-
Εννοειτε χαριτολογωντας το εγραψα.
Οπως επισης σου εγραψα οτι αυτο που ΕΓΩ προτεινα σε ΕΜΕΝΑ επιασε..
Αυτο που εσυ λες (να ζητησω εγγραφη αποδειξη) απ τον διατροφολογο , να το κανω π.χ και οταν μου ειπε να μειωσω το αλατι; να μειωσω το ελαιολαδο; Εκει ειναι η διαφωνια μας ρε monster ..Καποιες τροφες αποδεδειγμενα βοηθουν σε συγκεκριμενα πραγματα, τι δεν καταλαβαινεις; -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εννοειτε χαριτολογωντας το εγραψα.
Οπως επισης σου εγραψα οτι αυτο που ΕΓΩ προτεινα σε ΕΜΕΝΑ επιασε..
Αυτο που εσυ λες (να ζητησω εγγραφη αποδειξη) απ τον διατροφολογο , να το κανω π.χ και οταν μου ειπε να μειωσω το αλατι; να μειωσω το ελαιολαδο; Εκει ειναι η διαφωνια μας ρε monster ..Καποιες τροφες αποδεδειγμενα βοηθουν σε συγκεκριμενα πραγματα, τι δεν καταλαβαινεις;Βρες μου μια απόδειξη... Εστω και σε ψηφιακή μορφή, υπογεγραμμένη απο ιατρό
Ανυπογραφα άρθρα του κωλου σαν το άνωθεν δεν αποτελούν ούτε καν ενδείξεις, πόσο μάλλον αποδείξεις
Κατα τα αλλα, αλλάξες μόνο αυτο στην διατροφή σου και είδες αποτελέσματα στις μετρήσεις ;
-
Ποιο είναι το πρόβλημά σας ρε παιδιά που συμβουλευόμαστε διατροφολόγο; Όλοι για τον φούτσο είναι και κανείς δε ξέρει τι είναι το σωστό και μόνο εσείς ξέρετε;
-
Παιδες εαν θελετε να χασετε κιλα,κοφτε ψωμι,γλυκα,ζαχαρη..........ποσοτητα φαγητου στο πιατο σας.
Εαν δεν πεινασετε ,απλα δεν. -
Μάλιστα όλοι διαιτολογοι εδώ μέσα ε? Να τους βγάλουμε όλους τους διαιτολογους σας κάποιους μηχανικούς ότι μας τρώνε τα λεφτά τσάμπα!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ποιος έγραψε τέτοιο πράγμα ;
Εγω πρώτος έγραψα οτι ειμαι υπέρ των επιστημόνων έναντι της ακριτης γενίκευσης προγραμμάτων που αλιευουμε απο το διαδίκτυο...
Όταν όμως ο γκεο πληρώνει διαιτολόγο, που του ορίζει με σαφήνεια και ακρίβεια το ημερήσιο προγραμμα και της παρουσιάζει ενα κουτάκι με χαπακια (που ποιος ξέρει πως του ήρθε να αγοράσει ) και την ρωτάει αν ειναι καλα, τι ακριβώς θέλει να του απαντήσει ;; Ο άνθρωπος αυτός θέλει μαγικά χαπακια που θα του δώσουν ψυχολογική ωθηση... Ο επαγγελματιασ τα είδε, είδε οτι δεν εχουν κάτι επιζήμιο και τον αφησε να τα λαμβάνει για να εχει το γνωστό πλασιμπο εφεκτ...
Και στο Γιάννη τα ίδια με το χυμό γρειπ φρουτ... Μερικοι άνθρωποι νομίζουν οτι με ενα χαπακι θα γίνουν καλα...
Κατα τα αλλα, ρωτά τον προσωπικό σου γιατρό αν υπαρχει καμία επιστημονική έρευνα που να τεκμηριώνει αυτο που έγραψε ο Γιάννης, και τα ξαναλέμε
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μάλιστα όλοι διαιτολογοι εδώ μέσα ε? Να τους βγάλουμε όλους τους διαιτολογους σας κάποιους μηχανικούς ότι μας τρώνε τα λεφτά τσάμπα!Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Παρακολούθησε πρώτα την συζήτηση και μετα πετάς την μπαρουφα σου
Δες και πιο πίσω, ποιος ειναι υπέρ των επιστημόνων και ποιος οχι
-
Απαξιω αγαπητέ να γυρίσω μια σελίδα πίσω!
