειναι 2000 cc με 200 Hp και diesel με 170 Hp.Ετσι φευγουν ολα τα RS απο την Τσεχια. Ομως υπαρχει και η ειδικη εκδοση του RS με 240 Hp (ειναι αραγε?) που φοραει παραλληλο εδω στην ΒΙΑΜΑΡ και την λεει Motorsport.....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δηλαδή το GTi δεν είναι μούτρα μούτρα;
Έχει λιγότερη δύναμη μπροστά;Κι ομως, καμια σχεση Νικο...Πολυ χειροτερο το RS..Γενικα ειναι μια χαρα για καποιον που θελει τους χωρους και το γκαζι, αλλα δεν ζηταει πολλα..Υπο πιεση δεν εμπνεει καθολου..ειδικα το αργο τιμονι....με αλλη αναρτηση, σινεμπλοκ, ψαλιδια απο S3, χοντρυτερες αντιστρεπτικες, αλλο αυτοκινητο... Αλλα η ανεση
-
Η οκτάδα λέγεται 5 και στην Σερβία, μάλιστα petica κοινώς 5ριτσα, δεν ξέρω αν είναι γενικο βαλκανικό λανσάρισμα
Octavia 5