-
Παιδια οχι.Εχω πεισμωσει!!!
Θελω το καλοκαιρι να βαλω ενα μπλουζακι Αλονσο που το ειχα παρει ονλαιν και μολις ηρθε επεσε κλαμα....!!!!!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παιδια οχι.Εχω πεισμωσει!!!
Θελω το καλοκαιρι να βαλω ενα μπλουζακι Αλονσο που το ειχα παρει ονλαιν και μολις ηρθε επεσε κλαμα....!!!!!!Αστο για την μπέμπα και αγόρασε ένα ΧΧΧL
-
Τι εγινε Geo, εχασες κανα κιλό?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εχει ναι!!Στις 10μιση μπανανα και μπαρα.
Στις 1μιση τοστακι..και συνεχιζουμε.Ωρα 13:30
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θελω το καλοκαιρι να βαλω ενα μπλουζακι Αλονσο ..
Αυτη τη δουλεια θα κανουμε με σενα. Απο διατροφολογο σε σεξολογο.
Ε, μα πια !!! -
Το χειροτερο θα ηταν να ηθελε να βαλει καμια κοντη πλισέ φουστα,προς το παρον θελει απλως να μοιασει σε καποιον υψους 1.20 και βαρους 10 κιλων
-
Μια χαρα δεμένος ειναι ο αλονσο για πιλοτινι
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και επειδη τα σκαω στον τυπο κιολας ας μην κανω μαλακιες!!!Αυτο εδω δε μπορεις να φανταστεις ποσο λαθος ειναι...
-
Σωστός ο kovathe....
Για λάθος λόγους πιέζεσαι Geo να είσαι συνεπής. Και είτε θα πάψεις να είσαι συνεπής και θα γυρίσεις στα ίδια όταν σταματήσει να υφίσταται ο λόγος (σκάσιμο χρημάτων στον τύπο, βαρέθηκες το μπλουζάκι του Alonso), είτε κάποια στιγμή θα κουραστείς και θα τα παρατήσεις. Πρέπει να το πάρεις αλλιώς....
-
Εχετε δικιο. Τροπο σκεψης πρεπει να αλλαξω αλλα σιγουρα αυτο εχει δουλειτσα.
Απλα πιστευω οτι με την βοηθεια του μπαμπουλα-διατροφολογου θα τεθουν οι βασεις για να αλλαξει η σταση απεναντι στο φαγητο. -
τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα αλλάξει κάτι από το αντίστοιχο ποστ τον 6το του '13?
-
Οτι εχω παραπάνω θέληση και οτι κουράστηκα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου πρωτίστως..Και μετά τους άλλους..
-
Μου αρέσει που δίνετε δυναμη στον άνθρωπο
Sent from Corsair's brick
-
ας διαβάσει τα ίδια που έγραφε το '13 και ας προβληματιστεί...
το θέμα είναι να μην κάνει τα ίδια λάθη, όχι να του γλείψουμε τα αυτιά
-
Να του τα γλειψουμε ή να του τα χαιδεψουμε;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ας διαβάσει τα ίδια που έγραφε το '13 και ας προβληματιστεί...το θέμα είναι να μην κάνει τα ίδια λάθη, όχι να του γλείψουμε τα αυτιά
Τον Ιουνη του 13 ενω ξεκινησα καλα, λογω περιοδου (καλοκαιριου-αλλαγη εργασιας και πολλες μερες μονος στο σπιτι) τελικα αποδείχτηκα λιγος..Ειχα φτασει το 106 περιπου και λεω καλα ειμαστε..Βουρ στα παγωτα απο Μαξ Περυ και wafle house!! ( )
Τωρα την ειδα αλλιως..Κουραστικα ρε παιδι μου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχω πάρει 1,5-2 κιλά τους τελευταίους μήνες και με διαολίζουν. Το έτερον ήμιση μου λέει ότι με προτιμά έτσι και όχι σαν τον άγιο ανούφριο, αλλά με ενοχλούν. Υπαίτιες φυσικά οι διάφορες μ@λακιούλες που τσιμπάω ακόμα και στο κρεβάτι.Σημερινό ζύγισμα 66,2 κιλά (ύψος 1,67).
66 κιλά ήμουν την εποχή που ο Γκάλης διαφήμιζε ΑΓΝΟ.
-
Εγώ πρέπει να ήμουν τόσα στα 11 μου . Σήμερα σχεδόν τα διπλά .
-
Εγω πιστευω δεν υπηρξα ποτε 66 κιλα,καπου 70 γεννηθηκα
-
ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
Πόσα κιλά είστε?