Μη κραζετε σας τις νοικοκυρές που βλέπουν Μελέτη και Στεφανιδου, ηρεμήστε! Ο κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του σε αυτό το θέμα! Εμένα η μάνα μου αφού τράκαρα, με διατροφή προσπάθησε να διώξει κάποιες τοξίνες από πάνω μου ( με τσαγια, πορτοκαλαδες και δε ξέρω εγώ τι άλλο) αλλά δεν είχα το αυτοκίνητο να κάνω κάτι να ξεχαστω από όλη αυτή τη πείνα...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Απαξιω αγαπητέ να γυρίσω μια σελίδα πίσω!Μη κραζετε σας τις νοικοκυρές που βλέπουν Μελέτη και Στεφανιδου, ηρεμήστε! Ο κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του σε αυτό το θέμα! Εμένα η μάνα μου αφού τράκαρα, με διατροφή προσπάθησε να διώξει κάποιες τοξίνες από πάνω μου ( με τραγικά, πορτοκαλαδες και δε ξέρω εγώ τι άλλο) αλλά δεν είχα το αυτοκίνητο να κάνω κάτι να ξεχαστω από όλη αυτή τη πείνα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποιος έγραψε τέτοιο πράγμα ;Εγω πρώτος έγραψα οτι ειμαι υπέρ των επιστημόνων έναντι της ακριτης γενίκευσης προγραμμάτων που αλιευουμε απο το διαδίκτυο...
Όταν όμως ο γκεο πληρώνει διαιτολόγο, που του ορίζει με σαφήνεια και ακρίβεια το ημερήσιο προγραμμα και της παρουσιάζει ενα κουτάκι με χαπακια (που ποιος ξέρει πως του ήρθε να αγοράσει ) και την ρωτάει αν ειναι καλα, τι ακριβώς θέλει να του απαντήσει ;; Ο άνθρωπος αυτός θέλει μαγικά χαπακια που θα του δώσουν ψυχολογική ωθηση... Ο επαγγελματιασ τα είδε, είδε οτι δεν εχουν κάτι επιζήμιο και τον αφησε να τα λαμβάνει για να εχει το γνωστό πλασιμπο εφεκτ...
Και στο Γιάννη τα ίδια με το χυμό γρειπ φρουτ... Μερικοι άνθρωποι νομίζουν οτι με ενα χαπακι θα γίνουν καλα...
Κατα τα αλλα, ρωτά τον προσωπικό σου γιατρό αν υπαρχει καμία επιστημονική έρευνα που να τεκμηριώνει αυτο που έγραψε ο Γιάννης, και τα ξαναλέμε
Ρε συ μην κολλας στο γκρειπ φρουτ. Ασε που δεν εχει σχεση ενα χαπι (ακομα κ φυτικο δεν ξερω εγω τι) που παιρνει ο γκεο με ενα φρουτο που του προτεινα εγω.
Σε μια διαιτα ολα βοηθουν..
Κ η μειωση του αλατιου ( το πιστευεις η θελεις κ εδω ιατρικες ερευνες βοηθαει , η αφθονη καταναλωση νερου βοηθαει και χιλια δυο αλλα.. -
Τι σχέση εχουν ολα τα αποδεδειγμένα παραπάνω που γράφεις με την μέγιστη μπαρουφα (χωρις καμία απολύτως απόδειξη ) περι γρειπ φρουτ... Αυτο σχολίασα στην αρχική σου δημοσίευση
-
Ποιος έγραψε τέτοιο πράγμα ;Εγω πρώτος έγραψα οτι ειμαι υπέρ των επιστημόνων έναντι της ακριτης γενίκευσης προγραμμάτων που αλιευουμε απο το διαδίκτυο...
Οχι δεν ησουν ο πρωτος,
πιστοποιω χωρις δισταγμο ομως οτι εισαι υπερ των επιστημονων και οχι των αλιευμενων απο το διαδικτυο ματζουνιων και τροπων διατροφης.
-
Παιδες ,η αποφυγη καταναλωσης αλατιου και η καταναλωση νερου ,βοηθανε στο γεγονος οτι αποφευγεις την κατακρατηση υγρων.Σε καμια περιπτωση ,δεν μπορουμε να μιλαμε για απωλεια πραγματικων κιλων ,λιπους και μυικης μαζας ,μεσο τετοιων πρακτικων.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εγω πρώτος έγραψα οτι ειμαι υπέρ των επιστημόνων έναντι της ακριτης γενίκευσης προγραμμάτων που αλιευουμε απο το διαδίκτυο...
Οχι δεν ησουν ο πρωτος,
πιστοποιω χωρις δισταγμο ομως οτι εισαι υπερ των επιστημονων και οχι των αλιευμενων απο το διαδικτυο ματζουνιων και τροπων διατροφης.
Ε τον μλκ
-
Οχι δεν ησουν ο πρωτος,
Ε τον μλκ
-
Δεν ειναι η ειναι ο
Βασικα εκεινη την μερα ειχα παει εκει με
CLA,λεκιθηνες,και μια κρεμα που ειχα παρει αν θυμαστε (που κανατε πλακα περι lubricant)
Τις λεκιθινες ουτε να τις φτυσει..μου ειπε ακριβως αυτο περι placebo effect..για την κρεμα δεν εξεφρασε γνωμη μιας και δεν χανεις κιλα με αυτην,αλλα το cla το κοιτουσε αρκετα και ηταν πολυ θετικος συμφωνα με την ετικετα.Για το cla εχω ακουσει καλα λογια και απο φαρμακοποιο φιλο (δλδ δεν εγλυφε για να μου το πουλησει)
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Για το cla εχω ακουσει καλα λογια και απο φαρμακοποιο φιλο (δλδ δεν εγλυφε για να μου το πουλησει)Για το CLA δεν ξέρω αν δουλεύει ή όχι, πάντως με το ECA βοηθάς πολύ το σώμα όταν κάνεις σοβαρή γυμναστική
-
Το CLA (που σημειωτεον βρισκεται στο λιπος του γαλακτος,αλλα οχι σε μεγαλες ποσοτητες) πιθανον να βοηθαει,δεν ειναι βεβαιο,και αμφιβαλλω πολυ για το μεγεθος της βοηθειας που προσφερει.Γενικα δεν εχει νοημα να κανεις διαιτα με βοηθηματα,ακομα και αν πραγματι δουλευουν,δεν μπορεις να το κανεις αυτο εφ'ορου ζωης.Δυσκολη υποθεση το αδυνατισμα,οποιος βρει φαρμακο που να δουλευει θα γινει πλουσιος,το xenical πουλησε σαν τρελο και μετα κατεληξαν ολοι στο προφανες,οτι ειναι αχρηστο και ισως και επικινδυνο.
Σε οτι αφορα τα περιβοητα νερα σε σχεση με τα κιλα,χωρις να κατεχω πληρως το θεμα, εχω καταληξει οτι αφορουν αποθεματα μυικου γλυκογονου που αποχωρουν απο το σωμα και λογω χημειας παιρνουν μαζι τους και νερο.Φευγουν πιο επιθετικα οταν κανουμε διαιτα χαμηλων ή μηδενικων υδατανθρακων,ειναι βαρος αλλα οχι λιπος.
Προσωπικα κανω διαιτα οπου δεν περιοριζω καθολου το αλατι (αλλωστε δεν εχω θεμα πιεσης),αντιθετως παιρνω και κρεατινη που ενδεχομενως προκαλει επιπλεον κατακρατηση υγρων.Δεν με απασχολει να χανω γενικως βαρος, αλλα να χανω- οσο αυτο ειναι δυνατον-μονο λιπος. -
Είχα πατήσει καταλάθος το OZ στη ζυγαριά και έλεγα γιατί βγαίνει τόσο λίγο το φαΐ
-
Γαμωτο και δεν βρισκω μια προσφορα των lidl σε μια ζυγαρια..εχω μια αλλη απο σκλαβενιτη.
Μπραβο Δημητρη για το ζυγισμα.Και μενα μου φαινοταν καπως στην αρχη αλλα τωρα οκ.
Πόσα κιλά είστε?